Bilde 1 av Solveien 36ABilde 2 av Solveien 36A
Digital salgsoppgave
Solveien 36A

3127 Tønsberg • Tønsberg kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Bryggerijordet- Vestvendt ende rekkehus med 3 sov, garasje og god planløsning. Nær Teie og sentrum. Solrikt.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
3 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
90 m²
Bruksareal (BRA)
94 m²
Bruttoareal (BTA)
101 m²
Fellesutgifter
kr 5 000 / Mnd
Prisantydning
kr 2 290 000
Omkostninger
kr 8 012
Fellesgjeld
kr 325 887
Totalpris
kr 2 623 899
Fellesformue
kr 38 214
Byggeår
1968
Tomt
Festet fellestomt 13545 m²
Oppdragsnummer
67200226
card-default

Tonny Nielsen

Eiendomsmegler MNEF
Les om Tonny
Prisantydningkr 2 290 000,-
Fellesgjeldkr 325 887,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 202,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 2 623 899
Eiendom
Solveien 36A, 3127 Tønsberg, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 1003 bnr. 167, andelsnr. 25 i Solveien Borettslag med orgnr. 953349469 i Tønsberg kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 90 kvm, Bruksareal: 94 kvm, Bruttoareal: 101 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1968

Tomt
Festet fellestomt 13545 m²

Prisantydning
2 290 000,-

Andel f.gjeld/Formue
Andel fellesgjeld: kr. 325 887,-
Andel fellesformue: kr. 38 214,-

Totalpris inkl. fellesgjeld
2 290 000,- (Prisantydning)
325 887,- (Andel av fellesgjeld)

2 615 887,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 012,- (Omkostninger totalt)

2 623 899,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 5 000,- pr. mnd. som dekker: Kommunale avgifter, utvendig forsikring og vedlikehold, festeavgift, styrehonorar og forretningsførsel. Tv og internett og strøm fellesområder

Sikringsordning fellesgjeld
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for
overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende
innbetaling av felleskostnader.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget/aksjelaget.

Eier
Karin Elisabeth Nielsen

Beskrivelse
- Familievennlig rekkehus fra 1968.
- Barnevennlig og rolig boområde.
- Gode solforhold hele dagen.
- Garasjeplass i nyere rekkeanlegg.
- Vestvendt terrasse på ca. 15,1 kvm.
- Terrassen har motorisert markise.
- Taket ble tekket om i 2010.
- Fasader er etterisolert i 2008.
- Entreen ble pusset opp i 2019.
- Gulvet i entreen har varmekabler.
- Klassisk kjøkken med spiseplass.
- Stue med peisovn og varmepumpe.
- Bad/vaskerom og separat wc-rom.
- 3 soverom med garderobeskap.
- Garderoberom, loft og innebod.
- Varmtvannsbereder på 100 liter.
- Sikringsskap med automatsikringer.

Parkering
Det medfølger garasje i felles rekkeanlegg fra 2017. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et barnevennlig og etablert boligområde på Teie i Færder kommune, ca. 2 km fra Tønsberg sentrum. Fra eiendommen er det kort vei til barnehage, barneskole og ungdomsskole, samt bussholdeplass og Teie Torg med servicetilbud.


På Rosanes, like ved Teie sentrum ligger Rosahaugparken, en idyllisk perle med store plenområder, to dammer, fotballbane og bakker som benyttes til aking om vinteren. På nedsiden av for Rosahaugparken ligger Rosanesstranda med fin badestrand og gresslette, samt Teie småbåthavn. Helsestien i kommunen passerer forbi badeplassen.


Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård og nydelige kyststi som går flere steder langs med fjorden. Idylliske Teieskogen med flotte turområder ligger i kort gangavstand og byr på god rekreasjon året rundt.


Ved ungdomsskolen Teigar ligger Nøtterøyhallen og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m friidrettsbane. Fra idrettsparken er det en lysløype-runde på ca. 2,5 km i Teieskogen, som prepareres så fort forholdene tillater det. Nøtterøy Golfklubbs flotte baneanlegg ligger på Hella, like ved Borgheim.

Tomt
Eiendommen har en fin beliggenhet i et rolig og barnevennlig område med gode solforhold hele dagen. Fra stuen er det utgang til en vestvendt terrasseplatting på ca. 15,1 kvm. Terrassen ble bygget i 2010, og på samme tid ble det satt opp nye levegger på hver kortside. Det er dekke i tre, og motorisert markise fra 2012 over hele bredden.


Terrasseplattingen ligger i flukt med en velstelt felleshage med gressplen, prydbusker og hekk. På motsatt side, mot øst, er det asfalterte internveier og hellelagt adkomst til boligen.
Festet fellestomt, 13545 m²

Adkomst
Se vedlagte kartskisse.

Skole/barnehage
Fra eiendommen er det gangavstand til Teie barneskole, Teigar ungdomsskole og Færder videregående skole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Nøtterøy videregående, samt både private og kommunale barnehager. Steinerskolen har på Vestskogen 2,8 km fra boligen.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Teie veidele og ligger ca. 260 m fra boligen. Med tog fra Tønsberg til Oslo S er reisetiden ca. 1 time og 22 min. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Tønsberg stasjon, 22 min til Åsgårdstrand, 24 min til Sandefjord lufthavn og 53 min til Drammen.

Fritidstilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny, Rema 1000 og Spar. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teie Torg et variert utvalg. Her finner man blant annet klær, sko, briller, kroppsbehandling (spa), bøker, helsekost og blomster. Det er også bank, bakeri, apotek og vinmonopol. Tønsberg sentrum har alle bymessige fasiliteter og ligger også godt innen rekkevidde. Kort vei og til Teieskogen.

Inneholder
1. etasje: Entré, gang/trapp, kjøkken og stue/spisestue og bod.

2. etasje: Gang/trapp, wc-rom, bad/vaskerom, 3 soverom og garderoberom.

Byggemåte
Reisverk i tre på mur. Takstein på tak. Se forøvrig vedlagte Boligsalgsrapport.

Primærrom
Primærrom: 90 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 94 kvm

Standard
Lys og trivelig endeleilighet med flott vestvendt uteplass, 3 soverom og garasjeplass.

Fra Takstmann:
Andelsleilighet i 2 etasjer i en rekkehusbebyggelse fra 1968. Eier har på 2000 tallet malt og pusset opp de fleste rom. Brannvegg
er forlenget. Det er montert varmepumpe, luft til luft. Sep. WC er noe pusset opp. Siden 2010 er det skiftet noe rør i taket over
kjøkkenet etter en lekkasje. Kjøkkenet ble pusset opp og skiftet innredning. Parkett i stuen ble skiftet. Varmtvannsbereder er
skiftet. Det er bygget terrasseplatting og montert elstyrt markise og manuelle markiser. Det er montert ny peisovn og
sikringsskapet er rehabilitert. Det er og lagt fliser og varmekabler i entré. Borettslaget har etterisolert og omkledd fasader i 2008.
Det er skiftet terrassedør og lagt om taket i 2010. Ett lite vindu er skiftet i 2019. Det er bygget felles garasjebygg i 2017.
Leiligheten fremstår generelt som pent holdt med alder på enkelte bygningsdeler. Rør og deler av elanlegget fra byggeåret har en
del alder. Badet har høy alder, stor slitasje og er moden for renovering. Varmepumpen har litt alder. Felles bygningsmasse
fremstår som godt holdt med alder på rest vinduer fra 1980 tallet og ytterdører fra 90 tallet. Felles rør i grunn har høy alder. Felles garasjebygg fremstår som godt holdt.

Entré
Boligen har et pent, overbygd inngangsparti med hellelagt adkomst, tretrapp og veggmontert utebelysning. Vel inne er det en fin entré som ble pusset opp i 2019. Entreen har lysmalt panel på veggene og mørkegrå fliser på gulv med gulvvarme. I tilknytning til entreen er det en praktisk bod på ca. 4 kvm.


Kjøkken
Kjøkkenet var nytt i 2010, og har et klassisk og tidløst design med gode benkeflater og rikelig med oppbevaringsplass. Innredningen har lyse, profilerte fronter, vitrinedører, takhøye skap og mørk laminatbenkeplate med nedfelt kum i stål. Videre er kjøkkenet utstyrt med kjøleskap, ventilator og benkebelysning, samt nisje for komfyr og opplegg for oppvaskmaskin. Over benken er det sandfargede fliser som står godt til resten av interiøret.


Stue

Stuen oppleves som luftig og romslig, med lysmalte vegger og gyllent parkettgulv fra 2010. Det er god plass til sofagruppe og tv-møblement, samt en spisestue for små og store anledninger. I 2015 ble det montert ny peisovn i stuen, og i 2009 fikk rommet ny luft-til-luft varmepumpe. Fra stuen er det utgang til en vestvendt terrasseplatting på ca. 15,1 kvm.


Bad/vaskerom

Boligen inneholde et bad/vaskerom og et separat wc-rom. Badet ligger i andre etasje, og fremstår med behov for oppgradering for å oppnå dagens krav til standard. Rommet har våtromstapet på veggene og belegg på gulv med sluk. Av innredning er det to veggskap, speil, servant og badekar, og badet er videre utstyrt med stråleovn og opplegg for vaskemaskin.


Wc-rom
Wc-rommet ligger vegg-i-vegg med badet, og er pusset opp i senere år. Rommet har lysmalte plater på veggene og grå fliser på gulvet. I tillegg til et toalett har wc-rommet en enkel, vegghengt servant, en glasshylle og et speil.


Soverom og garderobe

Det er tre gode soverom i boligen, og alle ligger samlet i andre etasje. Alle rommene er malt i duse fargetoner, og ett av rommene har fått nye panelplater på veggene i senere tid. Store vinduer gir rikelig med naturlig lys, og rommene har fin plass til seng og tilhørende møblement.


Det er plassbygde garderobeskap på hvert av soverommene, og i tilknytning til hovedsoverommet er det et praktisk garderoberom. Boligen har for øvrig lagringsplass på loftet og i en innebod på ca. 4 kvm i første etasje.


For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 29.05.69

Oppvarming
Boligen er elektrisk oppvarmet med luft-til-luft varmepumpe i stuen, stråleovn på badet og gulvvarme i entreen. Dette suppleres med vedfyring i peisovn i stuen.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 5 000,- pr.mnd.
Utvendig forsikring, vedlikehold, kommunale avgifter, nedbetaling av fellesgjeld, tv og internett

Spesifikasjon av fellesgjeld
Fellesgjeld, kapitalkostnader og eventuell avdragsfrihet:
KapitalLånenummer Restsaldo kostnader
* DNB01-12134587510 299.137,- 1.311,-

Selskapets totale lån og vilkår: Lånenr Type Restsaldo Restløpetid Term Avdr.frihet Type Rente pr. år til og med rente * DNB01-12134587510 A 10.768.944,- 23 år 5 md. 4 Flyt 1,80%

Forsikring med polisenummer
If Polisenummer: 587780

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019:
Er rekvirert.

Borettslag
Borettslag: Solveien Borettslag, Orgnr: 953349469

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets/ boligaksjeselskapets medlemmer. Denne utlyses i etterkant av salget. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner:
Det er naturlig ventilasjon, med unntak av mekanisk avtrekk fra kjøkkenet. Varmtvannsberederen fra 2011 rommer ca. 100 liter, og sikringsskapet fra 2019 er utstyrt med automatsikringer.

Diverse
Taklamper i gang oppe og nede samt lampe over spisebord i stue medfølger ikke salget. Utdragbar levegg på terrassen blir fjernet før overtagelsen.
Oppvaskmaskinen medfølger.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Festeavtale
Areal: 13 545 kvm, Eierform: Festet fellestomt. Festeavgift dekkes gjennom felleskostnaden

Vei/vann/kloakk
Offentlig vei, vann og kloakk.

Regulering
Eiendommen ligger i et uregulert område.
I kommuneplanen er området avsatt til Boligbebyggelse-Nåværende.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 290 000,- (Prisantydning)
325 887,- (Andel av fellesgjeld)

2 615 887,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 012,- (Omkostninger totalt)

2 623 899,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (Kr.35 000)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Visningshonorar (Kr.1 500)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.4 687)
Grunnpakke borettslag (Kr.15 400)
Markedspakke 1 (Kr.17 900)
Oppgjør (Kr.6 500)
Totalt kr. (Kr.90 887)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
67-20-0226

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Vestfold Eiendomsmegling AS
Eie Tønsberg
Org. nr:955607171
Nedre Langgate 39
3103 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00, Fax: 33 30 70 09

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Tonny Nielsen

Saksbehandlere
Tonny Nielsen
Eie Tønsberg
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 92 86 13 46 / E-post: ton@eie.no

Eie Tønsberg
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Solveien 36A
For mer om objektet
Solveien 36A

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: