Bilde 1 av Tassebekkveien 5BBilde 2 av Tassebekkveien 5B
Digital salgsoppgave
Tassebekkveien 5B

3160 Stokke • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

*BUD INNKOMMET* Sentralt beliggende selveierleilighet med 2 soverom og garasje. Perfekt for utleie eller førstegangskjøp
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
4
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
60 m²
Bruksareal (BRA)
108 m²
Fellesutgifter
kr 2 491 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 783 / Mnd
Prisantydning
kr 1 790 000
Omkostninger
kr 70 390
Totalpris
kr 1 860 390
Byggeår
1987
Tomt
Festet fellestomt 1404 m²
Oppdragsnummer
88210118
Prisantydningkr 1 790 000,-
Transport av festekr 2 500,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Dokumentavgiftkr 58 870,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 1 860 390
Eiendom
Tassebekkveien 5B, 3160 Stokke, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 422 bnr. 1 snr. 4 Fnr. 1 i Sandefjord kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 108 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1987

Tomt
Festet fellestomt 1404 m²

Prisantydning
1 790 000

Takstrapport
Takstmann: Sverre Alexander Enersen
Rapportdato: 22.11.21
Type rapport: Boligsalgsrapport

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Ingen fellesgjeld.
Andel fellesformue: Kr 103.226,- pr. november 2021 iht. opplysninger fra forretningsfører.

Felleskostnad
Kr. 2 491,- pr. mnd,  som inkluderer:
Tv og internett, oppsparing på felleskonto til utbedring og vedlikehold av kledning, forsikring av garasjebygg, festeavgift, brøyting/strøing, felles boligforsikring 5A-5D og nedbetaling over 14 måneder med 500 kr til oppgradering av strømanlegg i garasje som allerede er utført.

Eier
Roar Kongsteien

Beskrivelse
Praktisk 3-roms selveierleilighet i andre etasje av en firemannsbolig. Leiligheten ligger lettvint og sentralt til, med få minutters gange både til Stokke sentrum og togstasjon. Sameiet har en pent opparbeidet fellestomt, hvor leiligheten har en garasje og en utendørs parkeringsplass.

Innvendig har leiligheten i hovedsak overflater og innredninger fra byggeåret, så oppgraderinger må påberegnes for å møte dagens krav til standard. Utgangspunktet er til gjengjeld godt, med en gjennomgående planløsning preget av store rom. Her er det en lys og trivelig stue, tilknyttet et funksjonelt kjøkken. Videre finnes det entré, bad med badekar og to soverom, der ett har skyvedørsgarderobe. I tillegg disponeres det et kjellerareal med vaskerom og mye lagringsplass.

Parkering
For parkering medfølger det en garasje i rekke og en fast plass foran garasjeporten. Garasjen måler ca. 17 kvm, har motorisert leddport og er klargjort for tilkobling av elbillader.

Det finnes ladepunkt for elbil i nærområdet.

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et rolig boligområde et steinkast fra Stokke sentrum, i Sandefjord kommune. Her bor du med skoler, barnehager og togstasjon i gangavstand. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbane, idretts- og svømmehall.

En liten rusletur fra boligen ligger den frodige bøkeskogen på Bokemoa. I skogen er det kultursti, lysløype og lekeområder som gir gode turmuligheter hele året. En tur innom Stokke bygdetun kan også anbefales.

Stokke har ellers totalt 14 km med oppmerket kyststi, samt fin turvei fra Tønsberg til Sandefjord. Vinterstid kan Storås skianlegg by på skiglede for hele familien. Vestfold golfklubb har 18-hulls golfbane og ligger mellom Vear og Melsomvik.

I Melsomvik finnes sjarmerende bebyggelse i smale gater, samt båthavn, sandstrender og glattskurte svaberg. Ved Vestfjorden er det også flere gode turområder, som for eksempel Rossnesodden, et nyere kommunalt friområde som har nydelig badeplass med badebrygge, gressletter og grillplass. Det er ellers ca. 5 min kjøring til Storevahr badeplass og 10 min til badeplass på Bogen.

Tomt
Festet fellestomt, 1404 m²
Tomten er festet i fellesskap av sameiet. Bortfester er Opplysningsvesenets fond. Festeavgiften er inkludert i felleskostnadene.

Leiligheten har en fin beliggenhet i Stokke - like utenfor sentrum og få minutters gange fra togstasjonen. Sameiet har en pent og ryddig opparbeidet fellestomt med gressplener, prydvekster og asfaltert gårdsplass. Taket ble fornyet i 2017. For øvrig ble takvinduene skiftet i 2014, og den felles ytterdøren ble byttet i 2019.

Adkomst
Ved å trykke på kartet i Finn-annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Fra eiendommen er det gangavstand til Bokemoa barneskole og Stokke ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.
Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Stokke stasjon som ligger på andre siden av veien for leiligheten. Ved å benytte bil fra Stokke tar det ca. 14 min til Tønsberg, 15 min til Sandefjord, 23 min til Larvik, 16 min til Andebu, og 20 min til Nøtterøy.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Stokke senter et variert utvalg av butikker, frisør og bakeri. I sentrum er det  flere butikker og spisesteder, i tillegg til vinmonopol, bibliotek, helsetjeneste og offentlige kontorer. Det er kort vei til både Tønsberg og Sandefjord med alt av bymessige fasiliteter.

Inneholder
Totalt primærrom: 60 kvm
Totalt bruksareal: 108 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Andre etasje
P-rom 60 kvm: Entré, bad, stue, kjøkken og 2 soverom.
S-rom 0 kvm.

Annet
I tillegg til de oppmålt arealene disponerer leiligheten en del av kjelleren på ca. 31 kvm - grovkjeller med vaskerom og 2 boder, samt en garasje på ca. 17 kvm i felles garasjerekke.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Byggemåte
Leilighet oppført i 1987.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport datert 22.11.21 utført av Sverre Alexander Enersen. Følgende er hentet fra rapportens konklusjon:

Selveierleilighet tilhørende eierseksjonssameiet Byggelaget Tassebekkveien 5, beliggende i Stokke, i Sandefjord kommune. Eierseksjonssameiet
består av 7 seksjoner fordelt på 2 boligbygg og har felles tomteareal. Uteområdet er opparbeidet med blant annet asfaltert gårdsplass, garasjeanlegg, plenarealer og diverse beplantning.

Firemannsbolig over 2 etasjer samt kjeller og kaldtloft. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur i betong/murkonstruksjoner. Bærende konstruksjoner og etasjeskiller i hovedsak av trekonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner med stående trekledning. Yttertak av trekonstruksjoner med saltakform tekket med takstein. Leiligheten har slett entredør med brannklasse B30 fra byggeår. Vinduer med to-lags glass og karmer/rammer av tre fra byggeår. Takvindu med to-lags glass fra 2014. Oppvarming med elektrisitet. Naturlig ventilasjon via luftespalter i vinduer kombinert med mekanisk avtrekk fra kjøkken.

Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Følgende har fått TG3:
- Loft - uinnredet / råloft: Overflater vegger/undertak, sjablongmessig prisanslag 10 000 - 50 000.
- Brannslokkingsutstyr, sjablongmessig prisanslag 0 - 10 000.
- Yttertak - Firemannsbolig. Takgjennomføringer, sjablongmessig prisanslag 10 000 - 50 000.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Standard
Entré
Leiligheten ligger i byggets andre etasje. Fra gårdsplassen er det adkomst via et overbygd inngangsparti og opp en felles trappeoppgang. Entreen innenfor har plass til åpen garderobeløsning. I enden av entreen ligger stuen og rommet har gjennomgående laminatgulv og lysmalte, tapetserte vegger.

Stue
Stuen er trivelig og får rikelig med dagslys fra tre nordvestvendte vindusflater. Rommet har en rektangulær og romslig form, som er enkel å innrede med både sofagruppe og spisebord. Her er laminatgulvet og de lysmalte veggene pent brutt opp av en fondvegg malt i en mørkere nyanse.

Kjøkken
Fra stuen er det en bred døråpning inn til leilighetens funksjonelle kjøkken. Det har to vinduer over benken, som gir et fint gjennomlys til stuen. Kjøkkeninnredningen er fra byggeåret og har hvite, slette fronter med innslag av åpne hyller. Innredningen er montert langs tre vegger og byr på mye skapplass og gode arbeidsflater. Det er benkeplater i laminat og en nedfelt oppvaskkum i stål. Mellom over- og underskap er det lyse fliser, benkebelysning og stikkontakter. Kjøkkenet har komfyrnisje med ventilator og en nyere oppvaskmaskin som medfølger i handelen.

Bad/wc
Leiligheten har et eldre bad. I tillegg er det vaskerom i kjelleren. Badet har hvite fliser på gulv og sokkel, mens veggene er kledd i rosa våtromstapet. Det er varmekabler i gulvet og ellers har badet badekar med dusjarmatur, og et frittstående toalett. Baderomsinnredningen består av underskap med nedfelt servant, veggskap og speil med overlys.

Vaskerom
I kjelleren disponerer leiligheten et areal på ca. 31 kvm. Kjelleren består blant annet av vaskerom, og har overflater av betong og gips. Vaskerommet er utstyrt med utslagsvask og har naturligvis opplegg til vaskemaskin.

Soverom og garderobe
I leiligheten er det to soverom av god størrelse, som ligger rett over gangen for hverandre. Det ene soverommet har takvindu, samt god oppbevaringsplass i en skyvedørsgarderobe med speilfronter, og i et krypkott i kneveggen. For øvrig er det rikelig med lagringsplass i kjelleren, som består av to boder og et stort, åpent rom, i tillegg til vaskerom.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 14.10.1987 som omhandler "Bygg med 4 leiligheter". Merknader i ferdigattesten:
1. Montering av røykvarslere.
2. Diverse arb. i kjeller.
3. Trapperom til 2. etg. ikke ferdig.
Merknadene er ifølge selger ferdigstilt?

Det finnes ikke byggetegninger på firemannsboligen i kommunens arkiver.

Det foreligger ferdigattest datert 05.04.2005 som omhandler garasjer. Byggetegninger fra kommunen datert 07.11.2004 samsvarer med dagens bruk av garasjer. Garasjene er bygget med halvparten over tomtegrensa. Ifølge avdelingen for byggesak i Sandefjord kommune er alt var i orden siden det foreligger ferdigattest.

Kopi av ferdigattestene og byggetegningene på garasjene kan fås ved henvendelse til megler.

Oppvarming
Leiligheten er elektrisk oppvarmet med varmekabler i baderomsgulvet og stedvise panelovner i andre rom. Leiligheten har pipeløp, og således mulighet for å installere peisovn. Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med.

Det står to gamle panelovner i kjeller som tidligere har vært montert oppe, disse medfølger i handelen.

Energimerking
Energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Faste løpende kostnader
Fellesutgiftene utgjør kr. 2 491,- pr. mnd. Fellesutgiftene justeres normalt årlig iht. boligselskapets faktiske driftsutgifter.

Nedbetaling over 14 måneder med 500 kr til oppgradering av strømanlegg i garasje som allerede er utført, er inkludert i felleskostnadene.

Det gjøres oppmerksom på at eventuelle vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av boligselskapet kan medføre økning i felleskostnadene.

Det er planlagt å skifte kledning på begge bygg om ca. 8-10 år.

Kommunale avgifter utgjør Kr. 9 392 pr. år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Beløpet betales over fire terminer p.a. Det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca. 7 998 kwh. pr. år (2019).

Alle seksjonene i sameiet har egen strømmåler til sin garasje i felles utebod. Hver enkelt eier betaler for sitt forbruk. Anlegget er klargjort for montering av elbil-lader. Hver enkelt eier må selv bekoste montering av elbil-lader.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret av boligselskapets fellespolise i Gjensidige med polisenummer: 69202987

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2019:
Som primærbolig kr. 499 085,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.
Som sekundærbolig kr. 1 796 706,- ved annen bruk av eiendommen.

Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Sameie
Byggelaget Tassebekkveien 5,
Forretningsfører: Tor-Arne Pedersen
Styreleder i boligselskapet er: Tor-Arne Pedersen
Sameiet består av 7 seksjoner og den aktuelle seksjonen har sameiebrøk 120/912.

Det foreligger ikke forkjøpsrett eller krav om styregodkjennelse av ny eier.

Sameiets regnskap og protokoll m.v. kan fås ved henvendelse til megler.
Vedtekter og husordensregler ligger vedlagt salgsoppgaven.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Styregodkjenning
Det kreves ikke styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner
Det er mekanisk avtrekk fra kjøkkenet og vaskerommet i kjelleren. For øvrig har leiligheten naturlig ventilasjon. Sikringsskapet i leiligheten har automatsikringer, mens sikringsskapet i kjelleren har skrusikringer. Deler av det elektriske anlegget ble rehabilitert i 2016 og 2018. I vaskerommet er det hovedstoppekran og en 198 liters varmtvannsbereder fra 1987.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Boligsalgsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Grunnkart
- Kommuneplankart
- Vedtekter
- Husordensregler

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvalige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd.

Det er tinglyst servitutter på eiendommen:
Dnr. 9000011, tgl. 18.11.1915 - Festekontrakt - vilkår (Lar seg ikke bestille - for gammel)
Dnr. 9000145, tgl. 22.06.1987 - Nye vilkår (Ny hjemmelshaver)
Dnr. 9000031, tgl. 18.11.2015 - Bestemmelse om bebyggelse (Lar seg ikke bestille - for gammel)
Dnr. 9000014, tgl. 23.02.1948 - Elektriske kraftlinjer (Lar seg ikke bestille - for gammel)
Dnr. 9000146, tgl. 22.06.1987 - Seksjonering

Rettigheter på andre eiendommer:
Rettigheter på 3804-422/1, 3804-422/335, 3804-422/336, 3804-422/340, 3804-422/309/0/1-8:
Dnr. 9000742, tgl. 11.04.1986 - Bestemmelse om vann/kloakkledning
Rettigheter på 3804-422/311:
Dnr. 9000743, tgl. 11.04.1986 - Best. om vann/kloakkledning

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av disse kan fås ved henvendelse til megler. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Festeavtale
Areal: 1 404 kvm, Eierform: Festet fellestomt, Utløpsår feste: 2066, Festeavgift: 2037, Dekkes av felleskostnadene., Bortfester: Opplysningsvesenets fond. Neste regulering er i 2036, og vil være iht. KPI.

Kontrakten utløper i 2066, men vil normalt sett kunne fornyes på samme vilkår og løpe videre på ubestemt tid. Det gjøres oppmerksom på at i de tilfeller festekontrakten fornyes etter tomtefestelovens §33, har grunneier anledning til å regulere festeavgiften når 30 år av festetiden er gått, iht. § 15. For ytterligere informasjon rundt regulering av festeavgift kan megler kontaktes.

Utleie
Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Leietaker må følge ordensregler og vedtekter på lik linje som eier. Utleie skal meldes styret, og leietaker må styregodkjennes.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er uregulert, og ligger i et område som er avsatt til bolig, båndlegging for regulering etter pbl. og gul sone iht. T-1442 i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.

Sandefjord kommune opplyser: Korridor for ny dobbeltsporet jernbane gjennom Sandefjord er vedtatt, men ikke detaljplanlagt. Den aktuelle eiendommen ligger innenfor båndleggingssonen for den nye jernbanetraseen. Traseen går som følger: Nord for Stokke er trasevalget foreløpig uavklart. Fra Stokke stasjon og sydover føres traseen vest for Torp flyplass frem til en ny Torp stasjon ved flyplassterminalen. Derfra går jernbanen i ny trase gjennom Hjertås og Mokollen frem til en ny stasjon ved SVGS. Syd for SVGS følger jernbanen i hovedsak dagens trase, men med en utvidelse til dobbeltspor. Det vil bli behov for veiomlegginger flere steder. Omfanget av arealinngrep på enkelteiendommer langs ny trasé vil først være avklart når reguleringsplanen er endelig vedtatt. Inntil reguleringsplanene er vedtatt, vil råderetten på eiendommen være begrenset innenfor båndleggingssonen. For mer informasjon vises til: http://www.banenor.no/Prosjekter/prosjekter/vestfoldbanen/tonsberg-skien/

Kart over korridoren kan sees på: http://asplanviak.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=76880ca5ab664db480caacfffb1656a5
Eiendommen er utsatt for støy fra veitrafikk fra jernbanen. Rød og gul støysone iht. Miljøverndepartements "Retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging". Denne er markert med hensynssone i kommuneplanen og framgår av kartløsningen på kommunens hjemmeside under "Temakart til kommuneplanen, støy".

Sandefjord Kommune er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.

Kopi av grunnkart og kommuneplankart er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger. Antall nøkkelsett ved tiltredelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Total kjøpesum inkl. offentlige gebyrer, avgifter og øvrige kostnader:

1 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
2 500,- (Transport av feste)
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
58 870,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

70 390,- (Omkostninger totalt)

1 860 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum inkludert omkostninger, skal uoppfordret betales til meglers klientkonto 2 virkedager før overtagelse.

Vederlaget
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 19 900,-
Provisjon : 2,00%
40 000 Minimum
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 1 875,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
88-21-0118

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022


Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
EIE Stokke

Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
NO 919667168 MVA

Ansvarlig megler
Renate Hoskuldsen de Gala
Eiendomsmegler

Saksbehandlere
Renate Hoskuldsen de Gala
Eiendomsmegler
mob: 91 81 97 66 / e-post: rdg@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Tassebekkveien 5B
For mer om objektet
Tassebekkveien 5B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: