Bilde 1 av Lindåsen 226 Bilde 2 av Lindåsen 226
Digital salgsoppgave
Lindåsen 226

4440 Tonstad • Sirdal kommune

Prisantydning

kr 3 250 000

Omkostninger: kr 95 269Totalpris: kr 3 345 269
Innholdsrik hytte på stor selveiertomt i naturskjønne omgivelser - PÅMELDINGSVISNING
Vis i kart Last ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Hytte
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
115 m²
Bruksareal (BRA)
120 m²
Bruttoareal (BTA)
131 m²
Kommunale avgifter
kr 195 / Mnd
Prisantydning
kr 3 250 000
Omkostninger
kr 95 269
Totalpris
kr 3 345 269
Byggeår
2008
Tomt
Eiet tomt 1550 m²
Oppdragsnummer
82200079
card-default

Espen Eide

Daglig leder / Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Les om Espen
card-default

Linn Høen Thommesen

Eiendomsmegler / Partner
Les om Linn
Prisantydning kr 3 250 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 250 000,-) kr 81 250,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Boligkjøperpakke Buysure (valgfritt) kr 12 650,-
   
Totalpris kr 3 345 269
Eiendom
Lindåsen 226, 4440, Tonstad

Matrikkel
Gnr. 25 bnr. 20 i Sirdal kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 115 kvm, Bruksareal: 120 kvm, Bruttoareal: 131 kvm

Antall soverom
4

Byggeår
2008

Tomt
Eiet tomt 1550 m²

Prisantydning
3 250 000

Totalpris inkl. omkostninger
3 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
81 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 250 000,-))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
12 650,- (Boligkjøperpakke Buysure (valgfritt))

95 269,50 (Omkostninger totalt)

3 345 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 2 340 pr. år Hytterenovasjon og feiegebyr.

Parkering
Parkering på egen tomt. På vinterstid brøytes det opp til felles parkeringsplass. Fra den er det ca. 200 m å gå til hytten. Stien opp er som regel hardpakket med snø etter at grunneier har kjørt opp med scooter. Grunneier kan være behjelpelig med scooter-transport hvis det er nødvendig.

Beskrivelse
Lindåsen 226 er en flott solid hytte med villmarkspanel og torv på taket, noe som resulterer i at hytten glir fint inn i de fantastiske omgivelsene. Utenfor er det stor terrasse som ofte blir brukt til lek og grilling i sommerhalvåret. Det er lune og solrike uteplasser rundt hele hytten, og den selveide tomten er på hele 1500 kvm. Her er det godt med boltreplass, enten man vil leke gjemsel, klatre i trærne eller lage snømann.

Hytten stod ferdig i 2008 og har hele 11 sengeplasser samt 2 plasser på sovesofa. Den går over to plan, og har en familievennlig løsning. Her er det god plass til å ta med seg familie og venner på hytten.

I stuen er det stor flott peis som gir en lun og god varme. For selger har det vært en nytelse å være oppe i snøen, merke kulden ute og så kose seg foran den lune varmen fra peisen inne. Stuen er romslig og har god plass til flere soner. Her kan noen sitte rundt spisebordet med brettspill, mens andre kanskje vil slappe av med en bok i god-stolen eller trekke bort i sofakroken for å se TV. Det er også en stue i 2. etasje som passer ypperlig når barna eller ungdommen vil boltre seg med lek og moro.

Selve kjøkkenet har sorte fronter og integrerte hvitevarer (koketopp, stekeovn, mikro, kjøleskuffer, fryseskap og oppvaskmaskin). Kjøkkenet har god plass så her kan flere delta i matlagingen samtidig.

Badet har sorte fliser på gulv og trepanel på veggene. Det er ellers innredet med en pen klassisk innredning, dusjkabinett og vegghengt toalett. Fra badet er det også adkomst til badstue - en løsning mange verdsetter høyt. Her kan man senke skuldrene og restituere seg etter lang skitur. Kanskje noen drister seg til et snøbad også?

Det er også et eget toalett i 2. etasje, noe som kan være praktisk dersom man har med seg gjester. Ellers er det også eget vaskerom. På vaskerommet er det varmekabler så dette rommet fungerer også som et tørkerom.

Det er fire soverom i hytten, i tillegg til en sovealkove i stuen i 2. etasje. Fra det største soverommet i 2. etasje er det også en luke inn til kneveggen. Dette kan være et spennende rom for de minste, enten til soving eller lek, eller det kan benyttes som lagringsrom. Det er også en utvendig bod på 5 kvm.

Les mer om hyttefeltet og se flotte bilder på /www.lindaasen.no.

Beliggenhet
Lindåsen hyttefelt ligger i Sirdal, ca. 10 kilometer nord for Tonstad. Kjører du videre oppover Sirdalen, tar det ca. 20 minutter å komme til Sinnes. I motsetning til mange andre nyere hyttefelt, er det god boltreplass og god avstand mellom hyttene. Lindåsen er et lite familievennlig hyttefelt, omgitt av vill og vakker natur.  Her har man fantastiske turmuligheter rett utenfor døren året rundt. Her er det masse som kan utforskes, blant annet fiskevann, badekulper, utsiktspunkter og luftige fjelltopper. Her kan man starte både skituren, randonee-turen og gåturen like utenfor hytteveggen.

Terrenget er bratt til å begynne med, men så er det bare å lange ut til nærliggende støler og fiskevann. Øykhomtjønna ligger en fottur unna og er et attraktivt mål også for de mindre barna. Her kan man grille, bade og ta seg en tur med kanoen. Lenger nede i feltet er det en kjekk løype hvor målet er en gapahuk. Det er også laget en ny gapahuk oppe på Barlundsfjellet. Her kan en både nyte utsikten og ta seg et bad.

På vinterstid blir det ryddet trasé for skiløype nede i feltet, i tillegg er det et barneskitrekk som er populært for de minste. Ønsker man et bredere utvalg av skiløyper og alpint muligheter kan man kjøre til Sinnes på ca. 20 minutter.

Sirdalsheiene innbyr til vandring i et praktfullt terreng, og kjente turistattraksjoner som Kjerag, Lysefjorden, Byrkjedalstunet, Suleskardsvegen og Øygardsstølen ligger alle i nærheten. Det kan også nevnes jakt, fiske, golf, lavvo-overnatting, sauesanking, sopptur, multeplukking og mye mer. Her ligger alt til rette for å nyte fjellets gleder året rundt.

Fra Stavanger til Lindåsen tar det snaue 2 timer med bil. Beliggenheten passer derfor spesielt godt for de som ønsker å komme seg raskt til fjells for å utnytte helgen maksimalt. Her trenges ingen planlegging.

Bebyggelse
Området er bebygd med fritidsboliger.

Tomt
Eiet tomt, 1550 m²

Adkomst
Hyttefeltet ligger ca. 10 kilometer nord for Tonstad, på riksvei 468 mot Sinnes. Fra den tar man opp til venstre og fortsetter ca. 1 km opp privat vei.

Inneholder
P-ROM:
1. etasje: Entré/gang, vaskerom/bod, to soverom, bad med badstue og stue/kjøkken.
2. etasje: Stue med sovealkove, to soverom og toalett.

S-ROM:
Utvendig bod: Bod med utvendig tilkomst, tilkoblet fritidsboligen derfor medtatt i enhetens BRA/ BTA.

Det er også et lukket loft på 10 m2, som ikke er målbart areal innenfor det ene soverommet.

Byggemåte
Fritidsbolig over 2 plan (1. etasje og 2. etasje). Ringmur med stedstøpt plate på mark, antatt fundamentert på drenerende masser. Yttervegger, kledd utvendig med liggende trepanel. Etasjeskiller av trevirke (trebjelkelag/ I-bjelke). Boligen har saltak, med oppløft av trekonstruksjon tekket med torv.  Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport.

Primærrom
Primærrom: 115 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 120 kvm

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 19.12.2008.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 2 340 pr. år Hytterenovasjon og feiegebyr.

Forsikring med polisenummer
Tryg Polisenummer: 6807764

Formuesverdi
Formuesverdi kr 838 198 per

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Sirdal kommunen har ikke komplette tegninger på hytten i sitt system, og megler har derfor ikke mulighet til å sjekke om faktisk bruk stemmer overns med godkjent byggetegninger.

Pliktig medlemskap i velforening kr 3000,- pr halvår. Avgiften inkluderer vedlikehold av vei, brøyting, etc.

Det er innlagt Parabol TV fra Canal Digital og fiber bredbånd fra Telenor (kan også ta inn TV via fiberkabel).

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommens grunnboksblad.

Følgende rettigheter er tinglyst:
23.01.2009 52100 Bestemmelse om parkering
Denne eiendommen har helårs parkeringsrett ved RV 48 samt kjørevei frem til hytten. Rettigheter hefter på Gnr. 25 Bnr. 12.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Privat vei, vann og kloakk. Hyttefeltet har felles pumpehus og septiktank. Strøm til pumpehus og tømming av septiktank administreres av hytteforening, og det koster ca. kr 2 000 - 2 500,- pr år.

Regulering
Eiendommen er regulert til fritidsbolig. Reguleringsplankart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
81 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 250 000,-))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
12 650,- (Boligkjøperpakke Buysure (valgfritt))

95 269,50 (Omkostninger totalt)

3 345 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.10 000)
Markedspakke 1 (Kr.14 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 3 250 000,-) (Kr.65 000)
Oppgjør (Kr.6 900)
Totalt kr. (Kr.96 400)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
grunn og markedspakke.

Oppdragsnummer
82-20-0079

Internett
www.eie.no

Eier
Aasmund Conrad Erlandsen Marianne Meling Erlandsen

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Espen Eide & Partnere AS
Eie Stavanger
Org. nr:896253492
Niels Juels gate 50
4008 Stavanger
Tlf: 51 90 57 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler / Fagansvarlig Espen Eide

Saksbehandlere
Espen Eide
Eie Stavanger
Daglig leder / Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Mob: 93 04 03 00 / E-post: ee@eie.no

Linn Høen Thommesen
Eie Stavanger
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 41 69 42 05 / E-post: lht@eie.no

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler / Fagansvarlig Espen Eide
Telefon: 51 52 44 00
Mobil: 93 04 03 00
E-post: ee@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.