Bilde 1 av Stokke Ravei 38 - TBBilde 2 av Stokke Ravei 38 - TB
Digital salgsoppgave
Stokke Ravei 38 - TB

3160 Stokke • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Moderne, stor og innholdsrik ½-part fra 2018. 2 bad, 2 stuer og 4 soverom. Solrike og velstelte uteplasser. Ny carport.
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Eierseksjon
1
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
182 m²
Bruksareal (BRA)
184 m²
Bruttoareal (BTA)
202 m²
Kommunale avgifter
kr 1 084 / Mnd
Prisantydning
kr 3 890 000
Omkostninger
kr 109 022
Totalpris
kr 3 999 022
Byggeår
2018
Tomt
Eiet tomt 650 m²
Oppdragsnummer
67210266
card-default

Tonny Nielsen

Eiendomsmegler MNEF
Les om Tonny
Prisantydningkr 3 890 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 202,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 95 000,-
  
Totalpris kr 3 999 022
Eiendom
Stokke Ravei 38 - TB, 3160 Stokke

Matrikkel
Gnr. 464 bnr. 38 snr. 1 i Sandefjord kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 182 kvm, Bruksareal: 184 kvm, Bruttoareal: 202 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
2018

Tomt
Eiet tomt på ca. 650 kvm

Prisantydning
3 890 000,-

Takstrapport
Takstmann: Ole J. Wetlesen

Utdrag fra takstmannens rapport - herunder konklusjon tilstand:

Innholdsrik bolig i en vertikaldelt tomannsbolig fra 2018. Boligen fremstår generelt som velholdt. Det er kun anmerket enkelte avvik. Eiendommen er under seksjonering og det vil kun være fellesansvar i vertikalen og rør/avløpsanlegg i grunnen, samt felles innkjøring. Det er en carport under oppførelse som vil følge boligen. Det forutsettes at denne blir meldt/omsøkt og godkjent.Det forutsettes og at boligen blir seksjonert og at boenheten kan selges som en egen juridisk enhet, som seksjon.

For nærmere info om boligens tilstand og beskaffenhet anmodes alle interessenter å lese igjennom tilstandsrapporten, selgers egenerklæringsskjema samt foreta befaring av boligen.

Totalpris inkl. omkostninger
3 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
95 000,- (Dokumentavgift)

109 022,- (Omkostninger totalt)

3 999 022,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 12 998 pr. år
Dette er gebyrer som i dag gjelder Raveien 38 og 40 - samlet faktura.

Eier
Jan Rainko

Beskrivelse
- ½-part av tomannsbolig fra 2018.
- En moderne og innholdsrik bolig.
- Familievennlig løsning over 2 plan.
- Parkering i ny carport på 42 kvm.
- Solrik, skjermet og velstelt tomt.
- Lun markterrasse på ca. 13,4 kvm.
- Overbygd balkong på ca. 8,9 kvm.
- Pen entré med varme i flislagt gulv.
- Åpen og luftig stue-/kjøkkenløsning.
- Lekkert, velutstyrt kjøkken med bar.
- Meget stor loftstue med downlights.
- 2 helflisede bad med regnfallsdusj.
- Et separat vaskerom i 1. etasje.
- 4 gode soverom, 2 med garderobe.
- Lagring på loft, i innebod og i utebod.
- Varmtvannsbereder på ca. 282 liter.
- Sikringsskap med automatsikringer.

Parkering
Det er parkering i en carport på ca. 42 kvm fra 2021, og på en stor, gruslagt gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et landlig, etablert og attraktivt boligstrøk ca. 4,8 km fra Stokke sentrum i Sandefjord kommune. Selv om området ligger tilbaketrukket fra hovedveien har du påkjøring til E18 få meter unna, og Sandefjord lufthavn ligger kun 8 minutter unna med bil. I og ved Stokke sentrum er det både barneskole, barnehage, idrettsanlegg, togstasjon og et godt utvalg med butikker.


For deg som er glad i skog og mark ligger eiendommen i kort avstand til fine turområder. Fokserød naturreservat ligger i nærheten - en naturperle med vakker bøkeskog. Det er heller ikke langt til den frodige bøkeskogen på Bokemoa. I skogen er det kultursti, lysløype og lekeområder som gir gode turmuligheter hele året.


Stokke har ellers totalt 14 km med oppmerket kyststi, samt fin turvei, fra Tønsberg til Sandefjord. Vinterstid kan Storås skianlegg by på skiglede for hele familien. Vestfold golfklubb med 18-hulls golfbane som ligger mellom Vear og Melsomvik.


I Melsomvik finnes sjarmerende bebyggelse i smale gater, samt båthavn, sandstrender og glattskurte svaberg. Ved Vestfjorden er det også flere gode turområder, som for eksempel Rossnesodden, et kommunalt friområde som har nydelig badeplass med badebrygge, gressletter og grillplass. Det er ellers ca. 5 min kjøring til Storevar badeplass og 10 min til badeplass på Bogen.


Sandefjord er kjent som en fantastisk sommerby, og her er rike muligheter for vannsport både på og under vann. I sentrum finner du nydelige parker, stor lekeplass og påkostede idrettsanlegg. Byen har også mye å tilby deg som er glad i vinter, med en rekke oppkjørte skiløyper, lysløyper, skøytebaner, ishall og helårs hoppbakke.

Tomt
Eiendommen ligger landlig og attraktiv til, og har kort vei til idylliske turområder, sjø, strand og bymessige fasiliteter. Tomten er pent opparbeidet med gruslagt gårdsplass, vintergrønne hekker og gode plenarealer, og langs tomtegrensen er det høye, mørkbeisede skjermvegger. Det er mye boltreplass i en solrik hage, og i flukt med plenen er det en markterrasse på ca. 13,4 kvm.


Markterrassen er dels overbygd, og har i tillegg adkomst fra stuen i første etasje. Det er god plass til grill og utemøblement, og terrassen har utebelysning, dekke i tre og rekkverk i stål med store glassfelter. Over markterrassen er det en dels overbygd balkong på ca. 8,9 kvm med adkomst fra loftstuen. Balkongen har dekke i tre og beiset rekkverk, og det er utebelysning på husveggen.
Eiet tomt, 650 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Fra eiendommen er det ca. 3,5 km til Bokemoa barneskole og Stokke ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Tassebekk som ligger ca. 350 meter fra boligen. Togstasjonen er tilknyttet Vestfoldbanen og ligger ca. 4,6 km unna. Ved å benytte bil fra eiendommen tar det ca. 16 min til Tønsberg, 11 min til Sandefjord, 19 min til Larvik, 17 min til Andebu, samt 30 min til Nøtterøy.

Fritidstilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi, Rema 1000 og Meny i Stokke sentrum. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Stokke senteret et variert utvalg av butikker, frisør og bakeri. I sentrum finner du ellers flere butikker og spisesteder, i tillegg til vinmonopol, bibliotek, helsetjeneste og offentlige kontorer. Det er kort vei til både Tønsberg og Sandefjord med alt av bymessige fasiliteter.

Inneholder
1. etasje: Entré/hall/trapp, stue/spisestue/kjøkken, bad/wc, vaskerom og soverom.
2. etasje: Stue med trapp, åpen gang, bad/wc, 3 soverom og bod.

Loft: Loft.
Annet: Utebod på ca. 5 kvm.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Ole Wetlesen
Reisverk i tre på mur. Støpt såle. Takstein på tak.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 182 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
1.etasje:
Bruksareal: 92 m2. fordelt slik:
Primærrom: 92 m2. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/åpen hall/trapp, stue/spisestue/kjøkken, bad/ wc, vaskerom og ett soverom.
Bod på 5 m2 følger seksjonen. Adkomst fra formelt fellesareal utenom leiligheten og ikke medtatt i sum arealer iht retningslinjer for arealmåling. Fellesarealer er ikke medtatt i arealer.

2. etasje:
Bruksareal: 92 m2. fordelt slik:
Primærrom: 90 m2. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue med trapp, åpen gang, bad/wc og 3 soverom.
Sekundærrom: 2 m2. Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

 

Bruksareal
Bruksareal: 184 kvm

Standard
Entré
Boligen har et pent, overbygd inngangsparti med gruslagt adkomst, støpt repos og moderne utebelysning. Vel inne blir vi ønsket velkommen i en innbydende entré med tapetserte vegger, downlights i himlingen og store, lyse fliser på gulv med gulvvarme. Her er det fin plass til knaggrekke, skohylle og kommode, og rommet ligger i hendig tilknytning til både bad og vaskerom.


Kjøkken
Kjøkkenet har et smakfullt og moderne design med langstrakte benkeflater, gode løsninger og mye oppbevaringsplass. Innredningen har sorte, glatte fronter og en gyllen heltrebenkeplate med nedfelt kum i stål.


Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøl-/fryseskap, mikro, stekeovn og koketopp, samt ventilator, komfyrvakt og benkestikk. I overgangen mellom kjøkken og stue er det en lekker kjøkkenøy hvor det er etablert barløsning med spiseplass for tre.


Stue

Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet, og sammen danner de et romslig og innbydende allrom for hele familien. Allrommet har lysmalte vegger, tapetserte kontrastvegger og enstavs laminat på gulv med gulvvarme. Store vinduer byr på unik lyssetting på dagtid, og når mørket senker seg setter downlightsbelysningen den rette stemningen. Fra stuen er det utgang til en dels overbygd terrasse på ca. 13,4 kvm med videre adkomst til hagen.


Loftstue

I andre etasje er det en stor og luftig loftstue med utmerket møbleringsfrihet - et kjærkomment element for storfamilien. Loftstuen har hvitmalte vegger, en tapetsert kontrastvegg, downlights i himlingen og tidsmessig laminat på gulvet. Fra loftstuen er det utgang til en overbygd balkong på ca. 8,9 kvm med landlig utsikt. 


Bad/wc 1

Boligen inneholder et vaskerom og to helflisede bad/wc - ett i hver etasje. Badet i første etasje ligger i hendig tilknytning til entreen, og har store, lysegrå fliser på veggene, downlights i himlingen og sandfargede fliser på gulv med gulvvarme. Innredningen har sorte høyglansfronter og består av en heldekkende servant på en skuffeseksjon, et høyskap og et stort speil med integrert belysning. Videre har badet et vegghengt toalett og et dusjhjørne med regnfallsdusj.


Bad/wc 2
Badet i andre etasje har store, lysegrå fliser og en dekorstripe med mosaikk på veggene, downlights i himlingen og lyse fliser på gulv med gulvvarme. Baderomsinnredningen har grå, finerte fronter og består av en heldekkende servant på en skuffeseksjon, et høyskap og et dobbelt speilskap med belysning. Videre er badet utstyrt med et vegghengt toalett og et dusjhjørne med regnfallsdusj og innfellbare glassvegger.


Vaskerom
Vaskerommet ligger i første etasje, og er malt opp med lys våtromsmaling på veggene. Det er grå fliser på gulv med sluk og gulvvarme, og rommet varmes ytterligere opp med panelovn. Videre er vaskerommet utstyrt med opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel.


Soverom og garderobe

Det er fire gode soverom i eneboligen - ett i første etasje og tre i andre etasje. Alle soverommene er holdt i stilrene kombinasjoner med lysmalte vegger mot tidsmessige laminatgulv, og på rommet i første etasje er det downlights i himlingen.


Det er god plass til garderobeskap på alle soverommene, og på hovedsoverommet er det montert skyvedørsgarderobe. Boligen har for øvrig lagringsplass på loftet, i en innebod på ca. 2 kvm og i en utebod på ca. 5 kvm.
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 27.02.2019 som omhandler Stokke Ravei 38 og 40.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 31.08.2016.

Oppvarming
Boligen er elektrisk oppvarmet med luft-til-luft varmepumpe og med gulvvarme i begge bad, vaskerom og entré, samt i allrommet som utgjør stue, spisestue og kjøkken..
Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Kr. 12 998 pr. år Dette er gebyrer som gjelder Raveien 38 og 40 - samlet faktura.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Sandefjord kommune.

Fordeling felleskostnader
Ingen fellesutgifter.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 1 377 493,- Som sekundærbolig Kr. 4 958 975,-

Tekniske installasjoner:
Det er balansert ventilasjon med varmegjenvinning, samt separat avtrekk fra kokesonen på kjøkkenet. Sikringsskapet har automatsikringer, og boligens varmtvannsbereder rommer ca. 282 liter. Videre har eiendommen utebelysning som er tilkoblet fotocelle

Diverse
Eiendommen er under seksjonering og det er en forutsetning at denne går i orden slik at eiendommen kan selges som en egen juridisk enhet/seksjon
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
Arealklausul
Arealberegninger i denne salgsoppgave er hentet fra boligsalgsrapport for eiendommen. Arealene er beregnet etter reglene om arealmåling iht. Norsk Standard 3940 og retningslinjer for arealmåling, uten hensyn til byggeforskriftenes krav til rom. Det presiseres at arealenes bruk kan være i strid med byggeforskriftene, men allikevel være måleverdige iht. Norsk Standard 3940.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen tilkoblet offentlig vann, men ikke offentlig avløp.
Eget minire

Regulering
Eiendommen er ikke regulert i reguleringsplan. Eiendommen er i kommuneplanen avsatt til:
LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet
basert på gårdens ressursgrunnlag - Nåværende
Kommuneplan (24.9.2019)spredt bolig-, fritids- eller næringsbebyggelse Kommuneplan (24.9.2019)
Rød sone iht. T-1442 Kommuneplan (24.9.2019)
Deler av eiendommen ligger i område som er avsatt/har formål" Båndlegging for regulering etter pbl. Kommuneplan (24.9.2019)". Dette sees i sammenheng med  krav om overordnet plan for Torp regionale område- hvor planarbeidet må avvente avklaring av trase for nytt dobbeltspor og stasjon for jernbane til Torp. Planen må blant annet ta stilling til mulige nye veiløsninger, herunder dagens Torpvei fra Fokserød, mulig ny riksvei fra Tassebekk og mulig ny fylkesvei til Sandefjord øst.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
95 000,- (Dokumentavgift)

109 022,- (Omkostninger totalt)

3 999 022,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.17 442)
Provisjon (Kr.45 000)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Visningshonorar (Kr.1 500)
Grunnpakke enebolig (Kr.15 500)
Markedspakke 1 (Kr.16 500)
Oppgjør (Kr.6 900)
Totalt kr. (Kr.115 642)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
67-21-0266

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"


Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Vestfold Eiendomsmegling AS
EIE Tønsberg
Org. nr:955607171
Nedre Langgate 39
3103 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Tonny Nielsen

Saksbehandlere
Tonny Nielsen
EIE Tønsberg
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 92 86 13 46 / E-post: ton@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Stokke Ravei 38 - TB
For mer om objektet
Stokke Ravei 38 - TB

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: