Bilde 1 av Påls vei 4Bilde 2 av Påls vei 4
Digital salgsoppgave
Påls vei 4

3123 Tønsberg • Tønsberg kommune

Prisantydning

kr 5 990 000

Omkostninger: kr 165 772Totalpris: kr 6 155 772
Meget romslig familiebolig på skjermet, solrik og velstelt tomt. Betydelig påkostet inne og ute! Bør sees!
Vis i kartLast ned salgsoppgave
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
201 m²
Bruksareal (BRA)
233 m²
Bruttoareal (BTA)
253 m²
Kommunale avgifter
kr 1 198 / Mnd
Prisantydning
kr 5 990 000
Omkostninger
kr 165 772
Totalpris
kr 6 155 772
Byggeår
1939
Tomt
Eiet tomt 772 m²
Oppdragsnummer
67200161
card-default

Tonny Nielsen

Eiendomsmegler MNEF
Les om Tonny
Prisantydningkr 5 990 000,-
Pantattest kjøperkr 202,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,-)kr 149 750,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
  
Totalpris kr 6 155 772
Eiendom
Påls vei 4, 3123 Tønsberg

Matrikkel
Gnr. 82 bnr. 137 i Tønsberg kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 201 kvm, Bruksareal: 233 kvm, Bruttoareal: 253 kvm

Antall soverom
5/6

Byggeår
1939

Tomt
Eiet tomt, 772 m2

Prisantydning
5 990 000

Totalpris inkl. omkostninger
5 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
149 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,-))
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

165 772,- (Omkostninger totalt)

6 155 772,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 14 375 pr. år

Eier
Natalia L Jacobsen Øystein Olai Jacobsen

Beskrivelse
- Stor, meget innholdsrik enebolig.
- Betydelig påkostet i nyere tid.
- Parkering i dobbelgarasje og ute.
- Oppgradert uterom med hage.
- Lekehus og flere, fine uteplasser.
- Skjermet og meget gode solforhold.
- To innganger, den ene med skap.
- Kjøkken fra 2019 med hvitevarer.
- Stue med peisovn og varmepumpe.
- Ekstra tv-stue i første etasje med varmekabler i gulv.
- Kjellerstue med gulvvarme + loftstue.
- To bad, ett med innredning fra i år.
- Nisje til vaskemaskin på badet.
- Fem soverom, det ene med hems.
- Garderoberom og godt med boder.

Parkering
Det er parkering i integrert dobbelgarasje og på romslig gårdsplass. Garasjen ble oppgradert med ny automatisk port i 2012. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et barnevennlig og etablert boligområde på Eik i Tønsberg kommune. Det er kort vei til barnehage, barneskole, ungdomsskole og videregående skole, samt ca. 4 km til Tønsberg sentrum med alt av bymessige fasiliteter.


Fra eiendommen er det kort vei populære Greveskogen med bl.a. to lysløyper og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid. Det er ellers fin sykkelavstand til både Byskogen og «messeområdet». Sistnevnte har ishall og utvendig skøytebane og er også et godt utgangspunkt for fine turer i Frodeåsen. Ved Eik skole ligger Eikhallen og fotballbaner.


Fra Eik tar det ca. et kvarter med bil til populære Ringshaugstranda, en nydelig sandstrand med steinmolo, badetrapp og stor gresslette som innbyr til soling og lek. Tønsberg brettseilerklubb er lokalisert på sørsiden av stranden.


Tønsberg viser seg fra sin beste side om sommeren, med et yrende folkeliv og mye som skjer. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kaféer og barer. Slottsfjellet byr på attraktive kulturminner, fine turområder og vidstrakt utsikt. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Oseberghaugen og Haugar kunstmuseum anbefales.

Tomt
Tomten ble opparbeidet med velstelt hage i 2012 og har asfaltert innkjørsel, samt stor, steinsatt uteplass og romslig gårdsplass. Hagen ligger omkranset av tett hekk og gjerde, og har bed med pene blomster og høyreist prydbusk. På tomten står et koselig lekehus med sklie og en bod med tilbygd, skjermet uteplass under pergola.


I 2013 ble det montert en sydvendt terrasse som strekker seg rundt to sider av huset, frem mot inngangspartiet. Terrassen er på ca. 42 kvm og har glassrekkverk, samt elektrisk markise fra 2017, med duk fra i år. Her kan gode solforhold nytes gjennom dagen. Boligen har i tillegg en altan på ca. 7,5 kvm i andre etasje med utgang fra hovedsoverommet.
Eiet tomt, 772 m²

Skole/barnehage
Fra eiendommen er det gangavstand til Eik barneskole, Kongseik ungdomsskole og Wang Ung. Det finnes flere videregående skoler i nærheten som f.eks. Wang toppidrett og Greveskogen videregående, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Offentlig kommunikasjon
Eik har god offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Syrbekk Eikveien som ligger ca. 200 m fra boligen. Det er enkel adkomst til E-18 som tar deg til Oslo eller mot Sørlandet. Fra Tønsberg stasjon er det hyppige togavganger til Oslo, noe som er utmerket for pendlere.


Reisetiden til Oslo S er ca. 1 time og 13 min. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Tønsberg sentrum, 17 min til Horten, 19 min til Sandefjord lufthavn og 40 min til Drammen.

Fritidstilbud
Fordelaktig beliggende på Attraktive Eik med umiddelbar nærhet til ulike idrettsanlegg og flotte turområder, lysløyper skøyteanlegg mm. Få km til Tønsberg sentrum.
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny og Rema 1000. Meny ligger på Eiktoppen hvor du også finner blomsterbutikk, Mix-kiosk, frisør, apotek og legesenter. Det er kort vei til Tønsberg sentrum med bymessige servicetilbud, Kilen handelspark og Farmandstredet. Sistnevnte har godt over 100 butikker.

Inneholder
Kjeller: Trapperom, wc, kjellerstue, bad/vaskerom, badstue og bod.
1. etasje: Vindfang/trapperom, stue/spisestue/kjøkken, tv-stue, gang, bod og dobbeltgarasje.

2. etasje: Stue/gang/trapperom, bad/wc, 5 soverom og omkledningsrom.

Byggemåte
Antatt fundamentert på betong på jord/leire. Støpt betonggulv. Opplyst støpt, armert og isolert betongplate i kjellerstuen og i tilbygget. Gulvet i kjellerstuen er pigget opp og gravet ut og støpt på nytt i 2008. Tilbygget er fra 2011. Grunnmurer i antatt støpt betong med sparesten i opprinnelig del. Yttervegger over grunnmurer og over plate i tilbygg er i bindingsverk av tre. Opplyst isolerte. Sperretak i tre med bordet undertak. Saltak. Opplyst at det er bygget eget luftesjikt over undertaket ifm tilbygg. Det er og dampsperre mot loft i opprinnelig del, samt i tilbygg. Taket er tekket med dobbeltkrum betongtakstein.

Primærrom
Primærrom: 201 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 233 kvm

Standard
En meget romslig og delikat familiebolig som er betydelig oppusset og oppgradert senere år.

Vindfang
Boligen har to innganger, hvor hovedinngangen ligger overbygd og har profilert, hvitt rekkverk. Ytterdøren er fra 2011 og viser vei inn til en entré med gulvfliser og panelte vegger, alt i lyse, pene farger. Det er høyt under taket og innredet med skyvedørsgarderobe med speilfronter, ellers finner man plass til en kommode. Den andre inngangen ligger på kortsiden av huset og har mørke gulvfliser, samt vegger med lys farge.


Kjøkken
Kjøkkenet ligger åpent mot stuen og med adkomst fra trappegang. I 2019 ble det oppgradert med ny kjøkkeninnredning i stilren høyglans, som følger rommets form og byr på rikelig med skapplass.Kjøkkenet er fra Aubo(dansk kvalitet)med mange praktiske funksjoner. Takventilator, hvit koketopp og matchende benkplate. Mot stuen er det barløsning med mulighet for å sette til barkrakker - et ypperlig sted for en frokost på farten.


Det er ellers brede, fine arbeidsflater, underlimt vaskekum og et smalt vindu i bakkant av benken. Ytterligere lys får du fra downlights i tak. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som koketopp, stekeovn, dampovn, ventilator og oppvaskmaskin. Side-by-side kjøl/frys kan medfølge etter avtale.


2 stuer

Stuen har store glassflater, deriblant et karnapp, som vender mot skjermet uterom og gir rikelig med lys til hele sonen. Det er nyere skyvedører til terrasse.


Rommet er innbydende med enstavs parkett på gulv, downlights i deler av tak og vegger med delikat, dempet fargevalg. Nanobetong vegg i bronse farge bak peisen. I 2011 ble det satt inn peisovn og i 2015 ble det montert luft-til-luft varmepumpe med kjøling, her er det således behagelig innetemperatur uansett årstid.


Boligen har ytterligere en stue noen trinn ned, hvor man kan trekke seg tilbake for et sosialt avbrekk. Rommet brukes som tv-stue og har fliser på gulv, malte vegger med dempet fargevalg og skyvedører ut til steinsatt uteplass.


Kjellerstue og loftstue

Boligen har en ekstra stue i kjelleren som ble bygd i 2008. Rommet har beige gulvfliser med gulvvarme og vegger med mønstertapet, kombinert med malte flater. På den ene siden av stuen er det en bred skyvedørsgarderobe med dels speilfronter, som skjuler opplegg for tv.


Loftstuen er luftig med ekstra takhøyde og rommet er pent innredet med eikeparkett på gulv, samt med to harmonerende farger. Rommet kan møbleres med sofa, bord og tilhørende møblement.


Bad/wc/vaskerom

Boligen har bad i kjeller og andre etasje, og det er et separat wc-rom i kjelleren. Badet i kjelleren ble bygd nytt i 2008 og er romslig, innredet med grå, hvite og røde fliser på overflater. Rommet har hyller i vegg, nisje til vaskemaskin og kondenstørketrommel, samt gulvvarme, downlights og høytsittende vinduer. En vegg av glassbyggerstein skjermer dusjsonen, og det er dør til en badstue med flisegulv og sittebenker.


Bad 2
Det andre badet fikk ny, pen innredning i år, bestående av en seksjon med to toppmonterte servanter og speilskap med sidelys. Rommet har ellers toalett og et badekar med skjermvegg og dusjgarnityr. Det er belegg på gulv og mønstret baderomspanel på veggene, alt i lyse farger.


Soverom og garderobe

Eneboligen har fem gode soverom i andre etasje. Det ene soverommet ligger over garasjen med god takhøyde, mønevinduer, hems og skyvedørsgarderobe. Foreldresoverommet har også god takhøyde og vegg-til-vegg teppe på gulv.


Samme rom har skap i høyglans som omkranser sengeplass, utgang til balkong og skyvedør til et velinnredet omkledningsrom med godt system for alt av klær med tilbehør. Det er ellers skyvedørsgarderobe i vindfang, samt lagringsplass med innvendig bod, bod i forbindelse med garasjen og en utvendig bod.

Fra Takstmann:
Innholdsrik enebolig med garasje fra opprinnelig 1936. Boligen er til- og påbygget i 2011 og antatt noe tilbygget på 1980 tallet.
Eier har i 2008 innredet kjellerstue og bygget bad i kjeller. I 2011 er boligen på- og tilbygget og pusset opp hele opprinnelige 2.
etasje. Taket på opprinnelig del ble da og omlagt. Terrassen er bygget i 2013 og montert terrassedør i 2014. Det er montert
varmepumpe, luft til luft i 2015. De fleste vinduene er skiftet i 2008, 2011 og 2019. Det meste av fasader i opprinnelig del er
etterisolert og omkledd i årene 2018 til 2020. Uteplass og gårdsplass/innkjøring er opparbeidet i samme periode. Hele opprinnelig
1. etasje er pusset opp i 2019. det ble da skiftet bjelkelag mot kjeller og forsterket bjelkelaget mot 2. etasjen med ståldragere. Det
ble montert nytt kjøkken. Sikringsskapet er fra 2019. Boligen fremstår som velholdt. Det er anmerket alder på opprinnelig
drenering og det er noe salt/kalkutslag på eksponerte vegger i boden. Enkelte vinduer fra 1980 tallet har alder. Det er og alder på
rest eldre rør og deler av elanlegget, om så forefinnes. Badet i 2. etasjen har alder.
Tidligere eier har skiftet bunnledninger og inntaksledning vann i ca 1982. Antatt at tilbygg mot vest er
fra 1980 tallet. Badet i 2. etasjen er bygget i ca 1982.
Kjelleren er innredet med flere rom fra tilleggsdel til hoveddel. Opplyst at dette ikke er omsøkt.
Kjellerstuen har heller ingen forskriftsmessig alternativ rømningsvei. Forholdene anbefales bringes i
fysisk og formelt orden.
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på Tillbygget datert 15.01.2014

Estimert forbruk: Ca 27000kwh.

Oppvarming
Boligen er oppvarmet med gulvvarme på bad i kjeller og kjellerstue, supplert med luft-til-luft varmepumpe med kjøling fra 2015 og peisovn.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 14 375 pr. år

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune

Fordeling felleskostnader
Ca. 1.500,- pr år for brøyting av privat vei.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 683 184,- Som sekundærbolig Kr. 2 459 462,-

Tekniske installasjoner:
Det er mekanisk avtrekk, varmtvannsbereder på 200 liter og sentralstøvsuger. Sikringsskapet er fra 2019, med automatsikringer med integrerte jordfeilbrytere, og boligen har utelys tilkoblet fotocelle. Fibernett med tv og internett er tilknyttet.

Diverse
Boligen er tilknyttet Fiber fra Telenor

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
1936/2258-1/91  Bestemmelse om veg  
05.09.1936 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:82 Bnr:137


1975/506657-2/91  Bestemmelse om vannledn.  
31.10.1975 
 Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
 

2001/5282-1/91  Best. om vann/kloakkledn.  
02.05.2001 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:82 Bnr:574  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:82 Bnr:574 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:82 Bnr:574 Snr:2  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Det er ingen utleiedel i boligen pr. i dag.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vann. Privat vei. Septiktank
Regning for brøyting deles på 10 husstander i Påls vei 1/10 og utgjør ca 1.500,- pr. år.

Regulering
Eiendommen ligger i et uregulert område. I kommuneplanen ligger eiendommen i et område avsatt til Boligbebyggelse-Nåværende.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
149 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,-))
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

165 772,- (Omkostninger totalt)

6 155 772,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Kveldsfoto (Kr.2 500)
Meglerprovisjon (Kr.56 800)
Visningshonorar (Kr.1 500)
Grunnpakke enebolig (Kr.7 400)
Markedspakke 1 (Kr.17 900)
Oppgjør (Kr.6 500)
Tilrettelegging (Kr.13 500)
Totalt kr. (Kr.106 100)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
67-20-0161

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Vestfold Eiendomsmegling AS
Eie Tønsberg
Org. nr:955607171
Nedre Langgate 39
3103 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00, Fax: 33 30 70 09

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Tonny Nielsen

Saksbehandlere
Tonny Nielsen
Eie Tønsberg
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 92 86 13 46 / E-post: ton@eie.no

Eie Tønsberg
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Påls vei 4
For mer om objektet
Påls vei 4

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.