Bilde 1 av Stubbveien 21ABilde 2 av Stubbveien 21A
Digital salgsoppgave
Stubbveien 21A

3208 Sandefjord • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

SOLGT - VISNING AVLYST - Svært innholdsrik og lekker bolig med sjøutsikt, kun noen minutter fra byen! Mye er oppgradert
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
1
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
148 m²
Bruksareal (BRA)
185 m²
Bruttoareal (BTA)
246 m²
Kommunale avgifter
kr 805 / Mnd
Prisantydning
kr 3 990 000
Omkostninger
kr 114 020
Totalpris
kr 4 104 020
Byggeår
1947
Tomt
Eiet tomt 860 m²
Oppdragsnummer
87210188
card-default

Didrik Schou

Daglig leder | Eiendomsmegler
Les om Didrik
Prisantydningkr 3 990 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 105 000,-
  
Totalpris kr 4 104 020
Eiendom
Stubbveien 21A, 3208 Sandefjord

Matrikkel
Gnr. 120 bnr. 258 snr. 1 i Sandefjord kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 148 kvm, Bruksareal: 185 kvm, Bruttoareal: 246 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1947

Tomt
Eiet tomt 860 kvm

Prisantydning
3 990 000

Totalpris inkl. omkostninger
3 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
105 000,- (Dokumentavgift)

114 020,- (Omkostninger totalt)

4 104 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Eier
Ann Sissel Krokstrand Tormod Arnt Olsen

Parkering
Eldre uisolert garasje i treverk med betongtakstein og tømmermanns panel. 2-fløyd garasjeport i treverk og støpt dekke innvendig.
Byggeår: 1947 Kilde: Trolig byggeår i følge eier
Anvendelse: Garasje
Modernisering (i 2020) Kurs og opplegg for fremtidig elbil lader.

Beliggenhet
EIE eiendomsmegling Sandefjord ønsker velkommen til Stubbveien 21a!
Stub er kjent i Sandefjord for sin unike beliggenhet nær vannet og med nærhet til byen. Det er få minutters gange både til byliv med caféer, kino, restaurantbesøk og til turområder i Hjertnesskogen med fuglekvitter og idyll!
Tusler man ned til Leif Weldingsvei kommer man til flere bryggeanlegg slik at man helt sikkert kan skaffe seg en båtplass og ta båten inn til byen for å handle eller til å nå fjordens perler.
Denne halvparten av tomannsboligen har en flott beliggenhet i vestre del av bygget med sol fra morgen til godt ute på ettermiddagen/kveld. Utsikten mot Indre Havn er flott og man kan nyte utsikten St. Hansaften når båtkortesjen siger forbi, eller når rakettene skytes opp på nyttårsaften.
Her er det bare til å invitere venner og familie til en hyggelige sammenkomster, sommer som vinter!
Dersom man ønsker god plass, fin hage, utsikt og gangavstand til byen kan dette være den rette boligen for deg!

Det er IKKE BOPLIKT, så denne kan meget vel benyttes til fritidsbolig om ønskelig.

Vi i EIE eiendomsmegling ønsker velkommen til visning!

Tomt
Eiet tomt, 860 kvm
Lett skrånende tomt opparbeidet med singel på gårdsplass med flere biloppstillingsplasser, trær, hekk og plen.

Tomten tilhører sameiet, men kjøper vil normalt sett kunne disponere det arealet som naturlig tilfaller boligen. Avtalen følger av dagens praksis.
Felles gårdsplass, hvor hver seksjon disponerer 1 garasjeplass. Denne seksjonen har garasjeplassen mot nord.

Adkomst
Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.
Megler anmoder interessenter å kjøre forsiktig til eiendommen da det bor og ferdes mange barn her.

Skole/barnehage
Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Inneholder
Totalt primærrom: 148 kvm
Totalt bruksareal: 185 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Første etasje
P-rom 54 m²: Vindfang, hall, trapperom, stue, spisestue, kjøkken

Andre etasje
P-rom 50 m²: Trapperom, gang, bad, 3 soverom

Kjeller:
P-rom:44 kvm. Trapperom, gang, vaskerom, kontor, kjellerstue
S-rom: 4 kvm. Uinnredet rom, bod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Byggemåte
Rekkehus oppført i 1947.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport datert 13.10.21 09:42 utført av Fenger Knut Grøn. Følgende er hentet fra rapportens konklusjon:

Halvpart av tomannsbolig som er godt vedlikeholdt og uten registrerte svekkelser utover normal slitasje og elde. Det er også de siste år utført oppgraderinger, både nytt kjøkken, ombygginger og overflatebehandlinger, utskifting av vinduer og utstyr på baderom, samt omlegging av alt elektrisk med ny innmat i sikringsskap. Bygningen som er oppført 1947 etter den skikk som var vanlig på oppføringstidspunktet, kan ha skjulte feil og mangler som er vanskelig å oppdage ved befaring. Det vil normalt alltid kunne registreres symptomer på avvik fra normal tilstand; det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene.
Elde og tidsmessighet kombinert med endret bruk, kan over tid avdekke skjulte feil og mangler som ikke oppdages ved visuell kontroll. Det er heller ikke unormalt med noe skjevheter i eldre bygninger, selv om dette ikke er registrert under befaringen.

Modernisering (i 2005) Renovert baderom
Modernisering (i 2004) Skiftet vindu på kjøkken og vinduer i 2. etasje.
Modernisering (i 2019) Malt utvendig. Skiftet vinduer i stuen.
Modernisering (i 2020) Ny dobbel terrassedør. Ny inngangsdør. Ombygging vindfang. Omtrekking strømkabler hele boligen, med alt nytt i sikringsskap. Montert 13 nye lufteventiler. Ny ventil, luftehatt, lys og stikkontakt på loft. Ny pipehatt.
Modernisering (i 2020) Nytt badekar, nytt dusjkabinett, nytt toalett og nye blandebatterier. 10 nye downlights i himling og automatisk vifte på baderom. Nye garderobeskap. Ombygging kjøkken og stue med fjerning av vegger og nytt laminatgulv, oppussing himlinger og veggflater, samt ny kjøkkeninnredning.
Modernisering (i 2020) Nye panelovner, ny peisovn med glassdør. Nye innvendige persienner. 12 nye downlights i himling stuer og kjøkken. Reparert og malt kjellertrapp, malt alle gulv, vegger og himlinger i kjeller.
Modernisering (i 2020/ 2021) Ny strøm og belysning i kjeller og øvrige etasjer. Montering av laminatgulv i kontor og kjellerstue, samt teppefliser i kjellergang pågår.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Boder
Byggeår: 2005 Kilde: Trolig byggeår i følge eier
Anvendelse: Utebod
Modernisering (i 2020) Ny takrenne og nedløp

Standard
God og moderne standard og godt vedlikeholdt bolig, uten registrerte svekkelser utover normal slitasje og elde. Hovedsakelig nytt laminatgulv i 1. etasje med malte og tapetserte veggflater og malte himlingsplater med innfelte downlights. Nymalte flater i 2. etasje og nyere laminatgulv. I kjeller er det nymalte flater og det pågår montering av laminatgulv i kontor og kjellerstue, samt teppefliser i kjellergang. Fra spisestuen er det utgang til terrasse ca 20 m2 og hage.

Ny kjøkkeninnredning 2020 med hvite profilerte fronter og våtromsplater over benkeplater. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kombinert damp og stekeovn og ny komfyrtopp med ventilator over, samt plass for kjøleskap.

Flislagt baderom fra ca. 2005 i 2. etasje med varmekabler og nytt av innredning 2020 som badekar, dusjkabinett, toalett (servantinnredning er eldre, feil i boligsalgsrapport).

Oppusset vaskerom i kjeller med kum og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Hovedsakelig vinduer fra 2004 i 2. etasje, samt nyere vinduer fra 2019 i 1. etasje, foruten kjøkkenvindu fra 2004. Kjellervinduer fra byggeår.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Eiendommen er oppført før 1998 og har ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse.
Det er innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven om at ferdigattest ikke utstedes for bygg/endringer som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest. Komplette tegninger finnes ikke i kommunens byggesaksarkiv. Meglerforetaket har derfor ikke hatt mulighet for å kontrollere hvorvidt dagens bruk er byggesøkt, samsvarer med det som er byggesøkt, eller er godkjent. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Kommunen opplyser:
Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver. For denne eiendommen mangler det dokumentasjon på oppføring av bygning/bolig i kommunens byggesaksarkiv. Byggesaksarkivet er imidlertid ufullstendig, så manglende dokumentasjon betyr ikke mistanke om ulovlig oppføring. Det vedlegges dokumentasjon for senere tiltak på eiendommen (terrasse 1997). Det tas forbehold om at det kan være avvik i våre registre i forhold til den faktiske situasjonen og at det kan foreligge forhold omkring eiendom og bygninger som kommunen ikke er kjent med. Kommunen kan ikke stilles økonomisk ansvarlig for bruk av informasjon som oppgis i sammenheng med eiendomsforespørsler.

Oppvarming
Oppvarming med ny vedovn med glassdør i stue fra 2020, samt varmekabler i baderom, For øvrig elektriske panelovner fra 2020.
Sikringsskap fra 2021 med 50A hovedsikringer og 13 kurser, alle med automatsikringer. Det meste av det elektriske i boligen ble trukket om og med nesten alle nye brytere og stikkontakter.

Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.
Energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E
Sandefjord kommune opplyser om følgende kommentarer fra feiervesenet:
04.04.2019: Feiet Ingen feiemulighet på røykerør. mye sot I ildsted, må renses før bruk. (Nytt ildsted 2020 og nye røykerør).
Ikke utført tilsyn av nyere dato.
Det er en bemerkning fra feiervesenet etter besøk januar 2020 om å montere sotlukestein eller ubrennbart materiale til venstre for pipe.
Kjøper overtar ansvaret for dette.

Faste løpende kostnader
Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca 20.000 kwh. pr. år.
Årlig forsikringspremie som p.t er på kr 6 000.
Boligen er tilknyttet Sandefjord Bredbånd (Altibox) som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret i Gjensidige

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2019:
Som primærbolig kr. 671 890,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.
Som sekundærbolig kr. 2 418 804,- ved annen bruk av eiendommen.

Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Sameie
Eierseksjonssameiet består kun av to enheter og er ikke videre organisert. Det foreligger ikke vedtekter, husordensregler, årsregnskap eller annet iht. eierseksjonsloven, og eiendomsmegler kan således ikke fremlegge dette.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.
I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Tilstandsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Plankart

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvalige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd.

1995/7462-3/29  Pantsettelseserklæring  
23.11.1995 
BELØP: NOK 5.000
Panthaver:Sameier  
Lnr: 1732556
Prioritet etter 90 % av verditaksten uten opptrinnsrett
Gjelder denne registerenheten med flere

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Leietaker må følge ordensregler og vedtekter på lik linje som eier. Utleie skal dog meldes styret. / Leietaker må styregodkjennes.

Vei/vann/kloakk
Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett.  Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.
Eiendommen har ikke vannmåler
Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett.  Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.
Vei: Eiendommen er tilknyttet privat vei.
Pålegg: Det foreligger pålegg om endring av tilknytningsforhold.
Pålegget omfatter Pålegg om frakopling av taknedløp

Regulering
KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Plan (vedtaksdato):
-Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (24.9.2019)
-forhold som skal avklares og belyses Kommuneplan (24.9.2019)
-Ras- og skredfare Kommuneplan (24.9.2019)
GJELDENDE REGULERING
Ligger eiendommen i et regulert område?
Nei
BEBYGGELSESPLAN
Omfattes eiendommen eller en del av eiendommen av en bebyggelsesplan etter eldre PBL?
Nei
REGULERING UNDER ARBEID
Er det igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen?
Nei
PLANFORSLAG
Eksisterer det planforslag som berører eiendommen?
Nei
KOMMENTARFELT:
Det ble varslet oppstart av reguleringsarbeid for gang- og sykkelvei langs Hystadvegen i 2017. Planarbeidet er stilt i bero. Den aktuelle eiendommen grenser mot planområdet mot vest.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
105 000,- (Dokumentavgift)

114 020,- (Omkostninger totalt)

4 104 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 12 500,-
Avtalt fast pris : 40 000,-
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 1.990,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
87-21-0188

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Sandefjord
Org. nr:919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Daglig leder | Eiendomsmegler Didrik Schou

Saksbehandlere
Didrik Schou
EIE Sandefjord
Daglig leder | Eiendomsmegler
Mob: 91 68 92 68 / E-post: ds@eie.no

Emilie Sanne
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 97 46 83 82 / E-post: esa@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Stubbveien 21A
For mer om objektet
Stubbveien 21A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: