Bilde 1 av Døvlehavna 48BBilde 2 av Døvlehavna 48B
Digital salgsoppgave
Døvlehavna 48B

3160 Stokke • Sandefjord kommune

Prisantydning

kr 5 200 000

Omkostninger: kr 144 020Totalpris: kr 5 344 020
Vestvendt og stor vertikaldelt tomannsbolig nær sentrum, skoler og barnehage i populært område
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
171 m²
Bruksareal (BRA)
175 m²
Kommunale avgifter
kr 852 / Mnd
Prisantydning
kr 5 200 000
Omkostninger
kr 144 020
Totalpris
kr 5 344 020
Byggeår
2011
Tomt
Eiet tomt 472 m²
Oppdragsnummer
88220034
card-default

Jørn Richard Andersen

Daglig leder | Eiendomsmegler
Les om Jørn
Prisantydningkr 5 200 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 200 000,-)kr 130 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
  
Totalpris kr 5 344 020
Eiendom
Døvlehavna 48B, 3160 Stokke

Matrikkel
Gnr. 458 Bnr. 424 i Sandefjord kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 171 kvm, Bruksareal: 175 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
2011

Tomt
Eiet tomt 472 kvm

Prisantydning
5 200 000

Tilstandsrapport
Bygningssakkyndig: Anticimex Sørøst
Rapportdato: 09.05.22 14:48
Type rapport: Tilstandsrapport

Eier
Ruth Klaveness

Parkering
Det er parkering i garasje på 28 kvm og på egen gårdsplass.

Beliggenhet
Boligen ligger i et attraktivt boligområde nær Bokemoa og Bærefjell ved Stokke sentrum i Sandefjord kommune. Her bor du med barne- og ungdomsskole samt idrettsanlegg veldig nær og gangavstand til togstasjon. Til Torp lufthavn er det ca 20 minutter.

Den frodige bøkeskogen på Bokemoa ligger i kort gangavstand. I skogen er det kultursti, lysløype og lekeområder som gir gode turmuligheter hele året. Stokke har ellers totalt 14 km med oppmerket kyststi, og fin turvei fra Tønsberg til Sandefjord. Vinterstid kan Storås skianlegg by på skiglede. Vestfold golfklubb med 18-hulls golfbane ligger mellom Vear og Melsomvik.

I Melsomvik finnes sjarmerende bebyggelse i smale gater, samt båthavn, sandstrender og glattskurte svaberg. Ved Vestfjorden er det også flere gode turområder, som for eksempel Rossnesodden, et nyere kommunalt friområde som har nydelig badeplass med badebrygge, gressletter og grillplass. Det er ellers ca. 10 min kjøring til Storevar badeplass.

Bebyggelse
Området er hovedsaklig utbygget med småhusbebyggelse

Tomt
Eiet tomt, 472 m².
En meget pent opparbeidet tomt som er flott beplantet med blomsterbed og prydbusker.

Adkomst
Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.
Megler anmoder interessenter å kjøre forsiktig til eiendommen da det bor og ferdes mange barn her.

Skole/barnehage
Bokemoa barneskole og Stokke ungdomsskole.
Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Inneholder
Totalt primærrom: 171 kvm
Totalt bruksareal: 175 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Første etasje
P-rom 88 kvm: Entre, gang, stue, kjøkken, vaskerom, bad, wc og ett soverom.

Andre etasje
P-rom 83 kvm: Gang, stue, bad og to soverom.
S-rom 4 kvm: Bod

Garasje på 28 m2 med elektrisk leddport, belysning og stikkontakter.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Kravene i byggeforskriften er ikke sammenfallende med kravene i retningslinjene, så det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold. Ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk, kan enkelte rom følgelig mangle nødvendig godkjenning.

Byggemåte
Selger har i forbindelse med salget innhentet en tilstandsrapport fra Anticimex Sørøst, datert 09.05.22 14:48. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik, samt kostnadsoverslag for eventuelle oppgraderinger. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er en del av denne salgsoppgaven og må leses nøye av interessenter før det legges inn bud. Kjøper anses som kjent med opplysningene i salgsdokumentasjonen, og kan følgelig ikke reklamere på belyste forhold. Vi vil gjøre spesielt oppmerksom på viktigheten av å lese igjennom rapportens TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som angir avvik fra normal slitasje, høy alder, bygningsdel som må utbedres, og lignende. Ved spørsmål til innholdet kan bygningssakkyndig kontaktes. Det følgende er hentet fra den bygningssakkyndiges beskrivelse av boligen:

Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig, beliggende i Stokke, i Sandefjord kommune. Boligen består av to plan. Asfaltert innkjøring med biloppstillingsplasser og frittstående garasje på 28 m2 med elektrisk leddport, lys og stikkontakter. Opparbeidet tomt med plen og diverse beplantning. Adkomst via overbygd inngangsparti. Vestvendt terrasse på 39 m2. Vestvendt balkong på 12 m2. Balansert ventilasjon.
Oppvarming: Elektrisk og vedfyring.
Bygningen er oppført på støpt betong mot grunn. Grunnmur i betongkonstruksjon. Yttervegger, etasjeskiller og tak i trekonstruksjoner. Fasader med
liggende trekledning. Pulttak tekket med Sikaplan takbelegg. Vinduer og terrassedør med to-lags glass. Ytterdør med glassfelt.

Boligen har fått følgende TG2:
- Bad 1.etg. (Sanitærutstyr/innredning, overflate vegger og gulv)
- Bad 2.etg. (Sanitærutstyr/innredning, overflater vegger og fallforhold på gulv)
- Vaskerom (Overflater gulv og fukt i tilliggende konstruksjon)
- Toalettrom (Sanitærutstyr/innredning og overflater gulv)
- Innvendige trapper
- Overflater gulv
- Vannrør
- Stakeluke

Ovennevnte punkter er på ingen måte utfyllende, og interessenter oppfordres til å lese vedlagte tilstandsrapport for mer informasjon om årsak bak tilstandsgrader, konsekvens og anslag på eventuelle utbedringskostnader.

Standard
BAD 1.ETG:
Flislagt gulv med varmekabler. Flislagte vegger. Himling med tak-ess himlingsplater og innfelte downligths. Innredning med slette fronter,
heldekkende dobbelservant og ett-greps armaturer. Overskap med speil, overlys og stikkontakt. Dusjhjørne med dusjvegger av glass, to-greps
armatur og hånddusj. Vegghengt toalett. Vannrør av armert flexirør og typen rør-i-rør system. Avløpsrør av plastmateriale. Avtrekksventil i himling.

BAD 2.ETG:
Flislagt gulv med varmekabler. Flislagte vegger. Himling med tak-ess himlingsplater. Innredning med slette fronter, heldekkende servant og ett-greps
armatur. Overskap med speil, overlys og stikkontakt. Dusjhjørne med dusjvegger av glass, to-greps armatur og hånddusj. Vegghengt toalett.
Vannrør av armert flexirør og typen rør-i-rør system. Avløpsrør av plastmateriale. Avtrekksventil i himling.

VASKEROM:
Flislagt gulv med varmelabler. Vegger med mdf veggplater. Himling med tak-ess himlingsplater. Vegghengt utslagsvask av metall og ett-greps
armatur. Opplegg for vaskemaskin. Vannrør av kobber og typen rør-i-rør system. Avløpsrør av plastmateriale. Avtrekksventil i himling.

KJØKKEN:
Kjøkken fra 2011 med delvis åpen løsning mot stue. Gulv med en-stavs laminat. Vegger med mdf veggplater. Himling med tak-ess himlingsplater og
innfelte downlights. Innredning med slette fronter. Benkeplate av eik med nedsenket oppvaskkum i metall og ett-greps armatur. Integrerte hvitevarer:
Oppvaskmaskin, induksjonstopp, stekeovn og mikrobølgeovn. Nisje for kjøl og frys. Vegghengt avtrekksvifte. Glassplater montert mellom benkeplate
og overskap i koke- og oppvasksone. Vannrør av armert flexirør og typen rør-i-rør system. Avløpsrør av plastmateriale.
Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger boligen.

TOALETTROM:
Flislagt gulv med varmekabler. Vegger med mdf veggplater. Himling med tak-ess himlingsplater. Innredning med profilerte fronter, heldekkende
servant og ett-greps armatur. Vegghengt toalett. Vannrør av armert flexirør og typen rør-i-rør system. Avløpsrør av plastmateriale. Avtrekksventil i
himling.

ØVRIGE ROM:
Gulvflater med en-stavs laminat, tre-stavs eikeparkett og fliser. Varmekabler i hele 1. etasje. Vegger med mdf veggplater. Himlinger med tak-ess
himlingsplater. Innfelte downlights i stue, kjøkken, gang og entre 1. etasje. Innerdører med slette fyllinger. Glassfelt i dør mot stue i begge etasjer.
Skyvedørsgarderobe i entre og på soverom.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 31.03.2011 som omhandler tomannsbolig. Byggetegninger fra kommunen datert 23.12.2009 samsvarer med dagens bruk av boligen. Kopi av attesten, samt byggetegninger kan fås ved henvendelse hos megler.
Det foreligger godkjent byggesøknad for frittstående garasje, datert 06.10.2011.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget, og at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

Elektrisk anlegg fra byggeår. Skjult kabelføring. Sikringsskap med automatsikringer er plassert på vaskerom.

Oppvarming
Elementpipe fra byggeår. Vedovn i stue. Varmekabler i gulv på vaskerom og badene, balansert ventilasjon, ellers elektrisk oppvarming.

Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B


Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter utgjør Kr. 10 221,25 pr. år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Beløpet betales over fire terminer p.a. Det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca x kwh. pr. år.
Årlig forsikringspremie som p.t er på kr .

Boligen er tilknyttet fiber som leverandør av tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret i If

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2020:
Som primærbolig kr. 1 191 572,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.
Som sekundærbolig kr. 4 289 660,- ved annen bruk av eiendommen.

Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Tekniske installasjoner
Vannrør av kobber, armert flexirør og typen rør-i-rør system. Avløpsrør av plastmateriale.
Hovedstoppekran, samleskap for rør-i-rør systemet og varmtvannsbereder av merket Høiax Titanium standard 200 er plassert på vaskerom. Balansert ventilasjon med ventilasjonsaggregat plassert på vaskerom, fra år 2010.
Motor for sentralstøvsuger er plassert på vaskerom.
9L skumapparat. Seriekoblede røykvarslere i begge etasjer. Rømning via terrassedør og ytterdører til terreng.

Diverse
I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Ved overtagelse følger ikke veggseksjonen oppe med, og heller ikke prismelampen på kjøkkenet og trappen.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Tilstandsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Situasjonskart
- Kommuneplankart

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvarlige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i eiendommen som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Ingen servitutter er tinglyst.

Tinglyste servitutter følger eiendommen og eventuelle kopier av disse kan fås ved henvendelse til megler. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er uregulert, og ligger i et område som er avsatt til boligbebyggelse og gul sone iht. T-1442 i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.
Eiendommen er uregulert, og kommuneplanens bestemmelser er gjeldende. Kommuneplanen med tilhørende bestemmelser kan lastes ned fra kartløsningen på kommunens hjemmeside.
Eiendommen er utsatt for støy fra veitrafikk i Frydenbergveien. Rød og gul støysone iht. Miljøverndepartements "Retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging". Denne er markert med hensynssone i kommuneplanen og framgår av kartløsningen på kommunens hjemmeside under "Temakart til kommuneplanen, støy".
Sandefjord kommune er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.

Sydøst for denne eiendommen er det planlagt utbygget med boliger.

Kopi av situasjons- og kommuneplakart er vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtakelse etter avtale med selger. Antall nøkkelsett ved tiltredelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Total kjøpesum inkl. offentlige gebyrer, avgifter og øvrige kostnader:

kr 5 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 130 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 200 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 131 370,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 331 370,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 344 020,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum inkludert omkostninger, samt eventuelt pantedokument tilknyttet lån, skal kunne disponeres over hos megler senest 2 virkedager før overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-
Provisjon : 1,00%
Inklusiv mva
Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
88-22-0034

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Mulighetene for å få slettet personopplysninger er derfor begrenset. Les vår personvernerklæring på eie.no/personvern

Avdeling
EIE Stokke

Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
NO 919667168 MVA

Ansvarlig megler
Jørn Richard Andersen
Daglig leder | Eiendomsmegler

Saksbehandlere
Jørn Richard Andersen
mob: 90 76 80 59
e-post: jra@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Døvlehavna 48B
For mer om objektet
Døvlehavna 48B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: