Bilde 1 av Verkstedveien 2BBilde 2 av Verkstedveien 2B
Digital salgsoppgave
Verkstedveien 2B

3222 Sandefjord • Sandefjord kommune

Prisantydning

kr 5 200 000

Omkostninger: kr 139 020Totalpris: kr 5 339 020
Smakfull selveier med 2 bad, 2 soverom, garasjeplass, nydelig uteplass og sjøutsikt
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
35
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
103 m²
Bruksareal (BRA)
107 m²
Fellesutgifter
kr 3 764 / Mnd
Prisantydning
kr 5 200 000
Omkostninger
kr 139 020
Totalpris
kr 5 339 020
Fellesformue
kr 26 959
Byggeår
2016
Tomt
Eiet tomt 6428 m²
Oppdragsnummer
87210215
card-default

Trine Sanne

Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig
Les om Trine
Prisantydningkr 5 200 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 200 000,-)kr 130 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 5 339 020
Eiendom
Verkstedveien 2B, 3222 Sandefjord, Etasje: 1
Gnr. 112 bnr. 592 snr. 35 orgnr. 915483003 i Sandefjord kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 103 kvm, Bruksareal: 107 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
2016

Tomt
Eiet tomt 6428 m²

Prisantydning
5 200 000

Felleskostnad
Kr. 3 764,- pr. mnd,  som inkluderer:
Forretningsførsel, kommunale avgifter, tv, internett, forsikring og vedlikehold av bygning, strøm og renhold av fellesarealer, brøyting, plenklipping,  drift heis, a-konto oppvarming.Gulvvarme/varmtvann/gass avregnes årlig (styre) og ved eierskifte (megler v/overtagelse).

Eier
Anita Wiig

Parkering
Egen garasjeplass med lader for el-bil i garasjekjeller. Forøvrig betalt gjesteparkering i området.

Beliggenhet
Framnæs ligger på vestsiden av Vesterøya i Sandefjord med vidt utsyn mot vest og nord; til sjøen, havnen og byen med åsene omkring. Med gangavstand til dagligvarebutikker, barnehager, skoler, eldresenter, idrettsplass, båthavn og Sandefjord sentrum er Framnæs et attraktivt bolig- og næringsområde. Sommeren på Framnæs består av måkeskrik, motordur og et yrende båtliv. Vinterstid ser man fuglene og fergene, ellers er det fortryllende stille på fjorden. Synet av fergene som trenger gjennom snø og is, eller en ensom reketråler som kommer inn etter dagens fangst. Livet på fjorden er like fascinerende året rundt.
For store og små er det verdt å vite at det er flere flotte badeplasser i umiddelbar nærhet som bla. Asnes og Tangen som ligger klar for å nytes! Området har praktfulle turmuligheter med kyststien som leder deg ut til perlene i fjorden. For det daglige liv er det verdt å nevne at det er kort vei til Coop dagligvareforretning og Meny Indre Havn på Kilen med rikt utvalg. Det er flere treningssenter i umiddelbar nærhet og hvis man har båt er det mulighet til å leie plass på Framnæs Maritime. For de som har barn boende hjemme er det også kort vei til Framnes barneskole, eller Skagerak International School.

Det er etablert ny gang- og sykkelvei langs Framnesveien. Denne knytter Framnæs til gang- og sykkelveinettet på Vesterøya og Sandefjord for øvrig. Vesterøya spesielt og Sandefjord generelt, har en rekke populære tur- og utfartsområder.

Tomt
Tomten er fellesareal i eierseksjonssameiet og kan som utgangspunkt benyttes av alle seksjonseiere. Det er midlertid gitt enerett for denne seksjonen til bruk av ubebygd areal, men belagt med platting som også vedlikeholdes av denne seksjonen.

Adkomst
Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Inneholder
Totalt primærrom: 103 kvm
Totalt bruksareal: 107 kvm
Arealene fordeler seg som følger:
Første etasje
P-rom 103 m2: Gang, 2 bad, vaskerom, 2 soverom og åpen stue/kjøkkenløsning.
S-rom 4 m2: Innvendig bod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Byggemåte
Leilighet oppført i 2016.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport datert 17.11.21 09:32 utført av Anticimex Sørøst. Følgende er hentet fra rapportens konklusjon:

Selveierleilighet tilhørende Eierseksjonssameiet Framnæs By- og Langhus beliggende på Framnæs i Sandefjord Kommune. Sameiet består av totalt
59 boenheter. Leiligheten ligger i byggets 1.etasje. Adkomst via felles trappeoppgang med callinganlegg og heis. Sydvestvendt terrasse. Parkering for en bil i felles garasjeanlegg. El-billader i garasje. Felles uteområder med plenarealer, lekeområder og asfalterte områder.
Boligblokk over seks etasjer pluss to underetasjer. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn, grunnmur og etasjeskillere i betong. Bærende konstruksjoner forøvrig i betong og stål med utfyllende yttervegger i trekonstruksjon. Utvendige fasader med pussede og malte flater og trekledning.
Vinduer i 3-lags glass med karmer og rammer i tre. Entredør med brann og lydklasse B30/35 db. Yttertaket er flatt og tekket med papp/foilie (Yttertaket er ikke besiktiget). Oppvarming er via vannbåren varme. Elektriske varmekabler på baderom og på vaskerom. Balansert ventilasjon. Separat avtrekk fra kjøkken.

Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder: Motfall på gulvflater utenfor dusjsonen og bom i enkelte gulvfliser. Selger har reklamert dette videre til Thor Dahl AS som var utbygger. Forholdene skal være rettet opp før overtagelse.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Standard
Lekker selveierleilighet over ett plan med sjøutsikt mot Sandefjordsfjorden. Leiligheten har delikate fargevalg på vegger, 1-stavs parkett på gulv i alle rom med unntak av begge bad og vaskerom som har flis.

Sigdal kjøkkeninnredning fra byggeår med grå slette fronter. Benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum i stål med ett-greps blandebatteri. Nedfelt
induksjonstopp. Komfyrvakt. Integrert stekeovn, mikrobølgeovn, kaffemaskin, kjøle/fryseskap og oppvaskmaskin. Gulvvarme.  Fliser på vegg mellom benk og overskap. Himling med malte flater og innfelte downlights. Kjøkkenhalvøy med skuffer og benkeplate i laminat. Vannrør i rør i rør. Waterguard. Avløpsrør i plastmateriale.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 19.01.2017.

Oppvarming
Vannbåren varme.
Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Faste løpende kostnader
Fellesutgiftene utgjør kr. 3 764,- pr. mnd. Fellesutgiftene justeres normalt årlig iht. boligselskapets faktiske driftsutgifter, og de fordeler seg som følger:
Felleskostnader kr 2.476,- Filter ventilasjon kr 50,- Ventilasjon garasje kr 59,- Tv/internett kr 329,- Oppvarming kr 850,-.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av boligselskapet kan medføre økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at fellesutgiftene vil øke med 5% fra 01.01.2022 (+ ca. kr 188,-).

Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca 11.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Sandefjord Bredband som leverandør av kabel-tv og internett. Utgifter utover standard levering blir å belaste eier (standard pakke er inkl. i fellesutgifter).
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret av sameiets fellespolise i IF med polisenummer: SP2163034

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2019:
Som primærbolig kr. 1 003 256,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.
Som sekundærbolig kr. 3 611 720,- ved annen bruk av eiendommen.

Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Sameie
Eierseksjonssameiet Framnæs By- og Langhus, Orgnr: 915483003
Forretningsfører: USBL Sandefjord
Styreleder i boligselskapet er: Bjørn Dagfinn Karlsen
Sameiet består av 59 boligseksjoner og 1 næringsseksjon, og den aktuelle seksjonen har sameiebrøk 109/6252.

Sameiets regnskap, vedtekter, protokoll m.v. kan fås ved henvendelse hos megler.
Ordensregler ligger vedlagt salgsoppgaven.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt, men eier plikter å påse at husdyr ikke sjenerer andre beboere med støy og at hunder og katter alltid føres i bånd på sameiets fellerarealer. Alle ekskrementer fra dyr skal fjernes umiddelbart, fellesarealene skal ikke benyttes som avtrede for husdyr. Det er ikke tillatt å lufte hunder og katter der fellesarealet er spesiellt tilrettelagt for barns lek.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvalige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i sameiets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Iht. eierseksjonsloven § 31 har sameiet legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav. Pantet er begrenset til 2G per bruksenhet.

Det er tinglyst 1 servitutt på eiendommen, og kjøpers bank vil få prioritet etter disse:
Dnr. 337507, tgl. 20.04.2015. - bestemmelse om fjernvarme. Rettighetshaver: Framnes Grunnvarme AS.

Seksjoneringen er tinglyst 19.05.2015 og har dnr 436036.

Tinglyste servitutter følger eiendommen og eventuelle kopier av disse kan fås ved henvendelse til megler. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Leietaker må følge ordensregler og vedtekter på lik linje som eier. Utleie skal dog meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til boliger og gang/kjørevei iht. reguleringsplan Framnæs Midtre, datert 01.06.2006.
For øvrig ligger eiendommen i et område som er avsatt til boligbebyggelse i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.
Sandefjord kommune opplyser at følgende regulering er under arbeid: plannr 20210008 - Detaljregulering for Kai 5.
Denne eiendommen grenser inntil et område som er regulering, men ennå ikke utbygd.

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtakelse etter avtale med selger. Antall nøkkelsett ved tiltredelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Total kjøpesum inkl. offentlige gebyrer, avgifter og øvrige kostnader:

5 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
130 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 200 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

139 020,- (Omkostninger totalt)

5 339 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning.

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum inkludert omkostninger, skal uoppfordret betales til meglers klientkonto 2 virkedager før overtagelse.

Vederlaget
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-
Provisjon : 1,00%
40 000 Minimum
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 990,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
87-21-0215

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset. Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).
En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

NB: For eiendommer hvor handel kommer i stand etter 01.01.2022 gjelder følgende: Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Sandefjord
Org. nr:919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig Trine Sanne

Saksbehandlere
Trine Sanne
EIE Sandefjord
Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig
Mob: 90 11 64 42 / E-post: ts@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Verkstedveien 2B
For mer om objektet
Verkstedveien 2B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: