Bilde 1 av Torget 9Bilde 2 av Torget 9
Digital salgsoppgave
Torget 9

3210 Sandefjord • Sandefjord kommune

Prisantydning

kr 9 400 000

Omkostninger: kr 244 020Totalpris: kr 9 644 020
Toppleilighet på 130 kvm! 180 graders panorama. 2 store stuer. Heis og lukket privat garasje m/el.bil lader. Må oppleves
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
63
Antall soverom
2 soverom
Etasje
5
Primærrom (P-ROM)
130 m²
Bruksareal (BRA)
130 m²
Bruttoareal (BTA)
139 m²
Fellesutgifter
kr 4 060 / Mnd
Prisantydning
kr 9 400 000
Omkostninger
kr 244 020
Totalpris
kr 9 644 020
Byggeår
2009
Tomt
Eiet tomt 4812 m²
Oppdragsnummer
87210047
Prisantydningkr 9 400 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 400 000,-)kr 235 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 9 644 020
Eiendom
Torget 9, 3210 Sandefjord, Etasje: 5

Matrikkel
Gnr. 173 bnr. 92 snr. 63 orgnr. 994581813 i Sandefjord kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 130 kvm, Bruksareal: 130 kvm, Bruttoareal: 139 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
2009

Tomt
Eiet tomt 4812 m²

Prisantydning
9 400 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Se vedlagte boligopplysninger fra forretningsfører.

Totalpris inkl. omkostninger
9 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
235 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 400 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

244 020,- (Omkostninger totalt)

9 644 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4060,- pr. mnd.
Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra sameie etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Eier opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Eier
Petter Brown

Parkering
Det følger med garasjeplass, med dør og automatisk portåpner samt el. bil lader. Det gjøres oppmerksom på at garasjeplassen ikke eies som en del av seksjonen.

Beliggenhet
Selveierleilighet i 5. etg. med flott utsikt og beliggenhet med balkong mot vest på Hvaltorget midt i Sandefjord sentrum. Alle byens fasiliteter i umiddelbar nærhet. Likevel skjermet for det meste av støy og innsyn. Stort felles atrium som man kan benytte seg av. Atriumet er pent opparbeidet med busker, trær og blomster. Tar man heisen ned i kjelleren kommer man tørrskodd til bilen og inn på kjøpesenteret med alt av fasiliteter og dagligvarebutikk. Byens grønne lunge Preståsen, ligger like øst for Hvaltorvet og har en praktfull utsikt over sentrum og Indre Havn. Kun en kort spasertur fra leiligheten finner man havnen med flere restauranter og et yrende folkeliv. Alt er lagt til rette for at du skal kunne nyte livet og byen i Hvaltorvet Apartments. By, vann og natur er alle i nærområdet - det pulserende liv kun en kort heistur unna!

Bebyggelse
Eiendommen ligger midt i hjertet av sentrum med typisk næring og leilighetsbygg, samt Bjerggata øst for denne eiendommen med historisk og antikvarisk trehusbebyggelse. Leilighetsbygg med kjøpesenter og leiligheter, oppført 2009. Utvendige forblendet fasader pusset og malt, samt malt trepanel.

Tomt
Eiet tomt, 4812 m²

Sentrumstomt, utbygget i sin helhet. Stort felles atrium med opparbeidede sitteplasser, atrium blir ofte benyttet til sosiale arrangementer for beboerne.

Adkomst
Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Inneholder
Totalt primærrom: 130 kvm
Totalt bruksareal: 130 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Femte etasje
P-rom og Bra 130 kvm: Entré, gang, baderom, vaskerom, stue 1, stue 2, kjøkken og 2 soverom

Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Byggemåte
Leilighet oppført i 2009.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport datert 01.04.21 utført av Fenger Knut Grøn. Følgende er hentet fra rapportens konklusjon:

Nesten ny selveierleilighet i 5. etg. i leilighetsbygg oppført 2009. Hovedsakelig godt vedlikehold og leiligheten fremstår som solid, uten svekkelser utover normal bruk, slitasje og elde.

Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Boder
Egen, låsbar bod i fellesareal med boder i underetasjen

Standard
Nyere leilighet i øverste etasje på Hvaltovet med god standard og praktisk løsning. Leiligheten har en gjennomgående god standard med lyse moderne farger og utstrakt bruk av innfelte downlights i himling. To store stuer med utgang til vestvendt balkong med glassrekkverk på 17 kvadratmeter. Sol til ca. kl 22.00 på sommerstid. Det er montert motorisert terrassemarkise med fjernkontroll og motorisert utvendig persienner på kjøkken og stuevindu. Eik parkettgulv med varmefolie i alle rom. Vinduer fra tak til gulv gir meget gode lysforhold og fantasik utsikt mot Sandefjordsfjorden og sentrum.

Kjøkken:
Delikat kjøkkeninnredning fra Italian Design Arrex med edel tre profilerte fronter og granitt benkeplate, samt fliser over kjøkkenbenker. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og stekeovn, ventilator hette, ny platetopp 2020 og Miele kjøleskap fra 2017. 1 stav eik parkett på gulv.

Bad/vaskerom:
Flislagt bad med baderomsinnredning med servant, vegghengt toalett, boblebadekar i hjørnet og dusjnisje med glassvegger. Vaskerom med kum og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom:
To romslige soverom med garderobeskap.

Teknisk:
Alle skyvedører har elektrisk åpner så når en skyver litt på de så går de automatisk opp eller lukker seg når en skyver de igjen. Denne funksjonen kan slås av. Oppvarming med varmepumpe den ene stuen(med utsikt mot vannet), varmefolie under parkettgulv og varmekabler i gulv på bad. Avtrekk på baderom og kjøkken. Det er balansert boligventilasjon med til luft i oppholdsrom og soverom. Sikringsskap 63A hovedsikring og 17 kurser, alle med automatsikringer fra byggeår.

I tillegg kommer egen, låsbar bod i fellesareal med boder i underetasjen og parkeringsplass i garasje i felles garasjeanlegg. Det er også stor fellesbod beregnet for sykler og hageredskap.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 19.01.2010.

Oppvarming
Oppvarming med varmepumpe i en stue, varmefolie under parkettgulv og varmekabler i gulv på bad.

Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: Felleskostnader drift kr 3 404,-
Tilleggsytelser: Kommunale avgifter sats kr 656,-

Faste løpende kostnader
Fellesutgiftene utgjør kr. 4 060,- pr. mnd. Fellesutgiftene justeres normalt årlig iht. boligselskapets faktiske driftsutgifter, og de fordeler seg som følger:

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av boligselskapet kan medføre økning i felleskostnadene. Eier har ikke opplyst at det foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften.

Nye eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca 15000 kwh. pr. år.
Kostnader knyttet til forsikringspremie på innbo og internett.
Boligen er tilknyttet Sandefjord Bredbånd som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Årsregnskap
Kan sees hos megler.

Forsikring med polisenummer
Klp Skadeforsikring AS Polisenummer: 5560893

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2018:
Som primærbolig kr. 1 145 839,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.
Som sekundærbolig kr. 4 125 020,- ved annen bruk av eiendommen.

Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Sameie
Sameie: Eierseksjonssameiet Hvaltorvet, Orgnr: 994581813

Sameiets regnskap, vedtekter, protokoll m.v. kan fås ved henvendelse hos megler.
Ordensregler ligger vedlagt salgsoppgaven.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Styreleder: Bjørn Naglestad
Adresse: Torget 9
Postnr/-sted: 3210 SANDEFJORD
Telefon: Mob.: 48153290
E-post: bjorn.naglestad@gmail.com

Forretningsfører
USBL - Lier

Tekniske installasjoner
Varme og lys kan styres via app på mobil.

Dyrehold
I henhold husordensreglenes pkt. 3 gjelder følgende for husdyr:
Dyr som er til sjenanse for andre må ikke holdes. For hundehold gjelder politivedtektene. Beboere med ansvar for hund, plikter å fjerne hundens ekskrementer fra sameiets eiendom.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Tilstandsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Situasjonskart
- Husordensregler
- Ordensregler garasje og bod
- Boligopplysninger fra forretningsfører
- E-takst

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvalige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i sameiets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Iht. eierseksjonsloven § 31 har sameiet legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav. Pantet er begrenset til 2G per bruksenhet.

Det er tinglyst 3 servitutter på eiendommen, og kjøpers bank vil få prioritet etter disse:
1874/900741-1/29  Bestemmelse om veg.
1874/900741-2/29  Bestemmelse om veg.
1894/900041-1/29  Bestemmelse om veg.

Tinglyste servitutter følger eiendommen og eventuelle kopier av disse kan fås ved henvendelse til megler. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Leietaker må følge ordensregler og vedtekter på lik linje som eier. Utleie skal dog meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig, forretning og kontor iht. reguleringsplan Hvaltorvet, datert 21.03.2003
For øvrig ligger eiendommen i et område som er avsatt til sentrumsformål, flomfare, krav vedrørende infrastruktur og støysone i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.
Sandefjord Kommune er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger, sommeren 2022.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Total kjøpesum inkl. offentlige gebyrer, avgifter og øvrige kostnader:

9 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
235 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 400 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

244 020,- (Omkostninger totalt)

9 644 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-
Provisjon : 0,55%
Inklusiv mva
Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
87-21-0047

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset. Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).
En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Sandefjord
Org. nr:919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Jan Berg

Saksbehandlere
Jan Berg
EIE Sandefjord
Eiendomsmegler
Mob: 91 36 94 36 / E-post: jab@eie.no

Tomas Vedvik
EIE Sandefjord
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 93 82 66 82 / E-post: tv@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Torget 9
For mer om objektet
Torget 9

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: