Bilde 1 av Ringgata 21Bilde 2 av Ringgata 21
Digital salgsoppgave
Ringgata 21

1723 Sarpsborg • Sarpsborg kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Rålekker og strøken sentrumsvilla med hybel på hjørnetomt | Solrik hage med pergola | Dobbelgarasje | 6 sov | Velkommen!
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
6 soverom
Primærrom (P-ROM)
281 m²
Bruksareal (BRA)
294 m²
Bruttoareal (BTA)
339 m²
Kommunale avgifter
kr 1 609 / Mnd
Prisantydning
kr 9 300 000
Omkostninger
kr 248 520
Totalpris
kr 9 548 520
Byggeår
1923
Tomt
Eiet tomt 898 m²
Oppdragsnummer
84210176
Prisantydningkr 9 300 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 232 500,-
  
Totalpris kr 9 548 520
Eiendom
Ringgata 21, 1723 Sarpsborg

Matrikkel
Gnr. 1 bnr. 998 i Sarpsborg kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 281 kvm, Bruksareal: 294 kvm, Bruttoareal: 339 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
6

Byggeår
1923

Tomt
Eiet tomt 898 kvm
Tomten som er forholdsvis flatt arrondert består av grøntareal som gressplen, prydbusker og trær. Det er anlagt gangareal og uteplass i forkant av inngangspartiet med belegningsstein. Innkjørsel og gårdsplass i forkant av garasjen er belagt med brostein. Store deler av tomten er inngjerdet.

Prisantydning
9 300 000

Totalpris inkl. omkostninger
9 300 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

200,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

232 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 300 000,-)
233 870,- (Omkostninger totalt)
9 533 870,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 19 300 pr. år Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste.

Eier
Jonas Nikolai Grimsøen

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ved Mats Våge har gleden av å presentere en rålekker og strøken sentrumsvilla med hybel. Dette er en sjeldenhet plassert på byens beste tomt. Eiendommen har blitt betydelig oppgradert og fremstår med overdådig luksus. En klassisk villa med en moderne planløsning. Stuen og kjøkkenet oppleves som et sosialt allrom hvor man kan samle hele familien! 1.etasje inneholder også en romslig hall, et koselig soverom og et lekkert flislagt bad. I 2.etasje er det TV-stue, soverom, hovedsoverom med direkte adkomst til badet og walk-in garderobe som også kan brukes til soverom. I underetasje er det en hybel som genererer kr. 12.000,- pr mnd.

Høydepunkter
•Dobbelgarasje
•Hjørnetomt
•Hybel
•Stort kjøkken med øy
•Romslige soverom
•TV-stue
•Sentral beliggenhet

Velkommen inn!

Parkering
Parkering i dobbelgarasje på 40 kvm og på steinlagt oppkjørsel.
Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Boligen ligger i et attraktivt og sentralt boligområde i sentrum av Sarpsborg. Det er nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper, idrettshall, tennisanlegg og ridesenter. Kulturhuset Gleng og Sarpsborg scenen ligger også like i nærheten.

Eiendommen har gangavstand til Kulåsparken, byens stolthet, som er et flott naturparkanlegg i hjertet av Sarpsborg by. I nærheten ligger også Sarpsborgmarka og Tunevannet. Borregård Golfklubb, tilbyr golf for alle og ligger kort vei fra boligen. Her finner du banespill, nærspillbane, driving range, proshop og kafeteria.

Tunevannet er et populært badested om sommeren med flere sandstrender og flytebrygge med stupetårn. Sarpsborg Roklubb, samt Sarpsborg og omegn jeger- og fiskerforening, har sine anlegg ved innsjøen. Det er i tillegg tilrettelagt for funksjonshemmede ved Prestegårdstangen. Nærområdet har lekeapparater for barn, grillanlegg og fotballbane.

Fra eiendommen er det ca. 5 min kjøring til attraktivt badeland på Grålum. Badelandet ligger i tilknytning til Quality hotell som også huser en populær lekepark med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint, lekekrok og treningsstudio. I nabobygget til hotellet ligger Inspiria science center - en fornøyelsespark basert på kunnskap.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Meny og Coop Extra. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det ca. 3-4 min gange til Storbyen Kjøpesenter som byr på 75 butikker. Det er også kort vei til Lande storsenter, Amfi Borg og Tunejordet med et godt og variert utvalg. Fra Sarpsborg er det også kort reisevei til hyggelig grensehandel rett over svenskegrensen.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er bussterminalen som ligger ca. 100 meter fra boligen. Med bil fra Sarpsborg tar det ca. 18 min til Fredrikstad, 19 min til Rygge, 26 min til Halden og 59 min til Oslo S.

Eiendommen har kort gangavstand til Sandesundsveien barneskole, Kruseløkka ungdomsskole, St. Olav videregående skole og cis-school. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Innenfor gangavstand:
Gågata
Kruseløkka ungdomsskole
Sarpsborg stasjon
Sarpsborg torg
Kulåsparken
Glengshølen
Storbyen kjøpesenter
St. Olav VGS
Sarpsborg stadion
Lysøypa på Kurland

Bebyggelse
Området består for det meste av villa- og småhus bebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 898 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
Følgende rom inngår i p-rom:
<b>1.etasje - 109 kvm:</b> Hall, stue/kjøkken, bad, soverom
<b>2.etasje - 102 kvm:</b> Stue m/trapp, 2 soverom, omkledningsrom/ soverom, bad
<b>Kjeller - 70 kvm:</b> Entré/gang, kjøkken, stue, 2 soverom, bad, trapperom

Resterende rom er s-rom:
<b>2.etasje - 2 kvm:</b> Loftstrapp
<b>Kjeller - 11 kvm:</b> Kjellerrom

Byggemåte
Enebolig oppført i 1923. Generelt oppført i kjente konstruksjoner med en byggemåte som var vanlig da bygget ble oppført. Boligen er betydelig påkostet og oppgradert både innvendig og utvendig av eier etter overtakelsen i 2019. Se for øvrig nærmere beskrivelser om de ulike bygningsdelene i denne rapporten.

Primærrom
Primærrom: 281 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 294 kvm

Standard
Hall
Gjennom inngangspartiet kommer du inn til en romslig hall hvor du har god plass til yttertøy og sko. En stilig benk med tilhørende skap som sørger for god plass til oppbevaring følger med. Fra hallen har man også inngang til bad og soverom. Dobbel glassdør fører deg videre til stuen og kjøkkenet.

Stue 1.etasje
Åpen stue- og kjøkkenløsning med gjennomgående høy standard. Stuen er bra belyst av store dører og vinduer. Gulv av fiskebeinslaminat. lyse vegger og downligts. God plass til sofa møblement. Spisestuen er godt belyst av store vinduer og har god plass til spisemøbler. Det er også en liten kontorplass ved enden av stuen. Fra stuen er det utgang til hagen og uteplass.

Kjøkken
Stort og elegant JKE Design kjøkken med hvite profilerte fronter og benkeplater i stein. Det er flislagt i fiskebeinsmønster over kjøkkenbenken og downlights i taket. Kjøkkenet har godt med skap - og benkeplass og en kjøkkenøy som gjør rommet til en sosial samlingsplass.

Stue 2.etasje
I 2.etasje finner du en stor TV-stue med utgang til balkong. Her er det god plass til en stor sofa og TV-møblement. Inngang til et rålekkert bad med egen mosevegg.

Soverom, kontor og garderobe
Soverommene i boligen er av god størrelse, det er to i 2.etasje og ett i 1.etasje. Hovedsoverommet har utgang til luftebalkong og direkte adkomst til et rålekkert bad. I rommet ved siden av er det innredet til en stor walk-in garderobe.
Det andre soverommet i 2.etasje har god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobe.
Soverommet i 1.etasje har god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobe. Dette rommet passer godt til gjesterom.

Bad 1.etasje
Lekkert flislagt bad med dusj, toalett, servant fra HTH og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.


Bad 2.etasje
Rålekkert bad med spilevegg, glassdører, mosevegg, dobbeltdusj, badekar, toalett og servant fra HTH med skuffer. Dette badet er som ett privat spaanlegg og må oppleves.

Hybel
Kjelleren har en hybel med flislagt entré, to soverom, stue, kjøkken og bad. Her er det høy standard og leieinntekter på kr 12000,- per mnd.

Eksempler på innvendige overflater:
Gulv: Fliser, laminat.
Vegger: Malte flater, fliser.
Tak: Malte glatte flater.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 23/4/1923.

<b>Oppvarming og teknisk</b>
Det er elektrisk gulvvarme i hybel i kjeller, samt i hall og begge bad. I stuen er det en luft til luft varmepumpe, montert i 2020.
2 stk. nyere varmtvannsberedere er plassert i kjellerrommet. Det er lagt nytt innvendig røropplegg i forbindelse med etablering av nye bad og kjøkken.
Sikringsskap i første etasje inneholder 50 AHS og kurser med jordfeilautomater. Sikringspanelet på kjøkkenet i kjelleren inneholder kurser med jordfeilautomater. Nytt strømanlegg i 2019/2020

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 19 300 pr. år Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Sarpsborg kommune og dette inngår i kommunale avgifter.

Forsikring med polisenummer
IF forsikring Polisenummer: 4624063

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 080 434,- Som sekundærbolig Kr. 3 889 562,-

Diverse
Følgende punkter har fått TG2 i tilstandsrapporten:
Gulv på grunn - Tilstandsgrad er satt med hensyn til alder på de støpte gulvene. Man må forvente at det ikke finnes noen isolasjon og fuktsperre under de støpte gulvene da dette ikke var vanlig når dette bygget ble oppført.

Vegger mot grunn - Tilstandsgrad er satt med hensyn til alder og utførelse i forhold til dagens byggemetode. Det ble ikke indikert noen unormale høye fuktverdier i de utforede trekonstruksjonene på befaringstidspunktet, men takstmann gjør oppmerksom på at utforede vegger i trekonstruksjon i rom under terrengnivå kan være en risikokonstruksjon med hensyn til fukt, og avhenger av at dreneringen fungerer 100%. Deler av ytterveggene i utleiedelen var møblert, og ikke tilgjengelig for fuktsøk. Det er enkelte sprekker/riss i grunnmuren.

Drenering -  Tilstandsgrad er satt med hensyn til alder. Ingen synlig fuktsikring utvendig. Dreneringen av huset er skjult i grunnen, og er derfor ikke befart.

Veggkonstruksjon og utvendige fasader - Konstruksjonen er skjult og tilstandsgrad er satt med hensyn til alder, og utførelse i forhold til dagens byggemetoder.

Takkonstruksjon - Tilstandsgrad er satt med hensyn til alder og utførelse i forhold til dagens byggemetode. Det er misfarging etter fukt/svertesopp i deler av undertak. Det har tidligere ikke vært ventilering langs raft, men i forbindelse med omkledning av fasader og omlegging av taket i 2019-2020 så har det blitt montert sprekkpanel og lufting i gesimskasser. Ved befaringstidspunktet var kloakklufting avsluttet innvendig på loftet, noe som gir økt risiko for kondensering. Eier opplyser at dette skal utbedres før salg.

Etasjeskillere - Tilstandsgrad er satt med hensyn til alder og generell vurdering. Det registreres noe skjevheter på deler av gulvene.

Eier har opplyst om følgende punkter i egenerklæringsskjemaet:
Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja. Østfold Rørservice og Gyko Team. Rørarbeid på badene utført av Østfold Rørservice og flislegging og membran utført Gyko Team
Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja. Rørarbeid på badene utført av Østfold Rørservice og flislegging og membran utført Gyko Team 2019/2020
Foreligger det dokumentasjon på arbeidene? Ja. Kvitteringer og skriv på utførte tjenester
Er arbeidet byggemeldt? Ja i 2020 i regi av Østfold Byggservice As

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Ja, kun faglært. Østfold Rørservice

Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Ja, 100 år gammelt hus med tilsvarende alder på kjeller / grunnmur.

Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun faglært. Bygget balkong, fasade og renovering av tak (glassert takstein) 2020, Østfold byggservice AS.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun faglært. Varmepumpe. Nytt strømanlegg med sikringsskap, downlights, varmekabler 2019/2020. Tobbens varmepumpeservice AS, EL-tjenesten AS, Installatøren AS

Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)? Ja, av Installatøren AS.

Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeider som normalt bør utføres av faglærte personer utover det som er nevnt tidligere (f.eks. på drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc.)? Ja, Trapp ved inngangsparti/hage, pergola og snekkerarbeid innvendig.

Selges eiendommen med utleiedel, leilighet eller hybel eller lignende? Ja.
Hvis ja, er rommene som benyttes til ovennevnte godkjent til beboelse (rom til varig opphold) av bygningsmyndighetene? Godkjent i kommunen - tiltak 2020.

Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen? Ja. Kjelleretasje.

Er innredningen/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene? Ja, tiltaket søkt kommunen i 2020.

Kjenner du til manglende brukstillatelse eller ferdigattest?. Nei. Tiltak godkjent i kommune, ferdigattestskjema sendes inn.


Merk:
Takhøyde i utleiedelen i kjeller er målt mellom 2,03 til 2,05 meter på tilfeldig utvalgte steder. Deler av badet er imidlertid under 2,00 meter.
Vinduene i utleiedelen er plassert høyt i veggen i forhold til kravene for rømningsvindu. Eier opplyser imidlertid at det vil bli fastmontert stigetrinn under vindu for å tilfredsstille kravet. Vinduene ble ikke funksjonstestet av takstmann.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.
Hybel er i dag utleid for kr. 12.000,- per mnd.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Kopi av situasjonskart, og reguleringsplaner med bestemmelser er tilgjengelig i elektronisk salgsoppgave og hos megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
9 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
232 500,- (Dokumentavgift)

248 520,- (Omkostninger totalt)

9 548 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.9 900)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Blink (Kr.6 900)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.42 687)
Markedspakke 1 (Kr.13 900)
Oppgjør (Kr.7 900)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Provisjon (Kr.46 500)
Totalt kr. (Kr.131 852)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-21-0176

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
EIE Ski & Ås
Org. nr:818809522
Nordbyveien 27 A
1406 Ski
Tlf: 64 80 97 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Mats Våge

Saksbehandlere
Mats Våge
EIE Ski & Ås
Eiendomsmegler
Mob: 95 82 35 58 / E-post: mvaa@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Ringgata 21
For mer om objektet
Ringgata 21

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: