Bilde 1 av Niels Juels gate 48 Bilde 2 av Niels Juels gate 48
Digital salgsoppgave
Niels Juels gate 48

4009 Stavanger • Stavanger kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Splitter ny leilighet med luksuriøs og lun atmosfære - PÅMELDINGSVISNING
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
4
Antall soverom
1 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
79 m²
Bruksareal (BRA)
82 m²
Bruttoareal (BTA)
90 m²
Fellesutgifter
kr 2 174 / Mnd
Prisantydning
kr 5 500 000
Omkostninger
kr 147 770
Totalpris
kr 5 647 770
Byggeår
2020
Tomt
Eiet tomt 1053 m²
Oppdragsnummer
82200158
card-default

Espen Eide

Daglig leder / Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Les om Espen
card-default

Linn Høen Thommesen

Eiendomsmegler / Partner
Les om Linn
Prisantydning kr 5 500 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 7 650,-
Pantattest kjøper kr 200,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift kr 138 750,-
   
Totalpris kr 5 647 770
Eiendom
Niels Juels gate 48, 4009 Stavanger, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 58 bnr. 2249 snr. 4 i Stavanger kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 82 kvm, Bruttoareal: 90 kvm

Antall soverom
1

Byggeår
2020

Tomt
Eiet tomt 1053 m²

Prisantydning
5 500 000

Totalpris inkl. omkostninger
5 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
138 750,- (Dokumentavgift)

147 770,- (Omkostninger totalt)

5 647 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 174,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Felleskostnader inkluderer styre- og forretningsførerhonorar, drift og vedlikehold av fellesområder, bygningsforsikring, vaktmestertjenester, fiberaksess, etc.

Fjernvarme/varmt vann faktureres direkte til hver enkelt seksjon.

Parkering
Fast parkeringsplass i lukket anlegg. Det er lagt opp infrastruktur til elbil lading og hver seksjonseier kan koble seg på. Dette koster ca. kr 20 000,-. 

Det er 10 gjesteparkeringsplasser på utsiden samt 2 HC plasser. Ellers er det også ca. 15 gjesteparkeringsplasser i garasjeanlegget som kan benyttes mellom 17:00 og 07:00.

Eier
Petra Berit Weholmen

Beskrivelse
Lekker leilighet med herskapelig standard i Ledaal Park. Leiligheten har en solid enstavs parkett på gulvet og overflater malt i lekre og delikate fargevalg. Denne kombinasjonen gir en luksuriøs og lun atmosfære som vi tror du vil trives godt i. Her kan du flytte rett inn i en splitter ny og ubebodd leilighet i flotte omgivelser. Er dette ditt nye hjem?

I stuen og kjøkkenet er det god plass til flere soner, enten du vil kose deg hjemme alene eller om du vil invitere over venner og familie på middag eller en kopp te. Kjøkkenet har grå fronter, mørk benkeplate og sort vask/armatur. Oppvaskmaskin er integrert, øvrige hvitevarer er ikke installert.

På fine sommerdager kan du åpne opp døren til en av de herlige uteplassene. Den ene uteplassen er en lun overbygd balkong hvor du kan nyte en kaffekopp og glimt av parken. Den andre uteplassen er svært romslig og har god plass til utemøbler, grill, blomsterpotter og kanskje også noen urtekasser? En hekk rundt uteplassen skjermet godt for innsyn.

Badet har fliser på gulv og i dusj/toalett sone og malte vegger. Ellers er det innredet med en pen baderomsinnredning og foldbar dusjnisje. På badet er det også et eksklusivt spyletoalett fra Geberit.

Soverommet er romslig og har god plass til garderobeskaper. Opprinnelig var det også tegnet inn et ekstra soverom i stuen, så her kan man med enkle grep få et soverom til.

I tillegg til en innvendig bod er det også en tilhørende sportsbod i underetasjen. Det er også parkeringsplass i lukket anlegg, så her kan du parkere bilen trygt og godt, og ta heisen opp til de øvrige etasjene. Det er også trappefri adkomst fra hovedinngangen og inn i leiligheten.

Du har god plass i stuen til å dekke langbord og invitere over familie og venner i sosiale lag. Men skal du arrangere jubileum, bryllup, konfirmasjon eller minnestund vil festsalen på toppen av Alexander-bygget være prefekt - en festsal med begjær og mye historie. Alle beboere har tilgang på å leie festsalen med tilhørende førsteklasses kjøkken og garderoberom.

Beliggenhet
Attraktiv beliggenhet i et av byens mest ærverdige boligstrøk. Her bor man i rolige og etablerte omgivelser, samtidig som sentrum er en liten spasertur unna. Nærmeste nabo er Ledaalparken, som kan benyttes til avkobling, lek, lufte hunden - eller rett og slett til piknik. I nabobygget ligger populære Matmagasinet, som byr på nydelig mat og drikke. I det andre nabobygget ligger Kanelsnurren, som byr på ferske bakevarer hver dag. Frister det med en iskald øl kan du du gå bort på Lervig Bryggeri som også ligger i nabobygget. For den tur- og treningsglade er det ikke langt til Mosvatnet, Stokkavatnet eller en tur på løpebanen ved Stavanger stadion. Ønsker du å ta deg en tur til Tastasenteret, Kvadrat, Madla amfi eller lignende er det gode bussforbindelser like i nærheten.

Bebyggelse
Området er bebygd med park, boliger og næring.

Tomt
Eiet tomt, 1053 m²

Inneholder
P-ROM:
1. etg.: Entré/gang, bad, soverom, stue og kjøkken med utgang til uteplasser.

S-ROM:
Bod.

I tillegg har leiligheten en tilhørende sportsbod i underetasjen på 5 kvm.

Byggemåte
Tre og betong.

Primærrom
Primærrom: 79 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 82 kvm

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 21.08.2020.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter A

Kommunale avgifter
Ikke fastsatt.

Fordeling felleskostnader
De månedlige kostnadene er fordelt slik:
Felleskostnader kr 2 025,-
Fiberaksess kr 99,-
Miljøgebyr for papirfaktura kr 50,-
Totalt kr 2 174,-

Årsregnskap
Det foreligger ingen årsregnskap da sameiet er nyoppstartet i år.

Forsikring med polisenummer
IF Skadeforsikring Polisenummer: SP0003145738

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Sameie
Sameie: Ledaal Park, Niels Juels,

Forretningsfører
Bate.

Styregodkjenning
Det kreves ikke styregodkjenning.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen. Se vedtekter.

Diverse
Det har blitt gjort en prosjekteringsfeil i garasjeanlegget i sameiet som er under utbedring. Dette er en forsikringssak og sameiet/seksjonseierne får ingen kostander forbundet med dette. Konsekvensene kan være at noen av seksjonseierne må bytte parkeringsplass, og anlegget vil bli stengt i ca. 1 måned for utbedring av feilen. Konf. megler for mer informasjon.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie. Selger har ikke radonmålt.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 x folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner § 31.

Følgende servitutter er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:
02.07.2020 2687660 Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Kopi av dokumentet fås ved henvendelse til megler.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig. Reguleringsplankart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
138 750,- (Dokumentavgift)

147 770,- (Omkostninger totalt)

5 647 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke eierseksjon (Kr.21 000)
Markedspakke 1 (Kr.14 500)
Oppgjør (Kr.6 900)
Provisjon (Kr.111 000)
Totalt kr. (Kr.153 400)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
grunn og markedspakke.

Oppdragsnummer
82-20-0158

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Espen Eide & Partnere AS
Eie Stavanger
Org. nr:896253492
Niels Juels gate 50
4008 Stavanger
Tlf: 51 90 57 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler / Fagansvarlig Espen Eide

Saksbehandlere
Espen Eide
Eie Stavanger
Daglig leder / Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Mob: 93 04 03 00 / E-post: ee@eie.no

Linn Høen Thommesen
Eie Stavanger
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 41 69 42 05 / E-post: lht@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.