Bilde 1 av Gårdboveien 23BBilde 2 av Gårdboveien 23B
Digital salgsoppgave
Gårdboveien 23B

3154 Tolvsrød • Tønsberg kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Tolvsrød - Snerten selveier på bakkeplan - pent pusset opp - perfekt 1. gangs kjøp eller for utleie - sjønært
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
38 m²
Bruksareal (BRA)
38 m²
Bruttoareal (BTA)
42 m²
Kommunale avgifter
kr 768 / Mnd
Prisantydning
kr 1 790 000
Omkostninger
kr 53 772
Totalpris
kr 1 843 772
Byggeår
1958
Tomt
Fellestomt 517 m²
Oppdragsnummer
67210280
card-default

Mari-Anne Halvorsen

Eiendomsmegler MNEF
Les om Mari-Anne
Prisantydningkr 1 790 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 202,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 44 750,-
  
Totalpris kr 1 843 772
Eiendom
Gårdboveien 23B, 3154 Tolvsrød, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 140 bnr. 262 snr. 2 i Tønsberg kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 38 kvm, Bruksareal: 38 kvm, Bruttoareal: 42 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Byggeår
1958
1958/2004/05

Tomt
Fellestomt 517 m²

Prisantydning
1 790 000

Takstrapport
Takstmann: Gunnar Hilmar Sverrisson
Takstdato: 15.10.21
Utdrag fra takstmannens rapport - herunder konklusjon tilstand:
Rapporten omfatter selveierleilighet beliggende i underetasje i en tremannsbolig. Boligen er opprinnelig oppført i 1958, men tilbygd i senere tid der gjeldende leiligheter er fra 1970 tallet og med tilbygg fra 2005. Hele bygningen er oppusset av alle utvendig overflater i 2005 med bl.a. ny kledning, taktekking/renner og vinduer/dører. Gjeldende leilighet er oppusset innvendig i 2005 med bl.a. nytt baderom samt alt av innvendige overflater, kjøkkeninnredning fra 1990 tallet. Videre er det meste av vegger malt i inneværende år. El-anlegg samt det alt av vann og avløpsrør var også nytt i 2005. Det meste av arbeider er utført ved egeninnsats med unntak av el og vvs arbeid. Det er utført enkel fuktundersøkelse på baderom og i kjøkkenbenk, ingen unormale fuktverdier ble registrert. Som det fremgår av rapporten forøvrig er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at bygningen antas å være oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt i byggeperioden. Dagens forskriftskrav til isolasjon, brann og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor forventes et avvik i forhold til dagens standard. Det vises for øvrig til rapportens enkelte punkter med tilstandsgradering. Tilstandsgradering kan også gis under henvisning til forventet teknisk levetid for bygningsdeler/komponenter og gjenspeiler at deler av denne er oppbrukt. Konstruksjonsdeler som ikke er synlige, men beskrevet, er sannsynlige antagelser fra takstmann eller opplysninger fra eier.

For nærmere info om boligens tilstand og beskaffenhet anmodes alle interessenter å lese igjennom tilstandsrapporten, selgers egenerklæringsskjema samt foreta befaring av boligen.

Totalpris inkl. omkostninger
1 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
44 750,- (Dokumentavgift)

53 772,- (Omkostninger totalt)

1 843 772,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
0,- pr. år.

Kommunale avgifter
Kr. 9 213 pr. år

Eier
Erlend Nestande

Parkering
Det er ifølge selger avsatt plass til parkering på østsiden av leiligheten. Her er også strømuttak. Sameiet har 1/3 andel i felles gjesteparkering mot syd på gnr. 140/1216. Det er ikke merkede parkeringsplasser.

Beliggenhet
I Gårdboveien bor du "midt i smørøyet", da dette virkelig er beliggenheten som har nesten "alt"; barnevennlig, solrikt, sjønært og kort vei til en rekke fasiliteter for store og små! Enten du liker deg best på land eller på sjøen i båt, ligger området perfekt til med tanke på tilgjengelighet. Nesten rett utenfor døren, og kort avstand, ligger kanskje Vestfolds flotteste badestrand - Ringshaugstranda. Denne er svært populær sommerstid, men vel så populær på øvrige årstider takket være den flotte Kyststien som er anlagt. Her kan man gå lange turer langs sjøen på oppmerket kyststi, bla. frem til en annen populær familiestrand, Skallevoldstranda lengre nord i nærmiljøet.
En kort gåtur til Vallø Båthavn gir deg anledning til direkte adkomst til den flotte Nøtterøy- og Tjømeskjærgården med båt. Fra området er det kun ca. 4 km til Tønsberg sentrum med Tønsberg brygge, Kulturhus, Jernbanestasjonen og et uendelig antall restauranter og serveringssteder. Gangavstand til Tolvsrødsenteret med en rekke sentrumsfunksjoner som bl.a. spisesteder, apotek, lege- og tannlegesenter, dagligvareforretninger og en rekke andre servicetilbud.
Kort vei også til barnehager samt barne- og ungdomsskole.

Bebyggelse
Tremanns bolig.

Tomt
Fellestomt, 517 m²

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
Vindfang med garderobe, sovealkove, baderom og kjøkken/stue i åpen løsning. Det er lagrings-loft på leiligheten, med loftstrapp i entré.  En utvendig bod på 3,6 m² tilhørende leiligheten.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Gunnar Sverrisson:

Grunn og fundamenter: Støpt betonggulv på løsmasser. Flis på gulv vindfang, hovedsakelig laminat på øvrige gulv. Alle gulv nye i 2005. Bygningen er antatt fundamentert med betongsåler på leire/løsmasser. Grunnmurer av sparesteinsbetong i gammel del, tilbygg (gjeldende leilighet) med yttervegger av Leca blokker, vegger pusset/slammet på utvendig side. Vegger foret ut og kledd med plater innvendig.

Yttervegger: Yttervegger av Leca blokker og bindingsverk, vegger opplyst isolert med mineralull på innvendig side samt tradisjonell isolering i trevegg. Innvendig platet, vesentlig tapetserte eller malte overflater.

Takkonstruksjoner: Plassbygget takkonstruksjon og delvis prefabrikkerte takstoler av tre tekket med rupanel/ forskalingsmaterialer. Horisontalt loft isolert med mineralull i varierende tykkelse.

Gulvsystemer: Baderoms gulvet har overflater av fliser lagt på betong, opplyst med smøremembran under flis samt synlig mansjett i sluk.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 38 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

1.etasje:
Bruksareal: 38 m². fordelt slik:
Primærrom: 38 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, baderom, kjøkken, stue, soverom.

Arealberegninger i denne salgsoppgave er hentet fra boligsalgsrapport for eiendommen. Arealene er beregnet etter reglene om arealmåling iht. Norsk Standard 3940 og retningslinjer for arealmåling, uten hensyn til byggeforskriftenes krav til rom. Det presiseres at arealenes bruk kan være i strid med byggeforskriftene, men allikevel være måleverdige iht. Norsk Standard 3940. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Bruksareal
Bruksareal: 38 kvm

Boder
En utvendig bod på 3,6 kvm.

Standard
Dette er en lettstelt leilighet med sentral plassering. Hele bygningen er oppusset av alle utvendig overflater i 2005 med bl.a. ny kledning, taktekking/renner og vinduer/dører. Leiligheten er oppusset innvendig i 2005 med bl.a. nytt baderom samt alt av innvendige overflater, kjøkkeninnredning fra 1990 tallet. Videre er det meste av vegger malt i inneværende år. El-anlegg samt alt av vann og avløpsrør var også nytt i 2005.

Entre:
Det er satt inn skyvedørsgarderobe. Oppgang med villetrapp til loft med litt lagringsmuligheter. Fliser på gulver.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredningen ble montert i 2005 men er antatt fra 1990 tallet, innredning har normal god standard med fronter i malt profilert utførelse. Rustfri oppvaskbenk og kummer. Ventilator med avtrekk over tak. Komfyr kan følge med etter ønske. Det er plass til en liten spisegruppe.

Stuen:
Lun og trivelig stue. Skapinnredning følger med.

Sovealkove:
Lyst og trivelig soverom. Det gjøres oppmerksom på at soverom blir definert slik det er beskrevet i seksjonering, selv om det kun har ett areal på 4,3 m2 og volum på 10 m3 som er lavere en krav til soverom i byggeperioden.

Bad:
Baderom fra 2005, er helfliset med varmekabler i gulv. Baderom inneholder dusjkabinett, klosett og servant i baderoms innredning. Ny servant/servantskap med armatur, samt speilskap fra oktober 2021. Dusjkabinett og klosett fornyet 2016. Opplegg for vaskemaskin. Baderom har mekanisk avtrekk samt luftespalte under dør.

Gulver er hovedsakelig med laminat, vegger er malt panel og mur.
Leiligheten gir et meget tiltalende inntrykk med pent fargevalg. Her kan man flytte rett inn!
Det er fiber.
Sikringsskap i vindfang. 50 AMP. hovedsikringer, 5 kurser for lys og oppvarming. Anlegget er utstyrt med automatsikringer m/jordfeilbryter. Selger oppgir at el-anlegget ble i 2005 oppdatert med nytt sikringsskap samt omlegging av hele det opprinnelig el-anlegget.
Hovedvannledning inn til boligen av kobberrør med stoppekran i kjøkkenbenk. Innvendige vannrør av isolerte og uisolerte kobberrør. Innvendige avløpsrør av plastrør. 120 liters varmtvannsbereder fra 2004 i kjøkkenbenk.

For utfyllende teknisk standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest  eller midlertidig brukstillatelse. Det foreligger godkjent søknad og tegninger på bruksendring av sokkeletasje til boligformål samt tilbygg - totalt 3 leiligheter. Saken skulle vært avsluttet med ferdigattest men det er ikke gjort.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 19.05.2004 - og tegninger av boenheten datert 22.06.2005 hvor enheten ble tilbygd med vindfang og bod.   I byggetegninger er det som i dag er benyttet som sovealkove definert som bod- det vil si rom som ikke er godkjent for varig opphold. Arealene er likevel medtatt i takstrapport som henholdsvis primærrom. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Oppvarming
Gulvvarme i baderom, forøvrig elektrisk panelovn i kjøkken.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 9 213 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
- Viken fiber, tv og Internett pakke 1129 pr mnd.
- Bygningsforsikring er kr 1906,17 kr pr år.
- Leiligheten har hatt et strømforbruk på ca. 6000 kWh i året.

Forsikring med polisenummer
If Polisenummer: 0733799

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 400 578,- Som sekundærbolig Kr. 1 442 080,-

Sameie
Sameiet Gårdboveien 23 A-C består av 3 seksjoner.
Eierseksjonssameiet er kun enkelt organisert. Det foreligger ikke vedtekter, husordensregler, årsregnskap eller annet iht. eierseksjonsloven, og eiendomsmegler kan således ikke fremlegge dette. Man betaler fellesforsikring som fordeles etter mottatt faktura.

Forretningsfører
.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det er anledning for dyrehold.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
Arealklausul
Arealberegninger i denne salgsoppgave er hentet fra boligsalgsrapport for eiendommen. Arealene er beregnet etter reglene om arealmåling iht. Norsk Standard 3940 og retningslinjer for arealmåling, uten hensyn til byggeforskriftenes krav til rom. Det presiseres at arealenes bruk kan være i strid med byggeforskriftene, men allikevel være måleverdige iht. Norsk Standard 3940.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen.  Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Servitutt - bestemmelse om bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m., tinglyst 13.06.1977, dagboksnr.503940.

Seksjonering- tinglyst  23.05.2019-  opprettet seksjoner: snr: 2, formål: Bolig: tilleggsdel: Bygning sameiebrøk: 21/100.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen har følgende reguleringstatus jfr. reguleringsplan 3803-20090001- "Fortau langs Gårdboveien. Etappe 2" med tilhørende reguleringsbestemmelser vedtatt 16.12.2009:
Boligbebyggelse - frittliggende småhusbebyggelse.
Frisikt.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
1 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
44 750,- (Dokumentavgift)

53 772,- (Omkostninger totalt)

1 843 772,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Gebyr for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)

Tilrettelegging (Kr.13 500)

Grunnpakke eierseksjon (Kr.15 500)

Markedspakke 1 (Kr.16 500)

Oppgjør (Kr.6 900)

Provisjon (forutsatt salgssum: 1 800 000,-) (Kr.43 750)Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
67-21-0280

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"


Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Vestfold Eiendomsmegling AS
EIE Tønsberg
Org. nr:955607171
Nedre Langgate 39
3103 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00, Fax: 33 30 70 09

Ansvarlig megler
Mari-Anne Halvorsen

Saksbehandlere
Mari-Anne Halvorsen
EIE Tønsberg
Mob: 91 66 09 83 / E-post: mah@eie.no

EIE Tønsberg
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Gårdboveien 23B
For mer om objektet
Gårdboveien 23B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: