Bilde 1 av Vierveien 129Bilde 2 av Vierveien 129
Digital salgsoppgave
Vierveien 129

4311 Hommersåk • Sandnes kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Koselig hytte i idylliske omgivelser - Båtplass medfølger - PÅMELDINGSVISNING
Vis i kart
Boligtype
Hytte
Eierform
Selveier
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
77 m²
Bruksareal (BRA)
95 m²
Bruttoareal (BTA)
103 m²
Kommunale avgifter
kr 291 / Mnd
Prisantydning
kr 3 250 000
Omkostninger
kr 92 270
Totalpris
kr 3 342 270
Byggeår
2000
Tomt
Eiet tomt 847 m²
Oppdragsnummer
82210071
card-default

Erik Aareskjold

Eiendomsmegler / Partner
Les om Erik
card-default

Linn Høen Thommesen

Eiendomsmegler / Partner
Les om Linn
Prisantydningkr 3 250 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 78 250,-
  
Totalpris kr 3 342 270
Eiendom
Vierveien 129, 4311 Hommersåk

Matrikkel
Gnr. 98 bnr. 517 i Sandnes kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 95 kvm, Bruttoareal: 103 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2000

Tomt
Eiet tomt 847 m²

Prisantydning
3 250 000

Totalpris inkl. omkostninger
3 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
78 250,- (Dokumentavgift)

92 270,- (Omkostninger totalt)

3 342 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 3 491 pr. år

Eier
Kjell Louis Tønnesen

Beskrivelse
Hytten ligger i et trivelig hyttefelt i Naustervik ca. 300 m fra sjøen. Her kan du koble av i rolige og naturskjønne omgivelser, omgitt av skog, fuglekvitter og bølgeskvulp. På fine sommerdager kan man nyte solen nede på bryggen eller i strandkanten med bading, soling, krabbefiske og båtliv.

Hytten ble oppført i 2000 og inneholder gang, bod, bad, stue/kjøkken og tre soverom (se 'Diverse'). Stuen har store vindusflater som gir en lys og luftig romfølelse. I sommerhalvåret blir også den innglassede balkongen som en ekstra stue. Som følge av at den er innglasset forlenger man sommersesongen betraktelig, så her kan man sitte ute fra tidlig vår til sen høst. Det er også en sørvestvendt terrasseplatting som har gode solforhold. Her kan man lene seg tilbake og nyte solen.

Hovedsoverommet ligger i 1. etasje, mens de to andre soverommene ligger i 2. etasje. Slik hytten er innredet i dag er det totalt 6 sengeplasser.

På badet er det fliser på gulv og i dusjsone, og panel på veggene. Det er innredet med servantskap, dusjnisje, toalett og vaskemaskin.

Det er kjørevei helt frem til hytten, men det medfølger også båtplass så alternativt kan man ta sjøveien. Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp, mens vann kommer fra felles brønn i hyttefeltet. Se info under 'Diverse'. I følge selger ligger det fiberkabel klart i veien like ved hytten.

Parkering
Parkering på egen tomt. I tillegg har eiendommen tinglyst rett til båtplass (båtplass nr. 19 på flytebrygge).

Beliggenhet
Eiendommen ligger i Naustervik kun ca. 40 minutters kjøretur fra Stavanger. Med kort reisevei til hytten er det enkelt å ta den i bruk bare for en natt, en helg men selvsagt også lengre ferier. Det gjør det også enkelt for familie og venner kan komme på besøk. Her er man omgitt av flott natur, sildrende bekker, fuglekvitter og dyreliv. Samtidig er sjøen kun ca. 400 m unna (i luftlinje). Her ligger alt til rette for at man kan koble av fra hverdagens mas og kjas.

Nede ved sjøen er det tilrettelagt med badeplass / sandstrand, så her kan man nyte solfylte sommerdager med bading, grilling og soling. På høsten kan man gå turer i skog og mark, og det er utallige turmuligheter i området. Dagligvarehandelen kan man ta i Hommersåk, som ligger ca. 10 minutters kjøretur unna. Her er det også diverse restauranter, apotek, butikker, osv. Hit kan man selvsagt også komme med båt. Velkommen til Naustervik!

Bebyggelse
Området er bebygd med hytter.

Tomt
Eiet tomt, 847 m²

Inneholder
P-ROM:
1. etasje: Entré/gang, soverom*, bad/vaskerom og stue/kjøkken.
2. etasje: Gang og to soverom.

S-ROM:
1. etasje: Bod

Innglasset balkong med tilgang via balkongdør, arealet er oppført på terrasse og oppmålt, uisolert og stedvis kun trevirke på deler av rekkverk.

* Se 'Diverse'

Byggemåte
Fritidsbolig med synlig grunnmur over bakkenivå og krypkjeller, antatt fundamentert på drenerende masser. Yttervegger over terreng med utvendig trekledning og innvendig panelt/ platebeslått. Saltak tekket med teglstein og innvendig panelt. Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapporten.

Primærrom
Primærrom: 77 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 95 kvm

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 27.09.2001.

Oppvarming
Elektrisk.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 3 491 pr. år

Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 79182448

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell som hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Diverse
Oversikt over kostnader:
Årlig kontingent i Naustervik hytteforening ca. kr 200,- (valgfritt).
Pliktig medlemskap i Naustervik flytebrygge, kontingent for 2021 er kr 2 000,-. Beløpet blir justert etter behov og hva som trengs å gjøres (varierer fra kr 2 000 - 4000 pr år).
Pliktig medlemskap i Naustervik hyttevann. Her betales det inn ca. kr 1 000,- ved behov. Det er svært sjeldent, og det er flere år siden forrige innbetaling.

I følge kommunens tegninger fra 2000 er soverommet i 1. etasje tegnet inn som bod. Det er ikke fremlagt godkjente tegninger/dokumentasjon på bruksendringen. Bruken av rommene kan derfor være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Følgende er tinglyst på eiendommen:
13.12.1999 11117 Rettigheter ifølge skjøte
Diverse servitutter/rettigheter, bl. annet; Standardklausul vedtatt om at hytten ikke skal brukes til helårsbolig, bestemmelse om adkomstrett, bestemmelse om båt/bryggeplass på bnr 10, bestemmelse om vannrett, bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.

Hele dokumentet ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det anbefales at hele dokumentet leses i sin helhet.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vei og avløp. Vann fra felles brønn.

Regulering
Eiendommen er regulert til fritidsbolig. Reguleringsplankart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Odel og konsesjon
Det er ikke odel eller konsesjon.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
78 250,- (Dokumentavgift)

92 270,- (Omkostninger totalt)

3 342 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.18 000)
Markedspakke 1 (Kr.20 000)
Oppgjør (Kr.6 900)
Provisjon (Kr.50 000)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.15 963)
Totalt kr. (Kr.110 863)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på grunn og
markedspakke.

Oppdragsnummer
82-21-0071

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Espen Eide & Partnere AS
EIE Stavanger
Org. nr:896253492
Niels Juels gate 50
4008 Stavanger
Tlf: 51 90 57 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Erik Aareskjold

Saksbehandlere
Erik Aareskjold
EIE Stavanger
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 92 81 60 31 / E-post: eaa@eie.no

Linn Høen Thommesen
EIE Stavanger
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 41 69 42 05 / E-post: lht@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Vierveien 129
For mer om objektet
Vierveien 129

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: