Bilde 1 av Domsbruveien 7Bilde 2 av Domsbruveien 7
Digital salgsoppgave
Domsbruveien 7

3160 Stokke • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er en betaversjon

Tjenesten er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med at dette er en betaversjon som er under utprøving, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Still et spørsmål og jeg skal forsøke å finne svaret for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvor mange soverom er det?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"
  • "Hvordan er utsikten?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

Objektet er solgt!

Pent rekkehus m/nytt bad - Solrik terrasse og hage - Nyere garasje - 3 soverom - God planløsning over to etasjer
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Borettslag
Antall soverom
3 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
104 m²
Bruksareal (BRA)
125 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
21 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
35 m²
Fellesutgifter
kr 8 000 / Mnd
Prisantydning
kr 2 590 000
Omkostninger
kr 9 490
Fellesgjeld
kr 604 000
Totalpris
kr 3 203 490
Fellesformue
kr 68 860
Byggeår
1981
Tomt
Fellestomt 4414 m²
Oppdragsnummer
88240017
card-default

Rasmus Boutenko

Eiendomsmegler | Fagansvarlig
Les om Rasmus
Prisantydningkr 2 590 000,-
Fellesgjeldkr 604 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 8 250,-
Pantattest kjøperkr 240,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 500,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 500,-
  
Totalpris kr 3 203 490
Eiendom
Domsbruveien 7, 3160 Stokke

Matrikkel
Andelsnr. 4 Orgnr. 953495104 i Sandefjord kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Borettslag

Arealer
Totalt BRA 125 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 104 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 21 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 35 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1981

Tomt
Fellestomt 4414 m²

Prisantydning
kr 2 590 000,-

Tilstandsrapport
Bygningssakkyndig: Anticimex AS Sandefjord
Rapportdato: 05.03.24
Type rapport: Tilstandsrapport

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 604 000,- pr. 28.02.24
Andel fellesformue: kr. 68 860,- iht. fjorårets likningsoppgave

Totalpris inkl. fellesgjeld
kr 3 194 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

--------------------------------------------------------

kr 3 203 490,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 8 000,- pr. mnd

Eier
Kristin Brandt Hansen

Beliggenhet
Rekkehuset ligger i et etablert og attraktivt boligområde, ca. 1,4 km sør for Stokke sentrum, i Sandefjord kommune. I sentrum er det skoler, barnehager og togstasjon. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbane, idretts- og svømmehall.

I nærområdet ligger den frodige bøkeskogen på Bokemoa. I skogen er det kultursti, lysløype og lekeområder som gir gode turmuligheter hele året. Stokke har ellers totalt 14 km med oppmerket kyststi, samt fin turvei, fra Tønsberg til Sandefjord. Vinterstid kan Storås skianlegg by på skiglede for hele familien. Vestfold golfklubb med 18-hulls golfbane som ligger mellom Vear og Melsomvik.

I Melsomvik finnes sjarmerende bebyggelse i smale gater, samt båthavn, sandstrender og glattskurte svaberg. Ved Vestfjorden er det også flere gode turområder, som for eksempel Rossnesodden, et kommunalt friområde som har nydelig badeplass med badebrygge, gressletter og grillplass. Det er ellers ca. 5 min kjøring til Storevar badeplass og 10 min til badeplass på Bogen.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny, Rema 1000 og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Stokkesenteret et variert utvalg av butikker, frisør og bakeri. I sentrum finner du ellers flere butikker og spisesteder, i tillegg til vinmonopol, bibliotek, helsetjeneste og offentlige kontorer. Det er kort vei til både Tønsberg og Sandefjord med alt av bymessige fasiliteter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Domsbru som ligger snaue 200 meter fra boligen. Togstasjonen er tilknyttet Vestfoldbanen og ligger ca. 1,6 km unna. Ved å benytte bil fra Stokke tar det ca. 14 min til Tønsberg, 15 min til Sandefjord, 23 min til Larvik, 16 min til Andebu, samt 20 min til Nøtterøy.

Tomt
Fellestomt, 4414 m².

Uteplasser:
Boligen har et pent inngangsparti med en terrasse på ca. 10 kvm. Terrassen vender mot sørøst og har rekkverk i front. På andre siden av boligen, med utgang fra stuen, er det en nordvestvendt terrasse på ca. 24 kvm. Terrassen har plass til sittegruppe, grill og solsenger - et hyggelig sted å nyte varme sommerdager med både familie og venner. Terrassen har utelys og stikkontakt, samt en kjærkommen markise for de varmeste dagene.

Det er levegg mot naboer og i front er det rekkverk med trapp ned til hagen. Hagen er gjerdet inn av hekk og har direkte adkomst til resten av tomteområdet som er pent opparbeidet med plenområder, beplantning og sittebenker.

Tomten er et fellesareal som tilhører boligselskapet, og kan som utgangspunkt benyttes av alle beboere. Kjøper disponerer det arealet som naturlig tilfaller boligen. Avtalen følger av dagens praksis og kan ikke dokumenteres.

Parkering
Boligen har garasjeplass i nesten ny, felles garasjerekke med opplegg for elbillader. I tillegg er det felles oppstillingsplasser på asfaltert parkeringsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst
Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger. Megler oppfordrer interessenter til å kjøre forsiktig til eiendommen da det bor og ferdes mange barn her.

Skole/barnehage
Fra eiendommen er det ca. 2,3 km til Bokemoa barneskole og 3,6 km til Stokke ungdomsskole. Nærmeste barnehage er Olaløkka barnehage ca. 600 meter fra boligen.   Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Inneholder
Det totale bruksarealet fordeler seg som følger:

Rekkehus
Første etasje:
BRA 57 m²
- BRA-i 52 m²: Vindfang, gang, toalettrom, bod, stue, kjøkken
- BRA-e 5 m²: Bod

Andre etasje:
BRA 52 m²
- BRA-i 52 m²: Gang, bad, tre soverom

Garasje i felles rekke
Første etasje
BRA 16 m²:
- BRA-e 16 m²: Garasjeplass

Det gjøres særskilt oppmerksom på at garasje som er medtatt som BRA-e og i totalt BRA ligger på fellesareal, men disponeres av denne leiligheten.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er beregnet og angitt med utgangspunkt i NS 3940:23. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra den faktiske bruken, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Selger har i forbindelse med salget innhentet en tilstandsrapport fra Anticimex AS Sandefjord, datert 05.03.24. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik, samt kostnadsoverslag for eventuelle oppgraderinger. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er en del av denne salgsoppgaven og må leses nøye av interessenter før det legges inn bud. Kjøper anses kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport, og kan følgelig ikke reklamere på belyste forhold. Vi vil gjøre spesielt oppmerksom på viktigheten av å lese igjennom rapportens TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som angir avvik fra normal slitasje, høy alder, bygningsdel som må utbedres, og lignende. Det følgende er hentet fra den bygningssakkyndiges beskrivelse av boligen:

Rekkehuseilighet tilhørende Hvalsåsen Borettslag beliggende i Stokke i Sandefjord Kommune. Borettslaget består av totalt 10 boenheter fordelt på tre rekkehus. Leiligheten ligger i byggets ende og er over to plan pluss ett kaldloft med lav takhøyde. Adkomst boligens 1.etasje. Krypkjeller under boligen. Utvendig bod ved inngangsparti. En østvendt platting ved inngangsparti og en vestvendt terrasse ved stue. Felles tomt med asfalterte internveier og grøntområder. Parkering for en bil i felles garasjerekke. Garasjeport med elektrisk portåpner. Øvrig parkering på borettslagets område.

Rekkehus bestående av fire boenheter. Bygget er oppført med grunnmur i mur/betongkonstruksjon. Etasjeskillere i trekonstruksjon. Utvendige fasader kledd med liggende treklednng. Vinduer i 2-lags glass. Yttertaket har saltaksform og tekket med pappshingel. Oppvarming er via elektrisitet og luft til luft varmepumpe. Skorstein i boligen. Boligen har naturlig ventilasjon. Separat avtrekk fra kjøkken og bad.

Boligen har fått følgende TG3:
Etasjeskiller 1. etasje - skjevhetsmåling

Boligen har fått følgende TG2:
Bad 2. etasje - fallforhold
Kjøkken - vannrør, overflater gulv, innredning, avløpsrør
Toalettrom - ventilasjon, vannrør, avløpsrør
Øvrige rom 1. etasje - overflater vegger, overflater gulv
Øvrige rom 2. etasje - overflater gulv
Uinnredet loft - spor etter tidligere gnageraktivitet (selger opplyser at dette er opphørt etter skifte av kledning i 2017)
Innvendige trapper
Etasjeskiller 2. etasje - skjevhetsmåling
Tekniske anlegg, VVS anlegg - Vannrør
Terrasse ved stue - rekkverk mangler i trapp til terreng
Drenering - alder

Ovennevnte punkter er på ingen måte utfyllende. For ytterligere informasjon om byggemåte, årsak bak tilstandsgrader, konsekvens og anslag på eventuelle utbedringskostnader, se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Standard
Bad/wc/vaskerom
Nytt, lekkert bad fra 2023! Fliser på gulv med varmekabler og flislignende plater på veggene. Badet er innredet i dype gråtoner som gir en lun følelse. Av utstyr er det montert dusjhjørne, vegghengt toalett, skuffservant og et lekkert speilskap med lys, samt opplegg for vaskemaskin. Dette er et flott rom å starte dagen i!

Boligen har også et praktisk toalettrom i første etasje og bad i andre etasje. Toalettrommet har belegg på gulvet og slette vegger. Servanten er vegghengt og toalettet er gulvmontert.

Kjøkken
Boligen har kjøkken i eget rom med plass til spisebord. Innredningen er fra byggeår, og den er montert langs to vegger med grå, slette fronter og laminatbenkeplater. I benken er det oppvaskkum med beslag i metall. Innredningen har ventilator over komfyrplassen, opplegg til oppvaskmaskin og nisje til kjøleskap. For øvrig har kjøkkenet flislignende laminatgulv, slette, beigemalte vegger og to vinduer som fyller rommet med naturlig lys. Alle hvitevarene på kjøkkenet medfølger i handelen.

Stue
Boligen har en romslig stue med stort vindu og dør ut til terrassen, hvor solen kan nytes gjennom hele ettermiddagen og kvelden. Stuens utforming gir plass til både sofamøblement, tv-løsning og spisebord. Gulvet har laminat og veggene kremfargede panelplater. På den ene veggen er det montert en varmepumpe fra 2020, som sørger for behagelig innetemperatur hele året. 

Soverom og garderobe
Boligen har tre lyse, fine soverom i andre etasje. Soverommene har laminatgulv, lysmalte vegger og gode vindusflater. Alle rommene har hvite garderobeskap. Boligen har for øvrig lagringsplass i en innvendig bod, og i en utebod på ca. 5 kvm.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 09.10.1981 som omhandler Nybygg - Rekkehus - 10 leiligheter. Det understrekes imidlertid at boligens utforming per i dag ikke er i samsvar med siste godkjente tegninger hos kommunen, og at attesten ikke omfatter endringer i planløsning eller fasade etter den ble utstedt.

Byggetegninger fra kommunen datert 19.12.1979, viser at en bod i 2. etasje er innlemmet i det ene soverommet, og denne del av nevnte soverom er følgelig ikke godkjent for varig opphold. Evt. søknad om godkjenning av tiltaket i tråd med dagens bruk skjer for kjøpers regning og risiko. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning, samt eventuell ulovlighetsoppfølging fra kommunen sin side. Kopi av tegninger og eventuelle attester kan fås ved henvendelse hos megler.

Elektrisk anlegg
Sikringsskap med automatsikringer er plassert i vindfang. Kursfortegnelse i sikringsskap. Det elektriske anlegget er fra ulike tidsperioder uten at
dette kan angis mer spesifikk.

Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget, og at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

Oppvarming
Boligen har varmepumpe i stue og varmekabler på bad. For øvrig elektrisk oppvarming. Skorstein i stue med mulighet for tilkobling av ildsted.

Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Faste løpende kostnader
Fellesutgiftene utgjør kr. 8 000,- pr. mnd og inkluderer:

Forretningsførsel, kommunale avgifter, tv, internett, forsikring og vedlikehold av bygning, strøm til fellesarealer, anskaffelse og vedlikehold av hageutstyr, brøyting, betjening av fellesgjeld

Fellesutgiftene justeres normalt årlig iht. boligselskapets faktiske driftsutgifter, og de fordeler seg som følger:
Driftsutgifter kr. 3 240,- / Kapitalkostnader kr. 4 072,- / Canal Digital kr. 688,-

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av boligselskapet kan medføre økning i felleskostnadene. Forretningsfører har ikke opplyst at det foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften.

Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende tilleggsutgifter:

Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca 10 500 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett, og kostnaden ligger i fellesutgiftene.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Boligselskapet har en total gjeld på kr. 6 034 250 pr. 28.02.24.
Andel fellesgjeld er kr. 604 000 pr. 28.02.24.
Andel fellesformue er kr. 68 860,- iht. fjorårets likningsoppgave.

Borettslagets lån har følgende betingelser:

Lånenr.: 98207599700
Restgjeld: 5 062 143,-
Lånevilkår: 6,10 % p.a.
Restløpetid: 23 år og 1 mnd

Lånenr.: 98208052225
Restgjeld: 972 107,-
Lånevilkår: 6.10 % p.a.
Restløpetid: 23 år og 9 mnd

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret av boligselskapets fellespolise i If Skadeforsikring med polisenummer: 587789

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2022:

Som primærbolig kr. 771 544,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.

Som sekundærbolig kr. 2 931 867,- ved annen bruk av eiendommen.

Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Borettslag
Hvålsåsen borettslag, Orgnr: 953495104
Forretningsfører: OBOS
Borettslaget består av 10 leiligheter.
Dyrehold er ikke tillatt, men kan søkes om.
Dugnad, plenklipping og måking må påregnes.

Foretatte oppgraderinger de senere år:
2022 - Rehabilitering av garasjer og montert infrastruktur til elbilladere
2017 - Utvendig kledning og etterisolering
2013 - El-kontroll i alle leiligheter
2012 - Nye inngangsdører, montert elektriske garasjeåpnere

Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kun fysiske personer kan være andelseiere, og ingen kan eie mer enn én andel.

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i Obos Factoring. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene.

Borettslagets regnskap, vedtekter, protokoll m.v. kan fås ved henvendelse hos megler. Ordensregler ligger vedlagt salgsoppgaven.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for boligbyggelagets medlemmer og denne utlyses etter budaksept. Dersom forkjøpsretten benyttes, løses opprinnelig kjøper fra avtalen og alle økonomiske forpliktelser overfor selger bortfaller. Vær oppmerksom på at forretningsfører har anledning til å belaste et gebyr til den som benytter forkjøpsrett.

Tekniske installasjoner
Vannrør av kobber og stedvis rør i rør. Fordelerskap for rør-i-rør er plassert på bad. Avløpsrør i plastmateriale i all hovedsak fra byggeår. Varmtvannsbereder på ca. 200 liter av ukjent alder er plassert på bad. Boligens innvendige stoppekran og stakeluke er plassert bak luke i vegg i 1. etasje. Luft til luft varmepumpe fra år 2020 i stue. Boligen har naturlig ventilasjon. Separat avtrekk fra kjøkken og bad.

Diverse
Interessenter oppfordres til å lese vedlagte liste over løsøre og tilbehør som skal medfølge ved handelen. I de tilfeller det medfølger hvitevarer i handelen, overleveres disse uten noen form for garanti utover leverandørgaranti. Det gjøres oppmerksom på at løsøre som har en klar karakter av å være en del av selgers møbler - selv om det er skrudd opp på veggen, normalt sett ikke vil medfølge boligen ved overtakelse.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Tilstandsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Energiattest
- Ledningskart
- Husordensregler
- Vedtekter

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvarlige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Foruten om andel fellesgjeld, overdras andelen fri for pengeheftelser. Iht. burettslagslova § 5-20 har borettslaget legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav. Pantet er begrenset til 2G.

Det er tinglyst 1 servitutt på borettslagets eiendom:
Dnr. 9000564, tgl. 28.04.1982 - Elektriske kraftlinjer

For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke fra styret kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål. Det gjøres oppmerksom på at det er krav om forsvarlige radonverdier ved utleie.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til boliger, friområde, gangvei og kjørevei iht. reguleringsplan 19780008-Hvålsåsen, datert 02.05.1975. For øvrig ligger eiendommen i et område som er avsatt til boligbebyggelse i kommuneplanens arealdel, datert 21.09.2023.

Eiendommen ligger innenfor et område som ligger under marin grense, i likhet med de fleste andre eiendommer i Sandefjord kommune og Østlandet generelt. Ved utbygging/endringer på eiendommen, kan det være behov for nærmere grunnundersøkelser. I gjeldende kommuneplan er disse områdene merket med en egen hensynssone, hvor faren for områdeskred ved endringer og tiltak skal vurderes i henhold til krav i pbl. § 28-1 og TEK17 § 7-3 med veiledning, herunder NVEs veileder 1/2019. Det henvises til kommunen for ytterligere informasjon.

Eiendommen ligger i en såkalt "Støysone" iht. Miljøverndepartements retningslinjer for behandling av støy i arealplanlegging. I gjeldende kommuneplan er det egne bestemmelser for eiendommer i støysone som kan medføre krav til særskilte tiltak og/eller krav til undersøkelser ifm. nye bygge- og delingssøknader på eiendommen.

Eiendommen ligger i hensynssone for stormflo og bølgepåvirkning. I gjeldende kommuneplan er det egne bestemmelser og byggegrenser for eiendommer som ligger i denne hensynssonen, som kan medføre krav til særskilte tiltak og/eller krav til undersøkelser ifm. nye bygge- og delingssøknader på eiendommen.

Deler av eiendommen ligger i hensynssone for friluftsliv. I gjeldende kommuneplan er det bestemt at ved nye tiltak i disse områdene, så skal hensynet til friluftsliv ivaretas såfremt det ikke strider mot landbruks- og næringsinteresser. Det skal også sikres sammenhengende grønnstruktur innenfor området.

Kopi av situasjonskart er vedlagt salgsoppgave. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved hendvendelse til megler.

Overtagelse
Overtakelse etter avtale med selger. Antall nøkkelsett ved overtakelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, gebyrer og øvrige kostnader:

kr 2 590 000,- (Prisantydning)
kr 604 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 3 194 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 240,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
kr 1 240,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 195 240,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 8 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 203 490,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)
Fellesgjeld utgjør kr 604 000,- og vil følge andelen, men skal ikke innbetales med
oppgjøret.
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning. Det tas forbehold om endring i offentlige gebyr.
Interessenter som benytter forkjøpsrett må i tillegg betale gebyr for dette til boligbyggelaget.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum inkludert omkostninger, samt eventuelt pantedokument tilknyttet lån, skal kunne disponeres over hos megler senest 2 virkedager før overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag, og skal betales av selger:
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-
Provisjon : 1,25%
(av salgssum og andel fellesgjeld)
40 000 Minimum
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 1 875,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke premium kr. 26 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
88-24-0017

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift, som pålegger oss å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til dette, og det medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret. Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften. Mulighetene for å få slettet personopplysninger er derfor begrenset. Les mer om EIE`s behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på eie.no/personvern

Avdeling
EIE Stokke

Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
NO 919667168 MVA

Ansvarlig megler
Rasmus Boutenko
Eiendomsmegler | Fagansvarlig

Saksbehandlere
Rasmus Boutenko
dir.tlf: 33 48 22 09
e-post: rbo@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Domsbruveien 7
For mer om objektet
Domsbruveien 7

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: