Bilde 1 av Furras gate 6Bilde 2 av Furras gate 6
Digital salgsoppgave
Furras gate 6

4010 Stavanger • Stavanger kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lekker renovert leilighet i 2. etasje og loft - Hage og p-plass - PÅMELDINGSVISNING
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
120 m²
Bruksareal (BRA)
120 m²
Bruttoareal (BTA)
130 m²
Kommunale avgifter
kr 500 / Mnd
Prisantydning
kr 4 250 000
Omkostninger
kr 120 270
Totalpris
kr 4 370 270
Byggeår
1900
Tomt
Fellestomt 231 m²
Oppdragsnummer
82200165
card-default

Erik Aareskjold

Eiendomsmegler / Partner
Les om Erik
card-default

Linn Høen Thommesen

Eiendomsmegler / Partner
Les om Linn
Prisantydningkr 4 250 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Dokumentavgiftkr 111 250,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 4 370 270
Eiendom
Furras gate 6, 4010 Stavanger, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 56 bnr. 445 snr. 2 i Stavanger kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 120 kvm, Bruksareal: 120 kvm, Bruttoareal: 130 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
1900

Tomt
Fellestomt 231 m²

Prisantydning
4 250 000

Totalpris inkl. omkostninger
4 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
111 250,- (Dokumentavgift)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

120 270,- (Omkostninger totalt)

4 370 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Det er betales ingen felleskostnader, men seksjonene deler på felles bygningsforsikring.

Kommunale avgifter
Kr. 6 000 pr. år

Eier
Råheim eiendom as v. Kjell Ove Råheim

Beskrivelse
Lekker nyoppusset leilighet med attraktiv beliggenhet på Våland. Nye gulv og overflater, nye vinduer og dører, nytt kjøkken og nytt bad gjør virkelig at man får følelsen av å flytte inn i en ny og ubrukt bolig. Samtidig med alt dette er de originale detaljene ivaretatt noe som gir et flott særpreg. Er dette din drømmeleilighet? 

En solid hvitlasert enstavs parkett på gulvet, delikate fargevalg som harmonere fint med hverandre og en takhøyde på 2,70 gir en lun og herlig atmosfære. Leiligheten har en god planløsning som fungerer til både enslige og par, hverdags og fest. Demp belysningen og nyt rolige alenekvelder, eller dekk bordet og inviter over gode venner på middag. I disse omgivelsene garantere vi god stemning uansett anledning.

Er du glad i å lage mat vil du stortrives på det lekre kjøkkenet fra Schmidt. Det har mørke fronter, sort benkeplate og integrerte hvitevarer. Sort armatur og avtrekksvifte er med på å skape et elegant helhetsinntrykk. Vinduer mot to himmelretninger slipper inn rikelig med lys og gir en god romfølelse. Her kan du kutte, kokkelere og bake mens du følger med på det som skjer utenfor.

Fra gangen er det adkomst til begge soverommene, badet og vaskerommet/gjestetoalettet. Her er det er et klart skille mellom den private avdelingen med soverom og bad, og til livet i stuen - en kvalitet mange verdsetter høyt. Det ene soverommet har utgang til en deilig luftebalkong med morgensol.

Badet og vaskerommet/gjestetoalettet er helt nytt og alt er gjort av fagfolk. Badet har behagelige fargevalg som skaper en rolig og avslappende atmosfære. Armatur, dusjprofil og andre detaljer i sort og gir et lekkert uttrykk som står i stil til resten av leiligheten. Ellers kan det nevnes at det er vegghengt toalett og varme i gulv. Gjestetoalettet har også veggehengt toalett og sort innredning, og har plass til både vaskemaskin og tørketrommel.

Leiligheten har også en romslig og praktisk loftstue, enten det er boltreplass til barna eller et ekstra oppholdsrom. Loftstuen er romslig og man kan alternativ dele den opp i flere soner, som f eks en kontorplass osv. De gamle treveggene som kommer til syne skaper en lun og koselig stemning.

Utenfor er det en pent opparbeidet tomt med gressplen, plattinger og interne stier. Også utenfor er det flotte detaljer som rekkverk i støpejern og smijern, og nytt stilriktig listverk rundt vinduer, dører og hjørnekasser. Tomten er i hovedsak felles, og hver leilighet har plass til en bil i gårdsrommet og disponerer hver sin terrasseplatting i hagen. Hagen ligger mot sør og har gode solforhold. Her kan man skape sin egen lille oase og nyte fine solskinnsdager med grilling og andre sommeraktiviteter. Gled deg!

Ellers kan det nevnes at taket ble skiftet i 2018, nymalt kledning, nytt røropplegg i hele boligen, nytt el-anlegg og nye kvalitetsvinduer fra Fjordglass. Med andre ord, her er alt gjort skikkelig fra grunnen av, og du får en solid leilighet med mange fine kvaliteter.

Fiberkabel fra Lyse ligger til naboeiendommen, kontakt Lyse for mer info. Get kabel ligger til husveggen.

Parkering
Tomten er felles. Begge seksjonene har rett til 1 stk parkeringsplass i gårdsrom.

Beliggenhet
Leiligheten har en rolig og sentral beliggenhet på populære Våland. Her bor man i et etablert nabolag samtidig som Stavanger sentrum kun er en liten rusletur unna. Den daglige handelen kan man ta på Coop Prix som ligger like rundt hjørnet. Ønsker man ferske bakervarer kan man gå bort på Vaaland Dampbakeri som også ligger like i nærheten. For den tur- og treningsglade er det flotte turområder rundt Mosvannet og i Vålandsskogen. Dersom man ønsker å benytte seg av kollektivtransport går bussen forbi i Muségata, ca. 50 m fra boligen, alternativt kan man gå ned til bussterminalen som ligger ca. 500 m unna. Her finner man også flybussen og tog.

Bebyggelse
Området er bebygd med diverse boliger.

Tomt
Fellestomt, 231 m²

Inneholder
2. etg.: Gang, bad, stue/kjøkken, wc, 2 soverom.
Loft: Loftstue.

Byggemåte
Tre og betong, se ellers rapport fra takstmannen.

Primærrom
Primærrom: 120 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 120 kvm

Ferdigattest
Det finnes ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse fra da boligen var ny, trolig på grunn av alder. Det foreligger ferdigattest på fasadeendring datert 29.05.2018.

Oppvarming
Elektrisk. Varmekabler på bad.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 6 000 pr. år

Eiendomsskatt
Eiendomsskatten er inkludert i de kommunale avgiftene og utgjør kr 226 pr. halvår.

Forsikring med polisenummer
Frende Forsikring

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Sameie
Sameie: Sameiet Furras gate 6,

Diverse
Det foreligger en avtale mellom seksjonene at seksjonsnummer 2 har mulighet til å sette opp en bod på inntil 10 kvm på en hensiktsmessig plass på eiendommens fellesareal.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 x folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner § 31.

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommens grunnboksblad.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig. Reguleringsplankart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
111 250,- (Dokumentavgift)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

120 270,- (Omkostninger totalt)

4 370 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke 1 (Kr.12 500)
Oppgjør (Kr.6 900)
Provisjon (Kr.50 000)
Totalt kr. (Kr.69 400)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
grunn og markedspakke.

Oppdragsnummer
82-20-0165

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Espen Eide & Partnere AS
Eie Stavanger
Org. nr:896253492
Niels Juels gate 50
4008 Stavanger
Tlf: 51 90 57 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Erik Aareskjold

Saksbehandlere
Erik Aareskjold
Eie Stavanger
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 92 81 60 31 / E-post: eaa@eie.no

Linn Høen Thommesen
Eie Stavanger
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 41 69 42 05 / E-post: lht@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Furras gate 6
For mer om objektet
Furras gate 6

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: