Bilde 1 av Raveien 412FBilde 2 av Raveien 412F
Digital salgsoppgave
Raveien 412F

3241 Sandefjord • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

BUD INNKOMMET! Lekkert rekkehus fra 2014 - som nytt! Påkostet bad/vaskerom 2019. 3 sov - 2 bad - usjernert - garasje
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
6
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
113 m²
Bruksareal (BRA)
116 m²
Bruttoareal (BTA)
133 m²
Kommunale avgifter
kr 782 / Mnd
Prisantydning
kr 3 590 000
Omkostninger
kr 100 620
Totalpris
kr 3 690 620
Byggeår
2014
Tomt
Festet fellestomt 2722 m²
Oppdragsnummer
87210201
card-default

Tomas Vedvik

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Tomas
Prisantydningkr 3 590 000,-
Transport av festekr 2 850,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Dokumentavgiftkr 88 750,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 3 690 620
Eiendom
Raveien 412F, 3241 Sandefjord

Matrikkel
Gnr. 16 bnr. 10 snr. 6 i Sandefjord kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 113 kvm, Bruksareal: 116 kvm, Bruttoareal: 133 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2014

Tomt
Festet fellestomt 2722 kvm

Prisantydning
3 590 000

Eier
Kai Benjaminsen Synnøve Myklebust

Parkering
Garasje og ekstra oppstillingsplass i gårdsplass.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et veldig barnevennlig og sentralt boligområde på Hunsrød/Kullerød i Sandefjord kommune. Eiendommen sokner til Fevang barneskole (ca. 2,7 km) og Breidablikk ungdomsskole (ca. 4,8 km), og det er flere barnehager i nærområdet. Ikke minst har du et hyggelig fellesareal og skogholt rett i nærheten av huset, noe som gir ekstra boltreplass for store og små. Eiendommen ligger godt tilbaketrukket fra støy.

MC Donald, motel, Shellstasjon og Obs kjøpesenter er rett inærheten. For deg som pendler finnes det mange alternativer i umiddelbar nærhet som E-18, hoved busstasjon til Oslo og Sandefjord lufthavn, Torp 5 min unna med bil. Hunsrød byr på god kollektivtransport, der nærmeste bussholdeplass har hyppige avganger til Tønsberg, Sandefjord og Larvik. Du har også gode servicetilbud i nærliggende forretninger med blant annet apotek, sportsbutikk og kafé - alt med gangavstand.

For deg som er glad i skog og mark så ligger Hunsrød omkranset av fine turområder, med nærliggende vann som Goksjø. Ved idylliske Goksjø er det populært å prøve fiskelykken, padle i kano eller bade, og langs fjorden ligger badeplassene naturligvis som perler på en snor. Opplyste løyper i Hjertås ligger kun en liten spasertur unna.

Bebyggelse
Område har for det meste småhusbebyggelse og rekkehus.

Tomt
Festet fellestomt, 2722 kvm
For informasjon om festeforhold, henvises til punktet "Festeavtale" senere i salgsoppgaven.

Adkomst
Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.
Megler anmoder interessenter å kjøre forsiktig til eiendommen da det bor og ferdes mange barn her.

Skole/barnehage
Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.

Eiendommen sokner til Fevang barneskole og Breidablikk ungdomsskole, og det er flere barnehager i nærområdet.

Inneholder
Totalt primærrom: 113 kvm
Totalt bruksareal: 116 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Første etasje
P-rom 63 m²: Entré, trapperom, bad/vaskerom, stue, spisestue og kjøkken.

Andre etasje
P-rom 50 m²: Trapperom, gang, baderom og 3 soverom
S-rom 3 m²:  Bod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Byggemåte
Rekkehus oppført i 2014.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport datert 03.11.21 18:12 utført av Fenger Knut Grøn. Følgende er hentet fra rapportens konklusjon:

Nesten ny vertikaldelt tomannsbolig over 2 plan, oppført 2014 i treverk. Boligen fremstår som ny med mange gode kvaliteter og det er ikke registrert svekkelser utover normal slitasje.

Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Standard
Boligen har mange gode kvaliteter og fremstår som ny. 3 stav eik parkett i alle rom, foruten entré med fliser og bad/vaskerom med vinylbelegg. Det er varmekabler i hele 1. etasje. Hovedsakelig malt MDF plater på vegger, i ulike mønster. Fliser på baderom 2. etasje og våtromsplater på bad/vaskerom. Himlinger hovedsakelig med malt MDF panel. Bad/vaskerom har ny innredning 2019 med skap og servantskap, vegghengt wc og dusjhjørne, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. 300 liter varmtvannsbereder i bad/vaskerom. Baderom 2. etasje er rehabilitert 2019 med ny membran og Litex plater på vegger før flis legging og gulvfliser med varmekabler. Baderom er innredet med badekar, dusjhjørne med glassdører, baderomsinnredning med dobbel servant og vegghengt wc. Kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter, våtromsplate over oppvaskbenk og integrerte hvitevarer som kjøl- og fryseskap, stekeovn, komfyrtopp og ventilatorhette, samt oppvaskmaskin skiftet 2020. Hvite profilerte innerdører. Stue med peis ovn med glassdører og utgang terrasse ca 37 m2. Foran huset er det markterrasse med belegningsstein ca 30 m2. På stuevinduer og soveromsvinduer over er det motorisert solavskjerming/screen med fjernbetjening (ikke på kontor). Det er balansert ventilasjon med aggregat i bod. Skyvedørsgarderobe i entré og soverom.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 04.09.2014 som omhandler rekkehus, 4 boenheter med tilhørende garasjer og renovasjonsbod. Byggetegninger fra kommunen datert 18.11.2013 samsvarer med dagens bruk av boligen. Kopi av attesten, samt byggetegninger kan fås ved henvendelse hos megler.

Oppvarming
Oppvarming med peis ovn i stue og varmekabler hele 1. etasje og på baderom i 2. etasje. Sikringsskap med 50A hovedsikringer og 12 kurser, alle med automatsikringer fra byggeår.

Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter utgjør Kr. 9 384 pr. år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Beløpet betales over fire terminer p.a.
Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca 12000 kwh. pr. år.
Årlig forsikringspremie som p.t er på kr 5 376.
Årlig festeavgift er kr. 6 610.
Sameiet har en brøyteavtale som koster kr 1000-1500,- pr år avhengig av snømengden.
Boligen er tilknyttet Sandefjord bredbånd som leverandør av kabel-tv og internett, mnd. kostnad kr 625,-. Avtalen med Sandefjord Bredbånd er for sameiet.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret i Gjensidige med polisenummer: 79942109

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2019:
Som primærbolig kr. 862 969,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.
Som sekundærbolig kr. 3 106 687,- ved annen bruk av eiendommen.

Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Sameie
Sameiet består av 8 seksjoner og den aktuelle seksjonen har sameiebrøk 1/8.

Eierseksjonssameiet er kun enkelt organisert. Det foreligger ikke vedtekter, husordensregler, årsregnskap eller annet iht. eierseksjonsloven, og eiendomsmegler kan således ikke fremlegge dette. Det foreligger dog et enkelt oppsett på fordeling av felleskostnader og protokoller fra sameiermøter, og dette følger vedlagt salgsoppgaven.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Tilstandsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Situasjonskart
- Reguleringskart m/bestemmelser

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvalige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i sameiets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Iht. eierseksjonsloven § 31 har sameiet legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav. Pantet er begrenset til 2G per bruksenhet.

Det er tinglyst 2 servitutter på eiendommen, og kjøpers bank vil få prioritet etter disse:
Dnr. 1988/5497-2/29, tgl. 12.07.1988  - bestemmelse om vann/kloakkledning
Dnr. 2014/1043099-2/200, tgl. 27.11.2014  - bestemmelse om festekontrakt

Tinglyste servitutter følger eiendommen og eventuelle kopier av disse kan fås ved henvendelse til megler. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Festeavtale
Areal: 2 722 kvm, Eierform: Festet fellestomt, Festeavgift: 6610, Bortfester: Prestbøen AS. Regulering av festeavgiften skjer hvert år. Neste regulering er i 2022, og vil være iht. KPI.

Kontrakten utløper i 2114, men vil normalt sett kunne fornyes på samme vilkår og løpe videre på ubestemt tid. Det gjøres oppmerksom på at i de tilfeller festekontrakten fornyes etter tomtefestelovens §33, har grunneier anledning til å regulere festeavgiften når 30 år av festetiden er gått, iht. § 15. For ytterligere informasjon rundt regulering av festeavgift kan megler kontaktes.

Det kreves ikke samtykke fra grunneier til overdragelse.

Utleie
Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Leietaker må følge ordensregler og vedtekter på lik linje som eier.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen. Det går offentlige ledninger over tomten.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig iht. reguleringsplan Raveien 406, datert 30.05.2002
For øvrig ligger eiendommen i et område som er avsatt til boligbebyggelse, gul og rød støysone i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.
Sandefjord Kommune er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
2 850,- (Transport av feste)
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
88 750,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

100 620,- (Omkostninger totalt)

3 690 620,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 9 900,-
Provisjon : 1,00%
34 000 Minimum
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 1500,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
87-21-0201

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset. Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).
En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

NB: For eiendommer hvor handel kommer i stand etter 01.01.2022 gjelder følgende: Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Sandefjord
Org. nr:919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Kontorsjef Rasmus Boutenko

Saksbehandlere
Tomas Vedvik
EIE Sandefjord
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 93 82 66 82 / E-post: tv@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Raveien 412F
For mer om objektet
Raveien 412F

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: