Bilde 1 av Staverngaten 12Bilde 2 av Staverngaten 12
Digital salgsoppgave
Staverngaten 12

3112 Tønsberg • Tønsberg kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Svært innbydende leilighet i 2. etasje med balkong, parkering og sentral beliggenhet med kort vei til alt.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
3
Antall soverom
3 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
72 m²
Bruksareal (BRA)
72 m²
Bruttoareal (BTA)
78 m²
Fellesutgifter
kr 2 000 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 12 183 / Mnd
Prisantydning
kr 2 890 000
Omkostninger
kr 89 022
Totalpris
kr 2 979 022
Byggeår
1957
Tomt
Eiet tomt 965 m²
Oppdragsnummer
67210209
card-default

Robert Hoff

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Robert
Prisantydningkr 2 890 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 202,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 80 000,-
  
Totalpris kr 2 979 022
Eiendom
Staverngaten 12, 3112 Tønsberg, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 1007 bnr. 196 snr. 3 orgnr. 913515196 i Tønsberg kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 72 kvm, Bruttoareal: 78 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1957

Tomt
Eiet tomt 965 kvm

Prisantydning
2 890 000

Takstrapport
Takstmann: Anders Auen
Takstdato: 16.08.21
Takstmann sin konklusjon: Selveierleilighet i bygning fra 1957. De fleste overflater i leiligheten er overmalt i senere tid. Noe varierende slitasje på gulvoverflater. Dette gjelder parkett. Bad fra 2013. I 2021 er gulv og himling malt samt montert nytt kabinett. Kjøkkeninnredning fra 2016. Noe ominnredning/ supplering er gjort i 2021. Varmtvannsbereder fra 2001. Sikringsskap med automatsikringer. Deler av EL anlegget er oppgradert i senere år. Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det vises for øvrig til rapportens enkelte punkter med tilstandsgradering. Konstruksjonsdeler som ikke er synlige, men beskrevet, er sannsynlige antagelser fra takstmann. 
Tilstandsrapporten har elementer med tilstandsgrad 2. Dette er: Etasjeskiller, gulv med parkett og vvs anlegg eldre en 30 år. Nærmere opplysninger om nevnte bygningsdeler finnes i rapporten.

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformmue kr.  28 676,-

Totalpris inkl. omkostninger
2 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
80 000,- (Dokumentavgift)

89 022,- (Omkostninger totalt)

2 979 022,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 000,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Lys i felles område og utvendig forsikring.

Kommunale avgifter
Kr. 12 183

Eier
Emilio Méndez Anja K.amundsen Olsen

Parkering
Det er parkering på felles oppstillingsplass.

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et sentralt og attraktivt boligområde på Træleborg, ca. 5 min gange til Vestfold Sentralsykehus og sentrumskjernen i Tønsberg, med kort vei til kino, bibliotek, kulturhus, svømmehall og flere idrettsanlegg. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Tønsberg stadion ligger i gangavstand fra boligen, og herfra har du blant annet et godt utgangspunkt for fine rekreasjonsmuligheter i Frodeåsen.
Greveskogen har to lysløyper og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid. I Jarlsbergs skoger finnes også flere kilometer med stier og kulturlandskap, som for eksempel Grevestien og Rakkåsstien. Fra sentrum er det ca. 10 min til populære Ringshaugstranda, en stor, nydelig sandstrand med steinmolo, badetrapp og stor gresslette som innbyr til lek og moro. Tønsberg brettseilerklubb er lokalisert på sørsiden av stranden.
Slottsfjellet ligger også i gangavstand, og byr på attraktive kulturminner, fine turområder, samt flott, vidstrakt utsikt. Nærområdet har lekeplass, fotballbane, skøytebane og treningssenter. Det er også kort vei til flotte turområder innover i Teieskogen. Fra Ringshaug kan du følge kyststien til Åsgårdstrand, og nyte vakker natur langs veien. Fra eiendommen er det gangavstand til Gunnarsbøparken, jernbanestasjon og Vestfold sentralsykehus. Tønsberg sentrum gode shoppingmuligheter, samt en rekke kafeer, restauranter og puber. Det er gangavstand til Kilen Handelspark, samt Farmandstredet som har godt over 100 butikker. Bussterminalen er også integrert i dette senteret.

Tomt
Eiet tomt, 965 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
Andre etasje: Bad, gang, kjøkken og soverom 3 stk.
2 boder i kjeller på ca 5 og 7 kvm. Bod/lagringsareal på loft på ca 13 kvm målbart areal.
Parkering på gårdsplassen.

Primærrom
Primærrom: 72 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 72 kvm 

Standard
Velkommen til denne flotte og innbydende leiligheten i Staverngaten 12. Særdeles lekker leilighet der du har kort vei til alt!

Entré: Boligen har adkomst via felles inngangsparti. Entreen er holdt i lyse farger. Rommet ligger ellers dels åpent mot stuen.

Kjøkken: Kjøkkenet er nytt i 2016 oppgradert i 2021 og holdt i et stilrent design som understreker boligens kvaliteter. Den strømlinjeformede innredningen har hvite, slette fronter og en tøff benkeplate med vaskekum. Kjøkkenet er utstyrt med Integrert komfyr, stekeovn og oppvaskmaskin. Plass for kjøleskap. Ventilator i børstet stål og med kullfilter og det hyggelig frokostbord ved kjøkkenvinduet.

Stue: Stuen oppleves som lys, luftig og meget tiltalende. Stuen lar seg enkelt møblere med sofagruppe, tv-løsning og spisebord. Gode vindusflater, der vinduene er nye, fyller rommet med dagslys og fra stuen er det utgang til en romslig balkong.

Bad/vaskerom: Boligen inneholder et lekkert nyoppusset bad i 2011, oppgradert i 2021 med nytt dusjkabinett. Badet har et lyst vinylbelegg på gulv og hvite baderomsplater på veggene noe som gir en flott kontrast. Innredningen er moderne og består av en servant, wc og et nytt dusjkabinett. Det er opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe: Leiligheten har tre luftig soverom med garderobeløsning.
Boligen har forøvrig god lagringsplass med bl.a. to disponible kjellerboder og to boder på loftet.

For utfyllende tekniske standard forøvrig henvises det til vedlagt takst.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på oppførsel av 4-mannsbolig datert 2/10-1958
Det foreligger ferdigattest på badet datert 24.01.2011
Det foreligger ferdigattest. Det opplyses om at boligens utforming per i dag ikke er i samsvar med ferdigattest/siste godkjente tegninger hos kommunen. Det er gjort om en del av stuen til et ekstra soverom. Dette er ikke meldt til kommunen.

Oppvarming
Leiligheten varmes opp av termostatstyrte varmekabler på badet og panelovner.

Energimerking
Energiattest med energimerke G

Kommunale avgifter
Kr. 12 183
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 000,- pr.mnd.

Spesifikasjon av fellesgjeld
.

Forsikring med polisenummer
If Polisenummer: SP396522.11.1

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 661 776,- Som sekundærbolig Kr. 2 382 392,-

Sameie
Sameie: Sameiet Staverngaten 12, Orgnr: 913515196
Sameiet bestar av 4 boligseksjoner med 2 biloppstillingsplasser.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene. Skal ikke være til sjenanse eller ulempe for andre brukere/beboere/naboer.

Diverse
Knagger, hyller, lamper som er hengt opp samt hvitevarer følger med i salget.

Annet
Arealklausul
Arealberegninger i denne salgsoppgave er hentet fra boligsalgsrapport for eiendommen. Arealene er beregnet etter reglene om arealmåling iht. Norsk Standard 3940 og retningslinjer for arealmåling, uten hensyn til byggeforskriftenes krav til rom. Det presiseres at arealenes bruk kan være i strid med byggeforskriftene, men allikevel være måleverdige iht. Norsk Standard 3940.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen ligger i et område som i kommuneplan er avsatt til boligbebyggelse etter kommuneplan datert 22.05.2019. Eiendommen ligger i et uregulert område.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
80 000,- (Dokumentavgift)

89 022,- (Omkostninger totalt)

2 979 022,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar (Kr.2 500)

Markedspakke 1 (Kr.15 900)

Provisjon i %

Tilrettelegging (Kr.12 900)

Grunnpakke eierseksjon (Kr.15 500)

Oppgjør (Kr.6 900)

Totalt kr. (Kr.95 600)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
67-21-0209

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger
eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige
opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Vestfold Eiendomsmegling AS
EIE Tønsberg
Org. nr:955607171
Nedre Langgate 39
3103 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Robert Hoff

Saksbehandlere
Robert Hoff
EIE Tønsberg
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 41 26 52 22 / E-post: roh@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Staverngaten 12
For mer om objektet
Staverngaten 12

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: