Bilde 1 av Ysterigata 2LBilde 2 av Ysterigata 2L
Digital salgsoppgave
Ysterigata 2L

3160 Stokke • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Pen, velholdt 3-roms hjørneseksjon med luftig preg, garasjeplass, solrik, sydvestvendt veranda og gangavstand til alt.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
8
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
80 m²
Bruksareal (BRA)
84 m²
Bruttoareal (BTA)
92 m²
Fellesutgifter
kr 2 205 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 2 940 / Mnd
Prisantydning
kr 3 590 000
Omkostninger
kr 95 270
Totalpris
kr 3 685 270
Byggeår
2003
Tomt
Eiet tomt 1531 m²
Oppdragsnummer
88200098
card-default

Renate Hoskuldsen de Gala

Eiendomsmegler
Les om Renate
Prisantydningkr 3 590 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 86 250,-
  
Totalpris kr 3 685 270
Eiendom
Ysterigata 2L, 3160, Stokke, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 422 bnr. 291 snr. 8 orgnr. 996709612 i Sandefjord kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 80 kvm, Bruksareal: 84 kvm, Bruttoareal: 92 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
2003

Tomt
Eiet tomt 1531 m²

Prisantydning
3 590 000

Andel f.gjeld/Formue
Ingen andel fellesgjeld.

Totalpris inkl. omkostninger
3 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
86 250,- (Dokumentavgift)

95 270,- (Omkostninger totalt)

3 685 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr.1 478,- pr.mnd.

Felleskostnad inkluderer
Renhold av fellesarealer, snørydding, vedlikehold, regnskap, tv/bredbånd og bygningsforsikring.

Kommunale avgifter
Kr. 8 818,65 pr. kvartal Vann, avløp, renovasjon. Faktura sendes i 4 terminer.

Parkering
Egen parkeringsplass i felles garasjekjeller.
Godkjent ladeboks til elbil kan monteres på eiers parkeringsplass. Strøm må hentes fra hovedsikringsskap fra seksjonens del og komme på eiers strømforbruk.

Eier
Karin Helene Numme

Beskrivelse
Ysterigata 2L er en pen og velholdt 3-roms hjørneseksjon i andre etasje, med en av sameiets beste interne beliggenheter i forhold til sol og utsikt. Her bor man i stille og rolige omgivelser, få meter fra servicetilbud og god offentlig kommunikasjon, samt med flotte solforhold til en romslig, delvis overbygd veranda ved stuen. Det disponeres p-plass i felles garasjekjeller.

Innvendig fremstår leiligheten med duse fargevalg og luftig preg, og alle parkettgulv er slipt og overflatebehandlet i inneværende år. Her finnes et hyggelig kjøkken med spiseplass, en romslig stue med god plass for spisebord, og et helfliset baderom med dusjhjørne. Det er rikelig med skapplass på hovedsoverommet, innvendig bod i tilknytning til entreen, og ekstra lagringsplass i ekstern bod.

Kort fortalt
- Pen og velholdt 3-roms selveier.
- Flott intern beliggenhet i sameiet.
- P-plass i felles parkeringskjeller.
- Stor og delvis overbygd veranda.
- Sydvestvendt, solrik, lokalt utsyn.
- Luftig entré med bod i tilknytning.
- Hyggelig kjøkken med spiseplass.
- Stue med god plass for spisebord.
- Helfliset baderom med dusjhjørne.
- Opplegg for vaskemaskin på bad.
- Godt med skapplass på ett soverom.
- Ekstra lagringsplass i ekstern bod.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Parkett er slipt og behandlet i 2020.
- Sameiet er tilknyttet fibernett.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et etablert og attraktivt boligområde i hjertet av Stokke sentrum, i Sandefjord kommune. Her bor du med skoler, barnehager og togstasjon i kort gangavstand. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbane, idretts- og svømmehall.

Ett steinkast fra boligen ligger den frodige bøkeskogen på Bokemoa. I skogen er det kultursti, lysløype og lekeområder som gir gode turmuligheter hele året. Stokke har ellers totalt 14 km med oppmerket kyststi, samt fin turvei, fra Tønsberg til Sandefjord. Vinterstid kan Storås skianlegg by på skiglede for hele familien. Vestfold golfklubb med 18-hulls golfbane som ligger mellom Vear og Melsomvik.

I Melsomvik finnes sjarmerende bebyggelse i smale gater, samt båthavn, sandstrender og glattskurte svaberg. Ved Vestfjorden er det også flere gode turområder, som for eksempel Rossnesodden, et nyere kommunalt friområde som har nydelig badeplass med badebrygge, gressletter og grillplass. Det er ellers ca. 5 min kjøring til Storevar badeplass og 10 min til badeplass på Bogen.

Bebyggelse
Området består for det meste av flermannsboliger og næring.

Tomt
Eiet tomt, 1531 m²

Tomtearealet gjelder hele sameiet og tilhører sameiet. Uteareal er fellesareal.

Leiligheten har en av byggets beste interne beliggenheter i forhold til sol og utsikt, og ligger sentralt til med servicetilbud, bussholdeplass og togstasjon få meter unna. Fra stuen er det utgang til en solrik, delvis overbygd veranda på ca. 12,7 kvm, solrik og sydvestvendt med utsikt til nærmiljøet.

Verandaen har tremmegulv, tett rekkverk i tre, og god plass for utemøblement. Videre er det montert elektrisk markise for effektiv solskjerming, strømuttak for tilkobling av egnet varmekilde, og utebelysning legger til rette for kveldsbruk.

Den skjermede, lett skrånende felleseiendommen er parkmessig opparbeidet, og omkranses delvis av høye gjerder og hekk. Her finnes flere, hellelagte uteplasser med gode solforhold hele dagen, asfaltert innkjørsel og gårdsplass, og diverse prydbeplantning. Nærområdet fremstår som stille og rolig.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i Finn-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger. Velkommen til visning!

Skole/barnehage
Fra eiendommen er det kort gangavstand til Bokemoa barneskole, og fin gangavstand til Stokke ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass ligger ca. 200 meter unna, og Stokke togstasjon ligger bare 400 meter unna. Ved å benytte bil fra Stokke tar det ca. 14 min til Tønsberg, 15 min til Sandefjord, 23 min til Larvik, 16 min til Andebu, samt 20 min til Nøtterøy.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi, Rema 1000 og Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Stokke Senter et variert utvalg av butikker, samt frisør og bakeri. I sentrum finner du ellers flere butikker og spisesteder, samt vinmonopol, bibliotek, helsetjeneste og offentlige kontorer. Det er kort vei til både Tønsberg og Sandefjord med alt av bymessige fasiliteter.

Inneholder
Totalt primærrom 2. etasje: 80 kvm
Totalt bruksareal 2. etasje: 84 kvm

Arealene fordeler seg som følger:
2 etasje:
P-rom 80 kvm: Åpen entré/gang, bad/WC/vaskerom, 2 soverom og stue/spisestue med avskjermet kjøkken.
S-rom 4 kvm: Bod.

Annet: Bod på 4 kvm følger seksjonen. Adkomst fra fellesareal utenom leiligheten og ikke medtatt i sum arealer iht. retningslinjer for arealmåling. Fellesarealer er ikke medtatt i arealer.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det derfor kan forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal, og hva som er godkjent for varig opphold. Definisjon av rommene i rapporten gjøres følgelig ut ifra dagens faktiske bruk, uavhengig av om de er godkjent hos kommunen for varig opphold. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle godkjenning i kommunen for den aktuelle bruken.

Byggemåte
Støpt plate på grunn. Grunnmurer i betong. Yttervegger over grunnmurer i bindingsverk av tre med utvendig trepanel og noe fasadeplater. Sperretak i tre. Saltak med antatt forenklet undertak. Lufting langs gesimser. Taket er tekket med dobbeltkrum betongtaksten. Renner, nedløp og beslag i stål/aluminium. Isolerglassvinduer og felles ytterdører med isolerglass. Altandører med isolerglass. Glatte brann- og lydisolerte dører til leilighetene. Felles parkeringskjeller med leddport med automatisk portåpner og lys på bevegelsessensor. Flere fellesdører har automatiske døråpnere.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport datert 13.10.20 utført av Vestfold Takstforum. Følgende er hentet fra rapportens konklusjon: Seksjonsleilighet i 2. etasje i en boligblokk fra 2003. Eier har i 2020 fått slipt og behandlet all parketten i leiligheten. Leiligheten fremstår som pen og velholdt. Det er kun anmerket enkelte hull på innervegger etter tidligere opphengte ting, samt noe alder varmtvannsberederen og på veggene i badet. Sameiet har fått frest spor i garasjegulvet for bedre å lede vann fra biler til sluket. Det er skiftet flere utelamper samt nødlys i garaseanlegget. Svalgangen er vasket og beiset. Felles bygning fremstår også som godt holdt. Se også eiers egenerklæring, beskrivelsestekst og de enkelte punkter i rapporten.

Tilstandsapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
Boligen har ikke fått noen TG 3-bemerkninger.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Standard
Entré
Det er adkomst via utvendig trapp til felles svalgang på etasjeplan. Leiligheten har en luftig, vinklet entré med åpen løsning videre mot stuen. Likt øvrige rom, med unntak av bad og bod, er parkettgulvet slipt og overflatebehandlet i 2020. Veggene har lysmalt tapet. Rommet har plass til garderobeløsninger etter eget ønske. I direkte tilknytning er det lagringsmuligheter i innvendig bod med tilhørende garderobeskap. Videre er det montert porttelefon.

Kjøkken
Kjøkkenet har god skap- og benkeplass i U-formet innredning, og koselig spiseplass ved vinduet. Rommet har nylig slipt parkett på gulvet, og veggene har en grønn tapet. Innredningen har høye overskap med toppforing til tak, hvite profilfronter, trehvite laminatbenkeplater, og nedfelt, dobbel oppvaskkum i rustfritt stål. Mellom over- og underskap er det montert belysning, strømuttak og hvite fliser. Videre har kjøkkenet ventilator over kokesonen, komfyr og oppvaskmaskin som medfølger handelen, samt plass for kjøleskap.

Stue
Leiligheten har en lys og tiltalende stue i delvis åpen løsning med kjøkkenet. Hit er det rikelig lysinnslipp fra store vinduer, og fra glassdør mot den solrike verandaen. Rommet har nylig slipt parkettgulv, lysmalte vegger, samt god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord.

Bad/wc/vaskerom
Det tidløse badet byr på godt armslag. Rommet har lysegrå gulvfliser, hvite veggfliser, to sluk, gulvvarme og elektrisk avtrekksvifte. Det er montert speil med overlys, hvitt servantskap med nedfelt servant, og et matchende veggskap. I tillegg er det toalett, dusjhjørne med tett sokkel, samt vegger og skyvedør i glass, og opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to pene soverom, med nylig slipt parkettgulv og lysmalte veggflater, hvorav det romslige hovedsoverommet har rikelig med oppbevaringsplass i store, hvite garderobeskap langs en vegg. Det er også plass for garderobeskap på det andre soverommet. For øvrig er det gode lagringsmuligheter i innvendig og ekstern bod.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest, datert 12.03.2004, som omhandler hele bygget bortsett fra leilighet 1.4, 1.5 og 3.3.
Det foreligger ferdigattest, datert 01.06.2004, som omhandler leilighet 1.4, 1.5 og 3.3.
Kopi av ferdigattestene og byggetegningene kan fås ved henvendelse til megler.

Oppvarming
Leiligheten er elektrisk oppvarmet med panelovner, samt varmekabler på bad.
Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 8 818,65 pr. kvartal Vann, avløp, renovasjon. Faktura sendes i 4 terminer.

Faste løpende kostnader
Fellesutgifter, kr 1 478,- pr. mnd. Fellesutgiftene justeres normalt årlig iht. sameiets faktiske driftsutgifter.

Det gjøres oppmerksom på at eventuelle vedlikeholdsarbeider eller andre tiltak som iverksettes av sameiet kan medføre økning i fellesutgiftene.

I tillegg må ny eier belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter:
Et stipulert strømforbruk som tilsvarer ca. 10 000 kwh. pr. år.
Kommunale avgifter, kr 8 818,65 pr. kvartal.

Utgiftene er basert på nåværende eiers bruk av eiendommen. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Ingen fellesgjeld.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 74766684
Eiendommen er forsikret av sameiets fellespolise.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2018:
Som primærbolig Kr. 709 508,-
Som sekundærbolig Kr. 2 554 227,-

Sameie
Sameiet Ysterigata 2, Orgnr: 996709612, består av 16 eierseksjoner.
Sameiet har ikke husordensregler. Sameierne har en forpliktelse til å rengjøre søppelbod. Dette gjøres på rundgang blant sameierne. I tillegg må det påregnes dugnad ca. en gang pr. år. Sameiet er forpliktet i fellesskap til å dekke fellesutgifter for drift og vedlikehold av gangveier, felles parkeringsplasser, brøyting, hagestell, forsikring av bygningene og felles løsøre, vedlike hold av heis, tak, yttervegger, el-anlegg frem til sikringsskap, felles vann- og avløpsledninger og garasjeanlegg.
Sameiets vedtekter, årsberetning og årsregnskap kan fås ved henvendelse til megler.

Forretningsfører
Folland Regnskap.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner:
Det er elektrisk avtrekksvifte på bad, og ventilator på kjøkken. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer. Videre har leiligheten 112 liters varmtvannsbereder, porttelefon i entré, tilknytning til fibernett med tv og internett, samt elektrisk markise, utestrøm og utebelysning på veranda.

Dyrehold
Dyrehold er tillat.

Diverse
Leiligheten selges etter fullmakt. Fullmaktshaver har ikke bebodd leiligheten, og sitter derfor med begrenset kjennskap til eiendommens tilstand. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

Komfyr og oppvaskmaskin medfølger i handelen.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Kommunen har lovbestemt legalpant i eiendommen som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser og det er tinglyst servitutter på eiendommen:

Dnr. 9002869, tgl. 14.10.2003 - Bestemmelse om garasje/parkering og seksjonering.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av disse kan fås ved henvendelse til megler. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonen kan benyttes til korttidsutleie med maksimal utleietid på 60 dager i året.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vei, vann og kloakk.

Regulering
Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen, vedtatt 24.09.2019, er avsatt til sentrumsformål - nåværende.
Eiendommen ligger i et regulert område. Reguleringsplan for Sentrumskvartalet, vedtatt 30.08.2001, kan lastes ned fra eiendommens hjemmeside, eller fås ved henvendelse til megler. Formålet med planene er fellesområde, park, felles parkeringsplass, boliger og kjørevei.
Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen. Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.
Kopi av situasjonskart er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
86 250,- (Dokumentavgift)

95 270,- (Omkostninger totalt)

3 685 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 19 900,-
Avtalt fast pris : 40 000,-
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 1 875,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

(I tillegg blir selger belastet for utlegg, samt grunn- og markedspakke.)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
88-20-0098

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
Eie Stokke
Org. nr:919667168
Frederik Stangs gate 1
3160 Stokke
Tlf: 33 47 30 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Renate Hoskuldsen de Gala

Saksbehandlere
Renate Hoskuldsen de Gala
Eie Stokke
Eiendomsmegler
Mob: 91 81 97 66 / E-post: rdg@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Ysterigata 2L
For mer om objektet
Ysterigata 2L

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.