Bilde 1 av Hermetikkgata 15ABilde 2 av Hermetikkgata 15A
Digital salgsoppgave
Hermetikkgata 15A

4014 Stavanger • Stavanger kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Flott leilighet fra 2012 med koselig bakhage - 3 soverom - PÅMELDINGSVISNING
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
1
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
77 m²
Bruksareal (BRA)
77 m²
Bruttoareal (BTA)
85 m²
Kommunale avgifter
kr 797 / Mnd
Prisantydning
kr 3 300 000
Omkostninger
kr 89 640
Totalpris
kr 3 389 640
Byggeår
2012
Tomt
Fellestomt 178 m²
Oppdragsnummer
82200111
card-default

Erik Aareskjold

Eiendomsmegler / Partner
Les om Erik
card-default

Linn Høen Thommesen

Eiendomsmegler / Partner
Les om Linn
Prisantydningkr 3 300 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Dokumentavgiftkr 80 620,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 3 389 640
Eiendom
Hermetikkgata 15A, 4014, Stavanger

Matrikkel
Gnr. 52 bnr. 565 snr. 1 i Stavanger kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 77 kvm, Bruttoareal: 85 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
2012

Tomt
Fellestomt 178 m²

Prisantydning
3 300 000

Totalpris inkl. omkostninger
3 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
80 620,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

89 640,- (Omkostninger totalt)

3 389 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 9 554 pr. år

Parkering
Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Eier
Wilhelm Bugge Fjære

Beskrivelse
En urban leilighet med populære beliggenhet i Stavanger øst. Leiligheten har en særegen og maskulin stil, og skiller seg ut fra mye annet. Her får du blant annet unik belysning, stilige detaljer og friske fargevalg - dette er en leilighet med personlighet!

Leiligheten er endel av en seksjonert tomannsbolig fra 2012 og har standard deretter. På baksiden av huset disponerer leilighet en fantastisk uteplass. Her har man sin egen lille oase med sittegruppe, hengekøye og bålpanne. Deler av  den er også overbygd, så uteplassen blir som en ekstra stue i sommerhalvåret. Gled deg til å invitere over gode venner på grilling og sosial sammenkomst.

I stuen er det virkelig tilrettelagt for deg som liker lyd og film. Her er det integrert lydanlegg, plass til stor TV og rikelig med dimbare spotter som gir perfekt belysning til alle anledninger.

Leiligheten har en åpen stue-/kjøkkenløsning og kjøkkenet er plassert i det ene hjørnet. Det har sorte fronter og en solid benkeplate i granitt. Alle hvitevarene er integrerte foruten et side-by-side skap. Stilig belysning i noen av hyllene gir et stilig uttrykk. Langs den ene kjøkkenbenken er det plass til 4 barstoler.

Badet har hvite våtromspanel på vegger og belegg på gulvet (beige). Det er ellers innredet med moderne baderomsinnredning, speil med integrert belysning, dusjkabinett, vegghengt toalett og vaskemaskin/tørketrommel. Vaskemaskin/tørketrommel er plassert i en praktisk høyde med skuffer under til f.eks. skittentøy.

Det er totalt tre soverom i leiligheten. Hovedsoverommet er romslig og har også direkte adkomst til walk-in closet - en løsning mange verdsetter.

Leiligheten har også en bod i underetasjen på 15 kvm. Denne boden har dagens eier innredet som et filmrom med sofa og lerret. Rommet kan også brukes som et hobbyrom i tillegg til lagring. I underetasjen har også naboen en bod på tilsvarende størrelse, i tillegg er det et felles bad/toalett i denne etasjen.

Ellers kan det nevnes at det er god lydisolasjon mellom etasjene, balansert ventilasjon og sentralstøvsuger. Det er TV-uttak i alle soverom, all tilkobling går direkte til mediaveggen i stuen. Rødfarge på kjøkken kan enkelt byttes om ønskelig, ref. selgers egenerklæringsskjema.

Beliggenhet
Populære beliggenhet i Stavanger øst. Bydelen har vært og er fremdeles under stor utvikling, og det dukker stadig opp nye og spennende ting. Sentrumskjernen i østrebydel ligger like rundt hjørnet. Der finner man blant annet populære Ostehuset Øst, Tou Scene med sitt kulturelle mangfold, Fortou, Tako by Fortou, Kanelsnurren og mye mer. Det er treningssenter og flere dagligvarebutikker innen gangavstand, deriblant Coop Mega som ligger ca. 50 m unna. Ellers ligger også 5 grader øst like rundt hjørnet. Der finner man Coop Ekxtra, Nille, apotek, bakeri og Pizzabakeren.

I en voksende bydel som denne, dukker det stadig opp nye arrangementer og fasiliteter. Blant annet ble det i sommer arrangert "Den spiselige byfest" i samarbeid med Gladmatfestivalen, Tou Scene, Stavanger Brygghus, Idsøe og flere lokale matprodusenter. 

For den turglade er det gode muligheter like ved. Fra Lervig finner du en av byens mest populære turstier som tar deg videre til Rosenli, Godalen og Hillevågsvannet. Godalen Badeplass er svært populær for både store og små på sommerstid. Ellers ligger også den nye flotte Lervigparken like i nærheten og Sjøparken et par minutters gange unna.

Ønsker du en tur til sentrum kan du sykle eller spasere gjennom Pedersgata og du er der på 5-10 minutter. Pedersgata er kjent for alle sine restauranter og sitt kulturelle mangfold.

Her bor du sentralt, i tillegg til at du har sjø og natur i umiddelbar nærhet. Kan det bli bedre?

Bebyggelse
Området er bebygd med diverse boliger, næring og parker/lekeplasser.

Tomt
Fellestomt, 178 m²

Inneholder
1. etg.: Entré/gang, tre soverom, bad og stue/kjøkken.

Romslig bod i kjelleren på 15 kvm.

Byggemåte
Horisontaldelt tomannsbolig over 1 plan.
Stedstøpt grunnmur antatt av betong med utvendig isolering og innvendig platebeslått. - antatt oppført på drenerende masser. Yttervegger utvendig fasadeforblendet med kledning og innvendig platebeslått. Yttertak av saltak, tekket med betongstein på synlig overflate.

Primærrom
Primærrom: 77 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 77 kvm

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 03.09.2012.

Oppvarming
Elektrisk.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 9 554 pr. år

Eiendomsskatt
Eiendomsskatten er inkludert i de kommunale avgiftene og utgjør kr 433,- pr. halvår.

Forsikring med polisenummer
Frende Polisenummer: 640058

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 797 028,- Som sekundærbolig Kr. 2 869 302,-

Sameie
Sameie: Sameiet Hermetikkgata 15,

Diverse
Alle hvitevarer medfølger i handelen, men det gjøres oppmerksom på at vann/isbit funksjon på side-by-side skap er ødelagt (skapet må på service).

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 x folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner § 31.

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommens grunnboksblad.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig. Reguleringsplankart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
80 620,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

89 640,- (Omkostninger totalt)

3 389 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke eierseksjon (Kr.10 000)
Markedspakke 1 (Kr.14 500)
Provisjon (Kr.50 000)
Oppgjør (Kr.6 900)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.11 868)
Totalt kr. (Kr.93 268)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
grunn og markedspakke.

Oppdragsnummer
82-20-0111

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Espen Eide & Partnere AS
Eie Stavanger
Org. nr:896253492
Niels Juels gate 50
4008 Stavanger
Tlf: 51 90 57 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Erik Aareskjold

Saksbehandlere
Erik Aareskjold
Eie Stavanger
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 92 81 60 31 / E-post: eaa@eie.no

Linn Høen Thommesen
Eie Stavanger
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 41 69 42 05 / E-post: lht@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Hermetikkgata 15A
For mer om objektet
Hermetikkgata 15A

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: