Bilde 1 av Hektors vei 14BBilde 2 av Hektors vei 14B
Digital salgsoppgave
Hektors vei 14B

3123 Tønsberg • Tønsberg kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Meget tiltalende leilighet i 1 etg. med solrik terrasse og carport
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
1 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
46 m²
Bruksareal (BRA)
46 m²
Fellesutgifter
kr 3 846 / Mnd
Prisantydning
kr 2 390 000
Omkostninger
kr 8 010
Fellesgjeld
kr 211 026
Totalpris
kr 2 609 036
Fellesformue
kr 25 670
Byggeår
1975
Tomt
Fellestomt 5228 m²
Oppdragsnummer
88220078
card-default

Jørn Richard Andersen

Daglig leder | Eiendomsmegler
Les om Jørn
Prisantydningkr 2 390 000,-
Fellesgjeldkr 211 026,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 2 609 036
Eiendom
Hektors vei 14B, 3123 Tønsberg, Etasje: 1

Matrikkel
Andelsnr. 11 Orgnr. 953693879 i Tønsberg kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 46 kvm, Bruksareal: 46 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
1975

Tomt
Fellestomt 5228 kvm

Prisantydning
2 390 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Anticimex AS Sandefjord Takstdato: 30.08.22

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 211 026,- pr. 01.09.22
Andel fellesformue: kr. 25 670,- pr. 01.09.22

Totalpris inkl. fellesgjeld
kr 2 390 000,- (Prisantydning)
kr 211 026,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 2 601 026,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
kr 1 160,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 2 602 186,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 2 609 036,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 846,- pr. mnd.

Eier
Marlin Sofie L Dahl

Beskrivelse
Pent  oppusset leilighet beliggende på populære Eik i stille og solrikt område

Parkering
Det er parkering i felles carportrekke.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et veletablert, attraktivt, solrikt og hyggelig boligstrøk på Eik. Kort vei til Eiktoppen kjøpesenter med bl.a. MENY matvareforretning og flere ulike butikker. Super beliggenhet for den som prissetter natur og friluftsområder, da man har lysløypa rett i nærområdet. Kort vei til Tønsberg sentrum og god bussforbindelse. Forøvrig kort vei til E-18. Perfekt område for alle aldersgrupper. Velkommen til et hyggelig sted!

Bebyggelse
Området er hovedsaklig utbygget med småhusbebyggelse

Tomt
Fellestomt, 5228 kvm
Tomten er fellesareal i borettslaget, og kan som utgangspunkt benyttes av alle seksjonseiere/andelshavere.
Eier disponerer det arealet som naturlig tilfaller boligen iht. muntlig avtale med eierseksjonssameiet/borettslaget. Dette er ikke vedtatt eller vedtektsfestet iht. eierseksjonsloven § 25, og avtalen kan ikke dokumenteres.  .

Adkomst
Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Eik barneskole  og Kongseik ungdomsskole. Granly barne og ungdomsskole. Wang og Greveskogen videregående
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Inneholder
Totalt primærrom: 46 kvm
Totalt bruksareal: 46 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Første etasje
P-rom 46 m²: Gang, bad, kjøkken, stue og soverom.

I tillegg disponerer boligen en terrasse på ca. 24m2, to boder i kjeller på henholdsvis ca. 6m2 og ca. 12m2 og en carport på ca. 15m2.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Kravene i byggeforskriften er ikke sammenfallende med kravene i retningslinjene, så det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold. Ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk, kan enkelte rom følgelig mangle nødvendig godkjenning.

Byggemåte
Selger har i forbindelse med salget innhentet en tilstandsrapport fra Anticimex AS Sandefjord, datert 30.08.22. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik, samt kostnadsoverslag for eventuelle oppgraderinger. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er en del av denne salgsoppgaven og må leses nøye av interessenter før det legges inn bud. Kjøper anses kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport, og kan følgelig ikke reklamere på belyste forhold. Vi vil gjøre spesielt oppmerksom på viktigheten av å lese igjennom rapportens TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som angir avvik fra normal slitasje, høy alder, bygningsdel som må utbedres, og lignende. Det følgende er hentet fra den bygningssakkyndiges beskrivelse av boligen:

Leilighet som er en del av Vestre Eik borettslag. Borettslaget består av 16 enheter beliggende på Eik i Tønsberg kommune.
Svakt skrånende tomt opparbeidet med plen, diverse beplantning og asfaltert biloppstillingsplass med carport.

Rekkehus over 2 etasjer med kjeller. Boligen er oppført med grunnmur og gulv mot grunn av betong. Yttervegger av trekonstruksjon med stående og
liggende kledning. Saltak belagt med papptak. (Taket er ikke besiktiget). Leiligheten har vinduer i 2-lags glass, balkongdør med 2-lags glass og slett entredør med brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Naturlig ventilasjon med spalteventiler i vinduer. Mekanisk avtrekk fra kjøkken. Naturlig avtrekk på bad. Elektrisk oppvarming.

Boligen har fått følgende TG3: Ingen

Boligen har fått følgende TG2:
BAD:
Ventilasjon:
Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket. Lufttilførsel må etableres. Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Redusert luftutskiftning. Mekanisk avtrekk bør etableres.
Vannrør:
Vannrør fra byggeår er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er overskredet. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
Slukets tilkomstmulighet for rengjøring:
Tilkomst til sluket under dusjkabinett er utilfredsstillende.
Overflater vegger:
Underkant veggplater er ikke montert iht. monteringsanvisning og levetiden vil derfor være redusert. Veggplatene ligger med for liten spalte til gulvet med fare for oppfukting av plate ved eventuell lekkasje. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
Membran, tettesjikt og overgang til sluk:
Tettedetaljer ved rørgjennomføring tilknyttet servant, toalett og opplegg for vaskemaskin er usikker.
Elastisk fuge rundt gulvgjennomføringer ved vaskemaskin bør byttes. Det mangler fuger rundt gjennomføringer for vann og avløp under servant. Fuger bør utbedres. Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og membran er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
Fukt i tilliggende konstruksjoner:
Ved hulltagning ble det oppdaget dampsperre i vegg mellom gang og bad. Dette er å anse som en konstruksjonsfeil. Informasjon: På grunn av våtsonens plassering er det foretatt hulltaking/fuktmåling utenfor våtsone. Det ble ikke registrert forhøyede fuktverdier. Målingene viser følgende:
RH 56,1 %, temperatur 21,3 grader C og duggpunkt 12,3 grader C.
Avløpsrør (ink. sluk):
Det er rust på innfesting for klemring på sluk. Sluket er ikke inspisert nærmere grunnet redusert tilkomst. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn

KJØKKEN:
Vannrør:
Det er ikke montert automatisk lekkasjestopper for å begrense eventuelle lekkasjer fra vanninstallasjoner. Informasjon:Vannkran på kjøkken sitter ikke ordentlig fast eller har feil ved innfesting. Kran bør justeres.
Innredning:
Kjøkkeninnredningen har stedvis svelling på skapdører. Lite håndverksmessig utførelse med foringer mot gulv og manglende fuktsikring mot benkeplate over oppvaskmaskin. Høyskap med kjøleskap og frysedel virker ikke å sitte tilstrekkelig fast i bakenforliggende konstruksjon. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

ØVRIGE ROM:
Overflater gulv:
Laminatgulv i gang og stue bærer preg av slitasje.

ETSJESKILLER:
Skjevhetsmåling Det er noe merkbare skjevheter i boligen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt på 2,0 meter er målt til 18mm på soverom og 15 mm på stue. Årsaken til skjevhetene er ikke vurdert.

TEKNISKE ANLEGG, VVS ANLEGG:
Varmtvannsbereder:
Varmvannsbereder i bod i kjeller står i tørt rom og sikkerhetsventil mangler kontrollert avrenning til avløp. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
Vannrør:
TG2 er valgt på vannrør i boligen som er fra husets opprinnelige byggeår. Tilstandsgrad er satt ut fra alder og materialvalg. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
Hovedstoppekran:
Stoppekran er ikke funksjonstestet grunnet høy alder/tilstand. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn. Stoppekran er plassert utenfor boenhet. Ikke hensiktsmessig mht lekkasjeproblematikk

ELEKTRISK ANLEGG:
Forenklet vurdering av det elektriske anlegget Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999 utover samsvarserklæring for komfyrvakt. Se sjekkliste dokumentasjon. Varmtvannsbereder har ikke fast tilkobling, men er koblet med stikkontakt. Fare for varmgang.
Med bakgrunn i at det er mer enn fem år siden det har vært utført el-kontroll av boligen er det gjennomført en forenklet vurdering av det elektriske anlegget, uten at det er registrert avvik. Det legges vekt på at undersøkelsene ikke er utført av en elfagkyndig kontrollør/eltakstmann. På generelt grunnlag anbefales utvidet el-kontroll av kvalifisert elfagkyndig kontrollør/eltakstmann.


Ovennevnte punkter er på ingen måte utfyllende. For ytterligere informasjon om byggemåte, årsak bak tilstandsgrader, konsekvens og anslag på eventuelle utbedringskostnader, se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Standard
Tiltalende og pent oppusset andelsleilighet i 1. etasje med 2 boder i kjeller.

Leiligheten er pent innredet og meget godt vedlikeholdt, blant annet er det lagt nye gulv i 2014/2021 i gang, stue, kjøkken og soverom. Alle overflater er malt nå i 2021 i tidsriktige fargevalg. Delvis oppgradert elektrisk anlegg fra tidligere.

Det romslige soverommet er pusset opp i 2021 og  har plass til kontor samt garderober fra 2021 som medfølger.

Pen kjøkkeninnredning som er oppgradert i 2010-2013, integrert komfyr, steketopp, kjøleskap fra 2020 med frys, i tillegg medfølger oppvaskmaskin fra 2019. Fliser over benk og god skapplass.

Badet har dusjkabinett , wc, vask i innredning og opplegg for vaskemaskin.

Tidsriktig og tiltalende stue med utgang til terrasse og hage med ettermiddag/kveldssol.

Under leiligheten i kjelleren disponeres det to boder. Enkelte leiligheter har innredet disse og laget trapp ned fra stuen.

Borettslaget skiftet yttervegger, ytterdør samt de fleste vinduer ca 2005-2009. Nyere shingeltekking på yttertak.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger boligen.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 4/7-1975 som omhandler Nybygg. Det er ikke mottatt byggetegninger fra kommunen.
Kopi av attestene kan fås ved henvendelse hos megler.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Det er gulvvarme i gang, stue og kjøkken. Forøvrig elektrisk oppvarming.
Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Faste løpende kostnader
Fellesutgiftene utgjør kr. 3 846,- pr. mnd og inkluderer: Forretningsførsel, kommunale avgifter, tv, internett, forsikring og vedlikehold av bygning, strøm til fellesarealer, brøyting, betjening av fellesgjeld.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av boligselskapet kan medføre økning i felleskostnadene. Forretningsfører har ikke opplyst at det foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften.
Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende tilleggsutgifter:

Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca 6800 kwh. pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Boligselskapet har en total gjeld på kr. 4 409 355 pr. 01.09.22.
Andel fellesgjeld er kr. 211 026 pr. 01.09.22.
Andel fellesformue er kr. 25 670,- iht. fjorårets likningsoppgave.

Borettslagets lån har følgende betingelser:
Lånenr.: SPARB1-24807769746
Restgjeld: 4.409.355,-
Restløpetid: 22 år 4 md.
Rentekostnader: 3,14%

Boligselskapet har ikke tilrettelagt for individuell nedbetaling av fellesgjeld.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 6589866

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 474 036,- Som sekundærbolig Kr. 1 706 530,-

Borettslag
Borettslag: Vestre eik borettslag, Orgnr: 953693879
Vestre eik borettslag, Orgnr: 953693879
Forretningsfører: OBOS avdeling Forkjøp
Styreleder i boligselskapet er: Rune Mathiassen
Borettslaget består av 16 leiligheter.
Dyr må søkes om til styret
Dugnad, plenklipping, måking og trappevask må påregnes
Planlagte påkostninger: Ingen
Foretatte oppgraderinger de senere år:

Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kun fysiske personer kan være andelseiere, og ingen kan eie mer enn én andel.

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i OBOS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene.

Borettslagets regnskap, vedtekter, protokoll m.v. kan fås ved henvendelse hos megler. Ordensregler ligger vedlagt salgsoppgaven.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for boligbyggelagets medlemmer og denne utlyses etter budaksept. Dersom forkjøpsretten benyttes, løses opprinnelig kjøper fra avtalen og alle økonomiske forpliktelser overfor selger bortfaller. Vær oppmerksom på at forretningsfører har anledning til å belaste et ekstra gebyr til den som benytter forkjøpsrett.

Tekniske installasjoner
Vannrør i kobber fra byggeår. Avløpsrør i plast av ukjent alder. Hovedstoppekran og stakeluke er plassert i naboens bod i kjeller. Varmtvannsbereder av typen Høiax Rs 200 fra 2006. Naturlig ventilasjon med spalter i vinduer.
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Husdyrhold kan tillates etter søknad til styret.

Diverse
I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Interessenter oppfordres til å lese vedlagte liste over løsøre og tilbehør som skal medfølge ved handelen. Det gjøres oppmerksom på at løsøre som har en klar karakter av å være en del av selgers møbler - selv om det er skrudd opp på veggen, normalt sett ikke vil medfølge boligen ved overtakelse.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Tilstandsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Situasjonskart
- Kommuneplan
- Husordensregler

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Følgende servitutter er tinglyst:

1977/502172-2/91  Forkjøpsrett tinglyst 04.04.1977 
RETTIGHETSHAVER: TØNSBERG KOMMUNE
GJELDER I 20 ÅR FRA TGL. AV HUSBANKENS OBLIGASJON
 

1977/502172-4/91  Best. om vann/kloakkledning tinglyst 04.04.1977 
Bestemmelser om telefon- og elektriske ledninger
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Med flere bestemmelser


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Borettslaget er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er uregulert, og ligger i et område som er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende i kommuneplanens arealdel, datert 22.05.2019.
 
Tønsberg kommune er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.

Kopi av situasjonskart er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 2 390 000,- (Prisantydning)
kr 211 026,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 2 601 026,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
kr 1 160,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 2 602 186,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 2 609 036,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.4 100)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.1 000)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.5 950)
Provisjon (Kr.25 000)
Tilrettelegging (Kr.15 000)
Tinglysing sikringspant borettslag (Kr.480)
Sosiale medier - facebook, instagram (Kr.4 900)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.13 851,60)
Avtalt kunderabatt (Kr.- 10 500)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.6 115)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 804)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Totalt kr. (Kr.86 580,60)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
88-22-0078

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Stokke
Org. nr:919667168
Frederik Stangs gate 1
3160 Stokke
Tlf: 33 20 08 98

Ansvarlig megler
Daglig leder | Eiendomsmegler Jørn Richard Andersen

Saksbehandlere
Jørn Richard Andersen
EIE Stokke
Daglig leder | Eiendomsmegler
Mob: 90 76 80 59 / E-post: jra@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Hektors vei 14B
For mer om objektet
Hektors vei 14B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: