Bilde 1 av Lunden 14 Bilde 2 av Lunden 14
Digital salgsoppgave
Lunden 14

4319 Sandnes • Sandnes kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Villa Lunden
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
6 soverom
Primærrom (P-ROM)
245 m²
Bruksareal (BRA)
319 m²
Bruttoareal (BTA)
375 m²
Kommunale avgifter
kr 1 691 / Mnd
Prisantydning
kr 10 000 000
Omkostninger
kr 248 519
Totalpris
kr 10 248 519
Byggeår
1904
Tomt
Eiet tomt 922 m²
Oppdragsnummer
62200107
card-default

Rune Larsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Les om Rune
card-default

Peter Martinussen

Eiendomsmegler MNEF
Les om Peter
Prisantydning kr 10 000 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 14 650,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift kr 232 500,-
   
Totalpris kr 10 248 519
Eiendom
Lunden 14, 4319, Sandnes

Matrikkel
Gnr. 62 bnr. 933 i Sandnes kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 245 kvm, Bruksareal: 319 kvm, Bruttoareal: 375 kvm

Antall soverom
6

Byggeår
1904

Tomt
Eiet tomt 922 m²

Totalpris inkl. omkostninger
10 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
232 500,- (Dokumentavgift)

248 519,50 (Omkostninger totalt)

10 248 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 20 282,- i årsgebyr for 2020 som blir fordelt på to terminer.

Parkering
Romslig, nyasfaltert gårdsrom og dobbel garasje med aut. port.

Beskrivelse
Drømmer du, som mange andre, om et herskapelig sveitserhus der snekkergleden er fremtredende og utskjæringene fantasifulle? Et hjem der småkakene og kaffen nytes i en arkitektonisk ramme som minner om mormors blondeduker? Da er du ikke alene.

Sveitserstilen ble svært populær på slutten av 1800-tallet og i begynnelsen av 1900-tallet. Sveitserhuset er mest kjent for sin rike dekor i form av blondeborder, innrammede vinduer, profilerte bord og søyler, og, ikke minst: det forseggjorte løvsagarbeidet i møner og konsoller. Utrykket "snekkerglede" betegner nettopp denne mønepynten og de dekorative konsollene.

Selve hus konstruksjonen var forholdsvis enkel: det hadde et saltak med bratte vinkler - på samme måte som et typisk pepperkakehus. Den bratte takvinkelen muliggjorde større romhøyde og større vinduer som gav mer lys og luft. Husene har store takutstikk som beskytter den dekorative "snekkergleden" mot vær og vind. Veggflatene blir gjerne brutt av dekorative gesimsband, og vinduene blir pyntet med listverk og annet prydverk.

Gavlene og de konstruktive leddene som bjelker, sperrer og stolper var fremhevet, og sveitserhuset hadde ofte høy grunnmur. Sveitserhusene var ofte malt utvendig i tre farger, med en hovedfarge på selve huset, og ytterligere to farger for å fremheve konstruktive ledd og det dekorative listverket. Etterhvert ble også hvit en vanlig farge slik som huset her i Lunden 14 er i dag.

Hele Lunden har i den senere tid fått en flott oppgradering og må være en av de flotteste gatene i byen. Det er lagt nytt VA-anlegg i hele gaten og den er ny asfaltert.

Lunden 14 har mye å by på vi i Eie eiendomsmegling vil anbefale deg en visningsrunde om du finner dette interessant. Nåværende eier er byggmester og har brukt uendelig mye tid på å få huset slik det fremstår i dag.

Garasjen ble bygget i 2010 og har aut. port. og isolert hems. Hemsen brukes som ungdomsavdeling for TV eller Playstation. Det er lagt parkett på gulvet og panel på veggene. Varmepumpen er god å ha hele året og gir en jevn temperatur. Det er også flere stikkontakter langs veggene.

Sykkel boden er også bygget i 2010 av nåværende eier. Sykkel boden er på 12 kvm.

Ny asfaltert gårdsrom i kombinasjon med flott brostein. Praktisk inngang til bi-inngangen fra dette nivået.

Resten av eiendommen er parkmessig lagt til med natursteinsmurer, hage, beplantning, barkbed og skifer. Alt i en flott kombinasjon som bare må oppleves.


Utvendig:
Huset ble bygget på tre etasjer i 2005 og inkluderer bl.a. hall, wc og stue/soverom i hovedetasjen.

Det er etablert ny drens med påstøp av grunnmur i 2010.

Takrenner, beslag og nedløp av aluminium fra perioden 2005 - 2016.

Nydelig og klassisk skifertak på huset. Delen mot hage/ vinterhagen og kvist mot hage er omlagt av forrige eier i 1999. Resterende del av taket er oppgradert i 2005 - 2016. Vannklaffer er belagt med aluminium

Kledningen er i hovedsak oppgradert i fra 2005 til 2016 og jevnlig vedlikeholdt etter dette. Noe kledning fra byggeår igjen.

Nyere vinduer med 2-lags glass. Flere vinduer ble byttet i 2005 og 2012. Ifølge selger er vinduene jevnlig overmalt hvert 3 år.

Takkonstruksjon av åsetak fra byggeår. Kvist over hovedinngang er ifølge selger totalt oppgradert i 2016. Deler av taket ble da skiftet og etterisolert med ca. 15 cm.

Kjellerdør fra 2005. To fløyet balkongdør fra 2004.

Alta skifer ved hovedinngang og i trapp fra 2017.

EGE hoveddør fra 2012, spesiallaget kvalitetsdør i teak. Overbygg ved hovedinngang er svært praktisk hvis en har småbarn som skal sove i vogna.

Utvendig belysning rundt hele eiendommen gir en stilfull og flott effekt når det blir mørkt.

Steinen som står nede ved veien/Lunden hører til den gamle porten og ble funnet under jorda når selger holdt på med å renovere.

Det er flere uteplasser, sitteplasser, terrasse/plattinger samt vinterhage på 21 kvm. Vinterhagen har innlagt strøm, vann datapunkt samt kjøleskap og er bygget med 32 mm plastmo tak. Utvendig krane og utedusj finner du også på denne siden. Markisen på vinterhagen medfølger også.

Fakta om Plastmo termotak:
Få lyset inn i utestuen, eller forleng sommeren med en varm vinterhage. TwinLite er det perfektet termotaket for deg, som vil få inn masse lys og skape et hyggelig innemiljø. Utseende på taket er stilrent og isolerer som et lavenergivindu. Med termotak minimeres risikoen for kondens i vinterhagen og man får dessuten et tak med god isoleringsevne. Vinterhagen kan dermed brukes fra tidlig vår til sen høst eller med komfort varme hele året.

Innvendig - Hovedetasje:
Hall med vannbåren varme i gulvet, parkett og panel. Profilerte lister rundt dører, vinduer og i taket. Downlights gir god belysning til rommet.
Gjestewc med fliser, varme og panel. Vegghengt wc, vask og speil. Downlights i taket.

Stue/soverom med parkett og panel. Skreddersøm på mønster i taket.

Hovedstuen møter deg med en lekker dør med blyglassvindu og ca. 2.2 meter høyde på døren. Innenfor døren åpner stue seg opp og her er det nok plass for de fleste. Hele rommet er revet og bygget opp på ny av nåværende eier. Enstavet parkett, downlights i taket og stedbygget hyller gir et solid og flott inntrykk. Takhøyde på ca. 2,7 meter gjør det samme. Rommets midtpunkt blir allikevel kakkelovnen. Kakkelovner er ikke så vanlige i Norge. Man finner dem noen steder, og da gjerne i villaer, av litt eldre dato. Kakkelovnen var den foretrukne formen for oppvarming av hjemmet hos de som hadde god råd på slutten av det 19. århundret. Om man ønsker å varme opp ett hus av større type, så er nemlig kakkelovnen et meget godt hjelpemiddel, som sørger for jevn og lun oppvarming. Grunnen til at kakkelovnen gir deg de beste sidene ved vedfyring er enkle å beskrive. Hovedsakelig så er en kakkelovn en meget stor ovn, med ett stort brennkammer. Når røyken skal finne veien til pipa fra dette brennkammeret, så tvinges den igjennom ett langt nettverk av hulrom, som til dels fungerer som en radiator, og til dels fungerer som et varmebatteri. Disse er gjerne bygget av en kombinasjon av støpejern og 'kakler', det vil si fliser og keramikk, og disse stoffene fungerer fremragende for å trekke varmen ut av stoffene, for så å lagre dem, og sende dem ut i omgivelsene som en jevn strøm av varm luft. Den klassiske kakkelovnen er rikt dekorert, og den er pen å se på.
Stuen er i dag delt inn i ulike soner slik du kan ha mange møbleringsvariasjoner. Ekstra brede vinduskarmer er en annen detalj å trekke frem. Fra stuen er det utgang til terrassen. Det er lagt vannbåren varme i gulvet slik du hele året har en jevn og god varme under føttene.

Kjøkken i eik med vitrineskap, lyslister og egen koselig peis. Enstavet parkett og lyse overflater. Kjøkkenet er utstyrt med Siemens stekeovn (nyere), dampovn, varmeskuffer og nyere kaffemaskin. Miele kjøleskap og en nesten ny sonefri induksjonstopp med Feber ventilator. Smarte skuffeløsninger, god arbeidsbenk og praktisk smulesug som gjør den daglige rengjøringen til en lek. Liebherr vinskap medfølger også i handelen.


Andre etasje:
Gang med nyere parkett, panel, stedbygget skap og hylle langs veggen. Den ene veggen er original fra 1904 og gir et autentisk bilde av husets kvalitet.

Det er 5 soverom i denne etasjen og 2 bad som er renovert i 2016.

Soverom 1: Parkett, lyse vegger, garderobeskap, stedbygget hylle og radiator. Rommet er bygget opp på ny av nåværende eier (gulv, vegger, tak).
Soverom 2: Romslig, parkett på gulv, lyse vegger, nyere radiator og flott utsikt.
Soverom 3: Parkett, lyst, stedbygget hylle og garderobeskap. Rommet er bygget opp på ny av nåværende eier (gulv, vegger, tak).
Soverom 4: Parkett, panel på vegger, ekstra takhøyde og nyere radiator.

Lekkert flislagt bad med vannbåren varme og baderomsseksjon med dobbel vask. Flisene er 60 x 60 cm. og gir et moderne uttrykk og stil til rommet. Ellers er det vegghengt wc, dusj og lystlist i taket. Elektrisk håndkletørker medfølger. Badet ble bygget i 2016.

Hovedsoverom (5) med parkett og lyse vegger. Ekstra takhøyde gir full effekt. Radiator montert på vegg. TV-vegg med garderobe i bakkant og i knevegg.

Til hovedsoverommet ligger også det store badet. Badet inneholder dobbel dusj med glass vegger, bide, stort badekar, vegghengt wc, seksjon med to vasker, stort speil og god belysning. Det er fliser, varme i gulvet og downlights i taket. Villavent ventilasjon på begge bad.

Innenfor badet finner du en god garderobe med parkett og skyvedører.


Loft:
Trappen til loftet er original men ble i 2018 pusset og malt opp.
Loftet er originalt fra byggeår. Ca. høyde fra gulv til møne er 1,85 m og er derfor lavere enn kravet for målbart areal. Det er synlig trevirke. Selger har etablert ventiler i bryst for gjennomlufting samt avtrekksventil via mekanisk/ periodisk avtrekk for bad i 2. etasje. Loftet fremstår godt ventilert og det er ikke synlige tegn til lekkasjer. Loftet ble i gamle dager benyttet til garderobe/lager.


Sokkeletasje/underetasje:
Bi-inngang med fliser og varme i gulvet, garderobeløsning under trappen og stedbygget skaper. Teknisk skap for vannbåren varme finner du her.

Flislagt bad med varme i gulvet, vegghengt wc, seksjon med vask, speil og dusj. Mekanisk avtrekk montert. Et svært praktisk bad for dem som kjenner til en aktiv livsstil og  vått treningstøy. Passer også godt at vaskerommet er like ved.

Vaskerom med varme, benk, utslagsvask, skap, garderobeskap og hyller. Mekanisk avtrekk montert.

Resten av kjeller er tørr og fin med masse lagringsplass. Det er laget benker, hyller som medfølger. Kjelleren er delt inn i romslig gang, bod med fryseboks. Tek.rom med vvb., sentralstøvsuger, fryseboks og styresystemet til vannbåren varme med bl.a. trykktank og multitank. Varmepumpen er fra Panasonic og er ca. 3 år gammel. Det finnes også en bod med utslagsvask og et verksted med benk, nyere vindu, tre ventiler og nyere gulv.


Denne ærverdige eiendommen skal nå få en ny familie. Velkommen til en hyggelig visning.

Beliggenhet
Husker du hvor du lærte å sykle første gang? Da du sjanglende oppdaget at far eller mor hadde sluppet taket og du syklet helt på egen hånd? For barna dine blir det her. Fram og tilbake. Foran dette huset i det trygge nabolaget i Lunden. Når de er leie og slenger sykkelen fra seg, løper de inn i hagen. Opp på trampolinen du har satt opp. Eller klatrende opp lekestativet. For i denne store hagen er det god plass til begge deler.

En skjermet, velholdt og klassisk villa midt i et etablert og populært boligstrøk, er altså det som nå kommer til salgs. Du trenger ikke være lommekjent i nabolaget for å forstå hvilken type bolig dette er. For har du ikke sett eiendommen med egne øyne, vet du selvsagt at Lunden og Skogsbakken er blant de mest ærverdige og eksklusive strøkene i byen. Denne arkitekttegnede boligen ligger akkurat passe tilbaketrukket, men fortsatt svært sentralt.

Boligen er både funksjonell, praktisk og svært barnevennlig. Med Kiwi og Meny Helgø i gåavstand, ligger alt til rette for både hverdags- og helgehandel.

Og med en dobbel garasje på ca. 30 kvm av uante muligheter, har far god plass til både verktøy, diverse hagemaskiner, skiboks, dekk etc. På hemsen er det plass til stor tv, en sofa og kompiser. Egen sykkel bod på 12 kvm gjør lagringen til en lek i dette huset.

Bebyggelse
Stort sett eneboliger i nærområdet. Det er nylig bygget noen nye rekkehus i bunn av Lunden.

Tomt
Eiet tomt, 922 m².

Adkomst
Enkel adkomst både fra sentrum og Bjørnstjerne Bjørnsons gate.
Ved fellesvisninger vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eie Eiendomsmegling.

Skole/barnehage
Kort vei til både Sandved skole, Stangeland skole og Skeiene ungdomsskole. Det er flere barnehager i nærheten.

Offentlig kommunikasjon
Gåavstand til sentrum hvor du finner både buss og togstasjon.

Fritidstilbud
Sandneshallen, Sandved IL sin kunstgressbane, Sandnes stadion, Giskehallen, flotte turområder som Sandvedparken - Alt i umiddelbar nærhet.

Inneholder
Velkommen til Lunden 14 som inneholder:

Underetasje: Gang med garderobeplass, flislagt bad, vaskerom, stor råkjeller med boder, teknisk rom og verksted.
1.etasje: Hall, gjestewc, soverom/tv-stue, svært romslig stue med utgang, kjøkken.
2.etasje: Gang, fem soverom, to bad og garderobe.
Loft med lagringsplass.

Vinterhage fra 2012 med innlagt vann, strøm, datapunkt og 32 mm plastmo tak.

Asfaltert gårdsrom med plass til flere biler.
Sykkelbod fra 2010 på 12 kvm.
Dobbel garasje fra 2010 med aut. port. Innredet hems som brukes som tv-stue.

Nydelig opparbeidet eiendom med brostein, natursteinsmur, bed, trær, busker, hage og skifer en fin kombinasjon.

Byggemåte
Boligen er oppført i betong og trekonstruksjoner. Se vedlagt eierskifterapport for ytterligere informasjon.

Primærrom
Primærrom: 245 kvm.

Bruksareal
Bruksareal: 319 kvm.

P-ROM:
Kjeller: Entre/ bi-inngang, bad og vaskerom.
1. Etasje: Entre/ hall, tv-stue/soverom, toalett, trapperom, stue og kjøkken.
2. Etasje: Gang, 2 bad, 5 soverom og garderobe

S-ROM:
Kjeller: Gang og 5 boder. En bod har tidligere vært i bruk som bad. En bod er i bruk som teknisk rom.

Merknader om areal fra takstmann:
Loft og innredet loft på garasje er ikke målbart areal grunnet måleregler.
Vinterhage med enkelte ujevnheter, arealavvik kan derfor forekomme.

Arealmålingen er utført med laser. Det er bruken av rommene på befaringsdagen som definerer P-rom/ S-rom, rommene kan likevel være i strid med gjeldene forskrift. På grunn av tilkommelighet kan arealer ha avvik utover det som er lovlig.

Boder
Det er svært god bodplass innvendig samtidig som du har egen sykkelbod og dobbel garasje med hems.

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt eierskifterapport.

Kjøkken
I tillegg til integrerte hvitevarer, medfølger kun hvitevarer som står beskrevet i salgsoppgaven.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest - Nytt bygg - ikke boligformål under 70 kvm. dat. 20.02.2015.
Det foreligger ferdigattest - Enebolig - Endring av bygg bolig - utvendig tilbygg mindre enn 50 kvm. dat. 07.07.2020

Oppvarming
Vannbåren varme som driftes med luft til vann varmepumpe. Radiatorer på flere rom. Lekker kakkelovn i stuen. Peis på kjøkken.
Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 20 282,- i årsgebyr for 2020 som blir fordelt på to terminer.

Faste løpende kostnader
Forsikring, strøm, tv og internett, kommunale avgifter.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 442 108,- Som sekundærbolig Kr. 5 191 588,-

Parkering
Romslig, nyasfaltert gårdsrom og dobbel garasje med aut. port.

Diverse
Informasjon hentet fra kulturminner i Sandnes kommune sin hjemmeside:

Lunden 14 er markert med gul prikk. Opprinnelig hovedbygning på gårdsbruk, fra 1904, Utpreget sveitserstil fint restaurert.

Utdypende beskrivelse:
Opprinnelig hovedbygning i et gårdstun bygd ut 1904-05. Driftsbygning revet på 1960-tallet. Skilt ut som egen eiendom fra 62/27 i 1962. Halvannen etasjes sveitserhus med korsform. Fullt ut restaurert til opprinnelig utseende. Selv om det i dag er vanskelig å lese huset som en hovedbygning på gårdsbruk, på grunn av fortetting, har det stor betydning for sammenhengen i den eldre bebyggelsen i Lunden. Fin og tidstypisk representant for de litt større sveitserstilvillaene fra århundreskiftet, med mange detaljer.

Verneverdi: Verneverdig
Miljøverdi: Miljoverdi
KultMiljøID: 2004
KultMiljøNavn: Stangelandslunden
NB-Register: Nei

Informasjon hentet fra Sandnes kommune sin hjemmeside om kulturminner.

Våpenskap medfølger ikke i handelen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1962/4058 Bestemmelse om gjerde.
Grunnavståelse til gate/vei m.v.

Utleie
Boligen kan fritt leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan. Reguleringsplan for Stangeland I og del av Skeiene, planid 79117.
Kopi av målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser foreligger og kan fås av megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Odel og konsesjon
Det er ikke odel eller konsesjon på eiendommen.

Overtagelse
Overtakelse etter avtale med selger. Angi ønsket overtakelse i ditt bud.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
10 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
232 500,- (Dokumentavgift)

248 519,50 (Omkostninger totalt)

10 248 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke (Kr.17 900)
Tilrettelegging inkl. interiørveiledning (Kr.9 900)
Provisjon (Kr.116 250)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.42 687)
Grunnpakke (Kr.3 900)
Inneståelseshonorar (Kr.1 935)
Oppgjør (Kr.6 500)
Totalt kr. (Kr.199 072)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
62-20-0107

Internett
www.eie.no

Eier
Egil Knudsen Tone Kyllingstad

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Sandnes Eiendomsmegling AS
Eie Sandnes
Org. nr:915667406
Eidsvollgata 47
4307 Sandnes

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig Rune Larsen

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig Rune Larsen
Mobil: 93 04 49 02
E-post: rla@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.