Bilde 1 av Akselmarkå 8Bilde 2 av Akselmarkå 8
Digital salgsoppgave
Akselmarkå 8

4325 Sandnes • Sandnes kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Trivelig rekkehus med attraktiv beliggenhet på enden - Barnevennlige omgivelser - PÅMELDINGSVISNING
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
140 m²
Bruksareal (BRA)
147 m²
Bruttoareal (BTA)
162 m²
Kommunale avgifter
kr 1 119 / Mnd
Prisantydning
kr 3 750 000
Omkostninger
kr 105 270
Totalpris
kr 3 855 270
Byggeår
1997
Tomt
Eiet tomt 202 m²
Oppdragsnummer
82210105
card-default

Espen Eide

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Espen
card-default

Linn Høen Thommesen

Eiendomsmegler / Partner / Faglig leder
Les om Linn
Prisantydningkr 3 750 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 91 250,-
  
Totalpris kr 3 855 270
Eiendom
Akselmarkå 8, 4325 Sandnes

Matrikkel
Gnr. 33 bnr. 667 i Sandnes kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 140 kvm, Bruksareal: 147 kvm, Bruttoareal: 162 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1997

Tomt
Eiet tomt 202 m²

Prisantydning
3 750 000

Totalpris inkl. omkostninger
3 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
91 250,- (Dokumentavgift)

105 270,- (Omkostninger totalt)

3 855 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 13 424 pr. år

Eier
Ole Johan Skjæveland

Beskrivelse
Trivelig enderekkehus i barnevennlige omgivelser på Håbafjell. Boligen er fra 1997 og har en praktisk og familievennlig planløsning. I underetasjen er det kjellerstue, soverom, bad og bod, i 1. etasje (hovedetasjen er det stue og kjøkken, mens det i 2. etasje er ytterligere to soverom og et bad.

Hele boligen holder standard fra byggeår og er velholdt. Her kan du om ønskelig flytte rett inn, alternativt kan du sette ditt eget preg på det - valget er ditt.

Stuen er lys og luftig med lysinnslipp fra flere kanter. På fine sommerdager blir også terrassen som en forlengelse av stuen. Terrassen ligger mot sørvest og har gode solforhold. I tillegg til terrassen er det også en stor og deilig markterrasse med gode solforhold.

Kjøkkenet har hvite fronter, grå benkeplate og integrerte hvitevarer. Det er plass til eget spisebord på kjøkkenet, så her kan familien samles rundt middagsbordet etter endt arbeidsdag.

Det er også en ekstra stue i underetasjen, en løsning mange verdsetter høyt - en vil ha besøk, en vil ha fred. Her kan også barna og ungdommen boltre seg med lek og moro.

Det er to bad i boligen, ett sammen med soverommene i 2. etasje og ett i underetasjen. Badet i 2. etasje er stor og deilig med hvite fliser på gulv og vegger. Det er ellers innredet med en hvit baderomsinnredning, dusjkabinett og toalett. Badet i underetasjen har belegg på gulv og malte vegger. Det er innredet med en hvit badromsinnredning, dusjkabinett, toalett og vaskemaskin.

Alle de tre soverommene i boligen er av god størrelse. Ellers er det godt med lagringsplass i to innvendige boder, på loftet og i utvendig sportsbod.

Parkering
Parkering i gate.

Beliggenhet
Akselmarkå 8 ligger i rolige og familievennlige omgivelser på Håbafjell. Boligen ligger i blindvei med lite trafikk og lekeplasser like rundt hjørnet. Det er kort vei til både skoler, barnehager og flotte turområder rundt Stokkalandsvannet. Ellers ligger også Rema 1000, Helgø Meny, Europris, legesenter og bussholdeplass i gåavstand fra boligen. For den aktive kan det også nevnes at det er kort vei til treningssenter og rulleskibanen i Melsheia. Det er ca. 3,5 km inn til Sandnes sentrum.

Bebyggelse
Området er bebygd med diverse boliger.

Tomt
Eiet tomt, 202 m²

Inneholder
P-ROM
Underetasje: Entré/gang, soverom, kjellerstue og bad/vaskerom.
1. etasje: Stue og kjøkken.
2. etasje: Entré/gang, to soverom og bad.

S-ROM:
Underetasje: Bod.
1. etasje: Bod.

Utvendig sportsbod på 5 kvm.

Byggemåte
Enderekkehus, antatt fundamentert på drenerende masser. Grunnmur mot terreng antas å være av betong, er utv. og innv. beslått. Yttervegger over terreng med utvendig trekledning og innvendig panelt/ platebeslått. Saltak tekket med betongstein sammen med naboenheter og innvendig panelt. Rapporten begrenses til enheten. Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport.

Primærrom
Primærrom: 140 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 147 kvm

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 20.11.1997.

Oppvarming
Varmekabler på bad. Ildsted i stue. Ellers elektrisk.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 13 424 pr. år

Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 931 089,- Som sekundærbolig Kr. 3 351 919,-

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Følgende servitutter er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:
23.12.1997 10922 Rettigheter ifølge skjøte
Vedlikeholdsplikt av felles parkeringsareal og lekeplasser. Solidarisk ansvar for stikkledninger.
Kopi av servitutten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig. Reguleringsplankart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
91 250,- (Dokumentavgift)

105 270,- (Omkostninger totalt)

3 855 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.18 000)
Markedspakke 1 (Kr.20 000)
Oppgjør (Kr.6 900)
Provisjon (Kr.73 000)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.16 753,50)
Totalt kr. (Kr.134 653,50)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
grunn og markedspakke.

Oppdragsnummer
82-21-0105

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Espen Eide & Partnere AS
EIE Stavanger
Org. nr:896253492
Niels Juels gate 50
4008 Stavanger
Tlf: 51 90 57 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Espen Eide

Saksbehandlere
Espen Eide
EIE Stavanger
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 93 04 03 00 / E-post: ee@eie.no

Linn Høen Thommesen
EIE Stavanger
Eiendomsmegler / Partner / Faglig leder
Mob: 41 69 42 05 / E-post: lht@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Akselmarkå 8
For mer om objektet
Akselmarkå 8

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: