Bilde 1 av Thor Bryns gate 9Bilde 2 av Thor Bryns gate 9
Digital salgsoppgave
Thor Bryns gate 9

3211 Sandefjord • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Gjennomgående selveierleilighet med 2 soverom og 2 bad. Garasje. Heis.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
34
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
87 m²
Bruksareal (BRA)
90 m²
Bruttoareal (BTA)
96 m²
Fellesutgifter
kr 3 705 / Mnd
Prisantydning
kr 4 900 000
Omkostninger
kr 129 020
Totalpris
kr 5 029 020
Byggeår
2009
Tomt
Fellestomt 3394 m²
Oppdragsnummer
87200202
card-default

Trine Sanne

Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig
Les om Trine
Prisantydningkr 4 900 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 120 000,-
  
Totalpris kr 5 029 020
Eiendom
Thor Bryns gate 9, 3211 Sandefjord, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 165 bnr. 220 snr. 34 orgnr. 996827798 i Sandefjord kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 90 kvm, Bruttoareal: 96 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
2009

Tomt
Fellestomt 3394 m2
Gullik Gulliksen Landskapsarkitekter A/S står bak uteområdene med grøntarealer. Her er det en flott blanding av lindetrær, klatreplanter, tette grønne hekker og prydgress. Det er også avsatt plass til lekerarealer. I tillegg har man den flotte Badeparken som en ekstra "have" rett utenfor
stuedøren.

Prisantydning
4 900 000

Felleskostnad
Kr. 3 705,- pr. mnd,  som inkluderer:
Forretningsførsel, kommunale avgifter, tv, internett, forsikring og vedlikehold (vedlikeholdsfond) av bygning, strøm og renhold av fellesarealer, vaktmester, brøyting, plenklipping, drift heis, vedlikehold og drift av garasje,  a-konto varmtvann, a-konto gass.

Fellesutgifter til bolig betales hvert kvartal og garasje hvert halvår.

Felleskostnader for 2020 forventes å avregnes i april 2021.

Eier
Vigdis Staalstrøm Saga Lars Ragnar Saga

Beskrivelse
Hjertnespromenaden er et tvers igjennom moderne leilighetsprosjekt med et sterkt elegant preg hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene.
Hjertnespromenaden består av 49 unike selveierleiligheter. Leilighetene er fordelt på tilsammen seks frittstående bygninger, med passasjer eller smug i mellom hver bygning. I hjertet avbebyggelsen er det opparbeidet et pent, rolig og trafikkfritt område som vil fungere som et naturlig samlingspunkt for store og små beboere.
Arkitekt for prosjeket var Lund Hagem Arkitekter AS. Alle leilighetene har god kvalitet på interiør og utførelse, og samtlige har egen balkong eller markterrasse. Det som kjennetegner disse leilighetene er de store vindusflatene som gjør rommene åpne, trivelige og lysrike. Bygget er oppført i isolert betong/bindingsverk forblendet med slemmet tegl og malt trepanel.

Denne leiligheten ligger i 2. etasje, 2. rekke, skjermet for trafikk og støy fra Hjertnespromenaden. Meget praktisk og stilfull, gjennomgående leilighet på en flate. Her er det heis, slik at du enkelt kan komme deg opp til 2. etasje rett fra bilen og opp til leiligheten med alle handleposene.

Parkering
Garasje i lukket parkeringsanlegg. Elektrisk opplegg klart for montering av el-bil lader. Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Flott beliggenhet midt i Sandefjord sentrum og rett opp for indre havn. Leiligheten ligger i 2. etasje, 2. rekke, tilbaketrukket fra Hjertnespromenaden.
Balkongen ligger sydvendt og ligger lenger ut enn øvrige bygninger, slik at man også får sol inn fra vest. Utsikt mot parken og indre havn mellom bygningene foran.
Leilighetskomplekset Hjertnespromenaden ligger i en av byens eldste og mest ærverdige gater, som tidligere var preget avbebyggelse i Sveitserstil. Mot syd grenser Hjertnespromenaden til byens store grønne lunge, Badeparken, med store park- og lekeområder. Rådhuset med bibliotek og Hjertnes kulturhus ligger også i umiddelbar nærhet. Hvaltorvet kjøpesenter ligger kun et stenkast unna. Tar man turen gjennom parken befinner man seg raskt ved den idylliske småbåthavnen og Brygga som er blitt en populær del avSandefjords restaurant- og utelivstilbud. Rett ut for havnen ligger vår flotte skjærgård!

Bebyggelse
Leiligheten ligger i område med flere leilighetsbygg.

Tomt
Fellestomt, 3394 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Totalt primærrom: 87 kvm
Totalt bruksareal: 90 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Andre etasje
P-rom 87 kvm: Entrè, 2 dusjbad, stue, kjøkken, 2 soverom og omkledningsrom.
S-rom 3 kvm: Bod inne i leiligheten
S-rom 6 kvm: Kjellerbod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Byggemåte
Leilighet oppført i 2009.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandssrapport datert 12.11.20 utført av Schau Takst AS. Følgende er hentet fra rapportens konklusjon:

Treroms eierleilighet beliggende i 2.etg i nyere boligbygg i Sandefjord Sentrum. Bygget ble oppført i 2009 og bærer således overflate og konstruksjoner fra denne tiden. Det er valgt en gjennomgående god kvalitet på overflater og innredninger. 6 kvm bod i kjeller, samt 1 biloppstillingsplass i garasjeanlegg.

Bygget er oppført av tradisjonelle bygningsteknisk metoder med fundamenter, bæreveggskonstruksjoner og etasjeskillere av betong.
Leiligheten har fabrikkmalte trevinduer og terrassedører med utvendig aluminiumsbeslg (alu-tre), samt isolerglass. Alle vinduer fra byggeår. God opplevd stand. Ca 12 kvm stor, takoverbygget balkong utenfor stue. Gulvdekke av betong, samt rekkverk av stål med håndløper av tre - helt og pent.
De konstruksjonsmessige forhold er ikke ytterligere omtalt i denne forenklede tilstandsrapporten.

Boligens el. anlegg er ikke teknisk vurdert i dette rapportdokument, men registreres å være fra byggeår. 200liter varmtvannstank. Vannbåren gulvvarme oppgis å være tilkoblet eksternt fjernvarmeanlegg. Balansert ventilasjonsanlegg montert - en feil på dette opplyses å ville bli utbedret før salg. Gasspeis i stue oppgis å være svært sjeldent brukt, men rutinemessig service nylig foretatt.

Følgende rapportpunkter er gitt TG:2
Bad privat: Mangel av overhøyde ved terskel gir forhøyet TG:2
Gestebad: Terskelhøyde ved dør er lav og ikke synlig membranoppkant ved terskel gir TG:2
For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Standard
Lys og pen gjennomgående leilighet med sjøglimt til indre havn.
De innvendige overflater består av parkett, vegger av sparklet og malt gips, samt en kombinasjon av malt betong og malte gipsplater i himlinger.
Kjøkkeninnredning er fra byggeår, dog med oppgradert ny kjøkkenøy, enkelte nye høyskap, samt ny benkeplate i heltre eik.
Leiligheten har to bad - ett privat, og ett definert som gjestebad. Begge rommene har flislagte overflater, gulvsluk, samt dusjanretning med glassdører. Minimal overhøyde ved dørterskeler, men for øvrig godt fungerende bad uten registrerte fuktavvik eller sprukne fliser.

Balansert ventilasjon. Heis i bygget. Porttelefon med automatisk døråpner.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 23.12.2009 som omhandler nytt boligbygg på gnr. 165, bnr. 220. Kopi av attesten, samt byggetegninger kan fås ved henvendelse hos megler.

Oppvarming
Gasspeis og gassuttak på balkong. Vannbåren gulvvarme tilkoblet eksternt fjernvarmeanlegg. Forøvrig elektrisk oppvarming.
Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Faste løpende kostnader
Kr. 3.705,- pr. mnd. Fellesutgiftene justeres normalt årlig iht. boligselskapets faktiske driftsutgifter, og de fordeler seg som følger: Driftsutgifter bolig kr 3.201,- à-konto varmtvann/gass kr 167,- og garasje kr 337,- pr. mnd.
Fellesutgifter bolig inkl. à-konto gass/varmtvann betales med kr 10.104,- pr kvartal og garasje med kr 2.024,- pr. halvår.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuelle vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av boligselskapet kan medføre økning i felleskostnadene. Forretningsfører har ikke opplyst at det foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften.

Nye eiere må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Totalt årsforbruk strøm er oppgitt til 4900,- kwh.
Boligen er tilknyttet kabel-tv og internett via sameiet og er inkl. i fellesutgiftene.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Sameie
Eierseksjonssameiet Hjertnespromenaden, Orgnr: 996827798
Forretningsfører: Hjertnes eiendom
Styreleder i boligselskapet er: Bjørn Gjertsen, tlf: 91381800
Sameiet består av 52 seksjoner, hvorav 49 er til bolig,  og den aktuelle seksjonen har sameiebrøk 91/5294.

Sameiets regnskap, vedtekter, protokoll m.v. kan fås ved henvendelse hos megler.
Ordensregler ligger vedlagt salgsoppgaven.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Styregodkjenning
Styregodkjenning er ikke påkrevet.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i eiendommen som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd.

I henhold til seksjonsbegjæring med dnr. 836799, tgl. 04.11.2009 er det inntatt at allmennheten har rett til fri og uhindret ferdsel til fots i gangforbindelse mellom Torrgata og Hjertnespromenaden.
Det er tinglyst 2 servitutter av betydning på eiendommen:
Dnr. 998382 og dnr. 998432 begge tgl. 04.12.2007 som gjelder legging og vedlikehold av diverse vannledninger.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av disse kan fås ved henvendelse til megler. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal dog meldes styret. Det er krav om forsvarlige radonverdier ved utleie.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eierseksjonssameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til kombinert formål (samt gate med fortau og befaring av bygninger)  iht. reguleringsplan 20020005, datert 15.02.2007.
For øvrig ligger eiendommen i et område som er avsatt til sentrumsformål i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.

Overtagelse
Overtakelse etter avtale med selger. Antall nøkkelsett ved tiltredelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Total kjøpesum inkl. offentlige gebyrer, avgifter og øvrige kostnader:

4 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
120 000,- (Dokumentavgift)

129 020,- (Omkostninger totalt)

5 029 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-
Provisjon : 1,00%
40 000 Minimum
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 990,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

(I tillegg blir selger belastet for utlegg, samt grunn- og markedspakke.)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
87-20-0202

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
Eie Sandefjord
Org. nr:919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig Trine Sanne

Saksbehandlere
Trine Sanne
Eie Sandefjord
Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig
Mob: 90 11 64 42 / E-post: ts@eie.no


Eie Sandefjord

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Thor Bryns gate 9
For mer om objektet
Thor Bryns gate 9

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: