Bilde 1 av Markveien 23Bilde 2 av Markveien 23
Digital salgsoppgave
Markveien 23

4020 Stavanger • Stavanger kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Renoveringsobjekt med attraktiv beliggenhet like ved Sørmarka. Garasje. BUD FORELIGGER
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
172 m²
Bruksareal (BRA)
191 m²
Bruttoareal (BTA)
209 m²
Kommunale avgifter
kr 1 192 / Mnd
Prisantydning
kr 3 500 000
Omkostninger
kr 108 670
Totalpris
kr 3 608 670
Byggeår
1963
Tomt
Eiet tomt 430 m²
Oppdragsnummer
54190185
card-default

Oddmund Kalleberg

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Les om Oddmund
Prisantydningkr 3 500 000,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 107 500,-
  
Totalpris kr 3 608 670
Eiendom
Markveien 23, 4020, Stavanger

Matrikkel
Gnr. 17 bnr. 1243 i Stavanger kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 172 kvm, Bruksareal: 191 kvm, Bruttoareal: 209 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1963

Tomt
Eiet tomt 430 m²

Prisantydning
3 500 000,-

Totalpris inkl. omkostninger
3 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
107 500,- (Dokumentavgift)

108 670,- (Omkostninger totalt)

3 608 670,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 14 297 pr. år Kommunale avgifter inneholder vann, avløp, renovasjon, feiing og tilsyn samt eiendomsskatt. Beløpet fordeles på to terminer og kan variere fra en termin til en annen.

Parkering
Garasje og parkering på egen tomt.

Eier
Hjemmelshaver: Silje Solheim

Selger: Stavanger Tingrett

Beskrivelse
Vi presenterer en enebolig med renoveringsbehov. Boligen er over 3 plan og har tre godkjente soverom. Eiendommen har en attraktiv beliggenhet på Øvre Vaulen med Sørmarka som nabo. Det er hageområde både på frem- og baksiden på boligen med busker rundt. Boligen har tilhørende garasje og plass til parkering på egen tomt. Det er gitt rammetillatelse til ny enebolig på 254 kvm med garasje samt riving av eksisterende bygningsmasse.

Beliggenhet
Eiendommen har attraktiv beliggenhet på Øvre Vaulen. Vaulen ligger i omgivelser med mange turmuligheter og nydelig natur for rekreasjon og fritidsaktiviteter. Her har du bl.a. Sørmarka med lysløyper som nabo.

Det er gåavstand til Vaulen badeplass som er et populært fritidsområde med bademuligheter og volleyballbane, og er blitt et samlingssted for mange om sommeren. Fra eiendommen er det kort sykkeltur til treningssenter, spisesteder, Stadionparken kjøpesenter butikker, koselige kafeer og restauranter.

Det er kun 7 minutters gange til Vaulen barneskole. Kr.lyst ungdomsskole ligger ca 15 minutter unna. Det er i tillegg gåavstand til flere barnehager. For dagligvarehandel er det kort vei til Coop Prix, Rema 1000, Coop OBS og Helgø Meny.

Med bil åpner også regionen seg, om det er Sandnes, Forus eller Stavanger som ønskes besøkt. Enkel adkomst til E39. Gode buss- og togforbindelser gjør arbeidsplasser på Forus, i Sandnes og Stavanger lett tilgjengelig.

Tomt
Eiet tomt, 430 m²

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Kjeller: BRA 78 kvm / P-rom 78 kvm
1. etasje: BRA 83 kvm / P-rom 83 kvm
Loft: BRA 30 kvm / P-rom 11 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
Kjeller: Entre, gang , bad, 2 soverom, vaskerom med wc,
kjøkken, kjellerstue
1.etasje: Entré, bad, stue, kjøkken , 4 soverom, wc
Loft: Soverom

Følgende rom inngår i Sekundærrom:
Loft: Uinnredet rom med trapp

*Noen av rommene er ikke omsøkt.  Se under punktet ferdigattest for ytterligere informasjon.

Byggemåte
Boligen er oppført i betong og trekonstruksjoner. Se vedlagt tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

Standard
Takstmannens konklusjon tilstand:
Enebolig som er oppført i 1963 med kjeller, 1.etasje samt loft.
Boligen er oppført med grunnmur i betong, vegger i trekonstruksjon som utvendig er kledd med trepanel, trebjelkelag og mønt tak
i trekonstruksjon tekket med takstein. Boligen har tilstandsanmerkninger som har årsakssammenheng med alder/antatt brukstid på bygningsdeler samt manglende
vedlikehold. Påkostninger må påregnes.

Bad i 1.etasje og kjeller samt panelplater på kjøkken har blitt tildelt tilstandsgrad 3 av takstmann.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på eiendommen ifølge Stavanger Kommune.

Noen rom i boligens 1.etasje og underetasje er vist som spisekrok, brenne, mat, sykler og div.rom på godkjente tegninger og er ikke spesifisert som dagens 2 soverom, kjøkken, kjellerstue og bad/vaskerom. Det er ikke søkt om bruksendring i henhold til nye forenklede tekniske krav for boligrom fra 01.01.2016. Det er også uvisst om disse tiltakene var søknadspliktige på tidspunkt for utførelse. Kjøper bærer risiko for evt. konsekvenser tiltakene kan medføre dersom tiltakene var søknadspliktige. Selger kommer ikke til å søke om bruksendring i forbindelse med salget. Det er den faktiske bruken av rommet ved salget, som avgjør om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Det gjøres oppmerksom på at vi ikke har mottatt byggegodkjente tegninger av loft. Vi har dermed ikke mulighet til å sammenligne byggegodkjente tegninger med dagens bruk av loftet. Det antas at loftet opprinnelig er uinnredet. Kjøper overtar risikoen knyttet til dette, herunder risikoen for evt. ulovlighetsoppfølging fra kommunens side. Evt. søknad om bruksendring/godkjenning av boligen i tråd med dagens utforming/bruk skjer for kjøpers regning og risiko.

Oppvarming
Elektrisk og vedfyring.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 14 297 pr. år Kommunale avgifter inneholder vann, avløp, renovasjon, feiing og tilsyn samt eiendomsskatt. Beløpet fordeles på to terminer og kan variere fra en termin til en annen.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til kr. 3.405,- per år.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 857 266,- Som sekundærbolig Kr. 3 086 157,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger dersom annet ikke er opplyst.

Kjøper er ansvarlig for å sette seg inn i salgsprospektet, reguleringsplaner, beskrivelse og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang på. Dersom noe er uklart, ta kontakt med megler slik at saker kan bli avklart før en bindende avtale finner sted.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/ rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/ salgsoppgave med vedlegg.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Annet
Eiendommen selges som tvangssalg ved medhjelper og i henhold til Lov om tvangsfullbyrdelse. Medhjelper er Oddmund Kalleberg i Eie Eiendomsmegling. Avhendingslova er i sin helhet tilsidesatt. Dette innebærer vesentlige avvik fra normale boligsalg ved at kjøper bærer større risiko for eiendommens tekniske tilstand. Interessenter må være klar over at det vil være vanskeligere å nå frem med en eventuell reklamasjon i etterkant av kjøpet, og at kravet må rettes tidligere selgers kreditorer. Vi gjør oppmerksom på at tidsfrister for bud, regler for overtakelse og rutiner for oppgjør avviker fra et normalt salg. Det gjøres videre oppmerksom på at det ikke er mulig å bestille eierskifteforsikring/ boligkjøperforsikring i forbindelse med tvangssalg. NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør fravikes dersom løsøre og tilbehør mangler ved tiltredelse. Eiendomsmegler bes kontaktet dersom noe skulle være uklart.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. Det følger ingen pengeheftelser med eiendommen. Følgende servitutt medfølger:

2019/964718-1/200 Kjøpekontrakt 21.08.2019 21:00
Rettighetshaver:FJELLGAARD EIENDOM AS
Org.nr: 983671071
Kjøpesum 5 500 000 kroner

Vi anbefaler budgiver på eiendommen å be om at overnevnte kjøpekontrakt settes til side i forbindelse med budgivning.

For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.
 

Utleie
Boligen kan fritt leies ut i sin helhet.
Eiendommen er p.t. utleid. Det har ikke vært mulig å fremskaffe leiekontrakt. Dagens eier sier at man muntlig har avtalt en leiepris på kr. 10 000,- per mnd.  Medhjelper administrer ikke dette leieforholdet, og kan dermed ikke gi garanti for husleie, depositum m.m. Ved overtagelse vil ny eier selv måtte transportere leiekontrakt evt opprette leiekontrakt og opprette depositum med leietaker. Dersom ny eier ønsker å si opp leietaker, kan ikke medhjelper garantere for at leietaker flytter ut i rett tid. Kjøper må selv avslutte leieforholdet om ønskelig eventuelt besørge utkastelse om det skulle bli nødvendig. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Vei/vann/kloakk
Offentlig tilknyttet.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål ihht. kommuneplanens arealdel. Gjeldende regulering er reguleringsplan 2004.

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtakelse er ca 3 mnd etter at bud er begjært stadfestet. Konferer medhjelper ved spørsmål.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
107 500,- (Dokumentavgift)

108 670,- (Omkostninger totalt)

3 608 670,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Betalingsplikten inntrer likevel ikke før 2 uker etter at stadfestelseskjennelsen er rettskraftig. Eiendommen kan ikke overtas før oppgjør er betalt. Dersom hele eller deler av kjøpesummen ikke innbetales oppgjørsdagen, betales forsinkelsesrente av det misligholdte beløp. Dersom kjøpesummen ikke er innbetalt fullt ut innen 14 dager etter at stadfestelseskjennelsen er rettskraftig gjelder tvangsfullbyrdelsesloven § 11-32. Om beboer av eiendommen ikke er fraflyttet innen oppgjørsdagen, er kjøper likefullt ansvarlig for å innbetale fullt oppgjør.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Selger betaler provisjon til medhjelper, utlegg og eventuelle andre kostnader som følge av tvangssalget.
Medhjelper godtgjøres ihht forskrift av 04.12.1992 om tvangssalg ved medhjelper. Ihht forskriften § 3-3 har
medhjelper ved gjennomført salg krav på godtgjørelse etter følgende satser:

3% av kjøpesum til og med kr 500000

2% av det overskytende til og med kr 1 000000

1% av det overskytende til og med kr. 3 000 000

Ekstragodtgjørelse kan innvilges, jfr. forskriftenes § 3-6.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, samt utlegg.

Oppdragsnummer
54-19-0185

Budgivning
Bud skal av hensyn til partene fylles ut nøyaktig. Bud må være skriftlig og legitimert, samt finansieringsplan må oppgis. Dersom låneopptak er aktuelt, skal finansinstitusjon og saksbehandler oppgis. Det er ikke anledning til å legge inn forbehold i budet. Etter loven kan megler bare hensynta bud med minst seks - 6 - ukers bindingstid, men det er ikke til hinder for at budgiver etter avtale med megler kan påføre kortere frist, og at denne forlenges når budet oversendes Tingretten. Budjournal vil tidligst utleveres kjøper ved stadfestelse av bud, dog kan budjournal i anonymisert form utleveres ved innsending av bud til Tingretten.

Boligkjøperpakke
Det er ikke mulig å tegne boligkjøpeforsikring da dette er et tvangssalg.

Solgt "som den er"
Salget gjennomføres etter tvangsfullbyrdelseslovens regler. Interessenter oppfordres til å lese vedlegget med informasjon til kjøper av eiendom som selges på tvangssalg. Salgsoppgaven består av en “prospektdel” med bilder og informasjon om boligen, og en “dokumentdel” med bl.a. takst, budskjema og andre relevante dokumenter for kjøpet. Hele salgsoppgaven, dvs. både prospektdel og dokumentdel må grundig gjennomgås av interessenten(e). Kjøper har ingen, eller begrensede muligheter til å framsette eventuelle mangelsbeføyelser. Da salget er et tvangssalg kan kjøpet ikke heves. Er opplysninger imidlertid holdt tilbake, eller boligens tilstand er vesentlig redusert i forhold til på visningstidspunktet, kan den ansvarlige bli erstatningspliktig, eller prisavslag kreves, jfr § 11-39.

Da salget er et tvangssalg, kan det forekomme at boligen overleveres uten rydding og rengjøring har funnet sted. Det kan også forekomme at enkelte nøkkelsett ikke er komplette. Dette er forhold som ligger utenfor medhjelperoppdraget. Omkostninger i slike tilfeller må dekkes av kjøper.

Avdeling
Rogaland Eiendomsmegling AS
Eie Stavanger
Org. nr:991089888
Niels Juels gate 50
4008 Stavanger
Tlf: 51 90 57 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner Oddmund Kalleberg

Saksbehandlere
Oddmund Kalleberg
Eie Stavanger
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Mob: 91 71 59 92 / E-post: ok@eie.no

Eie Stavanger
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Markveien 23
For mer om objektet
Markveien 23

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: