Bilde 1 av C. E. Holters vei 7DBilde 2 av C. E. Holters vei 7D
Digital salgsoppgave
C. E. Holters vei 7D

1725 Sarpsborg • Sarpsborg kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Pen 4-roms leilighet | Solrik terrasse med utsikt | Et steinkast fra barneskolen | Sentrumsnært og barnevennlig boområde
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
3 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
69 m²
Bruksareal (BRA)
69 m²
Bruttoareal (BTA)
76 m²
Fellesutgifter
kr 5 123 / Mnd
Prisantydning
kr 1 900 000
Omkostninger
kr 8 010
Fellesgjeld
kr 364 908
Totalpris
kr 2 272 918
Fellesformue
kr 50 192
Byggeår
1957
Tomt
Fellestomt 4374 m²
Oppdragsnummer
56210135
card-default

Samra Delic

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Samra
Prisantydningkr 1 900 000,-
Fellesgjeldkr 364 908,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 2 272 918
Eiendom
C. E. Holters vei 7D, 1725 Sarpsborg, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 1 bnr. 2321, andelsnr. 22 i Høgda borettslag med orgnr. 948348853 i Sarpsborg kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 69 kvm
Bruksareal: 69 kvm
Bruttoareal: 76 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1957

Tomt
Fellestomt 4374 m²

Prisantydning
1 900 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 364 908,- pr. 18.08.21
Andel fellesformue: kr. 50 192,- pr. 18.08.21

Totalpris inkl. fellesgjeld
1 900 000,- (Prisantydning)
364 908,- (Andel av fellesgjeld)

2 264 908,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

2 272 918,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 5 123,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Avdrag og renter på andel fellesgjeld, kommunale avgifter, varmtvann, eiendomsskatt, kabel tv, renhold, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, styrehonorar, normalt vedlikehold mv.

Sikringsordning fellesgjeld
"Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Eldin Hodzic

Velkommen til visning!
C. E. Holters vei 7D ligger i Høgda borettslag på Alvim. Inngang D er den innerste inngangen og leiligheten ligger i 2. etasje.

Området er ettertraktet for førstegangskjøpere, par med eller uten barn, men også for den voksne kjøpegruppen som er i ferd med å kjøpe seg ned i boligstørrelse. Leilighetens sentrale, men tilbaketrukne beliggenheten, samt solrik terrasse, er bare noe av det beboerne setter stor pris på.

Primærarealet er på 69 kvm som er eksepsjonelt godt unyttet. Du får tre soverom, stue/spisestue, kjøkken og baderom - uten at det har gått på bekostning av størrelsene på noen av rommene. Fra stuen er det utgang til en vest-vendt terrasse med fin utsikt mot nærområde. Terrassen er overbygd og uterommet blir som en ekstrastue - skillet mellom ute og inne glir over i hverandre.

Oppholdsrommene stue/spisestue har masse naturlig lys fra de store vindusflatene, god plass til romslige møbler og mulighet for vedovn. Kjøkkenet har en hvit profilert innredning med takhøye overskap. Det er fliser over benken på langsiden ved vaskesonen, som gjør det enklere å holde rent. Det er opplegg for oppvaskmaskin og kjøkkenet har godt med skapplass. Det er tre soverom der hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og skyvedørsgarderobe. Badet er innredet med dusjkabinett, wc, servant på skap og speilskap. Det er fliser på vegger og belegg på gulv. Det er opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel. Leiligheten har godt med lagringsplass i to boder i felles kjeller og en bod på loft.

Nye lekekamerater vil man garantert kunne finne i dette hyggelige nabolaget. Den korte skole - og barnehagevei er noe som vil gjøre hverdagens kabal med levering/henting av barn svært behagelig.

Ønsker du å bo i et barnevennlig og trygt boligområde med gangavstand til både nærbutikk, skole og barnehage?

Da ønsker vi deg velkommen til visning i C. E. Holters vei 7D!

Parkering
Biloppstillingsplass.
Borettslaget har noen garasjer ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Kontakt styreleder for å sette deg på venteliste.

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et rolig, etablert boligområde på Alvim i Sarpsborg kommune. Det er kort avstand til skoler, nærbutikk og kort gåavstand til Borg Storsenter. Det er gode bussforbindelser til Sarpsborg og Fredrikstad, og kort vei til E6. Til sentrum er det ca. 2 km.

Bebyggelse
Bebyggelsen i området er bestående av flermannsboliger, eneboliger, boligblokker og noe næringslokaler.

Tomt
Fellestomt, 4374 m²

Tomten er felles for hele borettslaget.
Store områder med grøntarealer mellom bygningene.
Asfalterte parkeringsplasser og stikkveier til de ulike enheter.
Tomten er pent opparbeidet med gress, beplantning, busker, trær, kantstein m.m.
Tomten vurderes godt stelt og gir et meget godt inntrykk.
Det er grøntområder rundt og i mellom bebyggelsen og tomten gir et preg av "grønne omgivelser".

Skole/barnehage
Skole
Alvimhaugen skole (1-6 klasse):
Skolens visjon: Trivsel skaper motivasjon for læring.
Alvimhaugen barneskole er en middels stor nærmiljøskole på Alvim i Sarpsborg kommune. Skolen ligger i et stille og rolig boligområde. Skoleåret 2019-2020 har vi 150 elever og 28 ansatte. SFO har i år 24 påmeldte elever. Skolen har to byggetrinn der småskolefløya fra 1.-4. trinn har historie tilbake til 1984, og storskolefløya fra 5.-7. trinn fra 2001. Det er stor aktivitet på skolen både på dagtid og på kveldstid. Mange familier benytter skolen som arena for sammenkomster og hygge. Alvimhaugen barneskole er vinner av Benjaminprisen 2019 for sitt helhetlige og langsiktige arbeid mot rasisme og diskriminering. Adresse: Utsiktsveien 35, 1725 Sarpsborg.

Kruseløkka ungdomsskole (8-10 klassen):
Kruseløkka Skole ble bygget i 1957, og ved innvielsen flyttet 30 lærere og 640 elever fordelt på 26 klasser inn. Siste byggetrinn stod ferdig i 1961, og først fra 1971 ble skolen en ren ungdomsskole. I dag har Kruseløkka Ungdomsskole 540 elever fordelt på 21 klasser. Videre er vi fordelt i 6 storteam med tilsammen 26 kontaktlærere. Det jobber 60 lærere og assistenter på skolen til daglig. Vi har flere store og solide murbygninger. Det er to gymsaler, en formingsfløy, et skolebibliotek, en stor aula, en hovedfløy med klasserom, samt en mindre klasseromsfløy. Vi har fem datarom med bærbare PCer og fire datatraller. Alle klasserom er utstyrt med enten Smartboard eller projektor. Vi skal ha fire ulike aktivitetsdager i året. Vi legger stor vekt på Ro, Respekt og Ryddighet- RRR. Dette skal gjennomsyre hele skolen og gi grunnlag for god læring. Alle individer skal sees og respekteres. Adresse: Hans Nielsen Hauges gate 33, 1723 Sarpsborg.

St.Olav videregående skole
Skolens verdier er et utviklet i fellesskap blant skolens medarbeidere og elever. Disse ble lansert og innarbeidet i skolens praksis fra skolestart 2018. Arbeidet med verdier er aldri ferdig, og vi jobber hele tiden med at verdiene skal styre det vi gjør hver dag. St.Olavs verdier er: Samhold - Engasjement - Kompetanse.  Adresse:  Dronningens gate 51, 1723 Sarpsborg.

Barnehage
Lykkelia barnehage - Bikuben
Vi er en liten privateid barnehage, med plass til  +/- 25 barn, i alderen 0-6 år, som ligger i sentrum av Sarpsborg, nærmere bestemt på Alvim. Vi har en stor, flott hage til å leke i. Ved siden av denne, er det ikke langt til verken Glommastien eller Kulås. Åpningstider: 06:45 - 16:45. Adresse: Utsikten 15, 1725 Sarpsborg.

Torsbekkdalen familiebarnehage
Torsbekkdalen familiebarnehage ligger i umiddelbar nærhet til Sarpsborg sentrum og eies og drives altså av Bente Tømmerholt, som selv er barnehagelærer. Barnehagen er underlagt «Lov om barnehager» og bruker «Rammeplan for barnehager» som er verktøy. Her hos oss er det 8 plasser til barn i 0-3 års alderen. Sammen med 2 assistenter koser vi oss i små, trygge omgivelser. Hovedfokuset vårt er å gi barna og deres foresatte en trygg og god start på barnehagelivet. I tillegg til å dekke de små barnas primære behov som mat, søvn og skift, bygger vi sosial kompetanse, vennskap og språkutvikling. Vi undrer oss sammen med barna, går på turer og utfolder oss i gymsalen. Åpningstider: 07:30 - 16:30.
Adresse: Ringgata 77, 1723 Sarpsborg.

Snarveien barnehage
Barnehagen har 29 små og 54 store barn fordelt på 5 avdelinger; Alv og Alvarin som er for 0-3 år og Gandalv, Helsing og Lodbrok som er for 3-5 år. Navnene på avdelingene er fra norrøn sagnhistorie fra området her. Vi er en barnehage som har stor bredde på aktiviteter, i motsetning til et spisset pedagogisk tilbud. Vi vil levere et tilbud som oppleves trygt og profesjonelt. Personalet er barnehagens viktigste ressurs for god kvalitet, og Snarveien FUS barnehage har et meget kompetent personale. Vi har et stort og flott uteområde. Åpningstider: 06:30 - 17:00. Adresse: Snarveien 2, 1711 Sarpsborg.

Offentlig kommunikasjon
Buss
Ca. 100 meter til busstopp "Alvim Croner" med linje 136.

Tog
Ca. 3,4 km til Sarpsborg Stasjon med linje R20 til Halden og R20X til Oslo sentralstasjon.

Fly
Ca. 1 time og 35 min til Oslo Gardermoen flyplass.

Inneholder
Areal og fordeling pr. etasje:
2.etasje: 69 kvm BRA / 69 kvm P-rom

Leiligheten går over ett plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
2. etasje: Bad/vaskerom, entré, kjøkken, stue og 3 soverom.

I tillegg medfølger to boder i felles kjeller og 1 bod på felles loft.

Byggemåte
Vinduer og dører:
Vinduer med rammer og karmer i tre med isolerglass fra 2011. Lav alder og god tilstand. De tilfeldige valgte vinduer som ble funksjonstestet fungerte tilfredsstillende.

Ytterdør i tre fra 1980. Brannklassifisert. Balkong dør i tre med stort glassfelt med isolerglass fra 2011. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på ytterdør. Lav alder og god tilstand på balkongdør.

Terrasse, balkonger, trapper ol:
Fra stue er det utgang til balkong på ca. 9,5 kvm. Overbygget. Dekke er belagt med komposittfliser. Verandabord er godt vedlikeholdt. Rekkverkshøyde er innenfor krav.

Opplysningene ovenfor er hentet fra vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Erik Pedersen, datert  11.08.2021.

Primærrom
Primærrom: 69 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Bad/vaskerom, entré, kjøkken, stue og 3 soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 69 kvm

Boder
Det er 2 boder i felles kjeller og 1 bod på felles loft.

Standard
4-roms andelsleilighet opprinnelig oppført i 1957.
Beliggende i 2. etasje i boligblokk.
God og innholdsrik planløsning.
Fra stue er det utgang til balkong på ca. 9,5 kvm.
Andelen disponerer 2 boder i kjeller og 1 bod på loft.

Lav alder og god tilstand på vinduer fra 2011. Nyere balkongdør fra 2011 med god tilstand, dog eldre hoved ytterdør. Dette er
vedlikehold som borettslaget normalt har ansvaret for. Stort sett normale vegger og himlinger, dog noe avvik på gulv. Kjøkken bør
oppgraderes og har noe avvik. Badet har høy alder opp mot forventet levetid for et våtrom. Det benyttes dog dusjkabinett som
gjør at rommet får svært liten vannbelastning. Høy alder på VVS-komponenter. Ingen egen bereder, fellesanlegg i borettslaget.

Ingen bygningsdeler har fått TG3.

Da dette er et borettslag med 4 eller flere enheter gjøres det ikke undersøkelser av utvendige bygningsdeler som yttertak
(inkludert loft), yttervegger, grunn og fundamenter m.m. Dette da boligen er organisert i et borettslag hvor borettslaget er ansvarlig
for utvendig vedlikehold.

Det understrekes at dette kun er en oppsummering.
Hele rapporten må leses for å få en oversikt over boligens tilstand.

Oppsummert:
- Leilighet med innholdsrik og god planløsning.
- Stor overbygget balkong på ca. 9,5 kvm.
- Avvik er hovedsakelig knyttet til alder og levetid
- Pen tomt med gode sol og lysforhold.
- Rolig og sentral beliggenhet.

Boligen anses som et godt panteobjekt med potensiale. For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest.

Det skal ikke være nødvendig med ferdigattest for bygg eldre enn fra 1998 da nye regler om ansvar ble innført.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming. Mulighet for ildsted.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er inkludert i felleskostnadene.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 5 123,- pr.mnd.
Avdrag og renter på andel fellesgjeld, kommunale avgifter, varmtvann, eiendomsskatt, kabel tv, renhold, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, styrehonorar, normalt vedlikehold mv.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 500,- pr. mnd. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Eiendommen har en årlig forsikringspremie på kr. 1 800,-

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr: 12125529265, DNB Bank ASA
Restgjeld pr. 18.08.2021 kr. 238 650,-
Restløpetid: 86 terminer
Type lån: Annuitet
Antall terminer: 4 terminer pr. år
Siste termin: 31.12.2042
Type rente: 1.6 % pa.

Lånenr: 12138362270, DNB Bank ASA
Restgjeld pr. 18.08.2021 kr. 126 259,-
Restløpetid: 111 terminer
Type lån: Annuitet
Antall terminer: 4 terminer pr. år
Siste termin: 31.03.2049
Type rente: 1.6 % pa.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Det er ikke innført IN-ordning i boligselskapet.

Årsregnskap
Driftsinntekter i 2020 var til sammen
kr. 5 095 128.-
Driftskostnadene i 2020 var til sammen
kr. 4 125 842,-
Årets resultat på kr. 354 827 ,- fremkommer i resultatregnskapet og ble overført til egenkapital.
Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2020
kr 384 827,- og viser borettslagets likviditet. De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift.

For øvrig vises det til de enkelte tallene i resultatregnskapet, balansen og notene. Styret er ikke kjent med hendelser etter 31.12.2020 som påvirker regnskapet i vesentlig grad.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 87371118

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke innhentet.

Borettslag
Borettslag: Høgda borettslag, Orgnr: 948348853

Høgda Borettslag er tilknyttet Sarpsborg og Omegns Boligbyggelag. Borettslaget består av 86 enheter, og har beliggenhet i Sarpsborg kommune.

Borettslagets arbeid:
1984: Omtekking av tak med aluminiumsplater
1985: Ny fasadekledning med Steni-plater
1995: Rehabilitering av bad, med fliser på vegg og våtromsbelegg.
1995: Nye vann- og avløpsrør i blokkene. Nye felles beredere.
1998: Nye balkonger
2010-11: Omfattende rehabiliteringsarbeider med bla byttet det elektriske anlegg, alle vinduer og balkongdører byttet, nye ventiler,
byttet branndører, etterisolering og puss av fasader.
2011: Vedtatt på ekstraordinær GF 15.11 - Videre oppussing av verandaer, rehabilitering av el.anlegg i leilighetene og stikk i boder.
2019: Vedtatt på ekstraordinær generalforsamling 16.05 å igangsette rehabilitering av tak og utskifting av hovedinngangsdører og
porttelefon.
2020: Vedtatt på ordinær generalforsamling 22.06.2020 å gi styret fullmakt til å anskaffe og etablere ladestasjon for el-biler tilsvarende
løsningen som er beskrevet i innkallingen. (To søyler med til sammen fire ladepunkter).

Forretningsfører
Sarpsborg og Omegns Boligbyggelag.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det er forkjøpsrett for medlemmer og borettslaget, den utlyses etter budaksept. Dersom forkjøpsretten benyttes, løses opprinnelig kjøper fra avtalen og alle økonomiske forpliktelser overfor selger bortfaller. Vær oppmerksom på at forretningsfører har anledning til å belaste et ekstra gebyr til den som benytter forkjøpsrett.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Søknad om hundehold skal sendes styret. En søknad må være behandlet, og godkjent av styret, før anskaffelse av hund. Kattehold tillates ikke, dog med unntak av innekatt.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Komfyr og kjøleskap kan følge med salget.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G), jf. borettslagsloven § 5-20. Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Borettslaget er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen omfattes av:
Kommuneplan, navn:
Kommuneplanens arealdel 2015 - 2026
Formål:
H810_Sandesund-Greåker
1001 - Bebyggelse og anlegg.
2010 - Veg
Godkjent/vedtatt: 18.06.2015

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
1 900 000,- (Prisantydning)
364 908,- (Andel av fellesgjeld)

2 264 908,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

2 272 918,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke 1 (Kr.24 900)
Visningshonorar 1800 x 2 (Kr.3 600)
Eierskiftegebyr selger (Kr.5 225)
Oppgjør (Kr.5 500)
Fastpris (Kr.35 000)
Grunnpakke borettslag (Kr.12 900)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.220)
Totalt kr. (Kr.87 345)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
56-21-0135

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
JAL Eiendomsmegling AS
EIE Fredrikstad
Org. nr:898489582
Arne Stangebyes gate 11
1601 Fredrikstad
Tlf: 69 36 69 40, Fax: 69 36 69 48

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Jens August Larsen

Saksbehandlere
Samra Delic
EIE Fredrikstad
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 41 36 53 92 / E-post: sade@eie.no

EIE Fredrikstad
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av C. E. Holters vei 7D
For mer om objektet
C. E. Holters vei 7D

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: