Bilde 1 av Rappveien 7Bilde 2 av Rappveien 7
Digital salgsoppgave
Rappveien 7

4041 Hafrsfjord • Stavanger kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Flott enebolig med stor tomt og attraktiv beliggenhet i blindvei - PÅMELDINGSVISNING
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
192 m²
Bruksareal (BRA)
227 m²
Bruttoareal (BTA)
254 m²
Kommunale avgifter
kr 1 329 / Mnd
Prisantydning
kr 7 250 000
Omkostninger
kr 213 870
Totalpris
kr 7 463 870
Byggeår
1960
Tomt
Eiet tomt 995 m²
Oppdragsnummer
82190145
card-default

Espen Eide

Daglig leder / Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Les om Espen
card-default

Linn Høen Thommesen

Eiendomsmegler / Partner
Les om Linn
Prisantydningkr 7 250 000,-
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)kr 9 600,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 190 250,-
  
Totalpris kr 7 463 870
Eiendom
Rappveien 7, 4041, Hafrsfjord

Matrikkel
Gnr. 38 bnr. 978 i Stavanger kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 192 kvm, Bruksareal: 227 kvm, Bruttoareal: 254 kvm

Antall soverom
4

Byggeår
1960

Tomt
Eiet tomt 995 m²

Prisantydning
7 250 000

Totalpris inkl. omkostninger
7 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 600,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
190 250,- (Dokumentavgift)

213 870,- (Omkostninger totalt)

7 463 870,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 15 946 pr. år

Eier
Marianne Bay Næss Kristian Bay Næss

Beskrivelse
Lekker 60-tallsbolig med mørk kledning og klassiske teakvinduer. Boligen er godt vedlikeholdt og det har blitt gjort flere oppgraderinger de senere år. Det kan blant annet nevnes nye glass i vinduene, ny kledning, oppgradert el-anlegg og generell innvendig oppussing.

Boligen har en stor tomt på nærmere 1 mål. Hagen innbyr til lek og moro på fine sommerdager, og det er god plass å boltre seg på. Det er også en koselig overbygd uteplass mot sørvest. Her kan man tenne grillen og nyte lyse sommerkvelder. Når mørket faller på kan man skru på spottene som er svært stemningsskapende på kvelden. På fremsiden av eiendommen er det garasjen og asfaltert gårdsrom.

Boligen går over to plan og har en meget praktisk og gjennomtenkt planløsning. Den fungerer godt til både hverdags og fest, og fra barna er små til de er ungdommer. I hovedetasjen har man en egen fløy med soverom og bad, mens oppholdsrommene ligger i den andre delen. Ned i underetasjen er det en ekstra stue, soverom, et stor bad/vaskerom og bi-inngang.

Stuen har store vindusflater vendt ut mot hagen, noe som gir en meget god romvirkning. Via doble skyvedører kommer man inn til spisestuen og kjøkkenet. Kjøkkenet ble oppgradert i 2012 og er levert av Drømmekjøkkenet. Det er fronter i tre, kompositt benkeplate og integrerte hvitevarer (oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp, kombi dampovn/varmluft og kjøl/frys).

Dagens eier har benyttet hallen som en ekstra stue. Den passer ypperlig til å lese en god bok, ta seg en middagslur eller kanskje en hyggelig plass å ta imot gjestene mens man skjenker noe godt i glassene. Her i fra er det også dør ut til den overbygde uteplassen.

Det er også en ekstra stue i underetasjen. Her kan barna eller ungdommen boltre seg med film, Playstation og annet moro. Selger har fått undersøkt mulighet for å få satt inn et kjøkken i underetasjen. Tilbud fra rørleggeren ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Det er to bad i boligen, ett i hver etasje. Badet i 1. etasje er fra 2012 og har grå fliser på gulv og beige på vegg. I tillegg til dusjnisje er det også et innfliset badekar, noe mange verdsetter høyt. Ellers er det innredet med en tidløs baderomsinnredning og vegghengt toalett.

Badet i underetasjen et meget romslig og brukes som et kombinert vaskerom. Dette er fra 2014 og har grå fliser på gulv og hvite på vegg. Det er innredet med en tidløs sort innredning, dusjnisje og vegghengt toalett. I tillegg er det innredet med vaskemaskin/tørketrommel og en stedbygd innredning med skap- og benkeplass samt utslagsvask. Like utenfor vaskerommet er det egen bi-inngang, så her er det kort vei ut dersom man vil henge opp klesvasken ute.

Det er totalt fire soverom i boligen, tre i første etasje og ett i underetasjen. Det er lagringsplass i innvendige bod, kott, på vaskerommet og i garasjen.

Parkering
Parkering i garasje og i asfaltert gårdsrom. Det er installert elbil lader i garasjen.

Beliggenhet
Attraktiv beliggenhet på Madlamark i et rolig og barnevennlig område. Både butikker, skoler, barnehager og lekeplasser ligger i gåavstand fra boligen, deriblant Madlamark skole og populære Hannes lekestue. Søndagsturen eller joggeturen kan man ta i Sørmarka eller langs Hafrsfjorden. Langs turstien ved sjøen er det flere lune viker og badeplasser, der i blant populære Møllebukta som kan by på et yrende folkeliv på fine sommerdager. Ellers er det kort vei til fritidsaktiviteter og arrangementer i Ishallen, DnB Arena, turnhallen etc. Den daglige handelen kan man ta på Coop Mega eller Rema 1000 som begge ligger på Amfi Madla. Der finner man også motebutikker, jernvare, apotek, vinmonopol, kaféer etc. Bussen stopper også like i nærheten og tar deg raskt og enkelt til sentrum eller andre bydeler. Velkommen til Madlamark!

Bebyggelse
Området er bebygd med boliger og næring.

Tomt
Eiet tomt, 995 m²

Inneholder
P-ROM:
U. etg.: Bi-inngang, gangareal, hobbyrom/soverom, kjellerstue og bad*
1. etg.: Entré, hall, gang, tre soverom, bad, stue, spisestue og kjøkken.

S-ROM:
U. etg.: Bod (Krypkjeller er ikke målbart areal).
1. etg.: Bod.
Loft: Loft.

Det er også garasje tilknyttet boligen, men den har utvendig tilkomst.

*Se punkt 'Ferdigattest'.

Byggemåte
Enebolig over 2 plan, støpt dekke til grunn, antatt fundamentert på drenerende masser. Grunnmur i kjeller av betongkonstruksjoner, med overmalt overflate eller utforede trevegger. Yttervegger av bindingsverk, kledd utvendig med liggende og stående trepanel. Boligen har saltakkonstruksjon med oppløft av trekonstruksjoner, tekket med betongpanner. Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapporten.

Primærrom
Primærrom: 192 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 227 kvm

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest. Ved salg av eiendommer med eldre bygg kan det forekomme at det ikke foreligger ferdigattest for bygget. For boliger og tiltak som er omsøkt før 1. januar 1998 utstedes det ikke lenger ferdigattest, og dersom ferdigattest ikke foreligger for et slikt tiltak vil det ikke være mulig å få ferdigattest. En eventuell søknad om ferdigattest skal avvises av kommunen. Bortfall av muligheten for å søke om ferdigattest for disse tiltakene vil ikke ha betydning for lovligheten av selve tiltaket.

Selger har søkt om å få godkjent allerede innredet areal i underetasje til "rom for varig opphold". Godkjenning fra Stavanger kommune er vedlagt i prospektet. For å få ferdigattest må det i hht godkjenningen forelegges radonmåling. Målingen skal foregå over en periode på minst to måneder i perioden 15. oktober til 15. april. Selger har utplassert sporingsfilm i januar 2021.

Oppvarming
Elektrisk. Varmekabler i entré og på bad. Vedovn i stue og kjellerstue.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 15 946 pr. år

Eiendomsskatt
Eiendomsskatten er inkludert i de kommunale avgiftene og utgjør kr 1758,- pr. halvår.

Forsikring med polisenummer
Tryg forsikring Polisenummer: 6546286

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 290 291,- Som sekundærbolig Kr. 4 645 046,-

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Følgende servitutter er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:
07.07.1959 2637 Bestemmelse om gjerde / bebyggelse
"Den til tomten hørende regulerte gategrunn skal være åpen til bruk og ferdsel for hele den gjenværende del av eiendommen Gnr. 38 Bnr. 126 og tidligere eller senere utparselleringer av denne. Kjøperen skal holde gjerde langs den regulerte gategrunn og rundt den øvrige del av sin tomt. Bebyggelsen på tomten må ikke være mer enn ett våningshus, som ikke må være høyere enn to etasjer."

20.12.1960 5991 Erklæring/avtale 
Vedtak av kommunens vann- og kloakkreglement

Kopi av servituttene ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig. Reguleringsplankart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. Gjeldene planer for område er plan 1980 og 660.

Det foreligger et nytt planinitiativ for utvikling av Madlakrossen / Madla torg (planid 2738). Varslingsbrev, planinitiativ og referat fra oppstartsmøte ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det presiseres at dette er et forslag til regulering som sålangt ikke er vedtatt.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
7 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 600,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
190 250,- (Dokumentavgift)

213 870,- (Omkostninger totalt)

7 463 870,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.10 000)
Markedspakke (Kr.14 500)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.34 929,90)
Oppgjør (Kr.6 900)
Provisjon (Kr.152 200)
Totalt kr. (Kr.218 529,90)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
grunn og markedspakke.

Oppdragsnummer
82-19-0145

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av bolig. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.soderbergpartners.no for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Espen Eide & Partnere AS
EIE Stavanger
Org. nr:896253492
Niels Juels gate 50
4008 Stavanger
Tlf: 51 90 57 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler / Fagansvarlig Espen Eide

Saksbehandlere
Espen Eide
EIE Stavanger
Daglig leder / Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Mob: 93 04 03 00 / E-post: ee@eie.no

Linn Høen Thommesen
EIE Stavanger
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 41 69 42 05 / E-post: lht@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Rappveien 7
For mer om objektet
Rappveien 7

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: