Bilde 1 av Nymansveien 186, H0102Bilde 2 av Nymansveien 186, H0102
Digital salgsoppgave
Nymansveien 186, H0102

4015 Stavanger • Stavanger kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Rålekker familiebolig med populær beliggenhet - Barnevennlig og sentralt
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
126 m²
Bruksareal (BRA)
126 m²
Bruttoareal (BTA)
149 m²
Prisantydning
kr 6 600 000
Omkostninger
kr 167 770
Totalpris
kr 6 767 770
Byggeår
1953
Tomt
Fellestomt 617 m²
Oppdragsnummer
82210143
card-default

Erik Aareskjold

Eiendomsmegler / Partner
Les om Erik
card-default

Linn Høen Thommesen

Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig
Les om Linn
Prisantydningkr 6 600 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 158 750,-
  
Totalpris kr 6 767 770
Eiendom
Nymansveien 186, H0102, 4015 Stavanger

Matrikkel
Gnr. 54 bnr. 604 snr. 2 i Stavanger kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 126 kvm, Bruksareal: 126 kvm, Bruttoareal: 149 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1953

Tomt
Fellestomt 617 kvm

Prisantydning
6 600 000

Totalpris inkl. omkostninger
6 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
158 750,- (Dokumentavgift)

167 770,- (Omkostninger totalt)

6 767 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Eier
Pv eiendom as v. Per Vognstoft Pedersen

Beskrivelse
Nymannsveien 186 er en rålekker vertikaldelt tomannsbolig på Storhaug. En solid og omfattende oppussingsjobb gjør at du får følelsen av å flytte inn i en splitter ny bolig. Her er alt tatt, det kan blant annet nevnes kledning, vinduer, etterisolering og drenering. Alt det elektriske og alle rør er også skiftet ut, i tillegg til en flott finish i alle rom. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning sørger også for et godt og behagelig inneklima.

Hele boligen har en gjennomgående lekker fargepalett, og på gulvet er det en lys solid en-stavs parkett som skaper en lun og god atmosfære. Sorte detaljer bryter av og gir et moderne preg.

Boligen har en god planløsning og inneholder blant annet to stuer, tre soverom, to bad, vaskerom og eget gjestetoalett. Det er også parkering i carport og mulighet for walk-in closet på hovedsoverom. For en aktiv familie passer det også godt med egen bi-inngang på vaskerommet så man kan sluse inn sølete smårolliger, eller den firbente som har vært på tur.

Boligen ligger luftig til og fra andre etasje er det flott utsikt mot fjorden og grøntområdene i Godalen, og mot Storhaug og Midjord stadion. Den luftige beliggenheten bidrar også til en meget god romfølelse. Det er også satt inn en flott ny vedovn som gir god varme på kaldere dager. I tillegg vil mange verdsette en ekstra stue i kjelleren, enten det er barna som vil boltre seg med lek og moro, eller når en vil ha besøk og en vil ha fred.

Er du glad i å lage mat eller invitere gjester tror vi du vil trives på det flotte kjøkkenet fra Schmidt. Sorte fronter og sort benkeplate gir en fin helhet. Platetopp med integrert ventilator gir god kontakt med barna eller gjestene som sitter rundt spisebordet eller langs barløsning på kjøkkenet. Øvrige hvitevarer er selvsagt også integrerte.

Begge badene har beige fliser på gulv og i dusjsone, og malte vegger. Badet i 1. etasje har en lekker innredning fra Schmidt med corian benkeplate, mens badet i kjelleren har en flott tidløs innredning fra Ikea. Begge badene har spotter i taket, speil med integrert belysning og sorte detaljer.

Det er meget god lagringsplass på loftet, i tillegg er det en utvendig bod på ca. 3 kvm. Ypperlig til sykler, hageputer o.l.

Fra stuen er det utgang til en sørøstvendt terrasse med morgensol. I tillegg er det også hage både foran og bak huset - her har du med andre ord sol fra morgen til kveld.

Ellers kan det nevnes at det er varme i gulv i hele kjelleretasjen. Det er også klargjort for at man kan installere elbil lader i carporten.

Er dette ditt nye hjem?

Parkering
Det er en dobbel carport på eiendommen hvor hver seksjon disponerer hver sin halvdel. Det er tilrettelagt for at man kan installere elbil lader i carporten.

Beliggenhet
Etterspurt og sentral beliggenhet på Storhaug. Her bor du med gåavstand til sentrum, samtidig som du kan gå/sykkel til skoler, barnehager, fritidsaktiviteter og lekeplasser. Storhaugmarka og Varden ligger også like i nærheten og blir ofte et samlingssted for de minste. Her er det lek og moro både sommer og vinter.

Turstien som har blitt kåret til Stavangers fineste ligger en liten rusletur unna. Den strekker seg fra langs sjøen fra Hillevågsvannet og helt til Breivik - perfekt for både gå- og joggeturer. Langs stien er det også mange lune viker og fine badeplasser, blant annet Godalen badeplass som kan by på et yrende folkeliv på fine sommerdager.

Er man glad i sjø og båtliv kan det også nevnes at båthavnen i Hillevågsvannet ligger i gåavstand fra boligen.

Bebyggelse
Området er bebygd med diverse boliger.

Tomt
Fellestomt, 617 kvm

Inneholder
P-ROM:
Kjeller: Vaskerom, gang/ stue, bad, soverom
1. etg.:  Entré, gang, bad, 2 soverom, kontor.
2. etg.: Stue/kjøkken, wc.

I tillegg er det en utvendig bod på 3 kvm og et romslig lagringsloft.

Byggemåte
Se tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 126 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 126 kvm

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 03.11.2021.

Oppvarming
Elektrisk. Vedovn i stue. Gulvvarme i hele kjelleretasjen.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter er ikke fastsatt da eiendommen nettopp er ferdig seksjonert.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er ikke fastsatt da eiendommen nettopp er ferdig seksjonert.

Forsikring med polisenummer
Tryg

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Sameie
Sameie Nymansveien 186

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 x folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner § 31.

Følgende er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:
03.04.1897 900040 Forkjøpsrett
Eldre forkjøpsrett fra 1897. I gammel grunnbok står det følgende "Forkjøpsrett til lunden som støter til Bnr. 39." Bnr. 39 ligger langt fra eiendom som selges, å det antas at forkjøpsretten stammer fra en gammel grunneiendom. Det er uavklart hvem som eier rettigheten.

22.10.2021 1325389 Seksjonering

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig. Reguleringsplankart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. Eiendommen ligger i hensynssone for Bevaring av kulturmiljø (Trehusbyen).

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
158 750,- (Dokumentavgift)

167 770,- (Omkostninger totalt)

6 767 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke (Kr.9 000)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)
Markedspakke 1 (Kr.20 000)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.50 000)
Totalt kr. (Kr.87 400)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
grunn og markedspakke.

Oppdragsnummer
82-21-0143

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset. Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).
En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

NB: For eiendommer hvor handel kommer i stand etter 01.01.2022 gjelder følgende: Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Espen Eide & Partnere AS
EIE Stavanger
Org. nr:896253492
Niels Juels gate 50
4008 Stavanger
Tlf: 51 90 57 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Erik Aareskjold

Saksbehandlere
Erik Aareskjold
EIE Stavanger
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 92 81 60 31 / E-post: eaa@eie.no

Linn Høen Thommesen
Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig
Mob: 41 69 42 05 / E-post: lht@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Nymansveien 186, H0102
For mer om objektet
Nymansveien 186, H0102

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: