Bilde 1 av Maurholen 35Bilde 2 av Maurholen 35
Digital salgsoppgave
Maurholen 35

4316 Sandnes • Sandnes kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Smeaheia - Enderekkehus i meget populært boligområde | 3 soverom | Carport | Solrike uteområder
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Eierseksjon
6
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
97 m²
Bruksareal (BRA)
105 m²
Kommunale avgifter
kr 835 / Mnd
Prisantydning
kr 3 950 000
Omkostninger
kr 115 270
Totalpris
kr 4 065 270
Byggeår
2005
Tomt
Fellestomt 806 m²
Oppdragsnummer
62220031
card-default

Peter Martinussen

Eiendomsmegler MNEF
Les om Peter
Prisantydningkr 3 950 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 106 250,-
  
Totalpris kr 4 065 270
Eiendom
Maurholen 35, 4316 Sandnes

Matrikkel
Gnr. 65 Bnr. 392 Snr. 6 i Sandnes kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 97 kvm, Bruksareal: 105 kvm
Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2005

Tomt
Fellestomt 806 kvm

Tilstandsrapport
Takstmann: Anders Jensen Takstdato: 16.05.22

Totalpris inkl. omkostninger
kr 3 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 106 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 107 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 057 620,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 065 270,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 10 019 i årsgebyr for 2022. Kommunale avgifter til Sandnes kommune fordeles på to terminer.

Velforening
Det er pliktig medlemskap i velforening. Selger informer at årlig kontingent for 2022 er på kr 1900,-

Eier
Bjørn Helge Hjertager Inger-Lill Hjertager

Beskrivelse
Vi i Eie Eiendomsmegling har gleden av å presentere Maurholen 35 for salg. Et lekkert rekkehus beliggende i et svært populært boligområde på Smeaheia. Rekkehuset holder en gjennomgående god standard, og det første som slår deg når du ankommer boligen er at alt virker velholdt og innbydende. Pent opparbeidet uteområde med steinbelagt gårdsrom, carport, solrike uteplasser.

Planløsningen er både god og funksjonell og passer både unge familier og voksne mennesker. 1.etasje inneholder blant annet en romslig stue i den ene enden og kjøkken i den andre enden. Begge med utgang til flotte uteområder. Boligens 2.etasje er den private sonen som inneholder tre soverom og bad.

Hvis du er på jakt etter noe av dette, bør Maurholen 35 avlegges et besøk.

U.etg.:
Det første du møter når du kommer inn er en lys entré/gang med god plass til å henge fra seg yttertøyet. Her er det fliser og varme i gulv, lysmalte overflater på vegger og tak.

Gjeste-wc med fliser på gulvet og lyse vegger. Rommet er innredet med gulvmontert toalett, vask og speil.

Vaskerom med belegg på gulvet og slette overflater på veggene. Her er det montert utslagsvask, varmtvannsbereder samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Denne etasjen har også to boder med gode lagringsmuligheter. Hylleløsninger som er montert medfølger i handelen.

1.etg.:
Lys og flott stue med parkett på gulvet, lysmalte vegger og downlights belysning. Stuen har en god størrelse som enkelt kan møbleres i to soner. Så her ligger alt til rette for å kunne invitere både venner og familie til et hyggelig selskap og et godt måltid. Gasspeisen har en fin plassering i rommet og er meget effektiv når kuldegradene melder seg. Lamellgardinene i vinduet medfølger i handelen.

Fra stuen er det utgang til en stor terrasse med markise som vender mot sør-øst. Flott uteplass hvor man kan nyte solen på dagtid.

Lyst og flott kjøkken. Her er det vinyl på gulvet, lysmalte vegger og downlights belysning. Kjøkkenet ligger adskilt fra stuen og har en romslig størrelse med god plass til spisebord hvor frokost og kaffekoppen kan nytes i fred og ro. Kjøkkenet er fra Creoform med god benke- og skapplass for både oppbevaring av kjøkkenutstyr og matlaging. Fliser over benkeplate. Integrerte hvitevarer som kombinert gass- og induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, samt frittstående kjøle- og fryseskap medfølger handelen. Stekeovnen var ny i 2019 og kjøle- og fryseskapet er fra 2018.

Fra kjøkkenet er det utgang til nord-vest vendt balkong med gode solforhold.

2.etg.:
Gang med parkett på gulvet og lysmalte vegger.

Romslig hovedsoverom med parkett på gulvet og lysmalte vegger. Soverommet har en god størrelse med plass til både dobbeltseng og nattbord på begge sider. Garderobeskap og rullegardin i vindu medfølger i handelen.

Soverom 2 og 3 har omtrent samme størrelse. Her er det også parkett på gulvet og lysmalte vegger. Garderobeskap som står medfølger i handelen.

Flott flislagt bad med varme i gulvet. Rommet er innredet med gulvmontert toalett, stor dusj, baderomsinnredning med vask og skap for oppbevaring samt speil med overlys.


Alle taklamper samt solskjerming som rullergardiner, lamellgardiner og markise på terrassen medfølger i handelen.

Velkommen til en hyggelig visning i Maurholen 35.

Parkering
Parkering i carport og i eget gårdsrom.

Beliggenhet
Maurholen har en beliggenhet som byr på en meget god kombinasjon av kvaliteter og derfor stadig etterspurt. Man skal lete lenge etter tilsvarende område som er like sentralt, barnevennlig, naturskjønt og etablert.

Nabolaget er barnevennlig med flere lekeplasser, volleyballbane og fotballøkke like i nærheten samt flotte grønt- og friområder. Samtidig som det er kort vei til tur- og rekreasjonsområder rundt Gisketjern, Ormaskogen og ikke minst Rundeskogen.

For den aktive kan nærområdet blant annet by på flere forskjellige fritidsaktiviteter for både barn og voksne. Sandnes idrettspark, Giskehallen, treningssenteret Movon på Østerhus Arena og frisbeegolfbane er alle i gåavstand fra leiligheten.

Sandnes sentrum med alle sine fasiliteter er bare noen minutters kjøring unna, og i tillegg er Kvadrat kjøpesenter og Ikea nesten nærmeste nabo.

Enkel tilkomst til E39, og dermed bare en kjøretur unna områder som Forus, Sola og Stavanger. I tillegg har man gode bussforbindelser i gåavstand fra boligen.

Beliggenheten er helt ideell for barnefamilien. Hvis du ønsker å bo sentralt i et barnevennlig boligområde med alt du trenger like i nærheten, så er Maurholen midt i blinken. Du og din familie vil garantert trives!

Bebyggelse
Bebyggelsen i området består av eneboliger, rekkehus og leiligheter i en fin kombinasjon.

Tomt
Fellestomt, 806 kvm

Adkomst
Fra E39: Ta av avkjørselen mot Sandnes sentrum inn Oalsgaten ved Stangeland. Ta til venstre inn Solaveien ved Rema 1000. Følg veien innover og Maurholen kommer på venstre side. Ta deretter til høyre etter ca. 40 meter og du vil få Maurholen 35 på din høyre side etter noe meter. Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
Flere barnehager i nærheten. Nærmeste barnehage er Ormaskogen barnehage som ligger like fra eiendommen. Skoler i alle alderstrinn ligger i gåavstand fra eiendommen. Smeaheia skole er nærmeste barneskole, som ligger ca. 300 meter fra eiendommen. Kort og trygg skolevei for de aller minste. Det er ca. 800 meter til både Giske ungdomsskole og Sandnes videregående skole.

Offentlig kommunikasjon
Gode bussforbindelser fra Solaveien og Aksel Eggebøs vei. Nærmeste bussholdeplass er i gåavstand fra boligen.

Fritidstilbud
Fra Maurholen 35 er det ikke langt til fritidsaktivitetene. Det er gåavstand til Sandnes Idrettspark, Giskehallen og Østerhus Arena hvor man finner friidrett, håndball, svømming, fotball og Movon treningssenter. Dersom det frister å prøve to av de raskest voksende idrettene i verden, så kan området rundt Maurholen 35 by på regionens beste frisbeegolfbane og InterPadel Sandnes med hele 8 baner for Padel tennis

Inneholder
Velkommen til Maurholen 35. Boligen går over tre plan og inneholder:

U.etg.: Entré/gang, gjeste- wc, vaskerom og to boder.
1.etg.: Stue med utgang til terrasse og kjøkken med utgang til balkong.
2.etg.: Gang, bad og tre soverom.

Parkering i carport.
Steinbelagt gårdsrom.

Byggemåte
Følgende er hentet fra tilstandsrapport, datert 16.05.2022:

Rekkehus med 3 etasjer. Byggeår 2005. Grunnmur av betong. Yttervegger av trekonstruksjoner. Vinduer med to lags glass. Yttertak med asfalt
takbelegg. Etasjeskillere av trebjelkelag.

Se vedlagt tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

Primærrom
Primærrom: 97 kvm
U.etg. - 17 kvm: Entré/gang, wc og vaskerom.
1.etg. - 40 kvm: Stue og kjøkken.
2.etg. - 40 kvm: Gang, bad og tre soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 105 kvm

Boder
Innvendige boder i underetasjen.

Standard
Følgende TG2 er hentet fra tilstandsrapport, datert 16.05.2022:

Bad - 2. etg.:
Krakelering/sprekker i servant er registrert. Utskiftning må påregnes. Riss i flisefuger i dusjsonen er registrert. Årsak er ikke kjent. Membranen har en alder som tilsier redusert restlevetid. Lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales. Det ble målt på tilfeldig sted og målingen viste en høydeforskjell på 2 mm. Fallet er mindre enn 1:50 i en avstand på 80 cm.

Rom under terreng:
Sokkeletasjen har vegger under bakkenivå som er utlektet fra grunnmuren. Dette anses som en risikokonstruksjon med hensyn til fukt. Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument, i utlektet kjellevegg. Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik. Målingene viser følgende: RH 68 %, temperatur 15 grader C og duggpunkt 9 grader C.

Tekniske anlegg, VVS anlegg:
Varerør fra fordelerskap er knekt ved utløpet i veggen. Konsekvens kan være fuktskader hvis det skulle oppstå lekkasje fra vanninstallasjoner i fordelerskapet.

Radon:
Det er ikke foretatt radonmålinger i boligen. Dette er anbefalt jf. Statens Strålevern.

Dører og vinduer:
Terrassedør mot sør, tar i terskel ved åpning lukking. Justering av dør/dørblad må påregnes.

Balkonger, terrasser, veranda etc:
Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra gjeldende forskrift. Rekkverket ble målt til 0,89 m. Tiltak anbefales.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest, datert 10.11.2005.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Varme i gulv i gang og wc i U.etasje. Gasspeis i stue i 1.etasje og varme i gulv på bad i 2.etasje.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 10 019 i årsgebyr for 2022. Kommunale avgifter til Sandnes kommune fordeles på to terminer. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Velforening
Det er pliktig medlemskap i velforening. Selger informer at årlig kontingent for 2022 er på kr 1900,-

Faste løpende kostnader
Forsikringer, strøm, gass, tv, internett, kommunale avgifter og årlig kontingent til velforening.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 830 883,- Som sekundærbolig Kr. 2 991 177,-

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

2005/2437 Rettigheter iflg. skjøte  
Denne seksjon har tilleggsdel - areal.
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2005/2437 Rettigheter iflg. skjøte  
Pliktig medlemskap i velforening m.v.
Gjelder denne registerenheten med flere

2005/2437 Rettigheter iflg. skjøte  
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Bestemmelse om spillvann/drensvann/overvann/stikkrenner m.m.
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

2005/2437 Seksjonering  
Opprettet seksjoner: Snr: 6
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 105/634
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1 - 6
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål ifølge bebyggelsesplan for felt F3 og F4, Smeaheia med planID 94305-11. Disse ligger vedlagt salgsoppgaven.

Overtagelse
Overtakelse 1.november eller etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 3 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 106 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 107 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 057 620,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 065 270,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke (Kr.3 900)
Provisjon (Kr.42 500)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.22 017,50)
Markedspakke (Kr.14 900)
Oppgjør (Kr.6 900)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Totalt kr. (Kr.100 117,50)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
62-22-0031

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandnes Eiendomsmegling AS
EIE Sandnes
Org. nr:915667406
Eidsvollgata 47
4307 Sandnes

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Peter Martinussen

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Maurholen 35
For mer om objektet
Maurholen 35

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: