Bilde 1 av Hjortefaret 56Bilde 2 av Hjortefaret 56
Digital salgsoppgave
Hjortefaret 56

3176 Undrumsdal • Tønsberg kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Innbydende og arealeffektiv 3-roms selveier fra 2013. Stor markterrasse, solrik hage, carport og stor bod.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
9
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
73 m²
Bruksareal (BRA)
81 m²
Bruttoareal (BTA)
89 m²
Fellesutgifter
kr 1 780 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 547 / Mnd
Prisantydning
kr 2 650 000
Omkostninger
kr 81 692
Fellesgjeld
kr 7 000
Totalpris
kr 2 738 692
Byggeår
2013
Tomt
Fellestomt 5489 m²
Oppdragsnummer
67210240
card-default

Tonny Nielsen

Eiendomsmegler MNEF
Les om Tonny
Prisantydningkr 2 650 000,-
Fellesgjeldkr 7 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Dokumentavgiftkr 72 670,-
Pantattest kjøperkr 202,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 2 738 692
Eiendom
Hjortefaret 56, 3176 Undrumsdal, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 442 bnr. 64 snr. 9 orgnr. 912407306 i Tønsberg kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 89 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2013

Tomt
Fellestomt 5489 m²

Prisantydning
2 650 000,-

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 7 000,- pr. 01.08.21 11:36
Andel fellesformmue kr. 0,- pr. 01.08.21 11:36

Totalpris inkl. omkostninger
2 650 000,- (Prisantydning)
7 000,- (Andel av fellesgjeld)

2 657 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
72 670,- (Dokumentavgift)
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

81 692,- (Omkostninger totalt)

2 738 692,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 1 780,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Renter og avdrag andel fellesgjeld, tv- og internett (grunnpakke), forretningsførerhonorar, styrehonorar, revisjonshonorar, drift- og vedlikehold, felles forsikring, og energi/fyring fellesarealer.

Forsikringspremien for 2021 har økt med kr 3 590. Premieendringen er en følge av indeksjustering på bygninger på 3,3 % fra 1. januar, samt forsikringsselskapets individuelle prisjustering basert på skadehistorikken i Sameiet Hjortefaret 24-62.

Kommunale avgifter
Kr. 6 553 pr. år
Eiendommen har egen vannmåler, vann- og avløpsgebyrer betales etter målt forbruk. Forskudd for vann og avløp er beregnet til 67 m3 for 2021.

Eier
Unni Helene Steidel

Beskrivelse
- Innbydende 3-roms selveier fra 2013.
- Tilliggende carport og asfaltert plass.
- Vestvendt terrasse på ca. 24 kvm.
- Solrik, flat hage mot nord og vest.
- Barnevennlig beliggende i blindvei.
- Lunt inngangsparti inne i carporten.
- Tiltalende entré med flislagt gulv.
- Åpen og luftig stue-/kjøkkenløsning.
- Stilrent kjøkken med spiseplass.
- Helfliset bad/wc og eget vaskerom.
- 2 gode soverom, ett med garderobe.
- Lagring i bod i bakkant av carport.
- Varmtvannsbereder på ca. 200 liter.
- Opplegg for sentralstøvsuger.
- Sikringsskap med automatsikringer.

Parkering
Det er parkering i tilliggende carport og på asfaltert gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Sameiet har 5 stk. gjesteparkeringsplasser. Alle seksjoner har sin egen p-plass.

Beliggenhet
Leiligheten finner du i et barnevennlig og nyere boligområde i Undrumsdal i Tønsberg kommune. Nærmeste skole er Solerød barneskole som ligger innenfor gangavstand. For de elevene som går på ungdomsskoletrinnene er det bussordning som tar de til Revetal ungdomsskole. I tillegg finner man flere videregående skoler som ligger i nærområdet, samt et utvalg private og kommunale barnehager. Denne leiligheten egner seg godt for pendlere, fordi det er kort vei til Skoppum stasjon med gode forbindelser til Oslo og Drammen. Videre er det ca. 24 min kjøring til Sandefjord lufthavn.
Leiligheten har umiddelbar nærhet til noen flotte skogsområder som byr på tur og rekreasjon både sommer og vinter.

Du finner også lekeplass og fotballøkke på feltet, i tillegg finner du idrettspark og samfunnshus på Skoppum. Fra leiligheten er det ellers kort kjørevei til Borre golfbane og den sjarmerende Steinbrygga med badestrand, park, småbåthavn og fine kyststier. Derfra er det kun ca. 8km til Åsgårdstrand med utmerket badestrand, park og båthavn. Åsgårdstrand er kjent som "kunstnerbyen" da det er der Edward Munch malte noen av hans mest kjente malerier. I dag finner man flere gallerier, kunstverksalg og atelier i byen. De nærmeste matbutikkene til leiligheten er Kiwi Barkåker, Kiwi Skoppum og Meny Revetal. Trenger du flere sentrumsfasiliteter finner du blant annet apotek og vinmonopol i Åsgårdstrand. Det er også kort vei til Horten og Tønsberg, hvorav sistnevnte har alt av bymessige fasiliteter, Kilen Handelspark og Farmandstredet med godt over 100 butikker.

Tomt
Fra stuen er det utgang til en vestvendt markterrasse på ca. 24 kvm. Her er solforholdene upåklagelige, og det er god plass til grill og ønsket utemøblement. Markterrassen har dekke i tre, og ligger i flukt med en lettstelt hage med plen og omkransende hekk. Hagen er flat, og byr på boltreplass for liten og stor. Markterrassen er dels overbygd, og det er montert både utestikk og utebelysning på husveggen.
Fellestomt, 5489 m²

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
1. etasje: Entré, stue/spisestue/kjøkken, 2 soverom, bad/wc og vaskerom/bod.
Annet: Utebod i bakkant av carport.

Byggemåte
For informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 73 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Bruksareal
Bruksareal: 81 kvm

Standard
Entré
Leiligheten ligger i første etasje og har både trappefri og tørrskodd adkomst via den steinbelagte carporten. Vel inne blir vi ønsket velkommen i en pen entré med gråmalte vegger og mørkegrå fliser på gulv med gulvvarme - en behagelig komfortdetalj som er gjennomgående for alle rom med unntak av vaskerom. 


Kjøkken
Kjøkkenet har et stilrent og tidsmessig design med god skap- og benkeplass. Innredningen har hvite, glatte fronter, takhøye skap og grå laminatbenkeplate med nedfelt oppvaskkum i stål. Videre er kjøkkenet utstyrt med ventilator, komfyrvakt og benkestikk, samt opplegg for oppvaskmaskin og nisje for komfyr og kjøleskap.


Stue

Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet, og sammen danner de et innbydende allrom med god møbleringsfrihet. Stuen har peisovn, og rommet er holdt i delikate blåtoner mot lys parkett på gulv med gulvvarme. Det er fin plass til sofagruppe og tv-møblement, og i overgangen til kjøkkenet er det rom for spisebord. Fra stuen er det utgang til en vestvendt markterrasse på ca. 24 kvm - en flott romforlengelse i sommerhalvåret.


Bad/wc

Leiligheten inneholder et bad/wc og et vaskerom. Badet har hvite fliser på veggene og mørkegrå fliser på gulv med gulvvarme. Baderomsinnredningen har hvite høyglansfronter og består av en heldekkende servant på en skuffeseksjon, et høyskap og et speilskap med integrert belysning. Videre har badet et vegghengt toalett og et dusjhjørne med innfellbare glassdører.


Vaskerom/bod

Med direkte adkomst fra badet er det et separat vaskerom med fliser på gulv med sluk. I tillegg til opplegg for vaskemaskin inneholder rommet varmtvannsberederen og ventilasjonsanlegget.


Soverom og garderobe

Det er to gode soverom i leiligheten - begge med store, nordvendte vinduer med nye sprosser. Soverommene er holdt i en stilren og delikat kombinasjon med gråmalte vegger mot gylne parkettgulv, og det er behagelig gulvvarme på begge rommene. På hovedsoverommet er det en stor, plassbygd skyvedørsgarderobe, og leiligheten har lagringsplass i en utebod i bakkant av carporten.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 11.08.2014 som omhandler seksjonsnummer 13 -16.

Det foreligger ferdigattest datert 13.05.2014 som omhandler Hjortefaret 24-62.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 29.01.2012.

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med gulvvarme i alle rom med unntak av vaskerom/bod. dette suppleres med vedfyring i peisovn i stuen. Det er installert balansert ventilasjon med varmegjenvinning i bygningen. Sikringsskapet har automatsikringer, og varmtvannsberederen rommer ca. 200 liter. Videre har eiendommen fibernett med tv og bredbånd, utebelysning, utestikk og opplegg for sentralstøvsuger.

Oppvarming
Leiligheten er elektrisk oppvarmet med gulvvarme i alle rom med unntak av vaskerom/bod. dette suppleres med vedfyring i peisovn i stuen.Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS gjennomførte tilsyn med fyringsanlegget den 15.06.21. Formålet med tilsynet var å vurdere forholdene ved fyringsanlegget som har betydning for brannsikkerheten og atkomsten. Tilsynet var et visuelt tilsyn og rapporten kan ikke benyttes som en tilstandsrapport.

Det ble ved tilsynet ikke avdekket avvik som har betydning for brannsikkerhet og atkomst.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Kr. 6 553 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 1 780,- pr.mnd.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Borettslagets samlede fellesgjeld:
Lånenr. og type lån: OBOS01-98207519103 - annuitetslån.
Bank: Obos
Restgjeld: 154.828,-.
Pr: 01.08.2021
Restløpetid:  4 år og 8 måneder.
Rentekostnader: 3,75 % p.a. Flytende rente.
Mulighet for individuell nedbetaling (IN-ordning) :  NEI

Boligens andel av dette: kr.7.000;-
Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Borettslaget skal foreta et innkjøp av nye vindussprosser til en pris ca. kr 110 000,- Dette er penger som
vi har oppspart på konto og det vil derfor ikke koste noe ekstra for den enkelte boligeier. Disse vil vil bli montert nye i løpet av våren 2021.

Årsregnskap
Borettslaget har et positivt årsresultat for 2020 på kr. 124 909.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 6647183

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 641 430,- Som sekundærbolig Kr. 2 309 146,-

Sameie
Sameie: Sameiet Hjortefaret 24-62, Orgnr: 912407306

Forretningsfører
Obos Vestfold.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.

Diverse
Hvitevarer på kjøkken medfølger. 

Annet
Arealklausul
Arealberegninger i denne salgsoppgave er hentet fra boligsalgsrapport for eiendommen. Arealene er beregnet etter reglene om arealmåling iht. Norsk Standard 3940 og retningslinjer for arealmåling, uten hensyn til byggeforskriftenes krav til rom. Det presiseres at arealenes bruk kan være i strid med byggeforskriftene, men allikevel være måleverdige iht. Norsk Standard 3940.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
2012/851888-1/200  Seksjonering  
12.10.2012 
 opprettet seksjoner:
snr: 9
formål: Bolig
sameiebrøk: 7/160

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 650 000,- (Prisantydning)
7 000,- (Andel av fellesgjeld)

2 657 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
72 670,- (Dokumentavgift)
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

81 692,- (Omkostninger totalt)

2 738 692,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Oppgjør (Kr.6 900)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.10 672)
Provisjon (Kr.35 000)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Visningshonorar (Kr.1 500)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.15 500)
Markedspakke 2 (Kr.14 500)
Totalt kr. (Kr.93 972)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
67-21-0240

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Vestfold Eiendomsmegling AS
EIE Tønsberg
Org. nr:955607171
Nedre Langgate 39
3103 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00, Fax: 33 30 70 09

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Tonny Nielsen

Saksbehandlere
Tonny Nielsen
EIE Tønsberg
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 92 86 13 46 / E-post: ton@eie.no

EIE Tønsberg
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Hjortefaret 56
For mer om objektet
Hjortefaret 56

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: