Bilde 1 av Oktava Sjøbergs veg 6Bilde 2 av Oktava Sjøbergs veg 6
Digital salgsoppgave
Oktava Sjøbergs veg 6

2335 Stange • Stange kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

STANGE - Hyggelig enebolig med solrik uteplass og hage. Garasje og carport.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
153 m²
Bruksareal (BRA)
153 m²
Bruttoareal (BTA)
169 m²
Kommunale avgifter
kr 1 116 / Mnd
Prisantydning
kr 2 850 000
Omkostninger
kr 97 770
Totalpris
kr 2 947 770
Byggeår
1967
Tomt
Eiet tomt 1015 m²
Oppdragsnummer
72210290
card-default

Petter Bakke

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Petter
card-default

Martine Styren

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Martine
Prisantydningkr 2 850 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 83 750,-
  
Totalpris kr 2 947 770
Eiendom
Oktava Sjøbergs veg 6, 2335 Stange

Matrikkel
Gnr. 93 bnr. 219 i Stange kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 153 kvm, Bruksareal: 153 kvm, Bruttoareal: 169 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1967

Tomt
Eiet tomt 1015 kvm

Prisantydning
2 850 000

Totalpris inkl. omkostninger
2 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
83 750,- (Dokumentavgift)

97 770,- (Omkostninger totalt)

2 947 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 13 390 pr. år

Eier
Thuy Tran Thi Le

Parkering
Parkering i garasje, carport og på egen tomt.

Beliggenhet
Boligen er fint beliggende i Stange med gangavstand til det du trenger i hverdagen. Herfra er det kort veg til barnehager, barneskole, ungdomsskole og Stange videregående skole. Nærmeste dagligvarebutikk er kun 600 meter fra huset. Området kan ellers by på fine tur- og friluftsområder, ballplasser og treningssenter. I tillegg er Stangehallen i nærheten hvor det er flere idrettstilbud. I sentrum av Stange finner du de fleste sentrumsfasiliter, i tillegg til gode kollektivtransporttilbud med både buss og tog. Det er ca.12 km til Hamar sentrum.

Tomt
Eiet tomt, 1015 kvm
Tomt opparbeidet med gruslagte veier, diverse beplantninger, plenareal, terrasse på terreng og biloppstillingsplass. Frittstående garasje og uthus.
Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Inneholder
Areal og fordeling enebolig:
Totalt: 153 m² BRA / 153 m² P-rom
1. etasje: 107 m² BRA / 107 m² P-rom
Kjeller: 46 m² BRA / 46 m² P-rom

Følgende rom er inkludert i P-rom:
1. etasje: Entré, kjøkken, spisestue, stue, 2 soverom og bad.
Kjeller: Soverom, bad, 2 ganger, teknisk rom og vaskerom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Oddbjørn Nilsen:
Boligbygg oppført i 1967. Grunnmur av betong. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med stående trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner. Yttertak er utvendig tekket med takstein. Boligen har entrédør med glassfelter. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass.

Carport har bærende yttervegg anlagt på løststående lettklinkerblokker. Blokkene har vridning av trykket som blir overført fra vegg. Bygning i trekonstruksjoner. Innsiden er oppmålt til ca 44 m2. Fasaden er kledd med stående trekledning. Pulttak i trekonstruksjoner. Yttertak er utvendig tekket med takpapp. Konstruksjonen har uisolerte vegger og tak. 

Frittstående uthus. Bygning i trekonstruksjoner. Innsiden er oppmålt til ca 43 m2. Fasaden er kledd med stående trekledning. Yttertak er utvendig tekket med metallplater. Konstruksjonen har isolerte vegger og tak.

Kort oppsummert tilstandsgrad fra tilstandsrapport utført av takstmann:
Det er gitt TG0 og 1 på vaskerom med unntak av ventilasjon, vann- og avløpsrør, overflater himling og fallforhold i gulv som alle har fått TG2. Kjøkken, med unntak av vann- og avløpsrør som har fått TG2. Øvrige rom, rom under terreng med unntak av overflater vegger, himling og gulv, konstruksjoner og spesielle observasjoner som har fått TG2. se tilstandsrapport for kommentarer. Loft med unntak av overflater vegger/undertak og inspeksjonsmuligheter som har fått TG2. Innvendige trapper. Etasjeskiller underetasje/1. etasje, skjevhetsmåling har fått TG2. Teknisk anlegg med unntak av vann- og avløpsrør. P-rom. Brannutstyr. Konstruksjon. Dører. Yttertak (hovedtak). Terrasse. Drenering med unntak av fuktsmerker og alder, som har fått TG2.
Det er gitt TG2 på bad i 1. etasje og underetasjen. Skorsteiner inne i boligen. Fasader inkl. kledning. Vinduer. Tekkingsoverflate og undertak, takgjennomføring, skorsteiner over tak og konstruksjon på hovedtaket. Grunnmur. Frittstående byggverk (både garasje og uthus).

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapporten som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Boder
Utebod tilknyttet garasjen.

Standard
Velkommen til Oktava Sjøbergs veg 6 og denne hyggelige boligen i Stange. Huset inneholder blant annet tre soverom, to bad, to stuer, kjøkken og vaskerom. Solrik hyggelig terrasse med videre utgang til hagen. Boligen er fint beliggende i Stange med gangavstand til det du trenger i hverdagen. Området kan ellers by på fine tur- og friluftsområder.

Du ankommer eiendommen på gruset gårdsplass. Det er godt med parkeringsmuligheter her og i garasjen og carporten. Det overbygde inngangspartiet tar deg inn i gangen, der det er plass for omkledning og oppbevaring av yttertøy.

Videre inn i boligen er stuen. De store vindusflatene sørger for godt med lysinnslipp. Her er det flere møbleringsmuligheter, med god plass til spise- og flere sittegrupper. Peisovnen gir rommet et flott preg. Fra stuen er det utgang til fin og lun terrasse, der det videre er det trapp ned til hagen.

Kjøkkenet er i åpen løsning med stuen og har innredning fra 2016.  Innredningen har profilerte fronter, benkeplate i laminat og flislagt benkerygg. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Hvitevarer medfølger som forevist.

Boligen har tre soverom hvorav to er i 1. etasje og det tredje er i kjelleren. Rommene er av god størrelse med plass til seng og garderobe.

Det er ett bad i boligens hovedetasje og bad samt vaskerom i kjelleren.  Boligens første bad ligger i 1. etasje og er flislagt med gulvvarme. Vegghengt servantinnredning med skuffer og ovenpåliggende servant med speil og overlys. Badekar, gulvstående toalett og opplegg for vaskemaskin.

Baderom i kjeller har gulvflate belagt med gulvbelegg og våtromstapet på vegger. Vegghengt servant og speil med overlys og stikkontakt i overkant.
Vegghengt dusjarmatur, gulvstående toalett.

Vaskerom fra byggeår med oppgraderinger utført i 2016. Det er flislagt gulv og malte veggplater.
Vegghengt utslagsvask og varmtvannsbereder plassert i hjørnet.

Det er frittstående garasje med  carport og uthus på tomten.

Velkommen til en hyggelig visning!

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det er ikke utstedt midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for noe av bygningsmassen.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i lovverket som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som ble søkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at ulovlig bygde tiltak blir lovlige, men bare at saken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 26.05.1967. Tegningene fra første etasje samsvarer med dagens bruk, med unntak av wc i entré som er fjernet. I byggetegningene for kjelleretasjen er kjellerrom definert som hobby-, fyr- og disponibelt rom og soverommet med bad er definert som bod. (Boligens tilleggsdel - det vil si rom som ikke er godkjent for varig opphold). Arealene er likevel medtatt i takstrapport som henholdsvis primær- og sekundærrom. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Det er også mottatt byggetegninger av fasaden til huset, og disse samsvarer.

Sikringsskap med automatsikringer plassert i gang i underetasje.
Informasjonen er hentet fra tilstandsrapport som er vedlagt i salgsoppgaven.

Oppvarming
Varmepumpe i kjøkken.
Peisovn i stue.
Oppvarming med elektriske varmekabler i bad.
Øvrig oppvarming med elektrisitet.

Dersom beboelsesrom ikke har oppvarmingskilde ved visning, følger dette heller ikke med boligen.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 13 390 pr. år
I disse inngår eiendomsskatt, renovasjon samt vann- og avløpsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til kr. 5 460,- for inneværende år.
For Stange kommune: Eiendomsskatten er medregnet i de kommunale avgiftene, men faktureres separat to ganger årlig.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under punktet kommunale avgifter påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, innboforsikring, utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 84341818

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 670 715,- Som sekundærbolig Kr. 2 414 572,-

Tekniske installasjoner:
Ventilasjon med naturlig til luft kombinert med stedvis mekanisk avtrekk.
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Det gis ingen garantier når det gjelder tilstand, funksjonalitet og levetid på medfølgende teknisk utstyr/tilbehør/løsøre.

Diverse
Fastmonterte lamper av privat karakter, medfølger ikke boligen.

Det er innhentet opplysninger fra Brann- og Feiervesenet. Denne eiendommen ligger inne med fritak for feiing og tilsyn. Søkt fritak den 15.09.2014.

Annet
Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjemaet:
Arbeid utført på våtrom: Vaskerom kjeller, flislagt gulv med membran utført av egeninnsats.
Tettsjikt/membran/sluk ble fornyet ved egeninnsats.
Sluk i kjelleren kan bli tett på vinter, bør derfor vedlikeholdes annet hvert år.
Flagstad: åpnet tett sluk i kjelleren.
Problemer med drenering/fuktinnsig/fuktsmerker i underetasje/kjeller: Kun en gang i høsten 2019 på det laveste støpte gulvet i kjelleren. Året før var veldig tørt og det
kom mye regn den høsten. Flagstad kontrollerte drenering og kjørte kamera i dreneringsrør og fant ingen skade eller feil. Har aldri hatt problemer med vann/fukt før og etter det. I tillegg er det i år utarbeidet nytt rør helt inn til husvegg til hovedkloakken i forbindelse med byggearbeidet på nabotomta sommeren 2021.
Det har vært utett tak over carport, taktekking er byttet.
Terrasse og utvendig taktekking egeninnsats av faglært.
Fjernet oljetank av Arnkværn AS.
Stange Elektriske har vært her og utført mindre oppgraderinger på det elektriske anlegget.
Kontroll av el-anlegg gjort av Stange energi.
Arbeid utført: Faglært egeninnsats.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Følgende er tinglyst på eiendommen:
Dagboknr. 83704, tinglyst den 21.01.2021. Gjelder avtale om felles stikkledninger.
Eier har rett til å legge sine stikkledninger over Gnr. 93 Bnr. 384.

Dagboknr. 102576, tinglyst den 20.06.1967. Gjelder rettigheter til vei.

Eiendommen har følgende tinglyste rettigheter på andre eiendommer:
Dagboknr. 106742, tinglyst den 12.09.1989. Gjelder diverse påtegninger.

Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres etter forespørsel.

Utleie
På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen er i matrikkelen godkjent som  én bruksenhet.

Vei/vann/kloakk
Det er offentlig vann og avløp tilknyttet boligen. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Nabolaget har en privat avtale om strøing/snøbrøyting, utgiftene deles med husstander i Oktava Sjøbergs veg. Da blir det brøytet i fellesveg og på gardplassen (avtalen er frivillig). Regning en gang i året på ca kr.1000.

Regulering
Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel 2020-2032, med planid 201501. Området eiendommen ligger i er utnyttet til bebyggelse og anlegg.

Eiendommen ligger i et område under reguleringsplan for Høgda, fra 05.11.1986. Området er regulert til boliger og felles avkjørsel.

Kopi av planer fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
83 750,- (Dokumentavgift)

97 770,- (Omkostninger totalt)

2 947 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.6 500)

Markedspakke 2 (Kr.19 000)

Oppgjør (Kr.6 900)

Provisjon 2%

Tilrettelegging (Kr.10 000)

Visningshonorar (Kr.1 950)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
72-21-0290

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Hamar Eiendomsmegling AS
EIE Hamar
Org. nr:916933568
Seminargata 1
2317 Hamar
Tlf: 62 50 71 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Petter Bakke

Saksbehandlere
Petter Bakke
EIE Hamar
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 97 66 16 65 / E-post: pb@eie.no

Martine Styren
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 99 51 98 95 / E-post: mst@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Oktava Sjøbergs veg 6
For mer om objektet
Oktava Sjøbergs veg 6

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: