Bilde 1 av Røvastien 15Bilde 2 av Røvastien 15
Digital salgsoppgave
Røvastien 15

6035 Fiskarstrand • Sula kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Flott halvpart av verdikaldelt tomannsbolig | Stor terrasse | Sentral beliggenhet i barnevennlig boligfelt | 2 soverom
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
1
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
65 m²
Bruksareal (BRA)
65 m²
Prisantydning
kr 2 100 000
Omkostninger
kr 67 770
Totalpris
kr 2 167 770
Byggeår
1989
Tomt
Fellestomt 584 m²
Oppdragsnummer
17220064
card-default

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmeglerfullmektig / Partner
Les om Knut
Prisantydningkr 2 100 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 58 750,-
  
Totalpris kr 2 167 770
Eiendom
Røvastien 15, 6035 Fiskarstrand, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 74 Bnr. 242 Snr. 1 i Sula kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 65 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
ca 1989

Tomt
Fellestomt, 584 kvm

Prisantydning
kr 2 100 000

Tilstandsrapport
Takstmann: TTE Consult DA Takstdato:

Totalpris inkl. omkostninger
kr 2 100 000,- (Prisantydning)
Omkostninger:

kr 200,- (Pantattest kjøper)

kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)

kr 52 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 100 000,-))

--------------------------------------------------------

kr 53 870,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)

--------------------------------------------------------

kr 2 153 870,- (Totalpris inkl omkostninger)
Valgfrie omkostninger:

kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

--------------------------------------------------------

kr 2 161 520,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter for 2021 var totalt kr 15 018,80,-

Eier
Felipe Fiskerstrand

Parkering
Tomten har oppstillingsplass for bil.

Beliggenhet
Fiskarstranda er et tettsted på Sula kjent for sine mange turområder og barnevennlige nabolag.

Turområder:
Fiskerstrandmarkane og Veddemarka er et naturområde med flere turstier, fiskevann, og turdestinasjoner. I tilknytning til Fiskerstranda har man fjellstien til Fiskerstrandhyttene. Et vakker utsiktspunkt hvor stier går videre inn over Sulafjellets flere fjelltopper. Det er flere badevann på Fiskarstranda. Det mest kjente er Storevatnet som er tilrettelagt med badeplass for barn og voksne.

Aktiviteter:
Lømyra Stadion er en idrettspark beliggende ved Rørstadfeltet på Fiskarstranda. Her er det tilrettelagt for flere aktiviteter med diskgolf, fortballbaner, amerikansk fotball og ballbinge. Klubbhuset kan leies og brukes til ulike arangementer.

Skole:
Ny barneskole bygges for Fiskarstrand og Mauseidvåg på Rørstadfeltet på Fiskarstranda. Rørstadfeltet er nabolaget til Røvastien 15. Tilknyttet Sula ungdomsskule i Langevåg.

Tomt
Fellestomt, ca 584 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
P-rom:
Bad/vaskerom, stue/kjøkken, 2 soverom, entrè, gang.

S-rom:
Bod.

Byggemåte
Halvpart av vertikaldelt to-mannsbolig fra 1989 beliggende i Røvastien i Rørstadfeltet på Fiskerstrand i Sula kommune. Boligen går over ett plan og har flislagt overbygd inngangsparti, utvendig bod i forbindelse md inngangspartiet og terrasse i tre på ca. 33 m2 med utgang fra stue. Boligen fremstår med normal standard og virker å være normalt vedlikeholdt, men kjøper må påregne oppgradering/oppussing på enkelte bygningsdeler som følge av alder og slitasje.

Utvendig:
Taket har betongtakstein, overveiende sannsynlig fra byggeår. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Takrenner og nedløpsrør i plast. Boligen har overveiende sannsynlig bindingsverkskonstruksjon fra byggeår og har liggende bordkledning. Sist overflatebehandlet i 2021. Takkonstruksjon i tre med W-takstoler, undertaksplater av sutak eller lignende. Malte vinduer i tre med 2-lags glass i boligen. Alle vinduene, med unntak av vinduet i soverom 2 stammer fra byggeår. Vindu i soverom 2 er merket med 2021 og montert i 2022. Malt balkongdør i tre med 2-lags glass. Balkongdøren er fra 2022. Malt hovedytterdør i tre fra byggeår. Terrasse i tre på ca. 33 m2 med rekkverk i tre.

Innvendig:
Boligen har i tørre rom følgende overflater: Parkett, flis i entre og under kjøkkeninnredning, malte/tapetserte vegger, tak-ess himlinger. I boligen er det betongplate mot grunnen med overliggende parkett / flis. Det er utført målinger etter høydeforskjeller i stue, mellom entre og balkongdør og fra yttervegg og mot kjøkkeninnredning. Det er i tillegg utført lokal måling (innenfor 2m) i senter av stuen. Største høydeforskjell registrert var lokalt i stue på 9mm. Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Malte hvite profilerte innerdører fra byggeår. Skyvedørsgarderobe i entre, garderobeskap på
soverom. Innlagt fiber.

Ihht. byggesakskyndig.

Primærrom
Primærrom: 65 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 65 kvm

Boder
Bod i tilknytning til inngangspartiet. Bruksareal på 6 kvm.

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Bad/vaskerom:
Selger opplyser om at badet ble pusset opp i 2005. Aktuell byggeforskrift for dette våtrommet er derfor satt til tekniske forskrifter i perioden 1997-2010. Det foreligger ingen dokumentasjon på utførelse. Bad/vaskerom har flis på vegger, himlingsplater på innvendig tak. Bad/vaskerom har flislagt gulv og har elektriske varmekabler. Våtrommet har 2 stk. plastsluk. Det antas at slukene stammer fra byggeår. Det opplyses at våtrommet ble pusset opp i 2005. Det antas derfor at det er smøremembran i rommet fra 2005. I bad/vaskerommet er det etablert baderomsinnredning med nedfelt servant og skap. Speil på vegg med lys over. Frittstående toalett. Dusjnisje med glassbyggerstein. Laminat benkeplate med overlimt utslagsvask i vaskeromsareal med opplegg for vaskemaskin
og tørketrommel. I bad/vaskerommet er det elektrisk styrt avtrekksvifte på yttervegg, ventil i himling og spalte i overkant av døren. Hulltaking er foretatt og det er påvist avvik i hulltakingen. Hull tatt i gang tilstøtende dusjnisje.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med hvite slette fronter. Frostet glass og lys i 2 av overskapene. Laminat benkeplate med overlimt vask. I kjøkkenet er det frittstående hvitevarer med komfyr, oppvaskmaskin og kjøl / frys. Flislagt vegg mellom benkeplate og overskap. Benkebereder og vanninntak i kjøkkeninnredning.
Avtrekkshette over komfyr. Anbefaler at kjøper monterer vannsensor tilknyttet stoppeventil og komfyrvakt i kjøkkenet. Dette var ikke et krav ved byggeår,
men er et krav for nybygg / oppussing idag.

Tekniske installasjoner:
I boligen er det vannledninger av type kobber. Stoppekran i kjøkkeninnredning under vasken. Synlig vannledning for vannutkaster i vaskerom. Det er observert avløpsrør av plast i boligen. Som følge av alder på konstruksjonen er det høy sannsynlighet for at det kan være andre rørtyper i konstruksjonen. Det er kun synlige avløsprør i boligen som er vurdert. Staking via sluk. Boligen har naturlig ventilasjon. Lufting via åpning av vindu, spalte i vinduer og ventiler i ytterveggene.
Varmtvannstanken er på ca. 120 liter, antatt fra byggeår. Bereder er plassert i kjøkkenbenk. Sikringsskap med automatsikringer. Brannsensor i soverom 1 og 2.
Brannslukningsapparat i skyvedørsgarderobe i entre.

Tomteforhold:
Ukjent byggegrunn. Det gjøres oppmerksom på at geotekniske undersøkelser ikke er foretatt. Det er derfor svært begrenset mulighet for kontroll av byggegrunn og stabilitet i masser. Antatt drensrør i plast fra byggeår, lagt i grøfter med drenerende masser (grus). Betong ringmur, antatt isolert støpt plate. Flat tomt. Bygningen har utvendig avløpsrør av ukjent type vannledning av ukjent type offentlig avløp via private stikkledninger og offentlig vannforsyning via private
stikkledninger.

Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest for boligen datert 12.05.1989.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Panelovner og gulvvarme på bad/vaskerom.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E (Ikke levert av selger)

Kommunale avgifter
Totalt kr 15 018,80,- i 2021.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Forsikring med polisenummer
(Ikke levert av selger)

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020:
Som primærbolig Kr. 575 348,-
Som sekundærbolig Kr. 2 071 253,-

Sameie
SAMEIET "Røvastein 15/17

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Arealoppmåling er foretatt av byggesakskyndig.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

1998/12607-1/58
13.10.1998
Erklæring/avtale
Overført fra: 1531-74/242
Rettighetshaver:Knr:1531 Gnr:74 Bnr:242
Rettighetshaver:Knr:1531 Gnr:74 Bnr:242 Snr:1
Rettighetshaver:Knr:1531 Gnr:74 Bnr:242 Snr:2
Bestemmelse om bebyggelse
Overført fra: 1531-74/242

Erklæringen/avtalen gjelder gnr. 74, bnr. 242 sin rett til å føre opp tilsvarende tilbygg/carport som gnr. 74, bnr. 251 med samme minimum avstand til tomt tilhørende gnr. 74, bnr. 251.  Se vedlagt erklæring i salgsoppgave.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vei, vann og avløp.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan for Rørstad vestre (x-feltet) endret 19.10.2000. Eiendommen er avsatt til boligformål i kommuneplanens arealdel (2015).

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 2 100 000,- (Prisantydning)
Omkostninger:

kr 200,- (Pantattest kjøper)

kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)

kr 52 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 100 000,-))

--------------------------------------------------------

kr 53 870,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)

--------------------------------------------------------

kr 2 153 870,- (Totalpris inkl omkostninger)
Valgfrie omkostninger:

kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

--------------------------------------------------------

kr 2 161 520,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (kr. 30 000,-)

Tilrettelegging (kr. 14 900,-)

Markedsføring (kr. 17 500)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
17-22-0064

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Borgund Eiendomsmegling AS
EIE Ålesund
Org. nr:926128612
Lorkenesgata 3
6002 Ålesund
Tlf: 70 31 00 06

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Brynjar Skår Bergesen

Saksbehandlere
Knut Øyvind Grytten
EIE Ålesund
Eiendomsmeglerfullmektig / Partner
Mob: 93 20 16 98 / E-post: kg@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Røvastien 15
For mer om objektet
Røvastien 15

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: