Bilde 1 av Presterødalleen 13ABilde 2 av Presterødalleen 13A
Digital salgsoppgave
Presterødalleen 13A

3118 Tønsberg • Tønsberg kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Presterød - Delikat og innholdsrik endeleilighet med vidstrakt utsikt og solrike balkonger. Heisadkomst og garasjeplass.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
8
Antall soverom
3 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
90 m²
Bruksareal (BRA)
94 m²
Bruttoareal (BTA)
102 m²
Fellesutgifter
kr 3 149 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 526 / Mnd
Prisantydning
kr 6 490 000
Omkostninger
kr 162 772
Totalpris
kr 6 652 772
Byggeår
2020
Tomt
Eiet tomt 9721 m²
Oppdragsnummer
67210204
card-default

Tonny Nielsen

Eiendomsmegler MNEF
Les om Tonny
Prisantydningkr 6 490 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 202,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 153 750,-
  
Totalpris kr 6 652 772
Eiendom
Presterødalleen 13A, 3118 Tønsberg, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 151 bnr. 598 snr. 8 i Tønsberg kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 90 kvm, Bruksareal: 94 kvm, Bruttoareal: 102 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2020

Tomt
Eiet tomt 9721 m²

Prisantydning
6 490 000

Takstrapport
Takstmann: Ole J. Wetlesen
Takstdato: 30.06.21

Utdrag fra takstmannens rapport - herunder konklusjon tilstand:
Seksjonsleilighet i 2. etasje i boligblokk ferdigstillet i 2020. Eierne har ifm nybygg supplert kjøkkeninnredingen med ekstra høyskap. I entré er det lagt fliser med varmekabler. Det er og montert plisségardiner på alle vinduer. Leiligheten fremstår generelt som meget velholdt. Det er ikke anmerket noen spesielle forhold i leiligheten. Enkelte kosmetiske forhold som er påpekt på ettårsbefaringen vil bli utbedret av utbygger i sommer. Se også eiers egenerklæring, beskrivelsestekst og de enkelte punkter i rapporten.

For nærmere info om boligens tilstand og beskaffenhet anmodes alle interessenter å lese igjennom tilstandsrapporten, selgers egenerklæringsskjema samt foreta befaring av boligen.

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformmue kr. 0,-

Totalpris inkl. omkostninger
6 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
153 750,- (Dokumentavgift)

162 772,- (Omkostninger totalt)

6 652 772,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 149,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Renter og avdrag andel felles gjeld, Kabel-tv, forretningsførerhonorar, styrehonorar, revisjonshonorar, drift- og vedlikehold, felles forsikring, og energi/fyring fellesarealer.

Kommunale avgifter
Kr. 6 304 pr. år

Eier
Kari Røsland Trond Trolsrud

Beskrivelse
- Luftig og moderne 4-roms selveier.
- Nyere boligbygg, ferdigstilt i 2020.
- Tidsmessig farger, fin planløsning.
- Adkomst med heis til etasjeplan.
- Egen p-plass i garasjeanlegg.
- Mulighet for elbillader ved plassen.
- Sameiet har 4 elsykler til fritt utlån.
- Overbygde balkonger mot vest og øst.
- Adkomst fra stuen og kjøkkenet.
- Gode solforhold og vidstrakt utsikt.
- Skyvedørsgarderobe i entreen.
- Marbodal-kjøkken med Siemens hvitevarer.
- Romslig spisedel på kjøkkenet.
- Lys stue med plass for spisebord.
- To baderom, ett i suiteløsning.
- Opplegg for vaskemaskin på ett.
- God skapplass på soverommene.
- Innvendig bod og egen bod i u.etg.
- Sikringsskap med jordfeilautomater.
- Balansert ventilasjon med varme og sval funksjon.
- Kabel-tv og internett inkludert.

Parkering
Det er parkering på en egen plass i felles garasjeanlegg i kjelleren. Ved garasjeplassen er det klargjort for montering av egen elbillader. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser. Vil man la bilen stå har sameiet 4 elsykler til fritt utlån.

Beliggenhet
Nyere delikat leilighet med flott utsikt og fantastiske solforhold.

Eiendommen ligger i et attraktivt område med kort vei til det meste. Få km til Tønsberg sentrum.

Eiendommen ligger inntil Presterødkilen naturreservat, og langs hele kysten er det fine turområder og små, bortgjemte perler. Det er kort vei til lysløyper og turområder ved Søndre Slagen kirke.

På Olsrød ligger også et nyere treningssenter med noe for enhver. Her finner du et variert treningstilbud, basseng, grottebad og badstuer.

På Klopp og Nes finner du populære badeplasser. Det er ca. 4 km til Ringshaugstranda med barnevennlig langgrunne og stor gresslette. Tønsberg brettseilerklubb er lokalisert på sørsiden av stranden. Det er også kort vei til Vestfolds største småbåthavn, Vallø.

Tønsberg har en imponerende skjærgård med nær 500 holmer og øyer. Med båt er det duket for ekte sommeridyll på fjorden, og det er kort vei til vakre holmer og øyer som Tjøme, Bolærne og Hvasser. Byen har sitt absolutte høydepunkt sommerstid med folkeliv og mye som skjer. Langs bryggene i byen er det båtliv og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Slottsfjellet i Tønsberg byr på attraktive kulturminner, fine turområder og vidstrakt utsikt.

Tomt
Fra stuen og kjøkkenet er det utgang til overbygde balkonger mot henholdsvis vest og øst. Mellom seg byr balkongene på gode solforhold fra morgen til kveld. Det er flott utsikt til Træla, innseilingen til Tønsberg, fuglereservatet på Kilen, Tønsberg by og over mot Nøtterøy, samt mot Tolvsrød og store, åpne jordbruksarealer.


Balkongen mot vest måler ca. 11,2 kvm, mens den østvendte har et areal på ca. 5,6 kvm. Begge har betonggulv, rekkverk i stål og glass, strømuttak, utelys og god plass for utemøblement. På den ene er det i tillegg elektrisk terrassevarmer.


Sameiet ligger i flatt til lett skrånende terreng, med parkmessige, flott opparbeidede utearealer rundt og mellom blokkene. Her er det velstelte plenarealer, gruslagte gangveier og plasser, samt asfaltert innkjørsel og gårdsplass. Frodig prydbeplantning skaper ekstra idyll.


Videre finnes det lekeplasser til stor glede for de minste og flere uteplasser med sittebenker, der en har pergola, bord og benker. Lyktestolper med fotocelle gir stemningsfull belysning i skumringen  Sameiet har i tillegg 4 elsykler til fritt utlån.

Eiet tomt, 9721 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass ligger i ummiddelbar nærhet til leiligheten. Fra Tønsberg stasjon er det hyppige avganger til Oslo, noe som er utmerket for pendlere. Ved å benytte bil fra Nedre Råel tar det ca. 7 min til Tønsberg sentrum, 25 min til Sandefjord lufthavn, 50 min til Drammen og 1 time og 12 min til Oslo.

Fritidstilbud
Kort vei til flotte tur og bademuligheter.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny Tolvsrød som er en av Norges fineste Meny butikk, eller Kiwi Råel som ligger få min. gange fra boligen. Olsrød og Tolvsrød senter har apotek, matvarer, treningssenter, bank, kafé, takeaway, etc. og ligger ca. 5 min unna med bil. Samme gjør Kilden opplevelsessenter med kino, bowling, lazer mm. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Tønsberg sentrum gode shoppingmuligheter og sjarmerende handlegater med en rekke kafeer, restauranter og puber. Her ligger også Kilen Handelspark og ikke minst Farmandstredet.

Inneholder
2. etasje: Entré, gang, kjøkken, stue/spisestue, bad/wc/vaskerom, bad/wc, 3 soverom og bod/teknisk rom
Annet: Disponibel på ca. 5 kvm i felles garasjeanlegg, samt felles sykkelparkering i garasjeanlegget.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Ole J. Wetlesen:
Seksjonsleilighet i boligblokk oppført i betong og stål. Yttervegger i stål og bindingsverk. Utvendig forbledningstegl og trepanel. Dekker i betongelementer. Flatt tak. Ukjent materiale på taktekking. Beslåtte gesimser. Nedløp i aluminium. Isolerglassvinduer og dører. Glatte ståldører i fellesarealer. Oppstillingsplass for bil og sykkelparkering i felles parkeringskjeller som har støpt gulv. Leddport i stål/aluminium med automatisk portåpner. Felles heis og trapperom. Callinganlegg med fargekamera. Felles brannvarslingsanlegg med direkte tilknytning brannvesenet. Fullsprinklet bygg, også på terrassene.


For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 90 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

2.etasje:
Bruksareal: 94 m². fordelt slik:
Primærrom: 90 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, åpen gang, kjøkken, stue/spisestue, bad/ wc/vaskerom, bad/wc og 3 soverom.
Sekundærrom: 4 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Teknisk rom/bod.

Kjeller-/underetasje: Bod på 5 m² og 1 oppstillingsplass i p-kjeller følger leilighet. Adkomst fra fellesareal utenom leiligheten og ikke medtatt i sum arealer iht retningslinjer for arealmåling. Fellesarealer er ikke medtatt i BRA.

Arealberegninger i denne salgsoppgave er hentet fra boligsalgsrapport for eiendommen. Arealene er beregnet etter reglene om arealmåling iht. Norsk Standard 3940 og retningslinjer for arealmåling, uten hensyn til byggeforskriftenes krav til rom. Det presiseres at arealenes bruk kan være i strid med byggeforskriftene, men allikevel være måleverdige iht. Norsk Standard 3940. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Bruksareal
Bruksareal: 94 kvm

Standard
Entré
Leiligheten ligger i andre etasje og har bekvem adkomst med heis til etasjeplanet. Den innbydende entreen gir et tidsmessig, meget godt førsteinntrykk av leiligheten, og fremstår med tilnærmet nye overflater fra byggeåret 2020, i likhet med øvrige rom.


Rommet har grå gulvfliser, hvitmalte vegger, gulvvarme og downlights. En skyvedørsgarderobe med med speildører gir god plass for oppbevaring og oppheng av ytterklær. En hvit dør med glassfelt inn mot kjøkkenet, gir innslipp av naturlig lys.


Kjøkken
Leiligheten har et lyst og luftig spisekjøkken med direkte utgang til balkong. Hit er det rikelig lysinnslipp og landlig utsyn fra store vindusflater på to vegger, samt vinduer mellom over- og underskap. Til vindusflatene er det monter plissegardiner for solskjerming. Rommet har parkettgulv, lysegrå vegger og plass for spisebord.


Det moderne, takhøye Marbodal-kjøkkenet er supplert med ekstra høyskap og 2 sokkelskuffer utover normal prosjektstandard. Innredningen er designet i en hendig L-form og har god skap- og benkeplass. Det er glatte, grå skap- og skuffefronter, lyse laminatbenkeplater og underlimt oppvaskkum i rustfritt stål.


Mellom over- og underskap er det belysning, flere strømuttak og lysegrå beskyttelsesplater. Det er komfyrvakt ved kokesonen og fuktsensor med automatisk stengeventil i benk. Videre har kjøkkenet stekeovn m. damp og kombinert mikro/stekeovn integrert i høyskap, induksjonstopp, integrert kjøleskap, oppvaskmaskin og ventilator.    


Stue

Leilighetens tiltalende stue får masser av dagslys fra vinduer med plissegardiner på to vegger, og fra en glassdør ut mot den vestvendte balkongen. Her er den nydelige utsikten også godt ivaretatt. Rommet har parkett, malte vegger i en dus, lysegrå fargetone, samt god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord.


Bad/wc/vaskerom

Leiligheten har to bad, der ett er tilknyttet entreen, mens det andre er i suiteløsning med hovedsoverommet. De moderne baderommene har grå gulvfliser, hvite veggfliser, gulvvarme, downlights og balansert ventilasjon.


Det er montert speilskap med overlys og heldekkende servanter på hvite servantmøblement. Videre har badene veggmonterte toalett og dusjhjørner med innfellbare glassvegger. På badet ved entreen er det opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel.


Soverom og garderobe

Seksjonen har tre pene soverom med vinduer mot henholdsvis vest og øst. Rommene har parkett på gulvene og malte vegger i blått og hvitt. Det store hovedsoverommet har skyvedørsgarderober med speildører i overgangen til badet. De andre soverommene har hvite garderobeskap. Det er ytterligere oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe i entreen, og lagringsplass i både innvendig og ekstern bod.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 13.07.2020 som omhandler nybygg.

Oppvarming
Leiligheten er elektrisk oppvarmet med gulvvarme i entré og våtrom. Det er balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinning, kjøling og integrert varmtvannsbereder.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Kr. 6 304 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til:

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 149,- pr.mnd.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Borettslagets samlede fellesgjeld:
Lånenr. og type lån: XXXXXXXXXXXXXXXXX - annuitetslån/ serielån
Bank:
Restgjeld:
Pr: XX.XX.XXX
Restløpetid:  XX år og XX måneder.
Rentekostnader: XX % p.a. Flytende eller fast rente?
Mulighet for individuell nedbetaling (IN-ordning)? :  JA /NEI
Boligens andel av dette: kr.XXX.XXX;-
Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Sameiet har et positivt årsresultat for 2020 på kr. 404 731.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Polisenummer: 89810804

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. ,- Som sekundærbolig Kr. ,-

Forretningsfører
Obos Vestfold.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
Sikringsskapet er utstyrt med jordfeilautomater og overspenningsvern.

Videre har leiligheten callinganlegg med monitor, tilknytning til fibernett, sprinkleranlegg, felles brannvarslingsanlegg direkte tilknyttet brannvesenet, samt elektrisk terrassevarmer, utestrøm og utebelysning. Grunnpakke for kabel-tv og internett er inkludert i felleskostnadene. Det er etablert personheis i bygget. Dører i fellesarealer har automatiske døråpnere.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
Arealklausul
Arealberegninger i denne salgsoppgave er hentet fra boligsalgsrapport for eiendommen. Arealene er beregnet etter reglene om arealmåling iht. Norsk Standard 3940 og retningslinjer for arealmåling, uten hensyn til byggeforskriftenes krav til rom. Det presiseres at arealenes bruk kan være i strid med byggeforskriftene, men allikevel være måleverdige iht. Norsk Standard 3940.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
2019/1013642-1/200  Seksjonering  
02.09.2019 21:00 
 opprettet seksjoner:
snr: 8
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 95/3856

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er ikke regulert i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til boligformål i kommuneplanens arealdel.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
153 750,- (Dokumentavgift)

162 772,- (Omkostninger totalt)

6 652 772,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Oppgjør (Kr.6 900)
Provisjon (Kr.50 000)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.22 632)
Visningshonorar (Kr.1 500)
Annonse TB 22.09.2021 (Kr.2 188)
Annonse TB 29.09.2021 (Kr.2 188)
Annonse TB 03.11.2021 (Kr.2 188)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.15 500)
Markedspakke 1 (Kr.16 500)
Totalt kr. (Kr.129 496)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
67-21-0204

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"


Avdeling
Vestfold Eiendomsmegling AS
EIE Tønsberg
Org. nr:955607171
Nedre Langgate 39
3103 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00, Fax: 33 30 70 09

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Tonny Nielsen

Saksbehandlere
Tonny Nielsen
EIE Tønsberg
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 92 86 13 46 / E-post: ton@eie.no

EIE Tønsberg
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Presterødalleen 13A
For mer om objektet
Presterødalleen 13A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: