Bilde 1 av Ærfuglveien 12CBilde 2 av Ærfuglveien 12C
Digital salgsoppgave
Ærfuglveien 12C

3209 Sandefjord • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lekker 1/2-part av vertikaldelt tomannsbolig med fjordutsikt - 3 soverom - 2 stuer - hagestue
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
1
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
122 m²
Bruksareal (BRA)
140 m²
Bruttoareal (BTA)
153 m²
Kommunale avgifter
kr 805 / Mnd
Prisantydning
kr 6 700 000
Omkostninger
kr 176 520
Totalpris
kr 6 876 520
Byggeår
2010
Tomt
Eiet tomt 663 m²
Oppdragsnummer
87210166
card-default

Trine Sanne

Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig
Les om Trine
Prisantydningkr 6 700 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 167 500,-
  
Totalpris kr 6 876 520
Eiendom
Ærfuglveien 12C, 3209 Sandefjord

Matrikkel
Gnr. 128 bnr. 60 snr. 1 i Sandefjord kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 122 kvm, Bruksareal: 140 kvm, Bruttoareal: 153 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
2010

Tomt
Eiet tomt 663 m²

Prisantydning
6 700 000

Eier
Jarle Guddal

Beskrivelse
Lekker bolig med god standard over 2 plan. 3 soverom og stue på begge plan. Leiligheten er halvpart av vertikaldelt tomannsbolig. Ny parkett i stue, kjøkken og soverom i 2021. Nydelig kjøkken i HTH høyglans. Badet har Marbre helstøpt dobbelt servant. Vegghengt toalett fra Grohe, dusjnisje fra Gustavsberg. Separat vaskerom. Utekjøkken med vask og v/k vann. Det er nylig gitt tillatelse fra Sandefjord kommune til å sette inn større vindu i hovedstue.

Garasje og bod i underetg. Solrike verandaer på 32 kvm/16 kvm/8 kvm med sjøutsikt omkranser boligen. Delikat og godt vedlikeholdt hele veien. Nyt sommer og sol. Flytt rett inn!

Parkering
Garasjeplass i fellesgarasje i bygget. Det er montert Elbil-lader (Easee) som medfølger i handelen.
En biloppstillingsplass utvendig.

Det er i tillegg mulig å kjøpe en ekstra garasjeplass for kr 250.000,- i forbindelse med salget.

Beliggenhet
Fantastisk beliggenhet nesten nede ved vannkanten og med fjorden som nabo. Ligger midt i innseilinga til Sandefjord.  KUN 75 min fra Oslo. Ca 3 km inn til sentrum eller en kjapp båt tur inn til byen. Ut fra brygger er fritidsmulighetene mange. Bad, fisk eller kos deg på veranda med et godt måltid sjømat. Kveldsol får man til 21.00. Her lever man en maritim livsstil, nydelig både sommer og vinter. Man kan rusle til Thorøya båthavn hvor man kan leie båtplass (kontakt megler for info.) Ingen boplikt i Sandefjord. Ypperlig fritidsbolig!

Vi ønsker velkommmen til en hyggelig visning!

Tomt
Eiet tomt, 663 m²

Adkomst
Følg Sandefjordsveien (R-303) fra Park Hotel sørover mot Hystad. På Lystad/Hystad tar man inn til venstre på Ærfuglveien. Kjør helt ned til bryggen.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Nærmeste skoler er Store Bergan Barneskole og Ranvik Ungdomsskole.
Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Offentlig kommunikasjon
Meget gode bussforbindelser inn til sentrum.

Inneholder
Totalt primærrom: 122 kvm
Totalt bruksareal: 140 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Første etasje
P-rom 89 m²: Gang, mellomgang, dusjbad, 2 soverom, vaskerom samt stue og kjøkken.
S-rom 13 m²: Innglasset balkong/utestue (omtalt i salgsoppgaven som hagestue).

Andre etasje
P-rom 33 m²: Stue og 1 soverom.

Underetasje
S-rom 5 m²: Bod i garasjeanlegg.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Byggemåte
Tomannsbolig oppført i 2010.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport datert 01.09.21 10:16 utført av Schau Takst AS. Følgende er hentet fra rapportens konklusjon:

Stor halvpart av vertikaldelt tomannsbolig over to plan og garasjekjeller beliggende med nærhet til sjøen i Sandefjord. Boligen ble oppført i 2010 og har således en begrenset slitasjegrad. Enkelte oppgraderingstiltak er utført, som visst i rapporten, samt er enkelte avvik utbedret de seinere år. Til boligen oppgis å følge 1 parkeringsplass i garasjeanlegg, samt 1 utvendig biloppstillingsplass.

Bygget er fundamentert med det som vurderes til å være lettklinkeblokker og plasstøpt betong fra byggeår. Drenering og utvendig fuktsikring fra
oppføringsåret - bemerker også at leiligheten ikke har boligrom under terreng, kun garasjeanlegg og tilhørende bod.
Yttervegger av pussede blokkonstruksjoner i under og hovedetasjen, samt trekonstruksjoner med trepanel i overetasjen. Kledningen framstår generelt godt vedlikeholdt - selger oppgir at både betongpuss og kledning nylig er overflatebehandlet. Boligen har fabrikkmalte vinduer med isolerglass fra byggeår, samt terrassedører i form av både enkeltfløyede- samt skyvedører. I største terrasseskyvedør er skiftet ett glassfelt i 2020. Flere vinduer har utvendig solskjerming i form av screens. Taktekke av banelagt papp i opprinnelig stand fra byggeår - god forventet restlevetid.
13 kvm stor innglasset balkong utenfor stue. Undertegnede har valgt å arealdefinere rommet som S-ROM. Innglassingen av arealet oppgis foretatt i 2015. Gulv av fliser, samt for øvrig grovpuss og aluminumsrammer for vinduer og åpningsfelt.
8kvm stor balkong utenfor soverom i overetasjen. Ca 28kvm stor takaltan utenfor stue i 2.etg - her er anlagt utekjøkken med varmt og kaldt tappevann, samt avløp. 16kvm balkong utenfor samme stue i 2.etg har nytt stålrekkverk. Rettløpet trapp med lakkerte stålvanger, samt trinn av eik. Rekkverk og håndløper i stål.

Følgende oppgraderinger er foretatt:
*oversikten er ikke nødvendigvis komplett
2020-El.bil lader montert
2020-Montert luft-til-luft varmepumpe
2021-Ny parkett på kjøkken, stue, gang og 1x soverom
2021-Ny avløpsløsning fra balkong etter tidligere lekkasje
2021-Nytt glassrekkverk på balkong 2.etg
2021-Foretatt tiltak for å utbedre tidligere lekkasje på balkong
2021-Kledning overflatebehandlet/beiset

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Standard
Lekker og moderne leilighet over 2 plan med hele 3 balkonger samt innglasset utestue.
De innvendige overflater består av parkett og fliser på gulv, samt sparklet og malt gips på vegger og i himlinger. Boligen besitter over middels god
innvendig standard. Noe normal, forventet slitasje forekommer, dog uten at dette tillegges oppmerksomhet. Ny parkett i stue, kjøkken, gang og 1x soverom hovedetasjen i forbindelse med tidligere lekkasje fra balkong.

HTH hvit høyglans kjøkken beliggende i boligens hovedetasje i åpen løsning med stue. Kjøkkenet er velfungerende standard uten slitasje av bemerkelsesverdig karakter. Alle integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger (Miele hvitevarer og LG amerikansk kjøleskap). Lampe over spisebord, krystallampe i hagestuen og prosjektor med lerret medfølger ikke.

Dusjbad med larvikittfliser og keramiske fliser på vegger har dusjnisje med glassvegger og generelt godt fungerende stand som da det ble bygget i 2010. Marbre helstøpt dobbel servant. Gulvet har ikke korrekte fallforhold mot sluk, men framstår fungerende i praksis. Det er ikke registrert fuktforhold utover det som typisk registreres der hvor dusjing skjer direkte på gulv og vegger.

Tek. 7 standard med balansert ventilasjonsanlegg. Calling anlegg til utgangsdøren. Elektriske markiser. Godt med garderobeskaper hele veien. Koselig vedpeis i stuen og en fantastisk "glasstue/vinterhage" som er fullisolert. Praktisk vaskerom med innredning og skyllekum. Boligen blir utvedig nymalt i mai 2020. Det er lagt varmekabler i felles utetrapp og i asfaltert vei ned til postkasser med egen måler.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest fra 2012 som omhandler boligen og fra 2015 som omhandler vinterhagen. Byggetegninger fra kommunen samsvarer med dagens bruk av boligen. Kopi av attestene, samt byggetegninger kan fås ved henvendelse hos megler.

Oppvarming
Ny varmepumpe for varme og kjøling.
Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter utgjør Kr. 9 650 pr. år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Beløpet betales over fire terminer p.a.
Det betales ikke fellesutgifter. Utgifter til brøyting og annet vedlikehold, deles etter regning og etter sameiebrøk.
Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Et estimert årlig strømforbruk på ca 21000 kwh/år.
Årlig forsikringspremie som p.t er på ca kr 7.000,- (totalt kr 14.060,- for 12 b og c).
Boligen er tilknyttet Sandefjord Bredbånd som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret i Fremtind med polisenummer: 23868212

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2019:
Som primærbolig kr. 895 055,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.
Som sekundærbolig kr. 3 222 197,- ved annen bruk av eiendommen.

Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Sameie
Sameiet: Ærfuglveien 12. Består av 2 boligseksjoner og en næringsseksjon(garasje). 

Eierseksjonssameiet består kun av to boenheter og er ikke videre organisert. Det foreligger ikke, husordensregler, årsregnskap eller annet iht. eierseksjonsloven, og eiendomsmegler kan således ikke fremlegge dette. Vedtekter kan sees hos megler.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
-Tilstandsrapport
-Egenerklæringsskjema
-Grunnkart

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvalige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Erklæringer tinglyst på eiendommen:

1913/910127-1/29  Bestemmelse om veg  10.04.1913 rettighetshaver:Knr:3804 Gnr:128 Bnr:70 Overført fra: 3804-128/60

1913/910128-1/29  Bestemmelse om veg   10.04.1913  rettighetshaver:Knr:3804 Gnr:128 Bnr:70  Bestemmelse om vannrett Overført fra: 3804-128/60

1993/6653-1/29  Bestemmelse om veg   14.10.1993 rettighetshaver:Knr:3804 Gnr:128 Bnr:464 rettighetshaver:Knr:3804 Gnr:128 Bnr:464 Snr:1  

rettighetshaver:Knr:3804 Gnr:128 Bnr:464 Snr:2   rettighetshaver:Knr:3804 Gnr:128 Bnr:464 Snr:3 rettighetshaver:Knr:3804 Gnr:128 Bnr:464 Snr:4   Overført fra: 3804-128/60

1993/6654-1/29  Bestemmelse om veg  14.10.1993 rettighetshaver:Knr:3804 Gnr:128 Bnr:23 for inntil 20 boenheter Overført fra: 3804-128/60

2008/18302-1/200  Best. om vann/kloakkledn. 09.01.2008  rettighetshaver:Knr:3804 Gnr:128 Bnr:32   Med flere bestemmelser Overført fra: 3804-128/60

Alle gjelder denne registerenheten med flere. Erklæringene kan sees hos megler.

2010/828323-1/200  Seksjonering    26.10.2010  opprettet seksjoner: snr: 1 formål: Bolig tillegsdel: Bygning sameiebrøk: 40/100

Seksjoneringen kan sees hos megler. Det gjøres oppmerksom på at seksjonert garasjeplass ikke samsvarer med tildelt plass i praksis.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen. Boligen tilknyttet en felles privat pumpestasjon (vedlikehold/reperasjon deles i sameiet).

Regulering
Eiendommen er ikke regulert i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til boligformål i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.
Eiendommen ligger i 100-metersbeltet langs sjøen. I gjeldende kommuneplan er det egne bestemmelser og byggegrenser for eiendommer i 100-metersbeltet som kan medføre restriksjoner av fremtidige tiltak på eiendommen, jf. pbl. § 1-8.
I gjeldende kommuneplan er det vist en hensynssone flom/springflo over deler av eiendommen. I kommuneplan er det knyttet bestemmelser/retningslinjer til hensynssonene, se utfyllende bestemmelser til kommuneplanens arealdel.

Overtagelse
Overtakelse etter avtale med selger. Antall nøkkelsett ved tiltredelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Total kjøpesum inkl. offentlige gebyrer, avgifter og øvrige kostnader:

6 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
167 500,- (Dokumentavgift)

176 520,- (Omkostninger totalt)

6 876 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum inkludert omkostninger, skal uoppfordret betales til meglers klientkonto 2 virkedager før overtagelse.

Vederlaget
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-
Provisjon : 1,00%
40 000 Minimum
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 990,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
87-21-0166

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Sandefjord
Org. nr:919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig Trine Sanne

Saksbehandlere
Trine Sanne
EIE Sandefjord
Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig
Mob: 90 11 64 42 / E-post: ts@eie.no
EIE Sandefjord

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Ærfuglveien 12C
For mer om objektet
Ærfuglveien 12C

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: