Bilde 1 av Ringshaugveien 107Bilde 2 av Ringshaugveien 107
Digital salgsoppgave
Ringshaugveien 107

3150 Tolvsrød • Tønsberg kommune

Prisantydning

kr 8 350 000

Omkostninger: kr 224 770Totalpris: kr 8 574 770
Stor familiebolig beliggende i kort gangavstand fra både Ringshaug- og Skallevoldstranden. 5 soverom.
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
290 m²
Bruksareal (BRA)
396 m²
Bruttoareal (BTA)
426 m²
Kommunale avgifter
kr 1 016 / Mnd
Prisantydning
kr 8 350 000
Omkostninger
kr 224 770
Totalpris
kr 8 574 770
Byggeår
1954
Tomt
Eiet tomt 1092 m²
Oppdragsnummer
88210085
card-default

Jørn Richard Andersen

Daglig leder | Eiendomsmegler
Les om Jørn
Prisantydningkr 8 350 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 350 000,-)kr 208 750,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
  
Totalpris kr 8 574 770
Eiendom
Ringshaugveien 107, 3150 Tolvsrød

Matrikkel
Gnr. 139 bnr. 187 i Tønsberg kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 290 kvm, Bruksareal: 396 kvm, Bruttoareal: 426 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Byggeår
1954

Tomt
Eiet tomt 1092 m²

Prisantydning
8 350 000

Eier
Frank Istad Nina Elisabeth Hage Istad

Beskrivelse
Meget stor, pent opparbeidet og velholdt enebolig nært sjøen. Romslig og pen tomt, gode solforhold, flott sjøutsikt og dobbelgarasje.

Parkering
Det er parkering i tilbygd dobbelgarasje med motoriserte porter og mulighet for elbillader. Det er også flere biloppstillingsplasser på steinlagt gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eneboligen ligger i et svært barnevennlig boligområde på Ringshaug i Tønsberg kommune. Stedet ligger ca. 10 min med bil fra Tønsberg sentrum, samt med gangavstand til barneskole, ungdomsskole, barnehage og bussholdeplass. Området har en rekke fine turområder, blant annet ved Bekketjønnmyra, Søndre Slagen kirke og Essoskogen.

Sommerstid kan det friste med en tur til Ringshaugstranden eller Skallevoldstranden som ligger i gangavstand. Stranda er en populær sandstrand med steinmolo, badetrapp og gresslette.Tønsberg brettseilerklubb er lokalisert på sydsiden av stranden. Badeplassene ligger ellers som perler på en snor, og det er kort vei til Vallø småbåthavn.

Det er flere lokale gress- og grusbaner i området, og Slagenhallen ligger ved Presterød ungdomsskole. Slagen IF og Flint IF er idrettslagene i området. Flint er det største i Vestfold og har nyere klubbhus på Løveid ved Tolvsrød. Idrettslaget har et bredt tilbud innen en rekke grener, samt mosjonsgrupper og barneidrett.


På Tolvsrød ligger et nyere innendørs senter, spekket med aktiviteter for hele familien. Her finner du et variert treningstilbud, squashhall og et eget badeland med sklie, grottebad og badstuer. I tillegg kan du unne deg velvære i byggets spaavdeling.


Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid med folkeliv og mye som skjer. Langs bryggene i byen er det båtliv og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Slottsfjellet i Tønsberg byr på attraktive kulturminner, fine turområder og vidstrakt utsikt.


Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi Gauterød, Rema 1000 Olsrød og Meny ved Tolvsrød. Tolvsrødsenteret og Olsrødsenteret ligger også i nærheten. For flere servicetilbud er det gode shoppingmuligheter i Tønsberg sentrum, i tillegg til en rekke kafeer, restauranter og puber. Her finner du Kilen Handelspark og Farmandstredet. Sistnevnte har godt over 100 butikker.


Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Skipperveien som ligger ca. 70 meter fra boligen, og herfra går bussen hvert kvarter. Fra Tønsberg stasjon er det hyppige avganger til Oslo, noe som er utmerket for pendlere.


Reisetiden til Oslo S med tog er ca. 1 time og 13 min. Med bil fra Ringshaug tar det ca. 8 min til Tønsberg sentrum, 11 min til Åsgårdstrand, 20 min til Horten, 26 min til Sandefjord, 46 min til Drammen og 1 t og 14 min til Oslo S.


Fra eiendommen er det trygge skoleveier til Ringshaug barneskole og Ringshaug ungdomsskole, som begge ligger i gangavstand. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Ringshaug barnehage ligger like ved skolene.

Bebyggelse
Området er hovedsaklig utbygget med villa bebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 1092 m²

Eiendommen har en pent opparbeidet tomt på ca. 1,1 mål, hvor du kan nyte gode solforhold i hyggelige omgivelser. Boligen har også flott sjøutsikt på tomt og balkong, men det er prosjektert to eneboliger på nabotomten mot sjøen. Tomten består for det meste av en romslig hage med frodig beplantning, flaggstang, flere uteplasser og utebod. I forkant av garasjen er det steinlagt gårdsplass med flere biloppstillingsplasser.


Fra loftstuen er det adkomst til en innbygd balkong på ca. 24 m2, hvor utsikten virkelig kommer til sin rett. Balkongen er godt skjermet av tak og vegger, og har også terrassevarmer og hvitmalt rekkverk. Fra spisestuen i første etasje er det utgang til uteplass mot sør, som har rikelig av plass til hagemøbler i solrike omgivelser. Uteplassen har belegningsstein på dekke, oppmurte levegger og plassbygd bord på stubbe.

Adkomst
Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Inneholder
Totalt primærrom: 290 kvm
Totalt bruksareal: 396 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Kjeller
P-rom 21 kvm: Trapperom, vaskerom, bad og wc
S-rom 35 kvm: Bod og teknisk rom
Første etasje
P-rom 189 kvm: Vindfang, gang, kontor/soverom, hall, kjøkken, omkledningsrom, baderom, stue, spisestue, wc og soverom
S-rom 41 kvm: Garasjerom

Andre etasje
P-rom 80 kvm: Trappegang/loftsstue, baderom og 3 soverom
S-rom 30 kvm: Bod og loftsrom garasje

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Byggemåte
Enebolig oppført i 1954.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport datert 22.06.21 utført av Gunnar Hilmar Sverrisson. Følgende er hentet fra rapportens konklusjon:

Enebolig i 1 og ½ etasje + kjeller oppført i 1954. Boligen er tilbygd i flere etapper 1959 og 1988 samt tilbygd med dobbeltgarasje i 2000. Det meste av innvendige som utvendige overflater er fra den tiden boligen ble tilbygd der inkludert begge baderommene som er fra 1988. Kjøkkeninnredning fra 1992. Taktekking med renner var ny i 2000 ved siste tilbygg. Videre er det meste av vinduer byttet i 2018. Innvendige overflater er pusset opp etter behov derav lagt ny laminat på fleste gulv i senere tid. Eiendommen fremstår som godt vedlikeholdt og gir ett positivt inntrykk.
Som det fremgår av rapporten forøvrig er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at bygningen antas å være oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt i byggeperioden. Dagens forskriftskrav til isolasjon, brann og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor forventes et avvik i forhold til dagens standard.
Det vises for øvrig til rapportens enkelte punkter med tilstandsgradering. Tilstandsgradering kan også gis under henvisning til forventet teknisk levetid for bygningsdeler/komponenter og gjenspeiler at deler av denne er oppbrukt. Konstruksjonsdeler som ikke er synlige, men beskrevet, er sannsynlige antagelser fra takstmann eller opplysninger fra eier.

Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder: Bad i kjeller har fått TG3.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Standard
Planløsning

Kjeller: Mellomgang, vaskerom, wc, bad, bod og teknisk rom.
1. etasje: Vindfang, gang, kontor/gjesterom, hall, kjøkken, stue, spisestue, bad, wc, soverom, omkledningsrom og garasjerom.
2. etasje: Loftstue/trappegang, bad, 3 soverom, bod og loftsrom over garasje.

Annet: Utebod.


Vindfang
Det er adkomst via overbygd inngangsparti, og inne har boligen et flott vindfang som ønsker deg velkommen inn. Her er det blant annet blyglassfelt i inngangsdør, nyere parkettlaminat på gulv og hvitmalte veggflater. I hallen innenfor vindfanget er det eget garderoberom med flere plassbygde garderobeskap.


Kjøkken og spiseplass
Boligen har et velutstyrt, pent og bruksvennlig Husebykjøkken i første etasje, og i kjelleren er det matbod i mellomgang, kjølerom og fryser. Ved kjøkkenet har du en flott spiseplass med karnappvindu, hvor du kan nyte flott sjøutsikt til måltidet. Kjøkkenet har god belysning med lys både oppå og under overskap,  parkettlaminat på gulv, lyse fliser over benk og ellers hvitmalte overflater.


Innredningen har hvite, profilerte fronter, og benkeplater, oppvaskbenk og kummer er av Corian. Hvitevarene er integrerte og består av keramisk topp, stekeovn, mikro, oppvaskmaskin og grill. Det er ventilator både over platetopp og grillen.


Stue og spisestue

Eneboligen har en stor og tiltalende stue med tilliggende spisestue i første etasje. Rommene har store vinduer som supplerer rikelig med naturlig lys, og det er rikelig av plass til sittegrupper, sofaløsning og spisebord. I vegg mellom stuene er det plassbygde skap, og i stuedelen er det brune skap som står i stil til disse - som gjerne kan medfølge.


Spisestuen har ekstra gode vindusflater, deriblant stor skyvedør til uteplass og blyglassvindu i vegg mot hovedsoverommet. I hovedstuen er det både moderne peisovn fra 2015 og luft-til-luft varmepumpe fra 2008. Videre er det nyere parkettlaminat på gulv, lysmalte veggflater i stuen og trehvitt, liggende panel på vegg i spisestue.


Loftstue

I tillegg har boligen en luftig loftstue av god størrelse på det øverste planet. Rommet har ekstra takhøyde opp mot mønet, som sammen med vide vindusflater og hvitmalte overflater gjør det ekstra lyst og hyggelig. Ved trappeløpet er det en stor peisinnsats som varmer godt, og på gulvet er det nyere parkettlaminat. Videre har loftstuen god plass til sofaløsning, samt utgang til stor balkong med flott sjøutsikt.


Bad/wc/vaskerom

Boligen har to pene bad, to separate wc og vaskerom. Det er også bad i kjelleren som må pusses opp.

Det store badet i andre etasje er utstyrt med innfliset hjørnebadekar, noe som gir mulighet for ekstra velvære. Rommet har lyse fliser på gulv, vegger og badekar - med noen detaljer i bård. Videre har badet to servanter nedfelt i hvitt servantskap, høyskap, speil med lys og bidé. Her er det også veggmontert toalett, vannbåren gulvvarme og mekanisk avtrekk.


Badet i første etasje ligger i deilig, indirekte suiteløsning til hovedsoverommet, og har opphøyet dusjhjørne med skyvedører. I rommet er det blå fliser på gulv med varmekabler, samt hvite fliser på vegg. For øvrig har badet søyleservant, rundt speil med lys, toalett og mekanisk avtrekk.


Badet i kjelleren har fliser på gulv og våtromsplater på vegg, og har ikke vært benyttet på lang tid.


Soverom, kontor og garderobe

Eneboligen har fire romslige og lyse soverom, med tre i andre etasje og ett i første. Det er tilhørende garderobeløsning til tre rom, og alle er holdt i lyse og tidsmessige farger. Det flotte hovedsoverommet ligger i første etasje, og har adkomst til eget omkledningsrom med mange hyller, skuffer og garderobestenger i skap. Rommet ligger også i indirekte suiteløsning til badet i første etasje.


Boligen har videre et fint kontor som gjerne kan benyttes for soverom. Rommet har brune skap og skrivebord mot sjøen, som sammen med brune vegger og brunt tak (hvor det er lysebrune bjelker i firkantet mønster) gir et flott uttrykk. Eneboligen har også meget gode lagringsmuligheter, med bl.a. to inneboder, teknisk rom, loft over garasje og utebod.

Ferdigattest
Eiendommen er oppført før 1998 og har ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, men det foreligger godkjente byggetegninger, stemplet av kommunen, for påbygg datert 16.03.1987 og 27.03.2000, disse avviker noe blant annet med vinduer.
Det er innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven om at ferdigattest ikke utstedes for bygg/endringer som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Sikringsskap i kjeller. 50 Amp. hovedsikringer, 25 kurser for lys og oppvarming. Anlegget er utstyrt med automatsikringer og jordfeilbryter.
El-anlegg hovedsakelig fra 2000 iflg. selger, der inkludert sikringsskap og sikringer. Det er også sikringsskap i garasje med 3 fas.

Oppvarming
Vannbåren gulvvarme i kjøkken og spisestue hovedetasje samt hele 2. etasjen.
Elektrisk gulvvarme i baderom 1. etasje. Varmepumpe med luft til vann fra 2000. Vedovn i stue fra ca 2015 samt lukket peis i loftsstue. Varmepumpe fra 2008 med luft til luft i stue.
Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Selger opplyser om at pålegg fra feier er utbedret, bortsett fra brennbar plate forran peis i andre etasje.

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter utgjør Kr. 12 186,25 pr. år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Beløpet betales over fire terminer p.a.

Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca 38 000 kwh. pr. år.
Årlig forsikringspremie som p.t er på kr 8 166. 
Selger opplyser om at kabel-TV kan bestilles hos Viken Fiber Altibox eller via satellitt (parabol forberedt for Viasat)- Internett via fiberkabel fra Viken fiber. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret i If... Skadeforsikring med polisenummer: 7241575

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2019:
Som primærbolig kr. 1 643 666,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.
Som sekundærbolig kr. 5 917 199,- ved annen bruk av eiendommen.

Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Tekniske installasjoner
Hovedvannledning inn til boligen av kobberrør med stoppekran i kjeller. Innvendige vannrør av isolerte og uisolerte kobberrør. Innvendige avløpsrør av plastrør samt en liten del av støpejern.
Varmtvann fra sentralanlegg.
Ventilasjonssystem med balansert ventilasjon (avtrekk fra våtrommene og friskventiler i enkelte oppholdsrom).
Sikringsskapet har automatsikringer.
Videre har garasjen motoriserte garasjeporter og utelys.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

Selger opplyser om at:
-Det lekker vann under kjøleskap innimellom. Vet ikke om det er avriming eller hva det er. Har sluttet å lage isbiter (isbitmaskin defekt).
-Det er ikke vanlige av/på brytere i huset her (for det meste)EIB lys styringssystem. De fleste er avtagbare brytere og på noen av de er det ALT AV bryter. Denne funksjonen har sluttet å fungere.
-Dusjhode på bad 1 etg. drypper.
-Fast vindu på terrassedør 1.etg er punktert.
-Kjølerom i kjeller blir stående. Fryseboks i kjeller blir stående. Brune skap i stue blir (om mulig) (står i stil til innebygde skap). Det er innebygget skap i spisestue og i liten del av stuen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Tilstandsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Situasjonskart
- Kommuneplankart
- Reguleringskart
- Tegninger tilbygg
- Prosjekterte boliger Dekksguttveien 10AB

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvalige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i eiendommen som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst 1 servitutter på eiendommen, og kjøpers bank vil få prioritet etter disse:
Dnr. 500478, tgl. 25.02.1954. - Bestemmelse om adkomstrett: Bestemmelse ang. avkjørsel fra bygdevei.

Tinglyste servitutter følger eiendommen og eventuelle kopier av disse kan fås ved henvendelse til megler. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Eiendommen har ikke separat utleiedel, men normalt vil det være anledning til å leie ut hele eller deler av eiendommen, så sant utleiearealet er godkjent for varig opphold.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse og kjørevei iht. reguleringsplan 380355011 Ringshaug, gnr.139 bnr. 24 m.fl. datert 12.10.1994.
For øvrig ligger eiendommen i et område som er avsatt til boligbebyggelse og vei i kommuneplanens arealdel, datert 22.05.2019.
Mot øst er det 2 boligtomter som skal bebygges. Vedlagt salgsoppgaven er ligger det tegninger for planlagte boliger fremfor denne eiendommen.
Tønsberg Kommune er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.
Kopi av situasjonskart, regleringskart og kommuneplankart er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtakelse etter avtale med selger. Antall nøkkelsett ved tiltredelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Total kjøpesum inkl. offentlige gebyrer, avgifter og øvrige kostnader:

8 350 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
208 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 350 000,-))
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

224 770,- (Omkostninger totalt)

8 574 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-
Provisjon : 0,60%
40 000 Minimum
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 990,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
88-21-0085

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset. Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

NB: For eiendommer hvor handel kommer i stand etter 01.01.2022 gjelder følgende: Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Stokke
Org. nr:919667168
Frederik Stangs gate 1
3160 Stokke
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Daglig leder | Eiendomsmegler Jørn Richard Andersen

Saksbehandlere
Jørn Richard Andersen
EIE Stokke
Daglig leder | Eiendomsmegler
Mob: 90 76 80 59 / E-post: jra@eie.no
EIE Stokke

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Ringshaugveien 107
For mer om objektet
Ringshaugveien 107

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: