Bilde 1 av Paulines vei 19BBilde 2 av Paulines vei 19B
Digital salgsoppgave
Paulines vei 19B

3244 Sandefjord • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Visning avlyst! Oppusset og lekker bolig med 3 sov/2 bad. Solrikt og stille beliggende. Meget barnevennlig. Garasje.
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
6
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
102 m²
Bruksareal (BRA)
131 m²
Bruttoareal (BTA)
149 m²
Kommunale avgifter
kr 909 / Mnd
Prisantydning
kr 3 490 000
Omkostninger
kr 103 770
Totalpris
kr 3 593 770
Byggeår
1997
Tomt
Festet tomt 5344 m²
Oppdragsnummer
87210148
Prisantydningkr 3 490 000,-
Transport av festekr 3 750,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 91 000,-
  
Totalpris kr 3 593 770
Eiendom
Paulines vei 19B, 3244 Sandefjord

Matrikkel
Gnr. 149 bnr. 399 snr. 6 i Sandefjord kommune

Boligtype
Tomannsbolig
1/2 part av Vertikaltdelt

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 102 kvm, Bruksareal: 131 kvm, Bruttoareal: 149 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1997

Tomt
Festet tomt 5344 kvm

Prisantydning
3 490 000

Totalpris inkl. omkostninger
3 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
3 750,- (Transport av feste)
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
91 000,- (Dokumentavgift)

103 770,- (Omkostninger totalt)

3 593 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 10 900 pr. år

Eier
Bekim Vitia Roland Vitija

Parkering
Garasje uisolert i treverk med dobbelt krummet betongtakstein og liggende panel. Motorisert leddheiseport i aluminium med fjernkontroll. Sidedør, oppstillingsplass i gårdsplass.

Beliggenhet
Rolig og barnevennlig omgivelser på Krokenskogen som består av spredt bebyggelse. Beliggenhet med lekeplass og balløkke i nærheten. Boligen ligger i blindvei og med gode solforhold. Kort avstand til Bugårdsparken med alle fritidsaktiviteter. Nærhet til barnehage, barne- og ungdomsskole samt SVGS.

Bebyggelse
Etablert boområde med eneboliger, rekkehus og leiligheter.

Tomt
Festet tomt, 5344 kvm
Flat tomt opparbeidet med asfaltert gårdsplass, hekk og ny plen. Meget solrikt, stille og barnevennlig. Felles lekeområde med ball løkke
i nærheten.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området. Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.

Offentlig kommunikasjon
Gode bussforbindelser til sentrum.

Byggemåte
Halvpart av tomannsbolig over 2 plan oppført 1997 i treverk med støpt såle på flat tomt. Takkonstruksjon med prefabrikkerte takbind i treverk med isolasjon i hanebjelkelaget, undertak av sutak plater og dobbelt krummet betongtakstein. Yttervegger kledd med liggende falset panel
og malte flater innvendig. Malte takrenner og nedløp i stål.

Primærrom
Primærrom: 102 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
1.etg.: Vindfang, baderom, hall, toalett/vaskerom, trapperom, kjøkken, spisestue, stue.
2.etg.: Trapperom, gang, bad, 3 soverom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Bruksareal
Bruksareal: 131 kvm
Inkl. garasje.

Standard
Hyggelig inngangsparti med en ny terrasse ca 35 m2. Hovedsakelig nyere laminatgulv og malte veggflater eller malte MDF plater. Fra stuen er det utgang til terrasse ca 25 m2 og hage. Motorisert terrassemarkise. Kjøkkeninnredning med røde blanke glatte fronter og fliser over benkeplater. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn og ny komfyrtopp med induksjon og ventilator over,
samt plass for kjøleskap. Nytt baderom i 1. etasje med fliser på gulv med varmekabler og baderomsplater på vegger, samt fliser på vegger i dusjhjørnet med glassdører og servantskap. Oppusset toalett og vaskerom med fliser på gulv og baderomsplater på vegger, med toalett og
servantskap, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Oppusset baderom 2. etasje med fliser på gulv med varmekabler og baderomsplater på vegger, dusjkabinett, toalett og baderomsinnredning med servant. For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 02.10.1997.
Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. I byggetegninger er ikke påbygget gang og bad tegnet inn. Arealene er likevel medtatt i takstrapport som henholdsvis primærrom. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Sikringsskap fra byggeår med 50A hovedsikringer og 11 kurser, alle med automatsikringer,
hvorav kursene 14 0g 15 er nye siste år i forbindelse med arbeider på bad og vaskerom.
Ventilasjon med motorisert avtrekk fra baderom, toalett/vaskerom og ventilator på kjøkken, og spalteventil i terskel og vindu. Nyere motorisert vifte på baderom.

Oppvarming
Oppvarming med varmepumpe og vedovn med glassdør i stue, samt varmekabler i 1. etg., foruten vindfang og toalett/vaskerom.
200 liter varmtvannsbereder fra byggeår i toalett/vaskerom.
Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.
I følge feier er det ikke ført tilsyn, men feiet 16.02.2021.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Kr. 10 900 pr. år
I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Beløpet betales over fire terminer p.a.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Eiendommen har en årlig forsikringspremie på kr 3924,-.
Boligen er tilknyttet Sfjbb som leverandør av kabel-tv og internett. Nåværende eier betaler kr 1129,- pr. mnd. for sitt forbruk. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Nåværende eier har ikke oppgitt strømforbruk til megler.
Det er pliktig medlemsskap og vedlikeholdsplikt av fellesområdet/lekeplass, men ingen oppgitte kostnader rundt dette.

Forsikring med polisenummer
Storebrand Polisenummer: 9426052

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. ,- Som sekundærbolig Kr. ,-
Formuesverdi er ikke oppgitt., men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Sameie
Eierseksjonssameiet er kun enkelt organisert. Det foreligger ikke vedtekter, husordensregler, årsregnskap eller annet iht. eierseksjonsloven, og eiendomsmegler kan således ikke fremlegge dette.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
- Tilstandsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Situasjonskart
- Festekontrakt

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Kommunen har lovbestemt legalpant i eiendommen som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Tinglyste servitutter følger eiendommen og eventuelle kopier av disse kan fås ved henvendelse til megler. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon. Det er tinglyst  servitutter på eiendommen, og kjøpers bank vil få prioritet etter disse:

1997/6233-4/29  Festekontrakt - vilkår  06.10.1997  festetid: 100 år.

1997/6234-2/29  Best om garasje/parkering 06.10.1997  rettighetshaver:Knr:3804 Gnr:149 Bnr:342 Snr:1  rettighetshaver:Knr:3804 Gnr:149 Bnr:342 Snr:2   Bestemmelse om veg Bruksrett og vedlikeholdsplikt til felles-/lekeareal.

1997/6234-4/29  Bruksrett   06.10.1997  rettighetshaver:Knr:3804 Gnr:149 Bnr:346 Snr:1   rettighetshaver:Knr:3804 Gnr:149 Bnr:346 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:3804 Gnr:149 Bnr:346 Snr:3   og vedlikeholdsplikt til felles-/lekeareal.

1997/6234-6/29  Bruksrett   06.10.1997  og vedlikeholdsplikt til felles-/lekeareal.

1997/6232-1/29  Seksjonering  06.10.1997  opprettet seksjoner: snr: 6 formål: Bolig sameiebrøk: 1/12

Festeavtale
Areal: 5 344 kvm, Eierform: Festet tomt
Festetiden er 100 år fra 12.09.1997.
Årlig festeavgift kr. 7508,-.
Festeavgiften reguleres neste gang i 2027 i henhold til gjeldende lovbestemmelser. konsumprisindeksen. Regulering av festeavgiften finner sted hvert 10 år. Festeren har rett til å innløse tomten etter 50 år.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan. I gjeldende kommuneplan er det vist en hensynssone (høyspenningsanlegg (inkl. høyspentkabler)) over eiendommen. I kommuneplan er det knyttet bestemmelser/retningslinjer til
hensynssonene, se utfyllende bestemmelser til kommuneplanens arealdel.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
3 750,- (Transport av feste)
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
91 000,- (Dokumentavgift)

103 770,- (Omkostninger totalt)

3 593 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 911)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.5 950)
Provisjon (Kr.34 000)
Tilrettelegging (Kr.9 500)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.480)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.13 395,20)
Gebyr for utsatt betaling (Factoring) (Kr.1 000)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Totalt kr. (Kr.84 116,20)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
87-21-0148

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Sandefjord
Org. nr:919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Jan Berg

Saksbehandlere
Jan Berg
EIE Sandefjord
Eiendomsmegler
Mob: 91 36 94 36 / E-post: jab@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Paulines vei 19B
For mer om objektet
Paulines vei 19B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: