Bilde 1 av Forusstraen 4Bilde 2 av Forusstraen 4
Digital salgsoppgave • Prosjekt
Forusstraen 4

4031 Stavanger • Stavanger kommune

Prisantydning i prosjekt

kr 4 000 000

Omkostninger: kr 101 369Totalpris: kr 4 101 369
Forusstraen - Meget attraktive boligtomter kun 100m fra Gandsfjorden
Vis i kartLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Boligtomt
Eierform
Selveier
Prisantydning
kr 4 000 000
Omkostninger
kr 101 369
Totalpris
kr 4 101 369
Tomt
Eiet tomt 416 m²
Oppdragsnummer
82209009
card-default

Espen Eide

Daglig leder / Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Les om Espen
card-default

Linn Høen Thommesen

Eiendomsmegler / Partner
Les om Linn
Prisantydningkr 4 000 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 000 000,-)kr 100 000,-
Pantattest kjøperkr 199,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 4 101 369
Hovedoppdragsnummer
82-20-9009

Eiendom
Forusstraen 4, 4031, Stavanger

Matrikkel
Gnr. 13 bnr. 35 i Stavanger kommune

Eierform
Selveier

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler / Fagansvarlig Espen Eide

Eier
Synapse as

Beskrivelse
Drømmer du om å bygge din egen bolig og få akkurat den planløsningen som passer deg? Da bør du gripe denne sjansen! Vi selger nå tre boligtomter med attraktiv beliggenhet på Forusstraen. Og du, det er faste priser og 'Førstemann til mølla'-prinsippet som gjelder, så vær rask!

Alle de tre tomtene ligger flott til i vakre omgivelser og har utsikt mot Gandsfjorden. Her vil man virkelig oppleve gleden av å bo sjønært med flotte badeplasser og turområder langs fjorden. Vi er sikre på at hele familien vil trives. Ta en titt på denne videoen: https://youtu.be/x9IsvhgxPdI

Illustrasjonene som er brukt i markedsføringen er eksempler på hus som er innenfor reguleringsplanen. I vedlagte reguleringsbestemmelser kan du lese hvilke retningslinjer som gjelder, men det kan blant annet nevnes at det tillates BYA opptil 35%, og at det tillates garasjer på alle tomtene. På husene på tomt A og C tillates det også takterrasse på 13 kvm.

Det er pliktig medlemskap i Forusstranda Velforening (kontingenten varierer mellom kr 1 500 og kr 2 500), en veldrevet velforening som tar godt vare på fellesområdene. Velforeningen har også egen båtforening, som drifter småbåthavnen. Båtplassene er 3, 3,5 eller 4 m brede, fra senter til senter på utligger. Medlemskap i velforeningen gir automatisk rett til å søke om båtplass som tildeles fortløpende i henhold til enhver tid gjeldende venteliste. Se forusstranda.com for mer info.

TOMT A:
Tomt A er på 480 kvm. Her har du utsikt både mot sjøen og mot friområde/lekeplassen. På huset på tomt A tillates det å bygge takterrasse på 13 kvm. Her kan du se video av utsikten fra 2. etasje på tomt A. Den nye bebyggelsen på de to nabotomtene vil kunne innvirke på deler av utsikten: https://youtu.be/jWzPZTTewzQ

TOMT B:
Tomt B er på 410 kvm. Her har du utsikt både mot sjøen og mot friområde/lekeplassen. Her kan du se video av utsikten fra 2. etasje på tomt B. Den nye bebyggelsen på de to nabotomtene vil kunne innvirke på deler av utsikten: https://youtu.be/aw44vlx78Bw

TOMT C:
Tomt C er på 416 kvm. Her har du utsikt mot sjøen. På huset på tomt C tillates det å bygge takterrasse på 13 kvm og kjeller. Her kan du se video av utsikten fra 2. etasje på tomt C. Den nye bebyggelsen på de to nabotomtene vil kunne innvirke på deler av utsikten: https://youtu.be/4bJQpYUeUac

Beliggenhet
Tomtene har en meget attraktiv beliggenhet på Forus kun ca. 100m fra Gandsfjorden. Her bor du i umiddelbar nærhet til sjø, strand, småbåthavn og flotte turområder langs fjorden. Her kan hele familien ta med seg kjølebagen, engangsgrillen og strandmadrassen til nærmeste strand og nyte fine sommerdager.

Tomtene ligger svært barnevennlig til innerst i blindvei og med lekeplass/friområde som nærmeste nabo. Når barna er på lekeplassen er det enkelt å følge med på dem fra hagen eller stuevinduet.

Samtidig med alt dette bor man kun en sykkeltur eller svipptur unna titusenvis av arbeidsplasser. Forus næringspark har til sammen 2500 ulike virksomheter og over 40 000 arbeidsplasser. Her finner du også Kvadrat kjøpesenter med et godt utvalg av butikker, vinmonopol, apotek etc.

Det er godt kollektivtilbud i område med både buss og tog. Ellers er det meget godt tilrettelagt med sykkelveier.

Kommunale avgifter
Ikke fastsatt.

Eiendomsskatt
Ikke fastsatt.

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Diverse
De tre tomtene vil få eget bruksnummer som skilles ut fra Gnr. 13 Bnr. 35.

Selger dekker kostnader med kartforretning, rivning av eksisterende bolig, opparbeidelse av felles asfaltert adkomstvei frem til tomtegrense og stikkledninger for vann og avløp til den enkelte tomtegrense.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommens grunnboksblad.

Det er pliktig medlemskap i Forusstranda Velforening. Kontingenten varierer mellom kr 1 500 og kr 2 500, alt etter hva som planlegges av vedlikehold og oppgraderinger av fellesarealer, lekeplasser etc.

Vei/vann/kloakk
Adkomst via offentlig vei. Det gjøres oppmerksom på at det tilkommer tilknytningsavgift for vann, avløp og strøm. Satsene for vann og avløp ligger vedlagt i salgsoppgaven. For pris på tilknytning av strøm konferer  Lyse.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig. Reguleringsplankart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Odel og konsesjon
Når tomten er ubebygget kreves det egenerklæring om konsesjonsfrihet. Dvs. at kjøper må erklære på eget fastsatt skjema at eiendommen ikke er konsesjonspliktig, eller at bruken av eiendommen ikke vil utløse konsesjon. Det er en forutsetning for avtalen at egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper, og at denne godkjennes av kommunen før overtakelse av eiendommen finner sted. Det vil ikke kunne foretas oppgjør før egenerklæringsskjema foreligger i signert og godkjent stand.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
100 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 000 000,-))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

101 369,50 (Omkostninger totalt)

4 101 369,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

2% av salgssummen.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
grunn og markedspakke.

Oppdragsnummer
82-20-9009

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:

Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning.
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som
er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er",
har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger
om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å
regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er
gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare
dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en
tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å
regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.
Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud
inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av
interessenten(e).

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Forusstraen 4
For mer om objektet
Forusstraen 4

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: