Bilde 1 av Magnus Barfots vei 24Bilde 2 av Magnus Barfots vei 24
Digital salgsoppgave
Magnus Barfots vei 24

3170 Sem • Tønsberg kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Tønsberg / Kongsåsen - Lekkert enderekkehus fra 2012 med 3 soverom, 2 bad, kjøkken og stue med utgang til terrasse
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
8
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
98 m²
Bruksareal (BRA)
107 m²
Bruttoareal (BTA)
116 m²
Fellesutgifter
kr 500 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 975 / Mnd
Prisantydning
kr 3 190 000
Omkostninger
kr 95 272
Totalpris
kr 3 285 272
Byggeår
2012
Tomt
Eiet tomt 5248 m²
Oppdragsnummer
67210285
card-default

Hans Westby

Eiendomsmegler MNEF
Les om Hans
Prisantydningkr 3 190 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 202,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 86 250,-
  
Totalpris kr 3 285 272
Eiendom
Magnus Barfots vei 24, 3170 Sem

Matrikkel
Gnr. 51 bnr. 528 snr. 8 i Tønsberg kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 98 kvm, Bruksareal: 107 kvm, Bruttoareal: 116 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2012

Tomt
Eiet tomt 5248 kvm

Prisantydning
3 190 000

Totalpris inkl. omkostninger
3 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
86 250,- (Dokumentavgift)

95 272,- (Omkostninger totalt)

3 285 272,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 500,- pr. mnd. Som dekker felles forsikring og vedlikehold/ redskap.

Kommunale avgifter
Kr. 11 690 pr. år

Eier
Trond Ringdal Dukefos Lisbeth Åvangen

Parkering
Parkering i carport og gårdsplass.

Beliggenhet
Eiendommen ligger pent til i rolig og relativt nyetablert boligområde i Kongsåsen med trivelig natur som nærmeste nabo. Fra eiendommen er det ca. 2 km til Semsbyen med en rekke sentrale servicefunksjoner som dagligvareforretninger, restauranter, bensinstasjoner, mm. Kort vei til barnehager og skoler. Supere turområder like i nærheten. Kort vei også til både Stokke og Tønsberg, samt at E-18 ligger like i nærheten for god tilknytning til omkringliggende byer, Oslo og Torp lufthavn.

Tomt
Eiet tomt, 5248 kvm
Tomten består av et flatt og skrånende fjell- og jordareal. Gårdsplass og innkjørsel er asfaltert. Tomten er delvis inngjerdet. Det er gode solforhold om dagen frem til ca. klokken 19 sommerstid. Stille, rolig og barnevennlig boområde i blindvei. Uteareal øst og vest tilfaller seksjonen iht vedtekter og tilhørende utenomhusplan.

Adkomst
Fra Tønsberg kjører man til Kjellekrysset, og fortsetter Semslinna videre rett frem. Tar så av til venstre mot Semsbyen. Kjører så gjennom Sem sentrum mot Sandefjord. Ta så Kongsåsveien inn til høyre på toppen av Brendsrødbakken. Ta så 2. vei til høyre, som er Magnus Barfots vei. Nummer 24 ligger på enden av rekken på venstre side.

Det vil bli skiltet med EIe Eiendomsmegling sine skilt ved fellesvisninger.

Inneholder
1. etasje:
Carport med inngang til leilighet og utvendig bod. Entré/trapperom, soverom, bad/wc/vaskerom og bod. Carport med åpent areal på ca 20 kvm.
2. etasje:
Stue/kjøkken i åpen løsning med trapp, peisovn og utgang terrasseplatting. Bad/wc og 2 soverom.

Primærrom
Primærrom: 98 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: gang, 2 bad, 3 soverom, stue og kjøkken.

Bruksareal
Bruksareal: 107 kvm

Standard
Et lekkert, funksjonelt og innholdsrikt enderekkehus oppført i 2012. Boligen er innredet med tre romslige soverom. To baderom, hvorav et med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Romslig stue med peisovn, varmepumpe og utgang til stor og usjenert terrasse. Innholdsrikt og funksjonelt kjøkken fra HTH med hvitevarer som følger med i handelen. God lagringsplass i innvendig bod og isolert sportsbod og parkering i carport og på gårdsplass. Av tekniske installasjoner nevnes bl.a. tv/fiber fra Telenor, sentralstøvsuger og balansert ventilasjon. Boligen er bygget etter TEK10 og har bl.a. komfyrvakt, røykvarslere, vannsikring på oppvaskmaskin og varmtvannsbereder. En teknisk godt holdt og oppgradert bolig, som særpreges av gode og smakfulle løsninger, klar for nye heldige eiere.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.

Oppvarming
Ved og elektrisk. Herunder: varmepumpe, varmekabler i gulv på baderommene og i entré, balansert ventilasjonssystem og peisovn i stue.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 11 690 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 500,- pr.mnd.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 006 584,- Som sekundærbolig Kr. 362 371,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier. Hvitevarer på kjøkken følger med i handelen. Taklamper i stue og barnerom følger kun med etter avtale med selger.

Tomten vest for eiendommen oppe på kollen er omregulert til bolig og vil bebygges i fremtiden. Se vedlagt reguleringskart. Det blir en buffersone med grønt areal mellom tomtene. Det skal også bebygges et stykke øst i Kongsåsen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
86 250,- (Dokumentavgift)

95 272,- (Omkostninger totalt)

3 285 272,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke eierseksjon (Kr.14 900)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.12 696)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.6 500)
Visningshonorar (Kr.1)
Provisjon (Kr.43 125)
Totalt kr. (Kr.108 022)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
67-21-0285

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Vestfold Eiendomsmegling AS
EIE Tønsberg
Org. nr:955607171
Nedre Langgate 39
3103 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00

Ansvarlig megler
Hans Westby

Saksbehandlere
Hans Westby
EIE Tønsberg
Mob: 97 70 42 00 / E-post: hwe@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Magnus Barfots vei 24
For mer om objektet
Magnus Barfots vei 24

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: