Bilde 1 av Valebø Brygge 100Bilde 2 av Valebø Brygge 100
Digital salgsoppgave
Valebø Brygge 100

3721 Skien • Skien kommune

Prisantydning

kr 750 000

Omkostninger: kr 20 120Totalpris: kr 770 120
1 igjen! Solrike og romslige hyttetomter ved Valebø brygge - Størrelser fra ca. 1235-1500 kvm |Rett til leie av båtplass
Vis i kartLast ned salgsoppgave
Boligtype
Hyttetomt
Eierform
Selveier
Prisantydning
kr 750 000
Omkostninger
kr 20 120
Totalpris
kr 770 120
Tomt
Eiet tomt 1235 m²
Oppdragsnummer
98210041
card-default

Ole-Martin Meland

Advokat/megler
Les om Ole-Martin
card-default

Vilde Juvet Steinmoen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Vilde
Prisantydningkr 750 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 750 000,-)kr 18 750,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 770 120
Eiendom
Valebø Brygge 100, 3721, Skien

Matrikkel
Gnr. 338 bnr. 5 i Skien kommune

Eierform
Selveier

Prisantydning
750 000

Totalpris inkl. omkostninger
750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
18 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 750 000,-))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

20 120,- (Omkostninger totalt)

770 120,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Eier
Olaf Trygve Aase

Beskrivelse
Frittliggende hyttetomter beliggende på Valebø i Skien Kommune. Gruset adkomstvei med biloppstillingsplasser.

Beliggenhet
Valebø brygge ligger i idylliske omgivelser langs vakre Norsjø og en båttur unna Ulefoss. Det er flotte tur- og rekreasjonsområder i nærområdet. Valebø er stille og rolig, med mulighet for å koble helt av og lade batteriene. Her er det fantastisk å være både om sommeren og på vinterstid.

Området og nærområdet har fantastiske friluftsmuligheter hele året. Sommerstid er det muligheter for ulike typer vannsport, fisking og bading. Det er flotte turområder i nærheten eller en liten kjøretur unna, som for eksempel Svanstul. Svanstulområdet ligger i Norges største frivillig vernede naturreservat og er et veldig populært utfartssted for Grenlandskommunene året rundt: http://www.svanstul.no/. Ønsker man stå på nedoverski vinterstid er det i overkant av 60 min til Kongsberg Skisenter.

Det vil bli tinglyst rett til leie av båtplass (båtplassen er ikke spesifisert), samt bruk av området nevnt som VS2 og SK2 i reguleringsplanen, samt det lille grønne arealet rundt.

Bebyggelse
Hovedsakelig fritidsbebyggelse, samt en boligeiendom i nærområdet.

Tomt
Tomtestørrelser fra ca. 1.235 - 1.500 kvm
Tomtene er oppmålt. Det presiseres at kjøpet av eiendommen ikke gjelder hele boligtomten som tilhører matrikkelen, men det utregulerte området som er nevnt som:

BFF1 (ca. 1.500 kvm)
BFF2 (ca. 1.235 kvm)
BFF3 (ca. 1.375 kvm)

Det tas forbehold om at tomtens utseende og størrelse kan variere noe fra slik den ser ut i reguleringsplan.

Adkomst
Adkomst fra Skien:
Følg riksvei 3282 (Valebøvegen) nordover mot Valebø, i ca. 26 km, deretter ta av inn på Valebø og følg denne frem til du tar mot høyre inn på Brennevegen rett før Valebø kirke. Følg denne i ca. 700 meter før du skal til venstre og inn på Valebø brygge. Denne følger du i ca 1,5 km før du har kommet frem.

Adkomst fra Kongsberg:
Kjør E134 mot Notodden, deretter følg Riksvei 360 forbi Nordagutu. Ta til venstre inn på Valebøvegen, Riksvei 3282. Følg denne mot Valebø i ca. 10 km. Ta av inn på Valebø og følg denne frem til du tar mot venstre inn på Brennevegen rett før Valebø kirke. Følg denne i ca. 700 meter før du skal til venstre og inn på Valebø brygge. Denne følger du i ca 1-1,5 km før du har kommet frem.

Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger. Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Ferdigattest
Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest da det er salg av tomt.

Energimerking
Foreligger ikke ved salg av tomt.

Kommunale avgifter
Skien kommune vil beregne kommunaleavgifter ved oppføring av hytte og fradeling av tomtene.

Eiendomsskatt
Skien kommune vil beregne eiendomskatt ved oppføring av hytte og fradeling av tomtene.

Faste løpende kostnader
Det mulighet for tv pakke via parabol fra ca. 450 kr /mnd og internett fra ICE for ca. 299,- /mnd.
Det vil bli tinglyst pliktig medlemsskap i sameie hvor det er felles ansvar for vedlikehold av vei, samt vann- og avløpsanlegg.
Strøm etter evt forbruk.

Formuesverdi
Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør ca. 30% av beregnet markedsverdi og ca. 80% av sekundærbolig. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.
Tv via parabol og internett via mobilnett.

Annet
Det er anledning for kjøper til å kjøpe boligtomt og hyttetomt 2 samlet.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
<b>Rett til vei, vann og avløp</b>
Alt øvrig areal på eiendommen Gnr. 338 Bnr. 5 i Skien kommune, vil tilfalle den utregulerte boligtomten. Det vil bli tinglyst veirett over denne eiendommen etter fradelingen, samt vann- og avløpsrett. Det vil også bli pliktig medlemskap i et sameie som drifter vei, vann og avløp.

<b>Rett til båtplass</b>
Det vil bli tinglyst rett til leie av båtplass, samt bruk av området nevnt som VS2 og SK2 i reguleringsplanen, samt det lille grønne arealet rundt.
Båtplassen er ikke spesifisert.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Det er et felles renseanlegg for alle bolig-/hyttetomtene som fremgår av reguleringsplanen. Det vil bli opprettet et sameie hvor samtlige eiere har et felles ansvar for vedlikehold og drift av dette. Pliktig medlemskap vil bli tinglyst. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.
Eiendommen vil få tinglyst veirett over Gnr. 338 Bnr. 5. Det vil her påløpe kostnader for brøyting og vedlikehold av vei.

Regulering
Eiendommen er regulert til fritidsformål i "Reguleringsplan for Opsahl-Solheim - Gnr. 338 Bnr. 5". Kopi av situasjonskart, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Odel og konsesjon
Det er ikke odel på eiendommen. Grønn egenerklæring ifm. konsesjon utfylles ifm kontraktsunderskriving.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
18 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 750 000,-))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

20 120,- (Omkostninger totalt)

770 120,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
98-21-0041

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Eie Eiendomsmegling Grenland AS
EIE Grenland
Org. nr:997898400
Prinsessegata 14
3707 Skien
Tlf: 35 53 05 50, Fax:

Ansvarlig megler
Advokat/megler Ole-Martin Meland

Saksbehandlere
Ole-Martin Meland
EIE Grenland
Advokat/megler
Mob: 92 45 89 59 / E-post: omm@eie.no

Vilde Juvet Steinmoen
EIE Grenland
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 41 18 13 31 / E-post: vs@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Valebø Brygge 100
For mer om objektet
Valebø Brygge 100

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: