Bilde 1 av Sildhopen 19Bilde 2 av Sildhopen 19
Digital salgsoppgave
Sildhopen 19

8266 Mørsvikbotn • Sørfold kommune

Prisantydning

kr 1 490 000

Omkostninger: kr 51 269Totalpris: kr 1 541 269
Mørsvikbotn - Enebolig/fritidseiendom med fjøs, uthus og stor tomt
Vis i kartLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Primærrom (P-ROM)
69 m²
Bruksareal (BRA)
73 m²
Prisantydning
kr 1 490 000
Omkostninger
kr 51 269
Totalpris
kr 1 541 269
Byggeår
1932
Tomt
Eiet tomt 1454 m²
Oppdragsnummer
86200160
card-default

Bjørn Armand Vagle

Eiendomsmegler MNEF
Les om Bjørn
Prisantydningkr 1 490 000,-
Pantattest kjøperkr 199,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 490 000,-)kr 37 250,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
  
Totalpris kr 1 541 269
Eiendom
Sildhopen 19, 8266, Mørsvikbotn

Matrikkel
Gnr. 86 bnr. 34 i Sørfold kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 69 kvm, Bruksareal: 73 kvm

Byggeår
1932

Tomt
Eiet tomt 1454 m²

Prisantydning
1 490 000

Totalpris inkl. omkostninger
1 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
37 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 490 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

51 269,50 (Omkostninger totalt)

1 541 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Eier
Tore Kalland

Beskrivelse
Velkommen til Sildhopen 19, en flott eiendom beliggende i Mørsvikbotn.

Boligen er registrert som enebolig, men benyttes i dag som fritidseiendom av nåværende eier.

Boligen er over 2 etasjer og inneholder entre, stue, kjøkken, bad, 4 soverom og bod.

På tomten er det også en stor fjøs som kan brukes som lagringsrom, verksted eller liknende. I tillegg er det et uthus som brukes som bod. Deler av uthuset er innredet som samlingsrom/tv-stue.

Det er ca 12,5 mil fra Bodø sentrum til eiendommen.

Tomt
Eiet tomt, 1454 m²

Inneholder
1.etasje:
Entre, stue, kjøkken, bad og bod.

Loft:
3 soverom.

På tomten er det også en stor fjøs som kan brukes som lagringsrom, verksted eller liknende. I tillegg er det et uthus som brukes som bod. Deler av uthuset er innredet som samlingsrom/tv-stue.

Det følger ikke med naust/nausttomt.

Primærrom
Primærrom: 69 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 73 kvm

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, noe som ikke er uvanlig for eiendommer fra dette byggeår.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Eiendomsskatt
Rekvirert.

Fordeling felleskostnader
Ingen.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2018:
Rekvirert.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
1 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
37 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 490 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

51 269,50 (Omkostninger totalt)

1 541 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Fast pris + takst
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
86-20-0160

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Bodø Eiendomsmegling AS
Eie Bodø
Org. nr:980511308
Storgata 13 A
8001 Bodø
Tlf: 75 56 54 00, Fax: 75 56 54 01

Ansvarlig megler
Bjørn Armand Vagle

Saksbehandlere
Bjørn Armand Vagle
Eie Bodø
Mob: 97 00 76 01 / E-post: bav@eie.no

Eie Bodø
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Sildhopen 19
For mer om objektet
Sildhopen 19

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: