Bilde 1 av Geminiveien 49EBilde 2 av Geminiveien 49E
Digital salgsoppgave
Geminiveien 49E

3213 Sandefjord • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Flott og innholdsrikt rekkehus med perfekt beliggenhet! Store uteplasser og vestvendt terrasse. 3 soverom og kjellerstue
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Borettslag
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
146 m²
Bruksareal (BRA)
152 m²
Fellesutgifter
kr 4 705 / Mnd
Prisantydning
kr 3 590 000
Omkostninger
kr 8 010
Fellesgjeld
kr 180 847
Totalpris
kr 3 778 857
Fellesformue
kr 55 152
Byggeår
1972
Tomt
Fellestomt 13147 m²
Oppdragsnummer
87220089
card-default

Paal Hegdahl

Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef
Les om Paal
Prisantydningkr 3 590 000,-
Fellesgjeldkr 180 847,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 3 778 857
Eiendom
Geminiveien 49E, 3213 Sandefjord

Matrikkel
Andelsnr. 29 Orgnr. 952619675 i Sandefjord kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 146 kvm, Bruksareal: 152 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1972

Tomt
Fellestomt 13147 kvm

Prisantydning
3 590 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Fenger Knut Grøn Takstdato: 30.03.22

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 180 847,- pr. 06.04.22
Andel fellesformue: kr. 55 152,- pr. 06.04.22

Totalpris inkl. fellesgjeld
kr 3 590 000,- (Prisantydning)
kr 180 847,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 3 770 847,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
kr 1 160,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 772 007,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 778 857,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 705,- pr. mnd.

Boligselskap er tilknyttet sikringsordning
Fellesutgifter: Renter 156
Avdrag 222
Renter 407
Avdrag 253
Felleskostnader drift 3 068
Tilleggsytelser: Sandefjord Bredbånd 599

Felleskostnad inkluderer
Kommunale avgifter, Sandefjord Bredbånd, utvendig forsikring, snøbrøyting, generellt vedlikehold, nedbetaling av fellesgjeld m.m.

Sikringsordning fellesgjeld
Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i Klare Finans AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av
finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er
gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget

Eier
Linn Virik Ranvik

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ønsker velkommen til Geminiveien 49E! Tiltalende og innholdsrikt rekkehus med perfekt beliggenhet i barnevennlige omgivelser. Her er det plass til hele familien, med blant annet 3 soverom og kjellerstue. Boligen er innredet i lyse og moderne farger, med en gjennomgående god standard over det hele - så her kan man bare flytte rett inn. Herlige uteplasser både mot øst og vest - med stor flislagt terrasse og fin hage som er perfekt for de minste. Her sitter man også usjenert og vestvendt i landlige omgivelser.

Kort fortalt:

- Lekkert rekkehus med populær beliggenhet! Flytt rett inn!
- Fin planløsning med 3 soverom og kjellerstue.
- Romslig vaskerom og bod  i kjeller.
- Stor terrasseplatting og flott hage, med sol fra morgen til kveld. Fin frokostplass også ved inngangsparti mot øst, samt balkong i 2.etasje.
- Nyere garasje i rekke

Parkering
Garasje i felles rekke.

Beliggenhet
Perfekt og poulær beliggenhet i nærheten av det aller meste og kun ca 15-20 minutters gange fra byen! Borettslaget har en tilbaketrukket beliggenhet med fantastiske solforhold. For familiens yngste blir skoleveien svært enkel bort til Virik barneskole. Skolen har store utearealer med lekestativ, fotballbane som er et fint tilbud utenom skoletiden. Det er i tillegg kort vei til ungdomsskole og en rekke barnehager i nærområdet. Blant alle fritidsaktivitetene i området inngår blant annet fotballbanene på Store Bergan, med både kunstgress og vanlig gress knappe kilometeren unna. Skiløyper finner du på jordet som tar deg videre inn i lysløypa i Marum. Bugården ligger rett ved, med svømmehall, idrettshall, ishall, tennisbaner, flotte tur - og trenings områder. Hva med runde golf på den flotte banen som ligger rett før Jåberg - kun minutter i bil fra eiendommen. Det er også kun få minutter med bil eller sykkel til sentrum, med alle sentrumsfunksjoner og urbant byliv.

Velkommen til visning!

Tomt
Fellestomt, 13147 kvm

Adkomst
Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Inneholder
Totalt primærrom: 146 kvm
Totalt bruksareal: 152 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Kjeller etasje:
P-rom: Trapperom , Vaskerom , Kjellerstue

Første etasje:
P-rom 51 m²: Vindfang , Gang , Kjøkken , Wc , Spisestue , Stue , Trapperom

Andre etasje
P-rom 51 m²: Trapperom , Gang , Soverom , Soverom 2, Soverom 3, Bad , Kontor

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Kravene i byggeforskriften er ikke sammenfallende med kravene i retningslinjene, så det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold. Ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk, kan enkelte rom følgelig mangle nødvendig godkjenning.

Byggemåte
Selger har i forbindelse med salget innhentet en tilstandsrapport fra Fenger Knut Grøn, datert 30.03.22. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik, samt kostnadsoverslag for eventuelle oppgraderinger. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er en del av denne salgsoppgaven og må leses nøye av interessenter før det legges inn bud. Kjøper anses som kjent med opplysningene i salgsdokumentasjonen, og kan følgelig ikke reklamere på belyste forhold. Vi vil gjøre spesielt oppmerksom på viktigheten av å lese igjennom rapportens TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som angir avvik fra normal slitasje, høy alder, bygningsdel som må utbedres, og lignende. Ved spørsmål til innholdet kan bygningssakkyndig kontaktes. Det følgende er hentet fra den bygningssakkyndiges beskrivelse av boligen:

Boligen fremstår normalt godt vedlikehold uten registrerte svekkelser, utover normal slitasje og elde. Ytre vedlikehold besørges av borettslaget. Bygningen som er oppført etter den skikk som var vanlig på oppføringstidspunktet, kan ha skjulte feil og mangler som er vanskelig å oppdage ved befaring. Det vil normalt alltid kunne registreres symptomer på avvik fra normal tilstand; det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Elde og tidsmessighet kombinert med endret bruk, kan over tid avdekke skjulte feil og mangler som ikke oppdages ved visuell kontroll. For øvrig henvises til rapportens enkelte poster med tilhørende tilstandsgradering. Tilstandsgradering kan også gis under henvisning til forventet teknisk levetid for bygningsdeler/komponenter og gjenspeile at deler av denne tiden er oppbrukt. Røranlegg og elektro bør vurderes nærmere av fagkyndige ved behov. Tilstandsanalysen er
basert på nivå 1, visuell kontroll uten inngrep i konstruksjonen. Selv om det foreligger en tilstandsrapport er det likevel påkrevet å undersøke eiendommen grundig før kjøp. Eier opplyser det ikke er kjennskap til lekkasjer eller fuktproblem.

Flat takkonstruksjon med ioslasjon, trolig tekket med asfaltpapp. Ytre vedlikehold besørges av borettslaget. Stål takrenner, nedløp og beslag. Bindingsverkskonstruksjon fra byggeår med liggende bordkledning. Borettslaget besørger ytre vedlikehold og det er planer om å male fasadene. Malte trevinduer med 2-lags glass gis TG2. Nyere vindu i vaskerom og i kjellerstue 2012, samt stort vindu i kjellerstue 2019 gis TG1. Malt hovedytterdør. Malt balkongdør i tre. Balkong i treverk 2. etasje ca 8 m2 og nyere støpt terrasse med fliser ca 30 m2 utenfor stuen. Utvendig tretrapp fra stuen ned til terrasse. Asfaltert felles gårdsplass og adkomstvei, gårdsplass med belegningsstein. Hage med plen og hekk.

Bygget er jevnlig vedlikeholdt. Borettslaget har ansvar for utvendig vedlikehold.

2005 Utskifting av vinduer.
2012 Oppussing av baderom. Nytt vindu i vaskerom.
2013 Ny balkongdør i stuen.
2016 Malt alle innvendige flater 1. etasje, malt flater i 2. etasje senere år. Delt opp stort soverom.
2018 Montert motorisert terrassemarkise med fjernkontroll.
2019 Innredet kjellerstue og lagt parkett med varmefolie. Nye innvendige dører i kjelleretasje. Skiftet innmat i sikringsskap til automatsikringer.

Tekniske innstallasjoner:
Kobberrør. Avløpsrør av plast. Naturlig ventilasjon med avtrekk fra ventilator på kjøkken og elektrisk vifte på bad. 200 liters varmtvannstank i vaskerom. 50A hovedsikringer og 9 kurser, alle med automatsikringer fra 2019. Håndslukkeapparat i kjellertrapp. Røykvarslere seriekoplet.

Boligen har fått følgende TG2: Utvendig > Vinduer. Innvendig > Innvendige trapper. Våtrom > Overflater vegger og himling > Vaskerom. Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter. Utvendig > Dører. Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under. Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn. Innvendig > Radon. Innvendig > Pipe og ildsted. Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom. Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom. Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad. Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad. Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken. Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken. Tekniske installasjoner > Vannledninger. Tekniske installasjoner > Avløpsrør. Tekniske installasjoner > Ventilasjon. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank. Tomteforhold > Byggegrunn. Tomteforhold > Drenering. Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger.
Boligen har fått følgende TG3: Utvendig > Utvendige trapper. Det er ikke montert rekkverk. Kostnadsestimat : Under 10 000

Ovennevnte punkter er på ingen måte utfyllende, og interessenter oppfordres til å lese vedlagte tilstandsrapport for mer informasjon om årsak bak tilstandsgrader, konsekvens og anslag på eventuelle utbedringskostnader.

Primærrom
Primærrom: 146 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 152 kvm

Standard
Leiligheten har en gjennomgående god standard over det hele med mye oppgraderinger de siste år.

Generellt:
Laminatgulv i 1. og 2. etasje, foruten fliser i vindfang, wc og baderom. 1 stav eik parkettgulv i kjellerstue. Malt murgulv i vaskerom og kjellerbod. Hovedsakelig malte flater på vegger bestående av glatte flater, malt tapet og malt panel, foruten baderom med fliser og kjellervegger med murpuss og panel. Himlinger med malt panel og malte plater. Betongdekke og trebjelkelag. Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Murt pipe med vedovn i stue med glassdør og peis ovn i kjellerstue med glassdør fra 2015. Tretrapp med malte trinn og vanger. Det er de senere år lagt teppefliser på gangfelt. Hvite profilerte dører av ulik alder. Soverom med skap fra byggeår, nyere skap og skyvedørsgarderobe. Skap i gang både i 1. etasje og 2. etasje.

Våtrom:
Flislagt baderom fra 2012 med varmekabler. Baderomsinnredning med nedfelt servant, dusjhjørnet med glassvegger og vegghengt
toalett. Badet har plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Elektrisk styrt vifte. Hulltaking er foretatt, uten å påvise unormale forhold. Vaskerom med malt mur gulv, malte murvegger og malt panel i himling. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Nytt vindu 2012 og det er montert stråleovn på vegg. Rommet har plastsluk og ukjent tettesjikt/membran. Naturlig ventilering. Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner. Mur konstruksjon. Ingen fukt registrert.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter og laminat benkeplate. Fliser malt sort over benker. Plass for kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin. Kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 27.03.1973.
Det er mottatt byggetegninger fra kommunen fra 1971. Plantegning over kjeller viser: Hobbyrom, vask/tørk og matbod. Hobbyrom er i dag innredet som kjellerstue. 1.etasje viser: Vindfang, wc, stue og kjøkken. Denne stemmer overens med dagens bruk. I 2.etasje viser det bad og 3 soverom. Dette stemmer med dagens bruk, men det største rommet er i dag delt opp i to, med kontor på den ene delen og soverom på den andre. Søknad om bruksendring/godkjenning/endring av tilleggsdel til hoveddel av boligen i tråd med dagens utforming/bruk skjer for kjøpers regning og risiko.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Vanlig elektrisk oppvarming. Peis i stue og kjellerstue. Varmefolie i kjellerstue. Varmekabler på bad i 2.etasje. Se forøvring tilstandsrapport.
Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 705,- pr.mnd.

Boligselskap er tilknyttet sikringsordning
Fellesutgifter: Renter 156
Avdrag 222
Renter 407
Avdrag 253
Felleskostnader drift 3 068
Tilleggsytelser: Sandefjord Bredbånd 599

Faste løpende kostnader
Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca 15.000 kWh. pr. år.
Utvendig forsikring er i regi av borettslaget. Kjøper må selv tegne innbo forsikring.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Ajourf. Andel f.gj. (lån): 180 847 Gjeld siste årsoppg.: 180 847
Klient ajourf. lån: 5 425 418 Klient gj. s. årsoppg.: 5 425 418
Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 62728217265, Nordea Bank ABP, Filial i Norge
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 06.04.2022: 4.8% pa.
Antall terminer til innfrielse: 41
Saldo per 06.04.2022: 3 070 554
Andel av saldo: 102 352
Første termin/første avdrag: 30.12.2012 ( siste termin 30.06.2042 )
Fastrente til 30.12.22
Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld.
Lånenummer: 62728229476, Nordea Bank ABP, Filial i Norge
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 06.04.2022: 2.4% pa.
Antall terminer til innfrielse: 45
Saldo per 06.04.2022: 2 354 864
Andel av saldo: 78 495
Første termin/første avdrag: 31.12.2014 ( siste termin 30.06.2044 )
Flytende rente
Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld.

Forsikring med polisenummer
If Skadeforsikring NUF Polisenummer: SP561457

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 747 042,- Som sekundærbolig Kr. 2 689 350,-

Borettslag
Borettslag: Gemini Borettslag, Orgnr: 952619675

Gemini Borettslag, Orgnr: 952619675
Forretningsfører: USBL Sandefjord
Styreleder: Knut Åge Lie
Adresse: Geminiveien 41 E
Postnr/-sted: 3213 SANDEFJORD
Telefon: Mob.: 92296777
E-post: gemini@mittusbl.no

Dyrehold er tillatt, men må begrenses. Det er tillatt med 2 katter eller 2 hunder. Det er tillatt med 1 katt og 1 hund pr. leilighet.
Dugnad, plenklipping, måking og trappevask må påregnes
Borettslaget har planer om at byggene skal vaskes og males på sikt. Det er vedtatt at Borettslaget kjøper inn maling og fordeler dette i rekkene. Styret anbefaler at hver andelseier maler sin del, og hver rekke avtaler dugnad når det gjelder endeveggen mot syd. Dette vil sannsynligvis skje i løpet av 2022.

Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kun fysiske personer kan være andelseiere, og ingen kan eie mer enn én andel.
Borettslagets regnskap, vedtekter, protokoll m.v. kan fås ved henvendelse hos megler. Ordensregler ligger vedlagt salgsoppgaven.

Forretningsfører
USBL Sandefjord

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for boligbyggelagets medlemmer og denne utlyses etter budaksept. Dersom forkjøpsretten benyttes, løses opprinnelig kjøper fra avtalen og alle økonomiske forpliktelser overfor selger bortfaller. Vær oppmerksom på at forretningsfører har anledning til å belaste et ekstra gebyr til den som benytter forkjøpsrett.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Egenerklæringsskjema
- Tilstandsrapport
- Husordensregler

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Foruten om andel fellesgjeld, overdras andelen fri for pengeheftelser. Iht. burettslagslova § 5-20 har borettslaget legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav. Pantet er begrenset til 2G.
Det er tinglyst 1 servitutter på borettslagets eiendom:
1972/52-2/29  Elektriske kraftlinjer  
04.01.1972 
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
Bestemmelse om vann/kloakkledning
-------------------------
1979/1631-1/29  Fellesobl. for bor.innsk.  
23.02.1979 
BELØP: NOK 888.500
Panthaver:Andelseierne I Borettslaget  
Lnr: 1728471
For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Borettslaget er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er uregulert, og ligger i et område som er avsatt til bolig i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.
Sandefjord kommune er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.

Kopi av situasjonskart er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.
Sørby området som grenser til eiendommen i vest, og som strekker seg helt til Krokemoveien i nord - er regulert til boligformål og vil bli bebygget i fremtiden.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 3 590 000,- (Prisantydning)
kr 180 847,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 3 770 847,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
kr 1 160,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 772 007,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 778 857,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (Kr.40 000)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 983)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.1 000)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.5 950)
Tinglysing sikringspant borettslag (Kr.480)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.9 030)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.6 115)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.4 274)
Totalt kr. (Kr.86 712)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
87-22-0089

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Sandefjord
Org. nr:919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef Paal Hegdahl

Saksbehandlere
Paal Hegdahl
EIE Sandefjord
Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef
Mob: 97 15 51 87 / E-post: ph@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Geminiveien 49E
For mer om objektet
Geminiveien 49E

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: