Bilde 1 av Røsslyngveien 18Bilde 2 av Røsslyngveien 18
Digital salgsoppgave
Røsslyngveien 18

3173 Vear • Tønsberg kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Stor, luftig og oppgradert 3-roms selveier. Sjønær og solrik beliggenhet i barnevennlig område. Egen garasje.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
3
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
109 m²
Bruksareal (BRA)
145 m²
Bruttoareal (BTA)
155 m²
Fellesutgifter
kr 1 604 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 13 274 / Mnd
Prisantydning
kr 2 650 000
Omkostninger
kr 83 022
Totalpris
kr 2 733 022
Byggeår
1972
Tomt
Eiet tomt 1398 m²
Oppdragsnummer
67190189
card-default

Robert Hoff

Eiendomsmegler MNEF
Les om Robert
Prisantydningkr 2 650 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 202,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 74 000,-
  
Totalpris kr 2 733 022
Eiendom
Røsslyngveien 18, 3173 Vear, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 202 bnr. 88 snr. 3 i Tønsberg kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 109 kvm, Bruksareal: 145 kvm, Bruttoareal: 155 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
1972

Tomt
Eiet tomt 1398 m²

Prisantydning
2 650 000

Totalpris inkl. omkostninger
2 650 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
74 000,- (Dokumentavgift)

83 022,- (Omkostninger totalt)

2 733 022,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr.1 604,- pr.mnd.

Felleskostnad inkluderer
Husforsikring, Tv/internett og sparing til vedlikehold.
Fiber fra Viken/Altibox.

Kommunale avgifter
Kr. 13 274

Parkering
Det er parkering i egen garasje og på asfaltert gårdsplass. Garasjen har et gulvareale på ca. 36 kvm, og har innvendig trapp opp til et luftig, innredet loftsrom.

Eier
Mette Köitzsch Grødahl

Beskrivelse
Dette er en selveierleilighet i en tremannsbolig oppført i 1972. Boligen er tilbygd i perioden fra 2002 til 2008 gjeldende leilighet er beliggende i den nye delen.

Beliggenhet
Eiendommen er fordelaktig beliggende på Vear, ca. 5 km fra Tønsberg sentrum og med gangavstand til diverse sentrumsfunksjoner som butikk, barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettshall, innendørs golfbane m.m. Kort avstand også til nyere Golfbane og badestrand på Rekkevik samt øvrige badeplasser i Vestfjorden. Fin lysløype fra Vear idrettshall. Meget trivelig, trafikkstille og barnevennlig villaområde. Flott natur -og friluftsområde nærmest rett utenfor døren. Gode bussforbindelser inn til Tønsberg by og svært strategisk beliggenhet også i forhold til flyplass på Torp samt
øvrige Vestfoldbyer.

Tomt
Eiet tomt, 1398 m²
Fra stuen er det utgang til en østvendt balkong med naturskjønn utsikt. Balkongen er overbygd, og byr på en lun og usjenert uteplass, selv i litt ruskevær. Det er dekke i impregnert tre, hvitmalt rekkverk og veggmontert utebelysning. Langs rekkverket er det etablert en barløsning med spiseplass for flere - en perfekt plass for dagens første kaffekopp i morgensolen.

Fellestomten er pent opparbeidet med gressplen, trær, støttemurer og asfaltert gårdsplass. Den store felleshagen byr på rikelig med boltreplass for både to- og firbeinte.

Adkomst
Fra Tønsberg: kjør til Jarlsberg Travbane og ta til venstre i rundkjøring og følg Rv 303 til neste rundkjøring på toppen av Hoksnesbakken. Følg veien til venstre og første til høyre som er Liaveien. Ta så
andre vei til venstre inn Røsslyngveien. Eiendommen følger på venstre hånd etter ca. 300 meter. Huset er merket med salgs plakat fra Eie. Det vil bli skiltet med fellesvisninger.

Inneholder
Planløsning

1. etasje: Vindfang, gang, bad/wc/vaskerom, kjøkken, stue og 2 soverom.
Garasjeloft: Innredet loftsrom.
Annet: Disponibel lagringsbod i fellesbygg

Kort fortalt
- Stor, luftig 3-roms selveierleilighet.
- Flermannsboligen er oppført i 1972.
- Leiligheten er etablert i 2003-2008.
- Dels nye renner og beslag i 2020.
- Egen garasje på ca. 36 kvm.
- Garasjen har innredet loftsrom.
- Asfaltert, romslig gårdsplass.
- Østvendt, lun balkong med utsikt.
- Pent vindfang med gulvvarme.
- Stort, velutstyrt kjøkken fra 2014.
- Kjøkkenet ble oppgradert i 2018.
- Luftig, lys og innbydende stue.
- Moderne bad/wc/vaskerom fra 2015.
- 2 gode soverom med garderobe.
- Disponibel, utvendig lagringsbod.
- Varmtvannsbereder på ca. 200 liter.
- Sikringsskap med automatsikringer.

Byggemåte
Boligen er fundamentert på løsmasser av stein og grus. Drager for taksperrer og terrasse er oppført på støpte fundamenter. Kun et synlig. Gulver mot grunn av betong. Vegger mot grunn av lettklinkerblokker med pusslag. Yttervegger av 150 mm bindingsverk isolert med mineralull. Utvendig er boligen kledd med stående tømmermannskledning fra byggeårene. En del bord er byttet i etterkant. Plassbygd takkonstruksjon med sperrer. Undertak av rupanel. Over garasje er det antatt prefabrikkerte selvbærende takkonstruksjon. Kun loft mellom garasje og hovedtak som er tilgjengelig. Lufting i enkelte raft. Taket er tekket med dobbelt krummet betongstein fra byggeårene. Malte vindskier og israfter. Isolert trebjelkelag mellom etasjene. Undergulv antatt av trefiberplater.

Primærrom
Primærrom: 109 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 145 kvm

Standard
Vindfang
Leiligheten har et inntrukket inngangsparti med asfaltert adkomst, dels flislagt trapp og veggmontert utebelysning. Vel inne blir vi ønsket velkommen i et pent vindfang med blåmalte, slette vegger, en tapetsert kontrastvegg, downlights i himlingen og sorte fliser på gulv med gulvvarme. Yttertøy, sko og utstyrt ryddes bort i en åpen, plassbygd garderobeløsning.

Kjøkken
Kjøkkenet var nytt i 2014, og ble oppgradert med ny kjøkkenøy i 2018. Rommet er av god størrelse, og innbyr til hyggelige måltider med venner og familie. Her kan praten flyte fritt med kokken langs barløsningen på kjøkkenøya, og fortsette ved spisebordet det er rom for ved de store vinduene.

Innredningen har mørke, finerte fronter og lyse laminatbenkeplater i marmorlook. Det er fliser over benken, og oppvaskkummen i stål er nedfelt. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som  oppvaskmaskin, kjøl-/fryseskap, mikro, stekeovn og koketopp, samt en takhengt, moderne kullfilterventilator.

Stue
Stuen oppleves som lys og innbydende, og den gode takhøyden gir rommet en luftig atmosfære. Stuen har hvitmalte vegger, et tapetsert kontrastvegg, store vinduer i spennende vinkler og gyllent parkettgulv. Det er god plass til sofagruppe, tv-møblement og lenestoler, og rommet har utgang til en overbygd, østvendt balkong som byr på en deilig romforlengelse i sommerhalvåret.

Loftstue
Via en plassbygd trapp i garasjen er det adkomst til et herlig, innredet loftsrom - et kjærkomment element for barnefamilier. Her er det gode gulvflater, og rommet byr på utallige bruksmuligheter. Himlingen er hvitmalt og veggene er malt i en dus, turkis fargetone, og i 2015 ble det lagt nytt gulv som står godt til resten av interiøret.

Bad/wc/vaskerom
Badet var nytt i 2015, og fremstår som moderne og velholdt. Rommet har sorte våtromsplater i flisimitasjon på veggene, downlights i himlingen og lyse fliser på gulv med gulvvarme. Baderomsinnredningen har hvite, glatte fronter og består av en heldekkende servant på en skuffeløsning, et høyskap og et stort speil med belysning. Videre har badet et vegghengt toalett, et dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Det er to gode soverom i leiligheten - begge pent pusset opp i tidsmessige farger og mønstre. Rommene får rikelig med naturlig lys fra store, vinduer, og det er god plass til seng og tilhørende møblement. Begge soverommene inneholder garderobe løsning og leiligheten har for øvrig god oppbevaring- og lagringsplass i en åpen garderobeløsning i vindfanget, i en disponibel utebod og på innredet loft i garasjen.

Oppvarming - Teknisk
Leiligheten er elektrisk oppvarmet med varmepumpe, og det er gulvvarme i vindfanget og på badet. Det er naturlig ventilasjon, med unntak av mekanisk avtrekk fra badet. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer, og leilighetens varmtvannsbereder fra 2007 rommer ca. 200 liter. Denne er plassert på badet.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på seksjonering datert 28.08.2015
Det foreligger ferdigattest på boligen datert 13.03.1973

Oppvarming
Boligen varmes opp av varmekabler på badet og i vindfang. I tillegg er det varmepumpe.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 13 274

Eiendomsskatt
Til dags dato er det ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 1 604,- pr.mnd.

Forsikring med polisenummer
Fremtind forsikring Polisenummer: 23062211

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 750 000,- Som sekundærbolig Kr. 2 500 001,-

Sameie
Sameiebrøk: 129/421

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Boligen skal males til våren.
Støtte til balkongen skal utbedres til våren.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Vei/vann/kloakk
Adkomst fra offentlig vei.
Tilknytning til offentlig vann og kloakk

Regulering
Eiendommen ligger i et område som i kommuneplan er avsatt til boligbebyggelse etter kommuneplan datert 22.5.2019. Eiendommen ligger i et regulert område der reguleringsformålet er offentlig trafikkområde og boliger.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 650 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
74 000,- (Dokumentavgift)

83 022,- (Omkostninger totalt)

2 733 022,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Meglerprovisjon  (Kr.37 000)

Tilrettelegging (Kr.13 500)

Visningshonorar (Kr.1 875)

Grunnpakke eierseksjon (Kr.7 400)

Markedspakke 3 (Kr.17 900)

Oppgjør (Kr.6 500)

Totalt kr. (Kr.84 175)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
67-19-0189

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Vestfold Eiendomsmegling AS
Eie Tønsberg
Org. nr:955607171
Nedre Langgate 39
3103 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00, Fax: 33 30 70 09

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Robert Hoff

Saksbehandlere
Robert Hoff
Eie Tønsberg
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 41 26 52 22 / E-post: roh@eie.no


Eie Tønsberg

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Røsslyngveien 18
For mer om objektet
Røsslyngveien 18

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.