Bilde 1 av Steingata 80Bilde 2 av Steingata 80
Digital salgsoppgave
Steingata 80

4009 Stavanger • Stavanger kommune

Prisantydning

kr 14 500 000

Omkostninger: kr 378 520Totalpris: kr 14 878 520
Herskapelig villa med eget grillhus og solrik usjenert hage. Sentralt beliggende.
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
277 m²
Bruksareal (BRA)
290 m²
Bruttoareal (BTA)
325 m²
Kommunale avgifter
kr 2 363 / Mnd
Prisantydning
kr 14 500 000
Omkostninger
kr 378 520
Totalpris
kr 14 878 520
Byggeår
1930
Tomt
Eiet tomt 656 m²
Oppdragsnummer
54210209
card-default

Torbjørn Lie

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Torbjørn
Prisantydningkr 14 500 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 14 500 000,-)kr 362 500,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
  
Totalpris kr 14 878 520
Eiendom
Steingata 80, 4009 Stavanger

Matrikkel
Gnr. 58 bnr. 568 i Stavanger kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 277 kvm, Bruksareal: 290 kvm, Bruttoareal: 325 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1930

Tomt
Eiet tomt 656 kvm

Prisantydning
14 500 000

Totalpris inkl. omkostninger
14 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
362 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 14 500 000,-))
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

378 520,- (Omkostninger totalt)

14 878 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 28 346 pr. år Beløpet inkluderer vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt.

Eier
Silje Engelstrand Natland Åge Engelstrand Westbø

Beskrivelse
Steingata 80 er en sjeldent flott og ærverdig villa sentralt plassert på Eiganes. Eiendommen er blitt oppdatert i årenes løp og fikk en omfattende oppgradering i tidsperioden 2015-2017, men har i tillegg beholdt sin originale stil og sjarm gjennom årenes løp. Gjennomgående høyt materialvalg og gjennomtenkte farger gir en bokvalitet på høyt nivå.

Du blir ønsket velkommen i en stor og romslig hall med flotte detaljer. Her finner en flotte utskjæringer, original heltre trapp i massiv eik og en lun og delikat el-ovn. Førsteinntrykket gir umiddelbart den ærverdige og herskapelige følelsen. Fra hallen har man direkte inngang til flere av etasjens oppholdsrom samt inngang til gjestetoalettet fra den nederste trappeavsatsen.

Etasjen består av tre stuer og et stort og romslig kjøkken. Dagligstuen er utsmykket med en lekker og karakteristisk kakkelovn. Alle stuene har god luftig takhøyde med elegant stukkatur. Rommene kan åpnes og lukkes av med skyvedører. Mulighetene for møblering er mange og det kan deles inn i naturlige soner. Hovedstuen kan brukes som samlingssted for besøk, i tilknytting til spisestuen. Her har man god plass ønsket antall gjester. I den minste stuen kan man skape lun sone for avslapping og tv-titting om en ønsker det.

Med inngang både fra bi-inngang og hallen samt fra den ene stua, er kjøkkenet praktisk plassert for god utnyttelse av arealet. I tillegg til spisestuen har kjøkkenet tilknyttet spiseplass og utgang til uteområde. Kjøkkenet er fra kvalitetsleverandøren UNO-form med profilerte fronter med innfelt grep, og nydelig benkeplate i stein. Hvitevarer fra den eksklusive leverandøren Gaggenau. God skap og benkeplass. Her kan maten tilberedes og deretter serveres til ventende gjester i den elegante spisestuen. 

Hele hovedplanet har god takhøyde. De fleste gulvflatene er belagt med heltre eik parkett. Både listverk, stukkatur, vinduer, dører, kakkelovner parketten er godt ivaretatt. Dette kombineres med flott takhøyde og generelt god romfølelse.

I 2. etasje finner man soveromsfløyen kombinert med hovedbadet. Hovedsoverommet har eget romslig garderoberom og utgang til koselig og solrik balkong. Alle soverommene er av god størrelse hvor både "King size" dobbeltseng og store garderobeskap kan plasseres. I likhet med kjøkkenet innehar baderommet delikat innredning fra kvalitetsleverandøren Unoform. Badet er helfliset med lekre både på gulv og vegg. Det er innstallert et lekkert badekar og egen dusjnisje.

Boligens loftsrom består av en loftstue og ett soverom. Denne etasjen passer godt til ungdommen i huset eller som en ekstra stue hvor de voksne kan trekke seg litt unna. Praktisk med eget soverom dersom storfamilien melder besøk, og en har behov for mange sengeplasser.

Underetasjen består av kjellerstue, vaskerom og bad. I tillegg finner en flere boder, hvor en har god og oversiktlig plass for oppbevaring.

Videre er all innvendig restaurering gjort forskriftsmessig og med respekt for huset. Selger har lagt inn betydelige midler for å beholde boligens karakteristiske særpreg og opprinnelig uttrykk. Dette er en bolig for en eier som er interessert i klassisk arkitektur og som samtidig legger vekt på høy kvalitet i valg av materialer og flott detaljarbeid.

Eiendommen er betydelig påkostet det siste året med parkmessig opparbeidelse av hage, og teknisk og kosmetisk modernisering innvendig. Boligen fremstår som en sjeldenhet med tanke på interiør, eksteriør og beliggenhet. Begge badene og gjestetoalettet ble strippet ned til råbygg og bygget opp igjen i 2017 med eksklusive kvaliteter og utført av fagmenn.

Se detaljert beskrivelse i selgers egenerklæring.

Parkering
Parkering i garasje og flere biloppstillingsplasser i gårdsrom.

Beliggenhet
Steingata 80 har en attraktiv beliggenhet på byens beste vestkant i populært villaområde. Boligen er flott plassert på eiendommen i forhold til sol, og ivaretar le for vind med mange solrike uteplasser. Området er tilbaketrukket fra sentrumsområdet, med allikevel med kort gang -og sykkelavstand til Stavanger sentrum.

Eneboligen ligger i barnevennlige omgivelser med kort vei til barnehage, barneskole, ungdomsskole, lekeplasser osv. Turløyper og nydelig natur finner man rundt Mosvannet og i Mosvannsparken som ligger ca 6 minutters gåavstand fra eiendommen. I tillegg er også Store- og Lille Stokkavann med gode turstier og løyper i nærheten. Flotte badestrender ved Store Stokkavannet. Kort vei til butikker og søndagsåpne bakeri.

Området har et godt utbygd nett med offentlig kommunikasjon. Med kort gåavstand til bussholdeplass, er det enkelt å komme seg til sentrum hvor toget tar en til arbeidsplasser på Forus, eller flybussen til Sola flyplass. Nylig åpnet også Eiganestunnelen som medfører rask adkomst til Motorveien, hvor også Ryfast tunnelen kan benyttes. Dermed er avstanden kort fra boligen til kontorlokaler på Forus og til fjord og fjell i Ryfylke.

Tomt
Eiet tomt, 656 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Området tilhører Eiganes barneskole (Kl. 1-7) og Kannik ungdomsskole (kl. 8-10).

Offentlig kommunikasjon
Kun få meter til nærmeste bussholdeplass. Under 10 min gange til Madlaveien som er hovedåren for all busstrafikk i Stavanger inkludert flybussen til Sola flyplass.
Se forøvrig vedlagt nabolagsprofil.

Fritidstilbud
Boligen ligger midt i hjerte av mange fritidstilbud i Stavanger. Stavanger stadion med friidrettsbane og flere fotballbaner ligger "rett på andre siden av veien. Kort sykkelavstand til Nye gamlingen som er regionens nye flotte utendørs badeanlegg.
Se forvøvrig vedlagt nabolagsprofil.

Inneholder
Areal og fordeling pr. etasje:
Underetasje: BRA: 81 kvm / P-rom: 73 kvm / S-rom: 8 kvm
1. etasje: BRA: 103 kvm / P-rom: 103 kvm
2. etasje: BRA: 83 kvm / P-rom: 78 kvm / S-rom: 5 kvm
Loft: BRA: 23 kvm / P-rom: 23 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
Underetasje: Gang, bad, hobbyrom, vaskerom og kjellerstue.
1. etasje: Hall m/trapp, gang, kjøkken, stue 1, stue 2, stue 3 og wc.
2. etasje: Gang, omkledningsrom, bad og 3 soverom.
Loft: Loftstue m/trapp og soverom.

Følgende rom inngår i S-rom:
Underetasje: Kjølerom og bod.
2. etasje: Gadre

Byggemåte
Boligen er oppført i betong og trekonstruksjoner. Se vedlagt tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

Primærrom
Primærrom: 277 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 290 kvm

Standard
Takstmannens konklusjon tilstand:
"Boligen fremstår velholdt og i god stand etter alder. Det er foretatt flere standardhevinger i 2004 og igjen i perioden 2015-2017
med blant annet nyere bad og kjøkken. Noen bygningselementer er eldre med begrenset levetid, og det bør derfor påregnes
fremtidige påkostninger på noen av disse. Det er behov for normalt vedlikehold."

Takstmannens kommentarer areal:
"Garasjen er oppmålt til ca 19 m2 og hagestue til ca 10 m2(disse er ikke kontrollert/vurdert i rapporten)."

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
I følge Stavanger kommune foreligger det ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Det er ikke mottatt byggetegninger fra kommunen. Meglerforetaket har derfor ikke hatt mulighet for å kontrollere hvorvidt dagens bruk er byggesøkt, og eller samsvarer med det som er byggesøkt, eller er godkjent. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Oppvarming
Antikk etasjeovn i spisestue og peis i stue. Elektrisk peis i hall og gulvvarme.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 28 346 pr. år Beløpet inkluderer vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: kr. 9266. Beløpet er inkludert i opplyste kommunale avgifter.

Forsikring med polisenummer
Tryg forsikring Polisenummer: 7868924

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 587 880,- Som sekundærbolig Kr. 5 716 369,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Telia er internett og tv leverandør.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger dersom annet ikke er opplyst.

Kjøper er ansvarlig for å sette seg inn i salgsprospektet, reguleringsplaner, beskrivelse og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang på. Dersom noe er uklart, ta kontakt med megler slik at saker kan bli avklart før en bindende avtale finner sted.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/ rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/ salgsoppgave med vedlegg.

Salgsoppgaven er gjennomgått og godkjent av selger.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vann og avløp. Adkomst via privat/offentlig vei.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål.  Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
14 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
362 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 14 500 000,-))
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

378 520,- (Omkostninger totalt)

14 878 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.4 850)
Markedspakke 1 (Kr.14 500)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)
Foto (Kr.12 750)
Avisannonse (Kr.9 885)
Oppgjør (Kr.6 900)
Tilrettelegging (Kr.6 900)
Visningshonorar (Kr.3 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 14 500 000,-) (Kr.174 000)
Totalt kr. (Kr.236 185)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
54-21-0209

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset. Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).
En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Rogaland Eiendomsmegling AS
EIE Stavanger
Org. nr:991089888
Niels Juels gate 50
4008 Stavanger
Tlf: 51 90 57 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Torbjørn Lie

Saksbehandlere
Torbjørn Lie
EIE Stavanger
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 90 85 42 00 / E-post: lie@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Steingata 80
For mer om objektet
Steingata 80

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: