Bilde 1 av Jens Müllersgate 3Bilde 2 av Jens Müllersgate 3
Digital salgsoppgave
Jens Müllersgate 3

3110 Tønsberg • Tønsberg kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Tønsberg sentrum - Stor og pent påkostet toppleilighet med 3 soverom, 3 terrasser, 2 parkeringsplasser og heis
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Eierseksjon
20
Antall soverom
3 soverom
Etasje
6
Primærrom (P-ROM)
180 m²
Bruksareal (BRA)
180 m²
Bruttoareal (BTA)
195 m²
Fellesutgifter
kr 6 700 / Mnd
Prisantydning
kr 9 900 000
Omkostninger
kr 23 597
Totalpris
kr 9 923 597
Fellesformue
kr 31 496
Byggeår
2007
Tomt
Fellestomt m²
Oppdragsnummer
67210248
card-default

Hans Westby

Eiendomsmegler MNEF
Les om Hans
Prisantydningkr 9 900 000,-
Dokumentavgift og tinglysingsgebyr for parkeringsplasser ( forbehold om aksept fra Statens Kartverk)kr 15 585,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 202,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 9 923 597
Eiendom
Jens Müllersgate 3, 3110 Tønsberg, Etasje: 6

Matrikkel
Gnr. 1002 bnr. 582 snr. 20, leilighetsnr. 26 orgnr. 991864296 i Tønsberg kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 180 kvm, Bruksareal: 180 kvm, Bruttoareal: 195 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2007

Tomt
Fellestomt

Prisantydning
9 900 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.12.20
Andel fellesformue: kr. 31 496,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. fellesgjeld
9 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
15 585,- (Dokumentavgift og tinglysingsgebyr for parkeringsplasser ( forbehold om aksept fra Statens Kartverk))
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

23 597,- (Omkostninger totalt)

9 923 597,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 6 700,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Kommunale avgifter, akonto gass,  tv- og internett (grunnpakke), forretningsførerhonorar, styrehonorar, revisjonshonorar, drift- og vedlikehold, kostnader sameie, felles forsikring, og energi/fyring/renhold fellesarealer.

Dette ifølge informasjon hentet utifra borettslagets årsregnskap.

Sikringsordning fellesgjeld
Dersom noen av andelseierne ikke betaler sine felleskostnader må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseierne. For å forhindre dette er borettslaget tilknyttet en sikringsordning, som dekker borettslagets tap dersom noen andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har derfor egen avtale med OBOS Factoring om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Lena Maria Ulgenes Bjørn Ivar Ulgenes

Parkering
Egen parkeringsplass i byggets 4. etasje.

Beliggenhet
Leiligheten ligger gunstig til i 6. etasje på toppen av Farmandstredet med flott utsikt over Tønsberg. Fra leiligheten kan man ta heisen ned i Tønsbergs største kjøpesenter med et rikholdig utvalg av butikker, kafeer, matbutikk og vinmonopol. Videre ligger rutebilstasjonen i 1. etasje med tilkomst til alle omkringliggende steder. Rett utenfor døren ligger alt av hva Tønsberg har å by på med bl.a. et rikholdig kulturtilbud i form av konserter og flere museumer, Slottsfjellet i vakre omgivelser med flott utsikt og rik historie. Ca. 300 meter til jernbanestasjonen. Gangavstand til øvrige deler av Tønsberg med butikker, spisesteder, brygga, småbåthavn, gjestehavn og badeplass.

Tomt
Borettslagets tomt består av seksjonerte deler av bygningsmassen - det er ikke noen grunnarealer som borettslaget eier.

Adkomst
Adkomst via heis og trapperom i byggets nordre del. Ta heisen opp i 6. etasje ved visning.

Inneholder
Leiligheten ligger i byggets 6. etasje og inneholder for uten felles inngangsparti: Hall, gang, 3 soverom, stue, spisestue, kjøkken, 2 baderom og vaskerom. 3 terrasser, en med utgang fra hovedsoverom, en fra hall og den største med tilkomst fra kjøkken og stue. To tilhørende boder i hhv 5. og 7. etasje. Egen parkeringsplass i garasjeanleggets 4. etasje. Felles møterom og felles takterrasse i byggets 7. etasje.

Byggemåte
Oppført i tre/betong på toppen av Farmandstredet kjøpesenter.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 180 kvm
Arealbeskrivelse:

6. etasje:
Bruksareal: 180 m². fordelt slik:
Primærrom: 180 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, gang, bad 1, bad 2, vaskerom, kjøkken, stue og 3 soverom.

Arealberegninger i denne salgsoppgave er hentet fra boligsalgsrapport for eiendommen. Arealene er beregnet etter reglene om arealmåling iht. Norsk Standard 3940 og retningslinjer for arealmåling, uten hensyn til byggeforskriftenes krav til rom. Det presiseres at arealenes bruk kan være i strid med byggeforskriftene, men allikevel være måleverdige iht. Norsk Standard 3940. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Bruksareal
Bruksareal: 180 kvm

Boder
Det er 2 boder som følger leiligheten.

Standard
Romslig og påkostet toppleilighet beliggende i hjertet av Tønsberg. Leiligheten er innredet med romslig hall som får eiere og gjester til å følge seg velkommen. Stor stue med god plass til møbler, gasspeis og utgang til terrasse. Spisestue med plass til stort spisebord i tilknytning til kjøkken gjør dette til et naturlig og fint samlingspunkt for hele familien og gjester. Ekstra høy himling i stue og på kjøkken gir god romfølelse. Utgang til terrasse på 50 kvm med supre solforhold og flott utsikt til alt i fra innseilingen til Tønsberg og til Slottsfjellet. Videre er det flere strømuttak, uttak til gassgrill og pergola i søndre del av terrassen. Alle terrassene er fagmessig tekket med kebony terrassebord i 2019. Innholdsrikt kjøkken med masse skuff- og benkplass i hvit utførelse. HTH kjøkken satt inn i 2019 med Miele hvitevarer, herunder: induksjon- og gassplatetopp, ovn, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Silestone benkeplate med nedfelt vask. Kjøkkenvifte fra Røroshetta. Stort hovedsoverom på 22,5 kvm med innebygd Sigdal Herregård garderobe, utgang til egen sydvendt terrasse, samt tilkomst til eget baderom med 2 servant, baderkar, vegghengt wc, bidet og dusj. Badet har tidløse og pene fliser, varmekabler i gulv og tilkomst til vaskerom med opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel, samt skuffer og skap. Soveromsgang med stor skyvedørsgarderobe og masse lagringsplass. Ytterligere 2 gode soverom og utgang til terrasse nummer tre. Baderom med tilkomst fra hall som er pent flislagt, varmekabler i gulv og er innredet med dusj, vegghengt wc og servant. Leiligheten er innredet med malte overflater, ny enstavs parkett av typen Bjelin Bosarp herdet tre i alle oppholdsrom unntatt kjøkken der det er lagt slitesterk og fin laminat av typen Grand alu Champs Elysees. Videre er det 2 varmtvannsberedere, sprinkleranlegg og brannalarm, 3 adkomstheiser, hvorav to med porttelefon (Fra Jens Müllersgate 3 og Jernbanegaten 1). To store boder i hhv 5. og 7. etasje. Egen parkeringsplass i parkeringsanleggets 4. etasje. I tillegg har man som beboer av borettslaget tilgang på flotte fellesarealer i form av flere samlingssteder, felles takterrasse i 7. etasje med sittegrupper og grill, møterom i 7. etasje, oppholdsrom/festlokaler i 5. etg. samt mulighet til å leie inntil to gjesterom i 6. etg.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 18.04.2008.

Oppvarming
Leiligheten varmes opp med gasspeis, varmepumpe og varmekabler.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 6 700,- pr.mnd.

I følge forretningsfører foreligger følgende fordeling av felleskostnader:
Felleskostnader 6.300,-
Akonto gass 400,-. Forbruket avregnes en gang i året.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell nye låneopptak og betjening av dette,  vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene.  Det er videre normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Selger har tidligere foretatt ekstraordinær, individuell nedbetaling av boligens andel av borettslagets felleslån - slik at det er ikke er noen andel av fellesgjeld for denne boligen.  Andelseierne som har nedbetalt ekstraordinært, har fått sikkerhet ved inntrederett i pantobligasjonen som borettslagets långiver har tinglyst på eiendommen.  Dette ifølge noter i borettslagets årsberetning for 2020.

Det opplyses likevel om borettslagets gjeld da det er pliktige opplysninger.

Borettslagets samlede fellesgjeld:
Lånenr.98207749303 og type lån: annuitetslån med avdragsfrihet til og med 01.01.2023.
Bank: Obos-banken
Restgjeld: kr.41.449.105,- Pr: 01.09.2021.
Restløpetid:  26 år og 5 måneder.
Rentekostnader: 1,65 % p.a. - flytende rente.
Mulighet for individuell nedbetaling (IN-ordning).

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Borettslaget har et negativt årsresultat for 2020 på kr. 80.602,-.
 
Generalforsamlingen vedtok underskuddet på kr.80.602,- dekkes ved overføring fra egenkapital. Underskuddet skyldtes at borettslaget hadde lagt ut for montering av vannstoppere med kr. 242.000.- som innbetales av beboerne i 2021.

Forsikring med polisenummer
CHUBB EUROPEAN GROUP LTD Polisenummer: NOPKNA00698

Borettslagets eiendommer er forsikret i CHUBB EUROPEAN GROUP LTD med polisenummer NOPKNA00698. Forsikringen dekker bygningene og fellesareal. Forsikringen dekker også veggfast utstyr, bygningsmessige tilleggsinnretninger og forbedringer i den enkelte bolig.

Selv om borettslagets forsikring brukes, kan andelseier belastes hele eller deler av egenandelen dersom forholdet ligger innenfor andelseiers ansvar. Den enkelte andelseier må selv sørge for å ha hjemforsikring som dekker innbo og løsøre.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 538 996,- Som sekundærbolig Kr. 5 540 387,-

Borettslag
Borettslaget består av 48 andelsleiligheter.
Farmand Terrasse Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med
organisasjonsnummer 991864296, og ligger i TØNSBERG kommune med følgende
adresse:
Jernbanegaten 1
Jens Mullersgate 3
Gårds- og bruksnummer :
Gnr.1002 - bnr. 582 ,584 med diverse seksjonsnummer.

Forretningsfører
Obos Vestfold.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Dette er ett frittstående, privat borettslag uten forkjøpsrett.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det er ikke tillatt å holde dyr - jfr. borettslagets husordensregler.

Selv om det er vedtatt forbud mot dyrehold, kan styret samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen. Dette ifølge borettslagets vedtekter.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Som eier av andel i borettslag vil man få tinglyst hjemmel til andelen i borettslaget som gir bruksrett til boligen man har kjøpt. Dette registreres i borettslagsregisteret. Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G), jf. borettslagsloven § 5-20. Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren.


På grunnboksbladet til borettslagets eiendom er det tinglyst følgende heftelser som ikke skal slettes:

Kjøpekontrakt, tinglyst 04.08.2005, dagboksnr.10776 - rettighetshaver: Jernbanegaten Eiendom AS. Avtalt pris kr.38.000.000,-. Rett for kommunen til å leie tilbake det areal som er beskrevet i bilag 2 for fremleie mv. Med flere bestemmelser. Overført fra gnr.1002 bnr.582.

Servitutt - bestemmelse om  urådighet, tinglyst 24.01.2007 dagboksnr.1229. Forbud mot grave og byggearbeider uten tillatelse fra forurensningsmyndighet. Kan ikke slettes uten etter samtykke fra kommunen. Overført fra gnr.1002 bnr.582.

Pant til borettslaget stort kr.35.570.000- , tinglyst 07.12.2007, dagboksnr.1014021. Tinglyst som sikkerhet for andelshavernes opprinnelige borettsinnskudd.

Pantedokumenter til OBOS-banken - stort hhv. kr.6.000.000,- og kr.85.000.000,- - tinglyst 21.05.2019. Antatt prioritet foran pant til borettslaget. Til sikkerhet for låneopptak gjort av borettslaget.

Parkeringsplassene som medfølger er organisert som  næringsseksjoner - med gnr. 1002, bnr.582 snr.20 og snr.21. Disse har egne grunnboksblad hvor det er tinglyst følgende heftelser som medfølger eierskap til parkeringsplassen og som ikke skal/kan slettes:

Kjøpekontrakt og bestemmelse om urådighet - likt de som er tinglyst på borettslagets eiendom.
I tillegg:

Erklæring/avtale -tinglyst 20.11.2007 - dagboksnr.949257. Seksjonseierne forplikter seg til å medvirke til at eiendommen reseksjoneres ifm. flytting av parkeringsplassen. Flytting kan ikke skje uten samtykke fra seksjonseierne.

Forkjøpsrett - tinglyst 24.12.2007 - dagboksnr.1064422.
Rettighetshavere:
Andelseierne i Farmand Terrasse BRL - orgnr.991 864 296.
Farmandstredet ANS- orgnr.941185029.
Farmandstredet Eiendom AS -orgnr.867200142.
Seksjonseierne i Sameiet - lnr.1001741.
Steen /Strøm AS - orgnr.962073182.
Med flere bestemmelser.

Pga. organiseringsformen for parkeringsplassen vil det tinglyses eget skjøte med dokumentavgiftsgrunnlag kr.300.000 - dvs. at det må betales dokumentavgift kr.7.500,- samt tinglysingsgebyr kr.585,- for å registrere eierbytte.

Utleie
Jfr. borettslagets vedtekter: "Andelseier må ha tatt boligen i bruk i minst ett år av de to siste årene. Styret må godkjenne leietager. Andelseieren kan ikke benytte boligen til annet enn boligformål uten styrets samtykke."

Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Borettslaget er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Boligen er beliggende i bygning som ligger i område regulert til annet kombinert formål (bolig, forretning, parkering rutebilstasjon) og forretning/kontor - jfr. reguleringsplan 61126 "Jernbanegaten 1" - med tilhørende reguleringsbestemmelser vedtatt 04.02.2004 - med senere, mindre endringer.

I kommunedelplan vedtatt 22.03.2019 er området avsatt til sentrumsformål.

Gnr.1002 bnr.16 - i nordvest - er regulert til blant annet offentlig bygg rådhus iht. reguleringsplan "Tønsberg rådhus og NAV-senter" med tilhørende bestemmelser vedtatt 16.06.2010 med mindre endringer vedtatt 15.05.2015. Det legges opp til byggehøyde på rådhusfløy tilsvarende kote +53. Det er lagt opp til 10.etasjer. Det ligger også inne - i samme reguleringsplan - formål forretning/kontor (FK)  inntil nåværende Farmandstredet. Det regulerte arealet (FK) er en utvidelse av eksisterende bygningsmasse, "glasspassasjen", knyttet til Farmandstredet. Høyder og avgrensning skal tilpasses eksisterende bygningsmasse.

Det ble 14.01.2021 varslet om oppstart av arbeid med privat detaljreguleringsplan for Farmandsporten  - PlanID 3803 20200202.  Planområdet ligger i tilknytning til Byfogdløkka, er på ca. 4 daa. og er i dag i bruk som kjøpesenter/butikker, bolig, vei og parkering. Hensikten med planarbeidet er å legge til rette for utbygging av eiendommen til forretning, kontor og tjenesteyting i en bebyggelse på totalt 8 etasjer. 1.-2.- etasje er forbeholdt forretninger og annen besøksintensiv virksomhet. 3.- 8. etasje settes av til blandede formål, kontor og boligbebyggelse. BRA for bygningen vil utgjøre ca. 7550 m2. Området mellom planlagt ny bebyggelse og ny rådhusfløy i nordvest skal opparbeides som torg med prioritet for myke trafikanter. Kopi av planforslaget er vedlagt i salgsoppgave.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.
Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
9 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
15 585,- (Dokumentavgift og tinglysingsgebyr for parkeringsplasser ( forbehold om aksept fra Statens Kartverk))
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

23 597,- (Omkostninger totalt)

9 923 597,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke borettslag (Kr.13 900)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Visningshonorar 2 x 1875 - private visninger gratis (Kr.3 750)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.19 995)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Markedspakke 1 (Kr.16 500)
Oppgjør (Kr.6 900)
Provisjon (Kr.74 400)
Totalt kr. (Kr.156 340)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
67-21-0248

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Vestfold Eiendomsmegling AS
EIE Tønsberg
Org. nr:955607171
Nedre Langgate 39
3103 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00, Fax: 33 30 70 09

Ansvarlig megler
Hans Westby

Saksbehandlere
Hans Westby
EIE Tønsberg
Mob: 97 70 42 00 / E-post: hwe@eie.no

EIE Tønsberg
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Jens Müllersgate 3
For mer om objektet
Jens Müllersgate 3

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: