Bilde 1 av Bekkeskogen 10Bilde 2 av Bekkeskogen 10
Digital salgsoppgave
Bekkeskogen 10

3173 Vear • Tønsberg kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Moderne og rålekker bolig med solrik terrasse, lekkert kjøkken og attraktiv beliggenhet. Må sees!
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
5
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
101 m²
Bruksareal (BRA)
109 m²
Kommunale avgifter
kr 892 / Mnd
Prisantydning
kr 4 390 000
Omkostninger
kr 118 772
Totalpris
kr 4 508 772
Byggeår
2020
Tomt
Eiet tomt 148 m²
Oppdragsnummer
67210302
card-default

Robert Hoff

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Robert
Prisantydningkr 4 390 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Dokumentavgiftkr 109 750,-
Pantattest kjøperkr 202,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 4 508 772
Eiendom
Bekkeskogen 10, 3173 Vear

Matrikkel
Gnr. 203 bnr. 515 snr. 5 i Tønsberg kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 101 kvm, Bruksareal: 109 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra Tilstandsrapport.

Antall soverom
3

Byggeår
2020

Tomt
Eiet tomt 148 kvm

Prisantydning
4 390 000

Takstrapport
Takstmann: Anders Auen
Takstdato: 23.11.21

Sammendrag av tilstandsrapporten indikerer at det gjennomgående er satt tilstandsgrad 0 ( TG0) - ingen avvik. Det må sees i sammenheng med at boligen ble nyoppført i 2020.  For nærmere info om boligens tilstand og beskaffenhet anmodes alle interessenter å lese igjennom Tilstandsrapporten, selgers egenerklæringsskjema samt foreta befaring av boligen.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 4 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 202,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 109 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 111 122,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 501 122,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 508 772,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 10 696 pr. år

Eier
William Kjærstad Vibeke Cathrine Randen

Parkering
Parkering på tilleggsdel grunn ( ca. 13,5 m2). Det er støpt plate til garasje som ligger inntil tilleggsdel grunn. Se seksjoneringskart for nærmere oversikt.

Beliggenhet
Sentral og barnevennlig beliggenhet i et traffikstille og rolig område med gangavstand til alle fasiliteter på Vear. Det er gangavstand til skole og barnehage, hvor det også finnes idrettsanlegg med idrettshall og fotballbaner. På Vear finnes også dagligvare og helsesenter. Kort avstand til Vestfold golfklubb, innendørs golf hall, og områdets lysløype hvor fasilitetene kan nytes gjennom hele året. Det er bademuligheter og småbåthavn i Rakkevik, som ligger innenfor gangavstand. Kort kjøreavstand til Tønsberg sentrum med shoppingmuligheter, restauranter og kulturtilbud.

Tomt
Eiet tomt, 148 kvm

Boligen er ett rekkehus organisert som eierseksjon under gnr.203 bnr.515. Boligen eksklusivt bruksareal til areal stort 134,8 m2 og 13,5 m2 - totalt 148,3 m2. Se vedlagt matrikkelrapport.

Inneholder
Første etasje: Stue/kjøkken , entré , wc og en utvendig bod.
Andre etasje: Bad , soverom 3 stk , Stue/gang og en innvendig bod.

Kort fortalt:
- Moderne bolig fra 2020
- 2 boder
- Listefrie overganger og lys eikeparkett i alle rom
- Kjøkken i åpen løsning
- Balansert og energieffektivt ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning som skaper et sunt inneklima.
- Gulvvarme i hele 1.etg.
- Waterguars
- Kombinert luft til vann
- varmepumpe som genererer varmtvann til forbruk og gulvvarme samt
  tilskudds varme til ventilasjon.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra Tilstandsrapport utført av takstmann Anders Auen:

Utvendig:
Taket er tekket med asfaltpapp. Flatt tak som ikke er mulig å inspisere. Tak over bod tekket med asfaltpapp. Beslag og utløp fra tak av alusink. Vegger av bindingsverk kledd med dobbeltfalset liggende panel. Flat takkonstruksjon som er lukket. Malte trevinduer med 3-lags glass. Malte slette ytterdører. Terrassedør av tre med 3-lags glass.


Innvendig:
På gulver er det lagt parkett og fliser. Vegger og himlinger med malte plater. Boligen har trebjelkelag mellom etasjene.
Malt trapp mellom etasjene. Håndløper montert på vegg. Innvendig er det malte finerte dører med slett overflate.

Tomteforhold:
Byggegrunn består av løsmasser av stein og grus. Naturlig drenering i løsmasser av stein og grus. Boligen er oppført på isolerte ringmurselementer armert og fylt med betong. Gulver av betong over trykkfast isolasjon.

For ytterligere informasjon om byggemåte se Tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.
Rapporten er basert på innholdskrav i Forskrift til avhendingslova (tryggere bolighandel). Formålet er å gi en tilstandsanalyse til bruk for den som bestiller og/eller i et salg til forbruker, og ikke for andre tredjeparter. Rapportens omfang, struktur, metode og begrepsbruk følger i hovedsak Norsk Standard NS 3600:2018 (Teknisk tilstandsanalyse ved omsetning av bolig), samt Takstbransjens retningslinjer ved tilstandsrapportering for boliger og Takstbransjens retningslinjer for arealmåling.

Primærrom
Primærrom: 101 kvm

1.etasje:
Bruksareal: 57m². fordelt slik:
Primærrom: 52 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/kjøkken , Entré ,wc.
Sekundærrom: 5 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

I 1.etg er utv. bod medregnet i arealet.

2. etasje:
Bruksareal: 52 m². fordelt slik:
Primærrom:49 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad , Soverom 3 stk , Stue/gang.
Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

Arealberegninger i denne salgsoppgave er hentet fra Tilstandsrapport for eiendommen. Areal fastsettes etter Forskrift til avhendingsloven, Takstbransjens retningslinjer for arealmåling og Norsk Standard 3940, Areal- og volumberegninger av bygninger, med veiledning. Hvis det er motsetning mellom disse, gjelder Takstbransjens retningslinjer. Fordelingen mellom P-ROM og SROM er basert på retningslinjene og bygningssakkyndiges eget skjønn. Bruken av et rom på befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Bruksareal
Bruksareal: 109 kvm
 

Standard
Entré: Boligen har adgang via et overbygg som gir et lunt inngangsparti. Fra et hyggelig inngangsparti kommer vi inn i boligens praktiske entré med pent gulv med mørke sorte fliser og varmekabler og skyvedørsgarderobe med gode løsninger. Entréen gir et godt førsteinntrykk av boligen, og er holdt i lyse og tidsriktige farger, noe som harmonerer med de øvrige rom. Her er det godt å komme hjem og hyggelig å ønske gjestene velkommen.

Stue og kjøkken: Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stue, og sammen utgjør de et sosialt rom og smakfullt allrom med funksjonelle arbeidsflater og gode møbleringsmuligheter. Allrommet har parkett i stue og parkett i kjøkkensonen, lyse veggflater samt varme i gulvet. Oppholdsrommet har store vindusflater mot himmelretninger som gir boligen godt med naturlig lys. Kjøkkeninnredningen har et stilrent design med hvite glatte fronter, innredningen har rikelig med skap og skuffer, og gode arbeidsflater til glede for hobbykokken. Videre er kjøkkenet utstyrt med helintegrerte hvitevarer i form av ventilatorhette, stekeovn og platetropp, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Et moderne Kjøkken som skaper et naturlig samlingspunkt i rommet og er perfekt for å holde kokken med selskap.
Terrassen har god plass for utemøbler og grill. Terrassen fremstår som naturlig forlengelse av stuen i sommerhalvåret, og gir ekstra rom for å nyte de lyse å varme sommerdagene utendørs.
I andre etasje ligger det en flott tv-stue som gir ekstra plass til barna eller der en selv kan trekke seg tilbake for litt egen tid.

Baderom/vaskerom: Boligen har et bad i andre etasje og et vaskerom med et ekstra toalett i første etasje. Baderommet er tidsriktig innredet med en varm og god atmosfære. Badene er smakfullt flislagt og har gulvvarme. Dusjhjørnet er delikat og innfellbare glassdører som effektivt plassbesparende i rommet. Videre er det vegghengt toalett og stilren skuffeseksjon og skap med toppmontert servant. Over servant henger det speil med integrert belysning.

Soverom og garderobe: Leiligheten har tre innbydende soverom. Her kan man enkelt finne roen blant delikat fargevalg og et svalt inneklima. Hovedsoverommet er av god størrelse og ligger vegg i begge med en stor innvendig bod. Her er det parkett på gulv. Boligen har ellers godt med lagringsplass i utvendig bod. Perfekt bolig for deg som ønsker en enklere hverdag.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 01.12.2020.

Oppvarming
Boligen har varmesentral. Dette er en kombinert luft til vann varmepumpe som genererer varmtvann til forbruk og gulvvarme samt tilskuddsvarme til ventilasjon. I enheten er det også integrert ventilasjonsanlegg. Gulvvarme i hele 1.etg. Elektriske varmekabler på gulv i bad 2.etasje.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 10 696 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Forsikring med polisenummer
Fremtid Forsikring Polisenummer: 25629733

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 979 010,- Som sekundærbolig Kr. 3 524 436,-

Sameie
Boligen er del av ett eierseksjonssameie bestående av 9 eierseksjoner.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen.
Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/ heftelser som medfølger salget og som ikke kan slettes:

Eldre servitutter som antas å være uten praktisk eller økonomisk betydning for bruk av eiendommen:
Erklæring/avtale - bestemmelse om senking/lukking av grøft/bekk/kanal/elv - tinglyst 15.03.1923, dagboksnr.900420.
Skjønn- bestemmelse om vannledning- tinglyst 08.08.1933, dagboksnr.486.
Skjønn- fravikelseskjennelse i.h.t. ekspropriasjonsskjønn hv.v. Nøtterøy og Tønsberg kommer settes i besittelse av rettigheter herpå - tinglyst 14.12.1961, dagboksnr.262.
Bestemmelse om vannledning - rettighetshaver: Vestfold Interkommunale Vannverk - tinglyst 30.11.1976- dagboksnr.508899.
Bestemmelse om adkomstrett- rettighetshaver: Gnr.203 bnr.381 ( Bekkeveien 161) - tinglyst 05.04.2017- dagboksnr.297988.

Det er tinglyst erklæring/avtale 16.04.2020 som gjelder for flere av feltene i Bekkeskogen inkludert eiendommen - angående solidarisk ansvar for drift og vedlikehold av felles privatledningsanlegg (vann-avløp- overvann), drift og vedlikehold av anleggene på eiendommene og bestemmelse om pliktig medlemskap i velforening/huseierforening mv. Medlemskap i velforening pleier å bety årlig kontingent.  Sameiebrøk for boligen er 1/9. Avtalen er vedlagt salgsoppgave og interessenter bør sette seg inn i den.

Det er tinglyst seksjonering av bnr.515 den 14.03.2020. Seksjoneringen deler opp bnr.515 i 9 seksjoner med sameiebrøk 1/9 på hver. Seksjoneringen angir eksklusive bruksarealer til de enkelte seksjonene og tilleggsdel bygning. Interessenter bør sette seg inn i seksjoneringskartet som er vedlagt salgsoppgave.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan 3803- 01128 "Vearåsen øst"  med tilhørende reguleringsbestemmelser vedtatt 11.02.2008 med senere endringer.

Det foreligger reguleringsplan for Sjuestokk nordre del -plan 01160- som tilrettelegger for videre utbygging sydover for Bekkeskogen-feltet.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 202,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 109 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 111 122,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 501 122,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 508 772,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon  i %

Visningshonorar (Kr.2 500)

Tilrettelegging (Kr.12 900)

Grunnpakke eierseksjon (Kr.15 500)

Markedspakke 1 (Kr.16 500)

Oppgjør (Kr.6 900)

Totalt kr. 98 050

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
67-21-0302

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Vestfold Eiendomsmegling AS
EIE Tønsberg
Org. nr:955607171
Nedre Langgate 39
3103 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Robert Hoff

Saksbehandlere
Robert Hoff
EIE Tønsberg
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 41 26 52 22 / E-post: roh@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Bekkeskogen 10
For mer om objektet
Bekkeskogen 10

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: