Bilde 1 av Rønninglia 34DBilde 2 av Rønninglia 34D
Digital salgsoppgave
Rønninglia 34D

3153 Tolvsrød • Tønsberg kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Ringshaug-Meget innholdsrik og fin leilighet over to plan. Vestvendt og solrik. Garasjeplass. Barnevennlig område.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
108 m²
Bruksareal (BRA)
115 m²
Bruttoareal (BTA)
121 m²
Fellesutgifter
kr 7 026 / Mnd
Prisantydning
kr 2 290 000
Omkostninger
kr 8 012
Fellesgjeld
kr 399 166
Totalpris
kr 2 697 178
Fellesformue
kr 62 047
Byggeår
2001
Tomt
Fellestomt m²
Oppdragsnummer
67210270
card-default

Tonny Nielsen

Eiendomsmegler MNEF
Les om Tonny
Prisantydningkr 2 290 000,-
Fellesgjeldkr 399 166,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 202,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 2 697 178
Eiendom
Rønninglia 34D, 3153 Tolvsrød, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 89 bnr. 181, leilighetsnr. 22 orgnr. 982077907 i Tønsberg kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 115 kvm, Bruttoareal: 121 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2001

Tomt
Fra stuen er dette utgang til en dels overbygd balkong på ca. 11,3 kvm. Her er det fin plass til sittemøblement, og den sydvestvendte beliggenheten sikrer gode solforhold. Terrassebordene på balkongen er mørkbeiset i 2021, og både rekkverket og leveggene er lysmalte. I overbygget er det montert manuell markise, og på husveggen er det utestikk.


Fellestomten er pent opparbeidet med gressplen, prydbusker, hekk og trær, samt asfalterte internveier og stemningsfull utebelysning. Boligområdet er stille, rolig og barnevennlig, og det er boltreplass og huskestativ rett ved leiligheten.

Prisantydning
2 290 000,-

Takstrapport
Takstmann: Ole J. Wetlesen
Takstdato: 03.10.21 15:40

Utdrag fra takstmannens rapport - herunder konklusjon tilstand:
Andelsleilighet over 2 plan i 2. og 3 etasje i en horisontal- og vertikaldelt flermannsbolig i større et borettslag. Eier har i 2020 malt to soverom og fliser på vegger over benkeplater. Terrassebord på altanen og utvendig trapp er beiset i 2021. Forrige eier har pusset opp leiligheten i årene 2009 til 2014. Det ble da malt og lagt nye gulv. På badet ble det montert dusjhjørne og nytt toalett. Tidligere eier har skiftet kjøkkeninnredning og montert større varmtvannsbereder i boden i eget "trau" med sluk. Vegg til soverommet i 2. etasjen ble fjernet for større kjøkken/spiseplass. Leiligheten fremstår som pent holdt. Det er anmerket noe alder og litt bruksslitasje på badet. Boden/"vaskerommet" er ikke bygget som våtrom og har ellers noe bruksslitasjer. Borettslaget har skiftet en del ytterpanel i 2021. En stolpe i utvendig trapp er skiftet i 2021. Opplyst at altan- og terrassedører vil bli skiftet i november i år. Felles bygningsmassen fremstår som godt holdt. Ytterdører, altandører og garasjeporter har litt aldersslitasjer. Vinduer har påbegynnende alder og enkelte omrammingsbord har blitt presset litt ut nederst mot vannbrettene. Se også beskrivelsestekst, eiers egenerklæring og de enkelte punkter i rapporten.

For nærmere info om boligens tilstand og beskaffenhet anmodes alle interessenter å lese igjennom tilstandsrapporten, selgers egenerklæringsskjema samt foreta befaring av boligen.

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 399 166,- pr. 31.12.19
Andel fellesformue: kr. 62 047,- pr. 31.12.19

Totalpris inkl. fellesgjeld
2 290 000,- (Prisantydning)
399 166,- (Andel av fellesgjeld)

2 689 166,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 012,- (Omkostninger totalt)

2 697 178,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 7 026,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Kommunale avgifter, renter og avdrag andel fellesgjeld, tv- og internett (grunnpakke), forretningsførerhonorar, styrehonorar, revisjonshonorar, medlemskontingent obos (1 pr. andel), drift- og vedlikehold, felles forsikring, og energi/fyring fellesarealer.

Selger er informert fra styret 28.10.21 at felleskostnaden vil øke 10% fra 2022

Dette ifølge informasjon hentet fra borettslagets årsregnskap. Det tas forbehold om feil.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Borettslaget har derfor avtale med OBOS Factoring AS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS Factoring AS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget/aksjelaget.

Eier
Birgit Rønningen

Beskrivelse
- Velholdt, innholdsrik andelsleilighet.
- Familievennlig løsning over 2 plan.
- Korsdels firemannsbolig fra 2001.
- Garasje i felles rekke medfølger.
- Innbydende stue med peisovn.
- Velutstyrt kjøkken med spiseplass.
- Helfliset og pent bad/wc/vaskerom.
- Innebod/vaskerom på 3 kvm i 2. et.
- 3 gode soverom, 2 malt opp i 2020.
- Garderoberom og kott i loftsetasjen.
- Disponibel utebod på ca. 5 kvm.
- Varmtvannsbereder på ca. 200 liter.
- Sikringsskap med automatsikringer.

Parkering
Det medfølger reservert garasje på ca. 16 kvm i felles rekkeanlegg. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Leiligheten finner du i et særdeles attraktivt og populært boligstrøk på Ringshaug. Leiligheten ligger rett ved flotte turområder i skog og langs Ringshaug- og skallevollstranden. Ringshaugstranda er Vestfolds kanskje fineste og lengste sandstrand med sandvolleyballbane, koselige sitteplasser, trimapparater mm. Her finner du noen supre rekreasjonsmuligheter året rundt i svært naturskjønne omgivelser. Videre er det også kort vei til Flint idrettsanlegg med flere fotballbaner, sandvolleyballbane, friidrettsbane og tennisbane samt Slagenhallen for innendørsidrett. Tolvsrød senteret finner du også like i nærheten som har rikelig med servicefunksjoner, samt kafé som serverer nydelig kaffe. Vallø småbåthavn med bowling, restaurant og uteservering samt Skallevold badestrand m.m. Ellers finner man en velutstyrt lekeplass (Leikvin) rett ved Ringshaugstranda. Herlig kyststi fra Ringshaugstranda som strekker seg videre mot Skallevoldstranden og Karlsvika. God busskommunikasjon med Tønsberg sentrum. Her vil man trives!

Velkommen!

Tomt
Fra stuen er dette utgang til en dels overbygd balkong på ca. 11,3 kvm. Her er det fin plass til sittemøblement, og den sydvestvendte beliggenheten sikrer gode solforhold. Terrassebordene på balkongen er mørkbeiset i 2021, og både rekkverket og leveggene er lysmalte. I overbygget er det montert manuell markise, og på husveggen er det utestikk.


Fellestomten er pent opparbeidet med gressplen, prydbusker, hekk og trær, samt asfalterte internveier og stemningsfull utebelysning. Boligområdet er stille, rolig og barnevennlig, og det er boltreplass og huskestativ rett ved leiligheten. Fellestomt, kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
2. etasje: Entré/gang/trapperom, stue, kjøkken/spisestue, bad/wc/vaskerom og bod/"vaskerom".
Loftsetasje: Trapperom, loftstue/soverom, 2 soverom, garderoberom og 2 kneloft.
Annet: Disponibel bod på ca. 5 kvm.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Ole J. Wetlesen:

Bygning generelt: Andelsleilighet i 2 og 3. etasje i en horisontal- og vertikaldelt flermannsbolig. Antatt oppført med støpt, armert og isolert plate på grunn. Kontrollert avrenning takvann.

Yttervegger: Bindingsverksvegger med utvendig trekledning.

Takkonstruksjoner: Takstoler med forenklet undertak og tekket med dobbeltkrum betongtakstein. Renner og nedløp i stål. Takbeslag, snøfangere og takutstyr i stål. Isolerglassvinduer og ytterdører/altandører med isolerglass.

Gulvsystemer: Trebjelkelag. Laminat på gulv.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 108 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

2.etasje:
Bruksareal: 70 m². fordelt slik:
Primærrom: 67 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Åpen entré/gang/trapperom, stue, kjøkken/ spisestue og bad/wc/vaskerom.
Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod/"vaskerom".

Loft::
Bruksareal: 45 m². fordelt slik:
Primærrom: 41 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, Loftstue/soverom og 2 soverom.
Sekundærrom: 4 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garderoberom og 2 kneloft.

Blindloft er ikke tilgjengelig og ikke inspisert.

Opplyst at garasje på 16 m² og bod på 5 m² følger leilighet. Adkomst fra fellesareal og ikke medtatt i sum arealer iht takstbransjens retningslinjer for arealmålinger.

Arealberegninger i denne salgsoppgave er hentet fra boligsalgsrapport for eiendommen. Arealene er beregnet etter reglene om arealmåling iht. Norsk Standard 3940 og retningslinjer for arealmåling, uten hensyn til byggeforskriftenes krav til rom. Det presiseres at arealenes bruk kan være i strid med byggeforskriftene, men allikevel være måleverdige iht. Norsk Standard 3940. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Bruksareal
Bruksareal: 115 kvm

Standard
Entré
Leilighetens hovedplan ligger i andre etasje, og det er adkomst via en ny beiset, utvendig trapp til et overbygd, lunt inngangsparti. Vel inne blir vi ønsket velkommen i en pen entré med hvitmalt panel på veggene og gyllent laminat på gulvet. Alle rommene er malt opp i nye, stilrene fargetoner i perioden 2009 til 2014, og leiligheten fremstår som velholdt og innbydende.


Kjøkken
Kjøkkenet, som var nytt rundt 2005, har et klassisk og tidløst design med gode benkeflater og mye oppbevaringsplass. Innredningen har profilerte kirsebærfronter, takhøyde skap og lysegrå laminatbenkeplate med nedfelt kum i stål.

Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som kjøl-/fryseskap, stekeovn og koketopp, samt ventilator, benkebelysning og opplegg for oppvaskmaskin. Over benken er det i 2020 satt opp nye, sorte fliser på står godt til resten av interiøret.

Kjøkkenet er av meget god størrelse, og byr på utmerket plass til å samle familie og venner til hyggelige måltider. Rommet har hvitmalte vegger mot pent laminatgulv, og i overgangen mellom sonene er det en kjøkkenøy med barløsning.


Stue
Stuen oppleves som lys, luftig og innbydende, og den gode gulvflaten byr på fin plass til sofagruppe, tv-/mediastasjon og lenestoler. Rommet har hvitmalte panelplater på veggene, hvit himling og gyllent laminatgulv, og store sprossevinduer sikrer en flott, naturlig lyssetting. I tillegg til en stor, plassbygd bokhylle har stuen peisovn, og fra rommet er det utgang til en dels overbygd balkong på ca. 11,3 kvm.  


Bad/wc/vaskerom
Leiligheten inneholder et bad/wc/vaskerom og en innebod/vaskerom. Badet fremstår som velholdt og pent, og har lyse fliser på veggene og mørkegrå fliser på gulv med gulvvarme. Innredningen har hvite høyglansfronter og består av en heldekkende servant på en skuffeseksjon, en veggseksjon og et stort speil med belysning. Videre har badet et toalett, opplegg for vaskemaskin og et dusjhjørne med regnfallsdusj.


Innebod/vaskerom
Vegg-i-vegg med badet er det en innebod på ca. 3 kvm med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Rommet har malte panelplater på veggene og belegg på gulvet. 


Soverom og garderobe
Det er tre gode soverom i  leiligheten, og alle ligger samlet i loftsetasjen. Alle soverommene har store vinduer og tidsmessige laminatgulv, og to av rommene er malt opp i en delikat grønntone i 2020. Det siste soverommet har hvitmalte vegger og plassbygd bokhylle. To av soverommene har tilgang til kneloft, og leiligheten har for øvrig oppbevaring- og lagringsplass på blindloft og i en disponibel bod på ca. 5 kvm.  
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 22.06.1998.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 25.08.1999.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 10.08.2000.

Det foreligger ferdigattest datert 05.12.2001 som omhandler nybygg.

Oppvarming
Leiligheten er elektrisk oppvarmet med panelovner og med gulvvarme på badet. Dette suppleres med vedfyring i peisovn i stuen. Det er naturlig ventilasjon, med unntak av mekanisk avtrekk fra kjøkken, bod og bad. Sikringsskapet har automatsikringer, og boligens varmtvannsbereder rommer ca. 200 liter. Videre har eiendommen sentralstøvsuger, utstykk og markise.
Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Estimert strømforbruk 2020: 11.175,-
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 7 026,- pr.mnd.
Herav:
Felleskostnad 6.926,-
Dugnad 100,-

Spesifikasjon av fellesgjeld
Borettslagets samlede fellesgjeld:
Lånenr. og type lån: HUS601-11455889 3 - annuitetslån
Bank: Husbanken.
Restgjeld: 8.245.422,-
Pr: 01.09.2021,-
Restløpetid:  10 år 10 måneder.
Rentekostnader: 1,93 % p.a. fast rente - fastrente frem til 01.03.2022.
Avdragsfrihet: Nei.
Mulighet for individuell nedbetaling (IN-ordning): NEI.

Boligens andel av dette: kr.399.166,-
Kapitalkostnad pr. mnd.: kr.3.445,-.
Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Borettslaget har et positivt årsresultat for 2020 på kr. 674 011 og ble overført til egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig(e) lån/gjeld er ikke hensyntatt.

Forsikring med polisenummer
IF Skadeforsikring Polisenummer: 561634

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 1 079 734,- Som sekundærbolig Kr. 3 887 042,-

Borettslag
Borettslag: Basbergtunet Borettslag, Orgnr: 982077907
Generelt om borettslaget:
Borettslaget består av 24 andelsleiligheter med følgende adresser:
Rønninglia 34 A - D
Rønninglia 40 A - D
Rønninglia 42 A - D
Rønninglia 48 A - D
Rønninglia 36 A - B
Rønninglia 38 A - B
Rønninglia 44 A - B
Rønninglia 46 A - B
Gårds- og bruksnummer
89 - 179 - 181

Borettslaget er et samvirkeforetak som har til formål å gi andelseierne bruksrett til egen bolig i foretakets eiendom (borett), og å drive virksomhet
som står i sammenheng med dette.

Styrets arbeid i 2020 har i hovedsak bestått i å skifte ut råte. Det er satt i gang med bytte av terrassedører der det er innmeldt avvik av den betydning at den må skiftes, foreløpig er 4 dører skiftet i 2020/2021 og en ble skiftet i 2019.

Forretningsfører
Obos Vestfold.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer samt medlemmer av boligbyggelaget Obos.  Man må være medlem av Obos for å kunne kjøpe boligen - dersom man ikke er det fra før blir man det automatisk ved budaksept. Innmelding kr.550,- p.t. Alle som skal være eiere må være medlem.  Gebyr for å bruke forkjøpsretten utgjør kr.7.494,-.Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner:
Kabel-Tv: Brl har inngått avtale med Canal Digital (grunnpakke).

Dyrehold
Dyr anskaffet før innflytting er tillatt. Ved anskaffelse av nye må man søke styret.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
Arealklausul
Arealberegninger i denne salgsoppgave er hentet fra boligsalgsrapport for eiendommen. Arealene er beregnet etter reglene om arealmåling iht. Norsk Standard 3940 og retningslinjer for arealmåling, uten hensyn til byggeforskriftenes krav til rom. Det presiseres at arealenes bruk kan være i strid med byggeforskriftene, men allikevel være måleverdige iht. Norsk Standard 3940.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Som eier av andel i borettslag vil man få tinglyst hjemmel til andelen i borettslaget som gir bruksrett til boligen man har kjøpt. Dette registreres i borettslagsregisteret. Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G), jf. borettslagsloven § 5-20. Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren.

Det er borettslaget som eier grunnen som bygningsmassen står på. Dette er registrert i grunnboken. På grunnboksbladet til borettslagets eiendom er det tinglyst følgende heftelser som ikke skal slettes:

Servitutt - bestemmelse om pliktig medlemskap i velforening, tinglyst 31.12.2001, dagboksnr.17742.

Pantedokument til Husbanken - stort kr.8.250.000,-  tinglyst 31.12.2001 dagboksnr.17743.
Til sikkerhet for låneopptak gjort av borettslaget.

Obligasjon til andelshaverne i borettslaget - stort kr.7.089.000,-  - tinglyst 31.12.2001, dagboksnr.17744.

Utleie
Det er ikke tillatt å framleie leiligheten uten å ha søkt til styret.

Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Borettslaget er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er ikke regulert i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til boligformål i kommuneplanens arealdel.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 290 000,- (Prisantydning)
399 166,- (Andel av fellesgjeld)

2 689 166,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 012,- (Omkostninger totalt)

2 697 178,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Oppgjør (Kr.6 900)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.4 730)
Markedspakke (Kr.14 500)
Provisjon (Kr.35 000)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Visningshonorar (Kr.1 500)
Annonse TB 27.10.2021 (Kr.2 188)
Grunnpakke borettslag (Kr.19 900)
Totalt kr. (Kr.97 518)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
67-21-0270

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"


Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Vestfold Eiendomsmegling AS
EIE Tønsberg
Org. nr:955607171
Nedre Langgate 39
3103 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Tonny Nielsen

Saksbehandlere
Tonny Nielsen
EIE Tønsberg
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 92 86 13 46 / E-post: ton@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Rønninglia 34D
For mer om objektet
Rønninglia 34D

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: