Bilde 1 av Kvitåvatnlia 126Bilde 2 av Kvitåvatnlia 126
Digital salgsoppgave
Kvitåvatnlia 126

3660 Rjukan • Tinn kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Stor og innholdsrik generasjonshytte over 3 plan, med garasje. Nydelig utsikt og optimale solforhold. Ski-in / ski-out.
Vis i kart
Boligtype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Antall soverom
6 soverom
Primærrom (P-ROM)
265 m²
Bruksareal (BRA)
299 m²
Bruttoareal (BTA)
326 m²
Kommunale avgifter
kr 549 / Mnd
Prisantydning
kr 8 790 000
Omkostninger
kr 223 770
Totalpris
kr 9 013 770
Byggeår
1998
Tomt
Festet tomt 994 m²
Oppdragsnummer
51210031
card-default

Janne Berner-Mediaas

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Janne
Prisantydningkr 8 790 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 9 900,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 212 500,-
  
Totalpris kr 9 013 770
Eiendom
Kvitåvatnlia 126, 3660 Rjukan

Matrikkel
Gnr. 106 bnr. 19 Fnr. 69 i Tinn kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 265 kvm, Bruksareal: 299 kvm, Bruttoareal: 326 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
6

Byggeår
1998

Tomt
Festet tomt 994 m²

Prisantydning
8 790 000

Totalpris inkl. omkostninger
8 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
212 500,- (Dokumentavgift)

223 770,- (Omkostninger totalt)

9 013 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 6 578 pr. år
Herav:
Vannavgift:
Hytte vann fastdel kr. 1812,50
Hytte vann etter måler kr. 87,50
Kloakkavgift:
Hytte kloakk fastdel kr. 1858,75
Hytte kloakk etter måler kr. 118,75
Renovasjon:
Hytterenovasjon kr. 1900,-
Feieavgift:
Hytte tilsyn pipe/ildsted kr. 98,75
Hytte feieavgift kr. 287,50

Faktura tilsendes 4 ganger per år. Eiendommen betaler for Akonto 5 m3. Dette er opplyst fra kommunen å være lavt, selger opplyser at totale kommunale avgifter er ca. 9 000,- pr. år.

Eier
Ivar Arvid Molvær

Beskrivelse
Stor familiehytte på populære Gaustablikk med fantastisk utsikt og optimale solforhold. Hytta går over 3 plan med meget god planløsning og stor tomt med pent opparbeidede utearealer og dobbelgarasje. Det er ski in - ski out for både langrenn og alpint.

Gaustablikk er en av Norges mest attraktive destinasjoner, hytta ligger ca. 1011 moh. Fra veien er det tilbringerbakke som leder direkte til Gaustablikk skianlegg.

Høydepunkter:
- Fantastisk utsikt
- Sol fra morgen til kveld 
- Stor terrasse
- To bad
- Badstue
- Vaskerom
- 6 gode soverom
- Flott peis
- Åpen og moderne planløsning
- God takhøyde i stue og kjøkken
- Stuer i alle etasjer
- Dobbelgarasje med leddport
- Malt utvendig fasader 2017-21
- Skiftet terrassebord til Kebony 2020
- Skiftet membran terrasse over bod i underetasje 2021
- Ski in - ski out
- Populær beliggenhet!

Parkering
Stor dobbelgarasje med direkte adkomst til entréen. Det er etablert leddport i aluminium med el-åpner.

Beliggenhet
Gaustablikk er en av Norges mest attraktive destinasjoner ca. 1000 moh. Denne fritidsboligen har særdeles flott og rolig beliggenhet med optimale solforhold og fantastisk utsikt. I nærområdet er det mange turmuligheter vinter og sommer.  Fra eiendommen er det kort vei til turstier som leder til anerkjente topper, bl.a. Toreskyrkja, Ørnenipa, Vatnedalsnuten, Gvæven m.m.

Langrenn:
Som en komplett skidestinasjon tilbyr Gaustablikk og Gaustatoppen meget gode langrennsforhold. Området har cirka 90 km med preparerte langrennsløyper, fordelt på 17 løyper som spenner seg over alle vanskelighetsgrader fra en lett nybegynnerløype på 1 km til en skikkelig høyfjellstur på 23 km. Det flere muligheter for å kombinere løypene og forme sin egen tur. Løypene er godt merket, og cirka 13 km av dem er kjørt opp med skøytespor. Løypeselskapet ved Gaustatoppen preparerer alle løypene hele sesongen, så lenge værforholdene tillater det.

Alpint:
Fra veien er det tilbringerbakke som leder direkte til Gaustablikk skianlegg. Gaustablikk regnes som snøsikkert og er et av landets skianlegg som starter skisesongen først. Skianlegget har gjennom de siste årene utviklet seg til et moderne skianlegg med tilbud for hele familien. Skisenteret har nå 36 nedfarter og 13 heiser inkludert 2 ekspresstolheiser. Lengste nedfart er 3,8 km, og største høydeforskjell er 550m. Gaustabanen transporterer besøkende helt til toppen av Gaustatoppen, derfra er det mulig å stå ned mot alpinanlegget.   For snowboard og offpist er området rundt Gaustatoppen anerkjent som et fantastisk og særdeles utfordrende terreng. De mange toppene på motsatt side av Kvitåvatn er et eldorado for frikjørere, i tillegg til rennene ned Gaustatoppen.

Gaustatoppen:
Gaustatoppen, som mange mener er Norges vakreste fjell, rager høyt over Rjukan med sine 1883 m.o.h. Fra dalbunn og opp til toppen er det ca. 1 600 meter. Årlig tar ca. 120 000 mennesker turen opp på Gaustatoppen for å nyte den spektakulære utsikten.  I klarvær viser utsikten ca. én sjettedel av Norge. Du kan kjøpe kaffe, vafler og mat i Turistforeningens gamle steinhytte på toppen. Gaustatoppen Turisthytte ble bygd av fjellets egen naturstein allerede i 1893. Hvis det ikke frister med en fot- eller skitur opp til toppen, så kan Gaustabanen bringe deg opp og/eller ned. Se www.gaustabanen.no for mer info. Tracks of telemark tilbyr flere spennende utflukter bl.a. trugetur i soloppgang til Gaustatoppen. se www.tracksoftelemark.no

Servicetilbud:
Gaustablikkområdet har et rikelig servicetilbud. Foruten skisenter med afterski, skiutleie, butikk og restaurant, har man Gaustablikk Høyfjellshotell med sine mange tilbud. Her er det utleie av badstuer på Kvitåvatn, svømmeanlegg på hotellet, skøytebane og skate- / sykkel bane for barna. Ved skisenteret er det sportsbutikk og dagligvare. Ved starten av Kvitåvatnlia ligger Den Lykkelige Sportsmann Gjestehus som tilbyr servering og afterski. I tillegg har man flere serviceanlegg som tilbyr booking, levering av ved, nøkkelservice m.m. Se www.visitrjukan.com og www.gaustatoppen.no, www.gausta.no

Tomt
Festet tomt, 994 m²

Adkomst
Følg Kvitåvatnvegen forbi hotellet og skisenteret. Rett etter "Den lykkelige sportsmann" går det en bomvei opp til venstre. Kontakt megler for åpning av bommen. Følg Kvitåvatnlia helt til toppen og til venstre rundt kollen. Helt innerst i veien finner du Kvitåvatnlia 126.

Inneholder
Stor familiehytte over 3 plan som inneholder
Underetasje: Kjellerstue, vaskerom, bad med badstue, hobbyrom/biljardrom, wc, 3 soverom og bod.
1. etasje: Entré med direkte adkomst fra garasjen, kjøkken i åpen løsning med spisestuen, stue med peis og utgang til terrasse, bad, gang, 2 soverom, garasjerom og kott.
2. etasje: Loftstue åpent ned mot allrommet og med utgang til veranda, soverom.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Jan T. Eriksrød:
Fritidsboligens tomt består av lett skrånende terreng. Gruset biloppstillingsplass.
Garasje har etablert betonggulv. Vegger i murt lettklinkerblokker med utvendig murpuss. Det er etablert leddport i aluminium med el-åpner.
Grunn og fundamenter: Grunnforhold er oppfylt stein/pukk på morene, da dette er visuelt synlig på tomten og ut fra områdekunnskap. Grunnmur består av såleblokk i lettklinker etablert på pukk og murt lettklinker blokker. Utvendig tekket med murpuss.
Yttervegger: Fritidsboligens veggkonstruksjon over grunnmur består av isolert bindingsverk vegger isolert med antatt 15 cm isolasjon i hulrom. Utvendig er veggene kledd med stående trepanel/villmarskpanel. Innvendig tekket med panel. Garasje har oppført vegger i murt lettklinker blokker med utvendig murpuss.
Drenering: Drenering består av utvendig knotteplast og drensrør i periforet plast. Drenering fra byggeår.
Takkonstruksjoner: Takkonstruksjonen består av sadlet takverk med plassbygget fagverkstoler. Takkonstruksjonen er bærende på yttervegg og dragerer i trevirke. Konstruksjonen har etablert skråhimlinger og er en såkalt lukket konstruksjon. En forsvarlig kontroll er kun mulig med destruktive inngrep.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 265 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, kjøkken, stue , 2 bad, gang, 6 soverom, loftstue, peisestue, vaskerom, hobbyrom og wc.

De 3 soverommene i underetasjen mangler forskriftsmessig rømningsvei. Takstmann opplyser følgende krav til rømningsvei: minimum 55 cm lysåpning på begge retninger. Til sammen 1,5 meter på høyde og bredde. I tillegg skal det være maks 1 meter fra vindu til gulv, alternativt monteres fast innretning (stigetrinn) for rømning. Selger opplyser at vinduene i soverommene blir skiftet til forskriftsmessige vinduer før overtakelse.

Bruksareal
Bruksareal: 299 kvm

Standard
Kjøkken
Stort kjøkken i åpen løsning mot stuen med heltre malt dør- og skuff fronter type Sivesind. Benkeplater er i heltre med benkebeslag i stål. Integrerte hvitevarer: platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap. Fliser mellom over og underskaper. Ventilator ført ut i vegg.

Bad/wc 1. etasje
Flislagt bad med varmekabler i gulv og downlights i himling. Baderomsinnredning med servant og speil. Gulvstående wc og dusjkabinett. Ventilasjon består av el-vifte i yttervegg.

Bad/wc underetasje
Stort flislagt bad med varmekabler i gulv og downlights i himling. Baderomsinnredning med to servanter, god oppbevaringsplass og to speil med belysning. Her får du både stort badekar og dusjnisje med forheng. Gulvstående wc. Deilig badstue i tilknytning til badet innredet med sittebenker. Ventilasjon består av el-ventil i vegg.

Gjestetoalett
Praktisk gjestetoalett i underetasjen med flislagt gulv. Toalettrommet er innredet med baderomsinnredning og gulvstående wc.

Vaskerom
Separat vaskerom med flislagt gulv. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Overflater
Gulv: Lakkerte gulvbord og fliser.
Vegger: Fliser på begge bad og panel i øvrige rom.
Himling: Panel.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver. Kommunen opplyser at det ikke ble utstedt ferdigattest på hytter i Tinn kommune bygget på denne tiden.

Oppvarming
- Varmekabler i gulvflater entre, våtrom og de fleste gulv i underetasje.
- Peisovn i stue.
- 300 liter varmtvannsbereder etablert i vaskerom.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Kr. 6 578 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
- Selgers strømforbruk i 2020 var 27.215 kWh.
- Velforening kr. 5000,-
- Brøyting kr. 4046,-
- Festeavgift kr. 5.110,-.
- Forsikring i IF forsikring kr. 6065,- for hytte og innbo.
- TV og internett: Tinn Energi kr. 2408,-.

Forsikring med polisenummer
If Polisenummer: 7126370

Formuesverdi
Formuesverdi kr 771 748 pr.

Annet
De 3 soverommene i underetasjen mangler forskriftsmessig rømningsvei. Takstmann opplyser følgende krav til rømningsvei: minimum 55 cm lysåpning på begge retninger. Til sammen 1,5 meter på høyde og bredde. I tillegg skal det være maks 1 meter fra vindu til gulv, alternativt monteres fast innretning (stigetrinn) for rømning. Selger opplyser at vinduene i soverommene blir skiftet til forskriftsmessige vinduer før overtakelse.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Heftelser på eiendommen:
1992/95-3/33  Festekontrakt - vilkår  
 09.01.1992 
festetid: 99 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 3,455
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN
BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN
BESTEMMELSER OM PANTSETTELSE
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere


Festeavtale
Areal: 994 kvm, Eierform: Festet tomt, Festeavgift: 5110
Bortfester er Tov Ørnes og Brit Ørnes. Festekontrakten ble inngått i 1992 og utløper i 2091. Årlig festeavgift er kr. 5.110,-, avgiften reguleres i henhold til konsumprisindeksen. Neste regulering av festeavgiften er 09.01.2022.
Det er mulighet for innløsning av festetomten, konferer megler for yttligere informasjon.

Festeren skal være forpliktede medlem av Kvitåvatn velforening, bestående av samtlige som fester tomt av bortfesteren i det aktuelle området. Velforeningen må sørge for å utføre vedlikehold og brøyting av veier og felles parkeringsplasser, samt vedlikehold av det eksisterende ledningsanelegg. Velforeningen skal også bidra økonomisk eller på annen måte til felles tiltak i området.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Privat vei.
Offentlig vann og avløp.

Regulering
Eiendommen ligger i område avsatt til fritidsbebyggelse.
Eiendommen ligger ikke i et ras/skred eller flomutsatt område.
Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger. Evt. overtakelse av innbo og løsøre avtales direkte med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
8 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
212 500,- (Dokumentavgift)

223 770,- (Omkostninger totalt)

9 013 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Oppgjør (Kr.6 700)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Provisjon (Kr.110 500)
Look (Kr.3 500)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.43 350)
Markedspakke 1 (Kr.9 500)
Prospekter/salgsoppgave (Kr.1 000)
Grunnpakke enebolig (Kr.11 692)
Inneståelseshonorar (Kr.1 935)
Totalt kr. (Kr.190 677)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
51-21-0031

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
In-Vest Eiendomsmegling AS
EIE Skøyen & Ullern
Org. nr:945064358
Karenslyst Allé 49
0279 Oslo
Tlf: 22 06 30 00, Fax: 22 50 32 68

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Janne Berner-Mediaas

Saksbehandlere
Janne Berner-Mediaas
EIE Skøyen & Ullern
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 97 69 71 10 / E-post: jbm@eie.no

EIE Skøyen & Ullern
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Kvitåvatnlia 126
For mer om objektet
Kvitåvatnlia 126

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: