Bilde 1 av Dreggjavikveien 139Bilde 2 av Dreggjavikveien 139
Digital salgsoppgave
Dreggjavikveien 139

4308 Sandnes • Sandnes kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Bersagel/Horpevika - Moderne helårshytte ved sjøen | 4 soverom | 2 bad | Solrik tomt | Båtplass |
Vis i kart
Boligtype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
87 m²
Bruksareal (BRA)
102 m²
Bruttoareal (BTA)
112 m²
Kommunale avgifter
kr 582 / Mnd
Prisantydning
kr 4 990 000
Omkostninger
kr 135 270
Totalpris
kr 5 125 270
Byggeår
2012
Tomt
Eiet tomt 582 m²
Oppdragsnummer
62200159
card-default

Peter Martinussen

Eiendomsmegler MNEF
Les om Peter
Prisantydningkr 4 990 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 121 250,-
  
Totalpris kr 5 125 270
Eiendom
Dreggjavikveien 139, 4308 Sandnes

Matrikkel
Gnr. 88 bnr. 354 i Sandnes kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 102 kvm, Bruttoareal: 112 kvm
Arealene er hentet fra eierskifterapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
2012

Tomt
Eiet tomt 582 m²

Prisantydning
4 990 000

Totalpris inkl. omkostninger
4 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
121 250,- (Dokumentavgift)

135 270,- (Omkostninger totalt)

5 125 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 6 976,- i årsgebyr for 2020. Kommunale avgifter til Sandnes kommune fordeles på to terminer. Summen inkluderer hytte/øyrenovasjon, vann og avløp.

I tillegg kommer det kostnader til årlig kontingent til Østre Dreggjavika veilag på kr 750,- pr år, og en årlig kostnad til Dreggjavika/Horpevika vann- og avløpslag på kr 1500,-.

Eier
Ole Petter Valle Lene Valle

Beskrivelse
Vi i Eie Eiendomsmegling har gleden av å kunne presentere Dreggjavikveien 139 for salg. Dette er en rålekker fritidsbolig med en attraktiv og populær beliggenhet i maritime omgivelser på Bersagel. Hytten har et moderne preg og holder en gjennomgående god standard, en funksjonell og god planløsning og ikke minst egen båtplass. Her virker alt velholdt og innbydende og etter en gjennomgang blir det gode inntrykket bekreftet.

Hytten ligger ca. 50 meter fra sjøen og har en godt utnyttet tomt på 582 kvm. Uteområdet er pent opparbeidet med terrasser i flere soner med gode solforhold, gruset gårdsrom, natursteinsmurer og bed. På oppsiden er det en pent opparbeidet hage med plen og beplantning og hagestue.

Det første man møter når man kommer inn er en flott entré med fliser og varme på gulvet og lyse overflater på veggene.

Lekkert kjøkken med parkett på gulvet, lyse overflater på veggene og downlights belysning. Kjøkkeninnredningen er levert av HTH. Her er det rikelig med skap- og benkeplass for oppbevaring av kjøkkenutstyr og matlaging. Integrerte hvitevarer som stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøle- og fryseskap medfølger i handelen. Alle hvitevarene er levert fra Siemens. Kjøkkenet er av en romslig størrelse med god plass til langbord som gjør dette til et naturlig møtepunkt for familien etter en aktivitetsfull dag.

Fra kjøkkenet og ut til terrassen har man en stor foldedør i glass som kan trekkes helt til siden. Hytten har elektriske markiser over deler av terrassen, som kan trekkes ut og gir en ekstra "ute stue". Her ligger alt til rette for at man kan samle familien og venner til et hyggelig selskap og et godt måltid.

Stue med parkett på gulvet, lysmalte vegger. De store vindusflatene slipper inn mye naturlig lys og sammen med den ekstra takhøyden så er dette et meget trivelig sted å være. Her er det montert både varmepumpe og vedovn som varmer godt på de kaldeste dagene.

Flott fliselagt bad med varme i gulvet. Badet er innredet med vegghengt wc, dusj, speil med overlys, baderomsinnredning fra HTH i lys utførelse med vask og skuffer samt opplegg for vaskemaskin.

I denne etasjen er det tre soverom. Hovedsoverommet har en romslig størrelse med parkett på gulvet, lyse overflater og store vindusflater. Her er det god plass til både dobbeltseng og nattbord på begge sider. Rett over gangen finner vi to soverom til, som også har en god størrelse.

Teknisk rom/bod med fliser og varme på gulvet. Rommet er innredet med garderobeløsning, varmvannstank, vannskap og sikringsskap.

Bod med utvendig tilkomst

2.etasje:
Loftstue med parkett på gulvet, lysmalte vegger og store vindusflater som gir en flott utsikt. Enten om dette blir hyttens tv-stue eller lekestue til barna så vil dette rommet være perfekt for barnefamilien.

Praktisk bad med fliser og varme på gulvet og lyse overflater. Rommet er innredet med vask, vegghengt toalett og dusjnisje.

Soverom med parkett på gulvet og lyse overflater.


Diverse:
Alarm fra Sector Alarm - Nytt abonnement må evt. tegnes av ny eier.
Innlagt tv og internett fra Altibox.
Båtplass på felles brygge.


Er du på jakt etter en moderne fritidsbolig med 4 soverom, flotte uteområder og med nærhet til sjøen?
Da kan dette være noe for deg!

Velkommen til en hyggelig visning.

Parkering
Parkering på egen tomt.

Beliggenhet
Denne perlen ligger idyllisk til på vakre Bersagel. Hytten er fint plassert like ved sjøen med utsikt og gode solforhold. Her kan en senke skuldrene og virkelig finne roen. Området er regulert til fritid og er utbygd med flere hytter som skaper et miljø for liten og stor. Det finnes mange muligheter for kjekke familieaktiviter - hele året.

Attraktivt ferieområde som virkelig kan nytes. Enten om ønsker å ta seg en fisketur på sjøen, sitte ved vannkanten eller benytte seg av en av de mange bademulighetene som finnes her. For den turglade er det flotte tur- og rekreasjonsområder like i nærheten.

Dersom du ønsker å slappe ekstra godt av så kan Naustene på Bersagel besøkes. Lokalene ligger flott plassert like ved sjøkanten i Dreggjavika, en liten gåtur fra hytten. Her kan du få en herlig matopplevelse og noe godt i glasset. 
 
Bersagel ligger en kort kjøretur fra Sandnes og Stavanger. Noe som gjør plassen ideell for de som vil strekke sommeren litt lenger eller benytte hver helg til det fulle. Her er det ingen problemer med å dra på hytten en lørdags formiddag eller en kveldstur midt i uken.

Bebyggelse
Bebyggelsen i området består hovedsakelig av fritidsboliger.

Tomt
Eiet tomt, 582 m²

Adkomst
Kommer man fra Sandnes kjører man mot Hommersåk. Ta så av til høyre mot Ims. Etter ca. 3 km får man Bersagelveien på venstre side. Følg Bersagelveien til man får Dreggjavikveien på høyre hånd. Ta deretter til høyre like før du kommer til sjøen og du vil få Dreggjavikveien 139 på din høyre side etter ca. 500 meter. Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Velkommen til Dreggjavikveien 139. Hytten går over to plan og inneholder:

1.etg.: Entré, gang, tre soverom, bad/vaskerom, kjøkken, stue, bod, kott under trapp og teknisk rom/bod.
2.etg.: Loftstue/gang, trapp, soverom og bad.

Pent opparbeidet uteområde med terrasser i flere soner, hage med plen og beplantning, samt hagestue.

Parkering på egen tomt.

Båtplass med felles brygge i Dreggjavika.

Byggemåte
Fritidsbolig over 2 plan med gulv på grunn, antatt fundamentert på drenerende masser. Yttervegger forblendet utvendig med kledning av trevirke og innvendig panelt. Saltak tekket med takstein. Se vedlagt eierskifterapport for ytterligere informasjon.

Primærrom
Primærrom: 87 kvm
1.etg. - 72 kvm: Entré, gang, tre soverom, bad/vaskerom, kjøkken og stue.
2.etg. - 15 kvm: Loftstue/gang, trapp, soverom og bad.

Gulvarealet i 2.etasje er oppmålt til ca. 41 kvm, men pga måleregler er målbart areal 15 kvm.

Bruksareal
Bruksareal: 102 kvm

Boder
Hytten har gode lagringsmuligheter.
Bod, kott under trapp, teknisk rom/bod samt bod med utvendig tilkomst.

Standard
Hytten fremstår i svært god stand ut fra forventet alder. Forøvrig vises til beskrivelser og vurderinger for de enkelte bygningsdeler i rapporten. Anbefaler å lese rapporten i sin helhet.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 18.06.2012.

Oppvarming
Oppvarming er basert på elektrisitet, varmepumpe og ildsted.
Varme i gulv på bad/vaskerom, entré og teknisk rom i 1.etasje, samt på bad i 2.etasje.
Varmepumpe og ildsted montert i stue i 1.etasje.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Kr. 6 976,- i årsgebyr for 2020. Kommunale avgifter til Sandnes kommune fordeles på to terminer. Summen inkluderer hytte/øyrenovasjon, vann og avløp.

I tillegg kommer det kostnader til årlig kontingent til Østre Dreggjavika veilag på kr 750,- pr år, og en årlig kostnad til Dreggjavika/Horpevika vann- og avløpslag på kr 1500,-.

Faste løpende kostnader
Forsikringer, strøm, tv og internett, kommunale avgifter, årlig kontingent til Østre Dreggjavika veilag og en årlig kostnad til Dreggjavika/Horpevika vann- og avløpslag.

Forsikring med polisenummer
Tryg / Utdanningsforbundet Polisenummer: 7487334

Formuesverdi
Formuesverdi kr 1 485 000 pr. 2018.

Diverse
To av soverommene i 1.etasje tilfredsstiller ikke dagens krav til rømning da vinduene er mindre enn dagens krav. Vindu på soverom 2.etasje er ikke i henhold til dagens krav til rømning. Men er godkjent som soverom i stemplede tegninger mottatt av Sandnes kommune.

Det foreligger ikke tegninger av hyttens 2.etasje og det vil heller ikke utarbeides av selger. Det er uklart om soverom i 2.etg er godkjent soverom ihht dagens regler selv om dette er benyttet som soverom siden hytten var ny.

Soverom og deler av bad 2.etasje, er ikke målbart areal grunnet måleregler. Det er ikke en fri avstand 0,6 m fra 1,9 m høyde til veggflater.

Årlig kontroll/service av avløpspumpen utenfor hytten. Dette blir organisert av Dreggjavika/Horpevika vann- og avløpslag.

I tillegg til fast båtplass på egen fellesbrygge for større båter, har selger i tillegg en privat årlig leieavtale om båtfeste i Horpevika for mindre båter. Leieforholdet omfatter 1 båtfeste. Videreføring av leie (evt. kjøp) av båtfeste må kjøper avklare direkte med grunneier.

Selger informerer om at hagestue er oppført av selger selv og ikke er byggemeldt eller godkjent av Sandnes kommune, da tiltaket var antatt at dette var iht. revidering av gjeldende kommuneplan. Kjøper bærer risiko for evt. konsekvenser tiltakene kan medføre dersom tiltakene var søknadspliktige.

Dette medfølger i handelen:
Loftstue: Sofa, liten kommode, trekasse til oppbevaring.
Alle hyller på vegg utenom tv-benk i 1.etasje. Skohyller klesrom/gang/bod, veggskap i gang i 1.etasje.
Benk på bad.
Solskjerming: Liftgardiner kjøkken, gardiner i to av soverommene nede (med høye smale vindu), lameller, rullegardiner i hagestue.
Hagemøbler: Langt hagebord med trestoler, 4 hagestoler med metallramme, rundt hagebord, bord i hagestue, gult hagebord, rustfarget utepeis.
Liten støvsuger gang.

Selger har også utarbeidet en liste over møbler/utstyr som kan kjøpes, se listen under vedlegg.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

2018/1361287  Jordskifte  
Jordskiftesak 17-160523REN-JSTA Bergsagel 45
Gjelder denne registerenheten med flere

Gjensidig avtale om felles båtbrygge i Dreggjavika på Bersagel på gnr 88 bnr 3 i Sandnes kommune foreligger, datert 11.08.2015.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Overvann til terreng. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse ifølge reguleringsplan for hytteområde øst for Dreggjavik, Bersagel med planID 95112.

Overtagelse
Overtakelse etter avtale med selger. Angi ønsket overtakelse i ditt bud.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
121 250,- (Dokumentavgift)

135 270,- (Omkostninger totalt)

5 125 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.24 735)
Grunnpakke (Kr.3 900)
Markedspakke 1 (Kr.9 900)
Oppgjør (Kr.6 500)
Provisjon (Kr.48 500)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Totalt kr. (Kr.103 435)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
62-20-0159

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Sandnes Eiendomsmegling AS
EIE Sandnes
Org. nr:915667406
Eidsvollgata 47
4307 Sandnes
Tlf: 93 04 49 02

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Peter Martinussen

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Dreggjavikveien 139
For mer om objektet
Dreggjavikveien 139

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: