Bilde 1 av Hodnafjellveien 23 Bilde 2 av Hodnafjellveien 23
Digital salgsoppgave
Hodnafjellveien 23

4156 Mosterøy • Stavanger kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Nyere lekker "betongfunkis" i landlige og idylliske omgivelser
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
199 m²
Bruksareal (BRA)
265 m²
Bruttoareal (BTA)
324 m²
Kommunale avgifter
kr 397 / Mnd
Prisantydning
kr 5 700 000
Omkostninger
kr 152 769
Totalpris
kr 5 852 769
Byggeår
2017
Tomt
Eiet tomt 720 m²
Oppdragsnummer
82190035
card-default

Espen Eide

Daglig leder / Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Les om Espen
card-default

Linn Høen Thommesen

Eiendomsmegler / Partner
Les om Linn
Prisantydning kr 5 700 000,-
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) kr 8 900,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift kr 142 500,-
   
Totalpris kr 5 852 769
Eiendom
Hodnafjellveien 23, 4156, Mosterøy

Matrikkel
Gnr. 249 bnr. 16 i Stavanger kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 199 kvm, Bruksareal: 265 kvm, Bruttoareal: 324 kvm

Antall soverom
5

Byggeår
2017

Tomt
Eiet tomt 720 m²

Prisantydning
5 700 000

Totalpris inkl. omkostninger
5 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
142 500,- (Dokumentavgift)

152 769,50 (Omkostninger totalt)

5 852 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 4 764 pr. år Vannforbruk kommer i tillegg til de kommunale avgiftene.

Parkering
Det er plass til 2 biler i garasje. Garasjen er isolert og bygd som kjeller med tahøyde på 2.70 m. Det er installert hurtiglading til Elbil. (Tesla lader med 68 km/time) Det er bygd heis sjakt mellom garasje og huset. Heis er ikke installert, men alt ligger klart for dette. Det kan også eventuelt bygges trapper i sjakten. Det som er markert som bod på tegningene er heis sjakt ned til garasjen.

Beskrivelse
Nyere arkitekttegnet funkisvilla i betong fra 2017 i landlige omgivelser på Mosterøy. Boligen ligger i idyllisk til og tett på naturen - her er det grøntområder, landbruksareal og sjø så lang øye kan se. Fra kjøkken og stue er det utsikt til Rennesøy, Ryfylke, Stavanger og Tungenes. Det er sjøutsikt både mot Mastrafjorden og Byfjorden. Huset er plassert mot nordøst på tomten for å få mest mulig sol og utsikt på terrasser og hage. Her kan man få med seg både soloppgang og solnedgang.  Skogen i nord gjør også at hagen er godt skjermet for nodavind, noe som gjør hagen lun en fin på sommerdager.

Hagen består av natur tomt og plen. Det er bygget hønsehus på nordsiden av huset, med betong fundament, isolert reisverk og kledd med kjerneved. Dette kan enkelt konverteres til bod eller drivhus om ønskelig. 

Boligen har en meget praktisk planløsning over to plan samt garasje i underetasjen. I 1. etasje er det entré/hall, fire soverom, bad og vaskerom. Opp i 2. etasje er det soverom/kontor, bad og stue/kjøkken. Hele boligen har lysmalte overflater, listefrie overganger og en lekker eikeparkett på gulvene. Her kan man flytte rett inn uten å foreta seg noe som helst.

I stuen- og kjøkkenområdet er det store vindusflater som slipper inn rikelig med lys og skaper en lys og luftig romvirkning. Her kan man også åpne opp skyvedøren til en stor sørvendt terrasse som blir en forlengelse av stuen. Ellers ser man grøntareal uansett hvilket vindu man ser ut av, så her får man virkelig følelsen av å bo tett på naturen. I hele stue- og kjøkkenområdet er det innfelte downlights som gir perfekt  belysning til alle anledninger. En lekker peis skaper en koselig stemning på de kaldere dagene.

Kjøkkenet er levert av Kvikk og har hvite fronter, benkeplate i keramisk stein og integrerte hvitevarer. Kjøkkenøyen er godt utnyttet med skaper på begge sider, så her får man rikelig med skap- og benkeplass. Det er også en barløsning langs øyen som passer ypperlig for de raske måltidene, eller en plass gjestene kan vente mens du gjør siste finish på maten.

Det er ett bad i hver etasje. Badet i 2. etasje er helfliset med grå fliser. Ellers er det innredet med en pen hvit baderomsinnredning, stedbygget dusjnisje og vegghengt toalett. Badet i 1. etasje er også helflist med lysegrå fliser på vegger og mørkegrå på gulv. Her er det både badekar og dusjnisje, en løsning mange verdsetter høyt. Ellers er det innredet med en stor baderomsinnredning med hvite fronter og vegghengt toalett.

En romslig hall med åpen himling opp mot stuen gir et meget godt første inntrykk når man kommer inn. Her er det også god plass til ytterklær og sko. Vaskerommet er romslig og brukes også som en kombinert bod. Her er det hylleanordninger som gjør det enkelt å holde orden. Det er også lagringsplass i garasjen.

Vinduer og dører er levert av Gilje, og er bekledd med aluminiums profil for økt levetid og design. 

Ellers kan det nevens at ytterveggene består av kjerneisolert betong på 41cm. Boligmassen gjør at huset har et godt inneklima året rundt. Varmt om vinteren, svalt om sommeren. Veggene er også diffusjonsåpne (puster), i tillegg har boligen balansert ventilasjon, som også er med på å bidra til et godt og behagelig inneklima. Se ellers 'Tekniske installasjoner' for mer teknisk informasjon.

Her får man en meget solid bolig med materialvalg av høy kvalitet. Boligen har en høy byggekostnad i forhold til prisantydningen, så her får man mye bolig for pengene.

Velkommen til visning!

Beliggenhet
Boligen ligger landlig til i idylliske omgivelser på Mosterøy. Her er man omgitt av et fantastisk landskap med grøntområder, landbruk, beitende dyr og sjø. En svært barne- og familievennlig beliggenhet med masse tur- og friluftsområder like utenfor døren. Her kan man ta seg en søndagstur til gapahuken, Svartahålå, Fjøløy fyr eller Utstein kloster. Her kommer man seg vekk fra byens kjas og mas, samtidig som Stavanger sentrum kun ligger 30 minutters kjøring unna.

Boligen har gå-/sykkelavstand til både skole og idrettsanlegg. Det ferdigstilles i disse dager en helt ny gang- og sykkelsti som går nesten helt fra boligen og bort til barneskolen. Nærmeste barnehage ligger 5 minutters kjøring unna. Den daglige handelen kan man ta på Kiwi, som også ligger få minutters kjøretur unna.

Bebyggelse
Området er bebygd med diverse boliger og landbruk.

Tomt
Eiet tomt, 720 m²

Inneholder
U. etg.: Bod og garasje.
Mellometg.: Repo.
1. etg.: Entré, bad, vaskerom, 4 soverom, teknisk rom og bod.
2. etg.: Stue, kjøkken, bad, soverom.

Byggemåte
Tre og betong, se ellers rapport fra takstmannen.

Primærrom
Primærrom: 199 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 265 kvm

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 30.03.2017.

Oppvarming
Energibrønn, vann til vann varmepumpe og gulv varme. Alle rom med egen sløyfe innstøpt i betong dekke. Ingen elektriske ovner eller kabler. Vedovn i stue. Se også 'Tekniske installasjoner' for mer informasjon.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 4 764 pr. år Vannforbruk kommer i tillegg til de kommunale avgiftene.

Forsikring med polisenummer
Codan

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Parkering
Det er plass til 2 biler i garasje. Garasjen er isolert og bygd som kjeller med tahøyde på 2.70 m. Det er installert hurtiglading til Elbil. (Tesla lader med 68 km/time) Det er bygd heis sjakt mellom garasje og huset. Heis er ikke installert, men alt ligger klart for dette. Det kan også eventuelt bygges trapper i sjakten. Det som er markert som bod på tegningene er heis sjakt ned til garasjen.

Tekniske installasjoner:
Oppvarming av huset består utelukkende av varme fra energi brønn. Energibrønnen er hele 300m dyp med dobbel turbokollektor (levert av TS Maskin). Varmepumpen (vann til vann) av typen Ekowell har en virkningsgrad på hele 1 til 5 året rundt, uavhengig av ute temperatur. Varmepumpen alene koster 190.000 kr + montasje. Brønnen kostet 100.000 å bore. 

Varmepumpen levere alt av varme til huset. Det er støpt ned vannrør i alle rom i hele huset (ca 1000 m med vannrør). Alle gulv med fliser (bad, gang vaskerom) får sirkulert 40 grader varmt vann, noe som gjør at flisene er varme og behagelige å gå på. Alle gulv med parkett får lavere vanntemperatur for at gulvet ikke skal sprekke (ca 25 grader).

I tillegg leverer varmepumpen forvarmet vann (ca 35-40 grader) til oppvaskmaskin og vaskemaskin. Varmepumpen levere også alt av tappevann. Det er installert 6 KW varmeelement i tanken, men det er skrudd av på grunn av at det ikke er behov for elektrisk varmekolbe i tillegg til kompressoren fra energi brønnen. Energi behovet er kun 800 kw i mnd (snitt siste 2 år).

Boligen har balansert ventilasjon. Det er også lagt inn fiber fra både Telenor og Lyse.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen:
24.07.1951 1222 Bestemmelse om gjerde
Gjerdeplikt mot Gnr. 5. Servitutten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Offentlig. Eiendommen har septiktank som tømmes av kommunen hvert 2. år.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig. Eiendommen ligger i et område regulert til LNF i kommuneplanen. Kommuneplankart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Odel og konsesjon
Det er ikke odel eller konsesjon.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
142 500,- (Dokumentavgift)

152 769,50 (Omkostninger totalt)

5 852 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke (Kr.10 000)
Markedspakke (Kr.14 500)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.26 163)
Løft av annonse på Finn.no x2 (Kr.1 750)
Provisjon (Kr.114 000)
Oppgjør (Kr.6 900)
Totalt kr. (Kr.173 313)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
82-19-0035

Internett
www.eie.no

Eier
Aadne Robert Gisle Sægrov

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke/Boligkjøperforsikring
Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av bolig. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.soderbergpartners.no for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Espen Eide & Partnere AS
Eie Stavanger
Org. nr:896253492
Niels Juels gate 50
4008 Stavanger
Tlf: 51 90 57 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler / Fagansvarlig Espen Eide

Saksbehandlere
Espen Eide
Eie Stavanger
Daglig leder / Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Mob: 93 04 03 00 / E-post: ee@eie.no

Linn Høen Thommesen
Eie Stavanger
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 41 69 42 05 / E-post: lht@eie.no

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler / Fagansvarlig Espen Eide
Telefon: 51 52 44 00
Mobil: 93 04 03 00
E-post: ee@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.