Bilde 1 av Slemdalsgata 12BBilde 2 av Slemdalsgata 12B
Digital salgsoppgave
Slemdalsgata 12B

3717 Skien • Skien kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Nyoppført og stilren halvpart av tomannsbolig - Flytt rett inn - Carport
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
4 soverom
Bruksareal (BRA)
120 m²
Prisantydning
kr 3 690 000
Omkostninger
kr 102 270
Totalpris
kr 3 792 270
Byggeår
2021
Tomt
Eiet tomt 455 m²
Oppdragsnummer
98210061
card-default

Ole-Martin Meland

Advokat/eiendomsmegler
Les om Ole-Martin
Prisantydningkr 3 690 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 93 250,-
  
Totalpris kr 3 792 270
Eiendom
Slemdalsgata 12B, 3717 Skien

Matrikkel
Gnr. 300 bnr. 5320 snr. 2 i Skien kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Bruksareal: 120,50 kvm

Antall soverom
4

Byggeår
2021

Tomt
Eiet tomt 455 m²

Prisantydning
3 690 000

Totalpris inkl. omkostninger
3 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
93 250,- (Dokumentavgift)

102 270,- (Omkostninger totalt)

3 792 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Eier
Taghrid Daabas

Parkering
Mulighet for å parkere bil ved inngangspartiet til boligen.

Beliggenhet
Boligen har en attraktiv og solrik beliggenhet - sentrumsnært med alle fasiliteter "rett" utenfor døren.

Fra boligen er det gangavstand til Joker Duestien eller Lietorvet kjøpesenter og sentrum/Arkaden som har et bredt utvalg av opplevelser, butikker, samt apotek, frisør, dagligvare, Vinmonopol, postfilial, treningssenter, restauranter og kafeer. Kun en liten, koselig spasertur unna (ofte med varm sol i ansiktet). Boligen ligger også helt perfekt til for de som er avhengig av tog og byss, fra Nylende har du tilgang til alt. Og i tillegg er det kort vei til skole (Lunde skole og Mæla skole) og barnehage (nye og flotte Dusestien barnehage).

Flotte turstier går rett fra veien til rekreasjonsområder i eventyrlige Lundedalen, samt til Stevneplassen og Skagerak Arena hvor Odd knuser all motstand.

Er det ønske om kultur og liv, er ikke veien lang til Ibsenhuset og Parkbiografen, hvor det holdes teater, konserter, forestillinger og show. Ta gjerne en matbit før - Skien har mange herlige spisesteder som kan friste enhver gane!

Ønsker du ikke å dra hjem helt enda, da kan du rocke foten på byens utesteder, eller slappe av i hyggelig atmosfære med noe godt i glasset. Og best av alt, super beliggenhet gir null taxikø!

Tomt
Eiet tomt, 455 m²
Se vedlagt tegning i prospekt for merking av fellesareal.

Adkomst
Fra Skien sentrum; følger Kongensgt. Etter rundkjøringen ved Brekkeby ta til venstre ved Slemdalstun. Boligen ligger etterhvert på høyre side.
Evt se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Inneholder
Meget god og praktisk planløsning over 2 plan - innholder:

1. Etasje:
Entre, bod, bad, soverom, vaskerom/teknisk, soverom og soverom.

2. Etasje:
Åpen stue - og spisestue, kjøkken, bad og soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 120,5 kvm

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest

Oppvarming
Peis og elektrisitet.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt inngår i kommunale avgifter.

Fordeling felleskostnader
Det betales ingen felleskostnader. Dette må evt avtales mellom seksjonene. Megler anbefaler å sette av en månedlig sum til fremtidig vedlikehold eller til innkjøp av felles maskiner/materialer.

Faste løpende kostnader
Ny kjøper må påberegne løpende kostander som innboforsikring, telefon og evt dersom man ønsker å oppgradere hastigheten på internett eller kabel-tv. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, fordelsavtaler med f.eks. fagforbund, kanalvalg, hastighet på bredbånd osv.

Forsikring med polisenummer
Tryg Polisenummer: 7367956

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 984 169,- Som sekundærbolig Kr. 3 543 009,-

Sameie
Sameie: Slemdalsgata 12,
Vedtekter for sameiet vedlagt i salgsoppgaven.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst til kommunal vei, og adkomst til offentlig vei skjer ved direkte avkjørsel.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (16.6.2016)
Bevaring kulturmiljø Kommuneplan (16.6.2016)
byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav Kommuneplan (16.6.2016)
Flomfare Kommuneplan (16.6.2016)

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
93 250,- (Dokumentavgift)

102 270,- (Omkostninger totalt)

3 792 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

2 finnoppdateringer (Kr.1 656)
Provisjon for begge enheter - 25 000,- per stk (Kr.25 000)
Oppgjør (Kr.5 500)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.540)
Totalt kr. (Kr.32 696)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
98-21-0061

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"


Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vi kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
MELAND EIENDOMSMEGLING AS
EIE Grenland
Org. nr:997898400
Prinsessegata 14
3707 Skien
Tlf: 35 53 05 50, Fax:

Ansvarlig megler
Advokat/eiendomsmegler Ole-Martin Meland

Saksbehandlere
Ole-Martin Meland
EIE Grenland
Advokat/eiendomsmegler
Mob: 92 45 89 59 / E-post: omm@eie.no

EIE Grenland
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Slemdalsgata 12B
For mer om objektet
Slemdalsgata 12B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: