Bilde 1 av Vestbygdvegen 356Bilde 2 av Vestbygdvegen 356
Digital salgsoppgave
Vestbygdvegen 356

2312 Ottestad • Stange kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

STANGE VESTBYGD - Herlig og velholdt eiendom i idylliske omgivelser. Nydelig Mjøsutsikt. Dobbelgarasje.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
144 m²
Bruksareal (BRA)
199 m²
Bruttoareal (BTA)
225 m²
Kommunale avgifter
kr 1 869 / Mnd
Prisantydning
kr 4 990 000
Omkostninger
kr 147 770
Totalpris
kr 5 137 770
Byggeår
1947
Tomt
Eiet tomt 1300 m²
Oppdragsnummer
72210037
card-default

Elisabeth Hjelle

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Elisabeth
card-default

Inger Helene Simensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Inger
Prisantydningkr 4 990 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 133 750,-
  
Totalpris kr 5 137 770
Eiendom
Vestbygdvegen 356, 2312 Ottestad

Matrikkel
Gnr. 73 bnr. 3 i Stange kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 144 kvm, Bruksareal: 199 kvm, Bruttoareal: 225 kvm

Antall soverom
4

Byggeår
1947
Tilbygg: 2001

Tomt
Eiet tomt 1300 kvm

Prisantydning
4 990 000

Totalpris inkl. omkostninger
4 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
133 750,- (Dokumentavgift)

147 770,- (Omkostninger totalt)

5 137 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 22 420 pr. år

Eier
Ingunn Andersen Bjørn Ingvaldsen

Parkering
I dobbelgarasje eller på egen gårdsplass. Garasjen har leddporter i tre og innlagt strøm.

Beliggenhet
Eiendommen er idyllisk beliggende i et rolig område i Stange Vestbygd. Området er landlig, men fortsatt med kort avstand til barnehage, skole, idrettsanlegg og butikker. Både Hamar og Stange sentrum er ca. 7 km unna, og der finner du alle servicefasiliteter. Området byr ellers på fine tur- og rekreasjonsmuligheter. Kort vei til Mjøsa og der er fine områder for turer og badeliv. Ottestadstien er også i nærheten og gir fine stier gjennom et frodig landbygdsområde. For den golfinteresserte er Atlungstad Golfklubb med 18-hulls golfbane ca. 4 km unna. Denne omtales som en av Skandinavias vakreste golfbaner. Verdt å nevne er også Gillundstranda som ligger i området. Dette er en barnevennlig og fin strand ved herlige Mjøsa.

Stange Vestbygd har et rikt tilbud - Eventyrlige Stange Vestbygd. Her arbeides det for verdiskapingen og næringsutviklingen basert på kulturminner og kulturmiljøer i Stange Vestbygd. Mange av gårdene har åpnet utsalg og cafedrift slik som på Fredheim, Søndre Elton, Fokhol, Fjetre Gård, Alm Østre, Nedre Røhne og Hols Gartneri.

Tomt
Eiet tomt, 1300 kvm

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Romslig eiendomstomt som er pent opparbeidet med plen og diverse beplantning. Inngjerdet og fine blomsterbed, epletrær og plommetre. Flere bærbusker med solbær, stikkelsbær, bringebær og rips. Gruset gårdsplass.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Inneholder
Areal og fordeling:
Totalt: 199 m² BRA / 144 m² P-rom
Kjeller: 55 m² BRA
1. etasje: 72 m² BRA / 72 m² P-rom
2.etasje: 72 m² BRA / 72 m² P-rom

Følgende rom er inkludert i P-rom:
1. etasje: Entré, kjøkken, gang, stue, spisestue og WC.
2. etasje: Bad, gang og 4 soverom.

Følgende rom er inkludert i S-rom:
Kjeller: 4 boder.
2. etasje: 2 kott.

Garasje: 47 m² BRA

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra takstrapport. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Sindre Illøkken Eriksen:
Grunnmur i sparesteinsbetong for opprinnelig del. Tilbygg mot øst er fundamentert på støpt plate på mark. Støpte punktfundamenter for tilbygg mot vest. Drenering rundt boligen er oppgradert i 2003. Grunnmursplast som utvendig fuktsikring, synlig enkelte steder. Takvann ført ned i grunnen. Yttervegg i tømmer og trekonstruksjon. Skråtak i trekonstruksjon. Undertaksbord og plater. Etasjeskiller med trebjelkelag. Stående utvendig trekledning. Taktekking i betongtakstein. Takrenner og utvendige beslag i metall. Trevinduer i hovedsak med 2-lags isolerglass. Ytterdør i tre med 3-lags isolerglass. Balkongdør i tre med 2-lags isolerglass.

Kort oppsummert tilstandsgrad fra tilstandsrapport utført av takstmann:
Det er gitt TG1 på direkte fundamentering, drenering, utvendig komplettering, ytter- og innerdører, takkonstruksjoner, taktekking og membraner, yttervegger i tilbygg, vinduer fra 2000, renner, nedløp og beslag, trapp mellom 1. og 2. etasje, terrasse, toalettrom, kjøkken, utstyr for sanitærinstallasjoner, varme og garasje.
Det er gitt TG2 på gulv på grunn, grunnmur, yttervegger, vinduer, enkelte knuste og mosegrodde takstein, manglende snøfangere, manglende rekkverk på trapp til kjeller, piper og ildsteder, etasjeskiller, bad, og manglende ventilering på toalettrom i 1. etasje.
Det er gitt TG3 på bord med råteskader på terrasse og stabbur.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapporten som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Standard
Idylliske Solstad ligger i Stange Vestbygd med nydelig utsikt til Mjøsa og områdene rundt. Eiendommen har mye sjarm og boligen holder en gjennomgående fin standard med en herlig fargepalett som passer omgivelsene. Her får du en velholdt bolig med store rom, fine materialvalg og gode løsninger. Boligen går over to plan og har flere stuer, kjøkken, fire soverom, bad og ekstra toalettrom. I tillegg er det godt med lagringsplass i kjeller, uthus og dobbelgarasje.

Den store hagen har flotte uteplasser, og er pent opparbeidet med trær, bærbusker og bed. Her kan du oppfylle drømmen om en landlig bolig i et hjem du kan flytte rett inn. Denne eiendommen må oppleves!

Du ankommer eiendommen på gruset gårdsplass hvor det er godt med parkeringsmuligheter, samt plass til to biler i garasje. Hyggelig inngangsparti tar deg inn i gangen hvor det er plass til omkledning og oppbevaring av yttertøy. Praktisk flislagt gulv.

Videre inn i boligen er kjøkkenet og allerede her ser du utover Mjøsa. Innredningen fra Strai Kjøkken er fra 2019 med laminerte skrog og profilerte fronter. Steinplate med kjøkkenkum og kjøkkenøy med heltre benkeplate. Kjøkkenet har gode arbeidsflater og hyggelig åpen løsning. Her får du et komplett kjøkken klar til bruk med integrert koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Naturlig tilknyttet kjøkkenet er spisestuen med plass til stort spisebord hvor familie og venner kan samles til koselige middager. Herfra er det videre adkomst til peisestue og TV-stue som gir ulike soner og muligheter for møblering. Rommene har store vindusflater som slipper dagslyset fint inn og gir flott utsyn over nærområdet. Fra stuen er det utgang til delvis overbygd terrasse med trapp ned til hagen. Her er det fine og solrike uteplasser i idylliske omgivelser med fantastisk utsikt.

Boligens 2. etasje har fire soverom. De to største soverommene er innredet med store skyvedørsgarderober.

I 2. etasjen er også boligens bad. Badet er romslig og flislagt på gulv og vegger. Rommet er innredet med heldekkende servant med underskap og ellers godt med skap for oppbevaring, gulvmontert toalett, badekar og dusj på vegg. Opplegg for vaskemaskin.

Praktisk plassert ved gangen i 1. etasje er et ekstra toalettrom. Rommet har gulvmontert toalett, håndvask og utslagsvask.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det er utstedt ferdigattest for tilbygg/påbygg bolig datert 01.04.2003. Det er i denne anmerket følgende:
Utvendig trapp mangler rekkverk. Gjøres når telen er gått i bakken.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert i 2001. Disse samsvarer med dagens bruk av boligen. Det er ikke mottatt byggetegninger av kjeller.

Det er mottatt byggetegninger av garasje datert i 2000.

El-anlegg med automatsikringer. Åpent og skjult ledningsnett. Sikringsskapet er plassert i kjelleren.

Informasjonen er hentet fra tilstandsrapport som er vedlagt i salgsoppgaven.

Oppvarming
Oppvarming består av strøm og vedfyring. I hovedsak panelovner, varme i gulv, varmepumpe og ildsted. Det er varmekabler i gulv på badet, toalettrommet og i entré.

Dersom beboelsesrom ikke har oppvarmingskilde ved visning, følger dette heller ikke med boligen.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 22 420 pr. år

I disse inngår eiendomsskatt, renovasjon, feie- og tilsynsgebyr, samt gebyr for vann og slam. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er for inneværende år beregnet til kr. 5 695,-. Eiendomsskatten er medregnet i de kommunale avgiftene, men faktureres separat to ganger årlig.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under punktet kommunale avgifter påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til TV og Internett.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 84703004

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 589 231,- Som sekundærbolig Kr. 2 121 233,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.
Fastmonterte lamper av privat karakter, medfølger ikke boligen.

Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på medfølgende teknisk utstyr/tilbehør/løsøre.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at eiendomsmegler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E-Verk.

Det er innhentet opplysninger fra Brann- og Feiervesenet. Feiing ble sist gjennomført 22.11.2018. Det ble sist gjennomført tilsyn 08.11.2018, uten avvik, men med følgende anmerkninger:
- Ikke montert røykvarslere.
- Mangler slukkeutstyr.
Selger opplyser at anmerkningene er lukket. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn.

Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Se for øvrig vedlagte løsøreliste. Det gis ingen garantier for tilstand, funksjonalitet og levetid på medfølgende utstyr/løsøre.

Selger opplyser om følgende i sitt egenerklæringsskjema:
- Rør mellom kjøkken og kjeller tett i 2016, ble utbedret (rør skiftet) av Rørlegger Arvid Hanstad. Inge problemer siden da.
- Rør og vannløs under kjøkken utskiftet i forbindelse med oppgradering av kjøkken 2019. Rørlegger Arvid Hanstad.
- Vedovn i kjeller skal ikke brukes. Avvik etter tilsyn: Håndslukkere må kontrolleres, røykvarsler i kjeller mangler. Alle avvik lukket.
- Mus i kjeller.
- Sølvkre/skjeggkre (uidentifisert) observert sporadisk siden vi overtok boligen i 2014, ikke observert siden vinter 2019.
- Tettet vindu mot øst ifm installering av nytt kjøkken 2019. Miva AS.
- Diverse el-arbeider ifm overflaterehabilitering 1. og 2. etg (nye ledninger, stikkontakter og montering av lamper). Alt el-arbeid ifm installering nytt kjøkken 2019 (ny kurs, ledninger og montering av lamper). Edvardsen Elektro.
- Samsvarserklæring foreligger for alt elektrisk arbeid utført i den tid vi har bodd på eiendommen.
- Kontroll av el-anlegget: Norsk Elsikkerhet på vegne av Stange Energi Nett AS i 2020.
- Radon: Måling utført vinter 2014/2015. Årsmiddelverdi målt til under anbefalt grenseverdi (resultat <140 Bq/m3 i begge etasjer).
- Rapporter: Tilstandsrapport og salgsoppgave fra 2013.
- 3 kjente avtaler for eiendommen: Avtale om privat avkjørsel fra riksveg (år 1952), tillatelse til å legge vannledning gjennom bygdevegen Nøttestad-Sakslund (år 1956) og avtale om gjerde på naboeiendom (år 2007).

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Følgende er tinglyst på eiendommen:
- Dagboknr. 100218, tinglyst den 23.01.1952. Gjelder bestemmelse om adkomstrett. Tillatelse til å legge privat avkjørsel fra riksveg.
- Dagboknr. 103124, tinglyst den 27.11.1956. Gjelder bestemmelse om vannledning. Tillatelse til å legge vannledning gjennom bygdevegen Nøttestad-Sakslund.

Eiendommen har følgende tinglyste rettigheter på andre eiendommer:
- Dagboknr. 884951, tinglyst den 16.10.2013. Gjelder bestemmelse om vannledning (årlig avgift). Tinglyst på 3413-80/1/36.

Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres etter forespørsel.

Utleie
På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen er i matrikkelen godkjent som én bruksenhet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst fra offentlig vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Eiendommen har privat avløpsanlegg. De fleste eiendommer i Stange Vestbygd er ikke tilkoblet offentlig avløpsanlegg, men har private renseanlegg for kloakk og gråvann. Private renseanlegg er en vanlig løsning, og i Stange er det omtrent 3000 eiendommer som har slike anlegg (opplyst av Stange kommune). Dette gjelder også for Solstad. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann, men har privat anlegg for rensing av grå- og svartvann. Dagens anlegg består av en tett tank for svartvann og et eget system for gråvannet. Dette består av en slamavskiller (kum i oppkjørsel) med rør og infiltrasjonsgrøft på naboens jorde.

Kommunen har, i forbindelse med salget, opplyst om at avløpsanlegget på Solstad har utlevd sin levetid og at utskifting må påregnes. De ber ny eier planlegge utskifting av anlegget og opplyser om at kommunen har mulighet til å gi pålegg om utbedring, dersom ikke noe gjøres med det eksisterende anlegget. Det er ikke foretatt noen kontroll av dette anlegget, men informasjonen fra kommunen gis på generelt grunnlag ut fra alder på anlegget. Slike anlegg har begrenset levetid.Informasjonen fra Stange kommune formidles i forbindelse med alle salg av eiendommer i kommunen som har eldre avløpsanlegg. Det foreligger pr i dag ikke pålegg om utbedring, og det er ikke satt noen frist for når utbedring må være gjennomført. Likevel, det er anleggseiers ansvar å sørge for at anlegget er i forskriftsmessig stand.

Selger har vært i kontakt med entreprenør Trond Mogens Ruud Olsen og hadde den 20. september i år en befaring for å se på mulig ny løsning. Det er samme firma som har gjort tidligere arbeider på renseanlegget på Solstad, og de kjenner forholdene på stedet godt. Entreprenør mener det kun er slamavskiller og spredegrøft som må skiftes ut. Tank for svartvann er oppgradert i tidsrommet 2000-2005 og kan trolig beholdes som den er. Budsjettpris nytt renseanlegg for gråvann er av entreprenør estimert til ca. 100 000 kr.

Å leve med et privat renseanlegg har for selger vært uproblematisk. De kan være behjelpelige med informasjon og kontaktpersoner i forbindelse med kjøpers planlegging av nytt avløpsanlegg, dersom kjøper ønsker det.

Regulering
Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel 2020-2032, planid. 201501. Området eiendommen ligger i er avsatt og utnyttet til LNFR (Landbruk-, natur- og friluftsformål samt reindrift). Det gjøres oppmerksom på at det ikke er tillatt med annen bygge- og anleggsvirksomhet enn det som har direkte tilknytning til landbruk eller stedbunden næring (tradisjonell landbruksvirksomhet). Eiendommen ligger innenfor hensynssone for hensyn landskap, samt rød og gul støysone fra veien.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
133 750,- (Dokumentavgift)

147 770,- (Omkostninger totalt)

5 137 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.5 500)

Markedspakke 2 (Kr.19 000)

Oppgjør (Kr.6 900)

Provisjon 1,2%

Tilrettelegging (Kr.14 500)

Visningshonorar (Kr.1 950)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
72-21-0037

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis.
Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt.

Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger
eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige
opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e).

I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører,
f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Hamar Eiendomsmegling AS
EIE Hamar
Org. nr:916933568
Seminargata 1
2317 Hamar
Tlf: 62 50 71 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Elisabeth Hjelle

Saksbehandlere
Elisabeth Hjelle
EIE Hamar
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 95 90 36 93 / E-post: eh@eie.no

Inger Helene Simensen
EIE Hamar
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 92 86 43 00 / E-post: ihs@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Vestbygdvegen 356
For mer om objektet
Vestbygdvegen 356

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: